Min matematik lærer

SPAR MANGE PENGE

Samler du den ikke op for mig siger hun med et frækt blik i øjene. Jo selvfølgelig, Jeg bukker mig, og kan se direkte ind under hendes nederdel, Hendes trusser var helt våde…

SEX I DAG?

Jeg er en dreng og er liget gået ud af 9. Min matematik lærer, Jenn (navn ændret for hendes skyld) En nydelig Pige på de 28, med dejlige B-bryster, og en super røv. Tit faldt jeg i drømme om hende i matematik timen. At se hende bevæge sig rundt med de stramme jeans og hendes dejlge bryster omme bag blusen med en dyb udskæring. Altid spurgte jeg om hjælp, og hun kom og lænte sig ind over bordet. Hvilket gjorde at jeg kunne se lige til brysterne, DEJLIGT.
Altid har jeg syntens at min lærer kiggede efter mig. Men hver gang jeg ville finde ud af om hun gjorde, fandt jeg intet tegn på hun kiggede efter mig. Men jeg skulle tro om.

En mandag morgen, hvor vi skulle have prøve i matematik, valgte jeg at komme tidligere end normalt, fordi jeg skulle samle nogle ark og øve mig koncentreret i klassen.
Jeg træder ind af døren og ser Jenn side på bordet og kigge i nogle ark. Her var klokken 7 hvor prøven begyndte 8. 45. Hej Jenn Siger jeg og ligger min taske ved mit bord. Vi falder i snak mens vi sidder på hendes bord. Pludselig begynder hun at snakke om min krop og hvor godt den ser ud efter jeg begyndte på styrketræning og svømning.
Jeg kommenterer også hendes og siger hun er i rigtig god form men maven og benene. Pludselig taber hun sin blyant foran hende. Samler du den ikke op for mig siger hun med et frækt blik i øjene. Jo selvfølgelig, Jeg bukker mig, og kan se direkte ind under hendes nederdel, Hendes trusser var helt våde. -Kan du lide hvad du ser ‘? Jeg rejste mig op,
-ja jenn.. Rigtig meget! Min pik var så stiv (19cm) Der var ikke plads i bukserne,
-Nåhr, det kan jeg også se.. Hun lagde sig på knæ og tog mine bukser af, Min pik hoppede ud.. Hun tog den i sin mund og suttede.. Det var SÅ DEJLIGT hun suttede og slikkede mine boller, Så stoppede hun og lagde sig på maven hen over bordet, -Husk kondomet, Siger hun og rækker mig det. Nu Knep mig! Hun skulle ikke sige det igen. Jeg sprang på hende og kørte den langsomt ud og ind. Så fandt vi ind i en rytme og Kneppede hurtigere og hurtigere. Hun stønnede og pep. Jeg stoppede og lagde mig på knæ, og vendte hende. Jeg begyndte at slikke hendes dejlige Fisse mens jeg holdt mine hænder omkring hendes dejlige røv. Hun Stønnede højere og højere og kom til sidst i en høj Orgasme. Hun tog mig og lagde mig på bordet, Hun suttede igen på min pik.. Hurtigere og hurtigere, Til sidst sprøjtede jeg hende dybt ind i halsen, hun slugte det hele.

Nu lå vi bare på bordet og lavede 69, mens jeg slikkede hendes safter og hun mit sæd. Klokken slog 8. 10 og vi tog tøj på. Da kom de første elever ind 10 min. senere.

Så da jeg sad nede ved mit bord og kom over overraskelsen, kom hun hen og hviskede i mit øre. Efter skole på bordet kl. 13

porno med danske piger