En togtur der udviklede sig

SPAR MANGE PENGE

Bib bib, en sms. Der står. Hej du skønne medpassager, jeg kender ikke dit navn, men er altså blevet helt lun på turen, så jeg håbede at du ville give mig en ordentlig omgang…

SEX I DAG?

Det hele startede med at, en Djkollega og mig var inviteret til noget Vip fest i Århus. Da vi begge kender en del, valgte vi at tage afsted dagen før festen. Ind på hovedbanen, med en pose øl og en fyldt lommelærke. Og humøret var i top, da det var et stykke tid siden at vi havde set Århus vennerne.
Vi fandt vores pladser i toget, min kammerat valgte selvfølgelig at sætte sig ved siden af den, unge, lækre, storbarmede,tyggegummignaskende, blondine af en teenager. Og jeg selv placerede mig, ved siden af en pæn dame, på ca. min egen alder.
Vi hilser pænt på vores medpassagerer, som der står i Emma Gad at man skal. Afsted til Århus….
Vi falder i snak, med min sædeveninde, teenageren var meget optaget af sit månedsmagasin. Samtalen udvikler sig, som turen skrider frem. Og øllene glider ned, byder selvfølgelig rundt af lommelærken, med den fineste whisky. Så ville hun lige vise mig et par frække sms’er fra hendes,måske nye kæreste, som hun var på vej til Ålborg for at besøge. Jeg syntes nu ikke de var så frække igen, og sagde at der havde jeg da et par stykker, som var lidt mere interessante. Hun får min tlf, så hun lige kan sende dem til sig selv, så har du også mit nummer sagde hun med et glimt i øjet.
Snakken går så frem og tilbage, snart er vi i Århus og min nye veninde fortsætter videre til Ålborg.
Op til vennerne, frem med nogle flere øl. Lidt snak om det hele, og så ellers igang med noget aftensmad.
Da vi har spist tænker jeg, måske man lige skulle sende en sms til hende fra toget. så jeg skriver… Hej togveninde, håber det kommer til at gå godt med din,måske nye kæreste. god weekend, glæder mig til at høre hvordan det gik. Evt kan vi jo tage samme tog hjem på søndag.
Så går vi i byen, og vip festen dagen efter bliver også overstået. Får trykket de rigtige mennesker i hånden osv osv, jeg har egentlig skudt hende min tog veninde, ud af hovedet, men så søndag morgen, bib bib, en sms. Der står. Hej du skønne medpassager, jeg kender ikke dit navn. Men jeg altså og blev helt lun på turen, så jeg håbede at min ikke nye kæreste ville give mig en ordentlig omgang, da jeg nåede frem. Jeg har ikke fået en skid pik hele weekenden, han lider af præstationsangst siger han. Så det er update, som du bad om. vi bliver ikke kærester….
den blev jeg selvfølgelig nødt til at svare på, så det korte af det lange er, at der foregår en masse sms frem og tilbage. Vi bliver enige om at mødes.

