I praktik som politibetjent

SPAR MANGE PENGE

Den flotteste velformede pik kom til syne. den var stor og helt stiv. den gik han op til navlen og var godt bred. jeg lod min mund glide ned over den og jeg hørte et stort suk fra ham…

Jeg var lige begyndt på min praktik som politibetjent, efter og havde været et år på politiskolen. jeg havde fået min uniform på om morgen og da jeg gik ud af døren fra min lejlighed, glæde jeg mig som et lille barn til at komme på arbejde.

da jeg kom ned på statioen, blev jeg godt modtaget af stationensleder. han viste mig rund på stationen og da vi kom ud i køkkenet, fik jeg øje på en flot ældre bejtent. han havde en utrolig krop i den uniform, og de mest sexede øjene jeg havde set. han var i starten af 40’erne. hans hår var mørkt, men man kunne begynde og ane en smule af de grå. det var kort men sat på en utrolig sexede måde. mine tanker blev afbrudt af stationslederen, da han sagde, – ja det er så Christian, han skal være din faste makker gennem din tid her på stationen. jeg kiggede til min overraskselse at det var ham, jeg skulle arbejde sammen med.

SEX I DAG?

jeg gik en hæftig dag, men Christian var rigtig venlig over for mig og hjalp mig meget igennem dagen. da klokke så blev fyreaften, tog jeg min taske i mit skab og ville til og cylke hjem af. det var begyndt og regne godt udenfor.jeg skulle hjem og skrive en sag færdig. Christian kom hen til mig, og spurgte om jeg ikke heller ville havde et lift hjem, og så kunne han også lige hjælpe mig med sagen. og jo det ville jeg endelig gerne. jeg kørte med.

vi kom hen til min lejlighed, hvor vi stoppede og steg ud af bilen. det stod ned udenfor. vores uniformer blev total våde inden vi nåde og komme ind. vi kom ind i min lejlighed og jeg smed skoene. jeg gik hen og hældte noget vand på i elkeld. jeg ville lave noget the til os. uden at jeg viste det havde Christian låst døren og var kommet hen bag mig. jeg vente mig om, og der ståd han så driv våd. han tog rund om livet på mig, og begyndte at kysse mig ned af halsen. han vente mig om og satte mig på spisebordet. jeg begyndte at åbene han skjorte. den krop der kom til syne gjorde mig vildt liderlig. den var bare så veltrænet og så sexet. jeg begyndte og kysse han krop over det hele. jeg kyssede ned af og fik åbnede bukserne og fik dem ned. jeg kunne mærke hans stive pik bag box’erne som sad stamt på ham. jeg trak dem ned, og den flotteste velformede pik kom til syne. den var stor og helt stiv. den gik han op til navlen og var godt bred. jeg lod min mund glide ned over den og jeg hørte et stort suk fra ham, som om at der var en stor sten der lettede fra hans hjerte. jeg lod mine hænder glide op og ned af hans stramme lår, mens min mund suttede op og ned. jeg lod den komme helt i ned i halsen. jeg lod min tunge lege med pikhovedet.

han tog fat i mit hår og hæv mig op. han giv sig til at kysse mig og åbnede min skjorte, så mine bryster kom til syne. han åbnede mine bukser og tog dem af. jeg sad der på spisebordet i trusser og en åben gennemblødt skjorte. han lod sine hænder glide rundt på min fugtige krop. han lod dem glide med i mine trusse og lod en finger trænge på. jeg gav et støn fra mig. han kysse mig og tog min trusser af. han tog fat i mine lår og hæv mig lidt ud så jeg kun lige sad på kanten af bordet. han gik helt tæt ind til mig og kyssede mig, i det han trængte op. jeg gav et højt støn fra mig. kunne mærke hans store stive pik oppe i mig. han begynde at knep mig stille og roligt. jeg kysse hans hals og ned. han gav sig til at kneppe mig hurtigere og hurtigere. jeg kunne ikke holde min stønnen tilbage. kunne bare mærke hvordan min underliv skreg efter og give min den støreste orgasme. han blev ved i den fast rytme som jeg til sidst måtte overgive mig til. jeg skreg min orgasme ud. mine negle krassede ham på ryggen. i det jeg troede at vi var færdig, begyndte han igen. han blev ved til han til sidst kom oppe i mig, jeg kunne mærke han sprøjtede deroppe.

jeg lade total udmattede på bordet. han kyssede min mave og mit underliv. han trak sig ud og kiggede på mig. han tog sit tøj på igen. jeg sad der på bordet med en driv våd skjort og strømper og kiggede på ham. han vente sig om og sagde – lov mig at det aldrig ske igen ik? på en eller anden måde jo, men så osse nej. det var det bedste sex jeg havde haft. jeg sagde at jo jeg skulle nok love det. han kyssede mig og gik.

men det blev ikke sidste gang. han havde en kone der ikke gad noget frækt og som hvis nok var lidt for fin på den. så næsten hverdag efter arbejde skulle han med mig hjem og hjælpe med og skrive en sag færdig.

porno med danske piger