Vi aftaler at jeg skal hente hende efter arbejde, det bliver på hovedbanen. Tager hjem til mig med s-toget, jeg hopper lige i bad. Og placerer hende med en gin og tonic i sofaen. Vi sidder og snakker, fuldstændig ligesom i toget. Hun er meget ligefrem og fortæller mig, hvordan hun kan lide det. Først lidt blidt, men kan også godt lide at blive næsten voldtaget.
Jeg rejser mig, og spørger så direkte om hun ikke snart skal have noget pik.
Hellere end gerne svare hun, men skal vi ikke finde din dobbeltseng. Denne vej siger jeg så, hun går foran mig. Og kattekilling-agtigt, kravler hun henover min seng. jeg kravler bagefter, tager ved hende, stadigvæk begge to siddende. Tager jeg om hendes krop, samtidig med at jeg vender hendes ansigt, så begynder vi at kysse inderligt, liderligt, vores tunger danser med hinanden. Lægger os ned, trækker tøjet hurtigt af hinanden. Jeg tager hendes store bryster under, knap så kærlig behandling. Hun har tidligere fortalt mig, hvordan hun ogdt kan lide at få vredet sine vorter. Så det er lige præcis,hvad jeg foretager mig. Imens leger min tunge i hendes glatte skød. Og der går ikke ret lang tid før hun råber højt op, åh jeg kommer, fuck det er godt, åh må jeg ikke nok mærke din pik.
jeg lægger mig ovenpå hende, prøver først at tage den med ro, men hun bevæger sig som en levende ål under mig. Jeg bliver nødt til at presse hende ned, ellers vil pikken simpelthen ikke blive i hende. Så holder jeg hende i et stramt greb, mens jeg bare pumper løs i hendes MEGET våde fisse. Så skriger hun, åh jeg kommer, åh jeg kommer. og jeg tænker at, jeg vil være med, så jeg kører min pik hurtigere og hurtigere frem og tilbage. nu lægger hun helt stille og ryster en hel del i underlivet, efterdønninger af hendes orgasme, det er mere end jeg kan klare, så jeg lader spermen pumpe op i hende.
Nu lægger vi svedige og trætte, men absolut ikke færdige. Hun tager fat i pikken igen, jeg slikker den lige ren, siger hun. Det gør hun så, men det har altså også en anden virkning. Den bliver stenhård igen, er den til mig siger hun. Det kan du bande på den er, så kravler hun op og sidde. Åh hvor er de bryster fantastiske, tager fat i dem igen. Den hårde behandling af hendes vorter gør hendes sprog mere og mere beskidt, voldtag mig for fanden, med din store pik. Jeg vil mærke dig hårdt osv.
Det kan jeg slet ikke stå for, så jeg vælter hende af mig, for hende drejet om på alle fire. Og mildest talt, boller jeg hende ned i madrassen. Hårdt og brutalt, banker min pik, ud og ind i det vildeste tempo. Dejligt med en kvinde, som ved hvordan hun kan lide det. Og ikke mindst, hvordan vi fyre kan lide det.
Hun råber beskidte ting igen, og skriger hendes orgasme ud i rummet. Så trækker jeg pikken ud og prøver stille og roligt at presse den ind i det bagerste hul, først hovedet ind og stille og roligt resten. Knep mig så for fanden din lille tyr, siger hun. Ok tænker jeg, nu skal hun sateme få. Banker min pik, ud og ind, ud og ind. Hun lægger og gnider sig selv på klitoris, som iøvirgt har vokset større end jeg nogensinde har set før. Den stritter nærmest som en ekstra brystvorte, men pik skal hun have til hun skriger.
Det er en gang analsex af den hårde slags, men hun kan lide det, så jeg kører bare videre. Pludselig falder hun sammen under mig, slap og udmattet, men jeg er lige ved at være der, så jeg kæmper mig det sidste stykke op. Jeg kan mærke hvordan spermen bevæger sig fra de spændet nosser og ud gennem pikken, og videre op i hendes dejlige røv. jeg bliver ved med at komme i små kramper, men falder tilsidst sammen ovenpå hende. Tak for en fantastisk omgang, siger jeg til hende, mens jeg stille og roligt kysser hendes lille frække mund. Det var fandeme godt, siger hun til mig. det har jeg tænkt på, lige siden du stod af toget i Århus.
Epilog
Kvinden her, som vi kan kalde V. Har jeg flere gange leget med, det viste sig at hun var 47 år gammel. I toget gættede jeg på at hun var først i 30’erne, hun har givet mig en masse gode oplevelser, Som jeg måske fortæller om senere.
Af en eller anden grund, fandt de alligevel sammen. Ålborg gutten og hende skal giftes til sommer, jeg er inviteret. Mon han ved noget om mig, mon han ved at vi stadig dyrker sms sex. Mon han ved hvordan hans kommende kone, rigtig gerne vil have det.
Håber i kan bruge min lille fortælling til noget, jeg har ihvertfald nydt at skrive det ned til jer.

porno med danske piger