Gevinst på 100.000 kr

SPAR MANGE PENGE

Hun mærker hans ene hånd glide op under kjolen og søge ind under trussekanten.Mærker hvordan den langsomt glider langs hendes forventningsfulde og opsvulmede skamlæber…

Det var en ganske almindelig mandag, han gik på gaden, på vej hjem fra arbejde. Han ville lige se weekendens sport og gik ind i en tilfældig kiosk for at købe Ekstra Bladet. Da han betalte besluttede han sig for, at købe et skrabelod. Han skrabede og til han store overraskelse var der en gevinst på 100.000 kr. på. Han var selvfølgelig totalt overrasket. Han plejede aldrig at vinde noget i spil, for som et gammelt ord siger, så kan man ikke have held i både kærlighed og spil, og held i kærlighed det havde han. Han havde jordens dejligste kæreste som han forgudede og hun gengældte hans følelser. Der for en djævel igennem ham, og han tænkte, hvad der kommer let går let…….
Han tog hjem og fortalte ikke noget om sin gevinst, men den aften faldt han i søvn med et underfundigt smil om læberne.

Det blev torsdag morgen og han tog som sædvanlig tidligt på arbejde, hun sov stadig sødt. Hun vågnede og lavede de sædvanlige morgensysler. Så tog hun bilen og afleverede Deres barn i børnehaven. Hun tog hjem, hun kunne lige nå en kop kaffe inden hun skulle på arbejde.
Hun åbner døren og der midt på gangen ligger der en pakke med en rød rose på og ved siden af ligger der en seddel hvorpå der står. ”Min skat jeg elsker dig overalt på jorden, og nu skal du tage diktafonen der ligger i skuffen og gøre hvad der bliver sagt”…..

SEX I DAG?

Hun tænker, hvad har han nu fundet på, men fornemmer at det kan udvikle sig til noget af en erotisk oplevelse…

Hun tager diktafonen, tænder den og hører hans vidunderlige stemme. Min skat du er bare for lækker, nu skal du bare gøre som følger. Jeg har taget vare på alt…..tro mig. Og hun stolede 100% på ham. Åben pakken, gå i bad og tag det der er i pakken på intet andet.

Med let rystende hænder og fuld af forventning åbner hun pakken. I pakken ligger der det flotteste sæt franske undertøj, kamazin rødt selvfølgelig, hendes ynglings farve. Hun kan allerede nu fornemme en prikken i kroppen…..

Hun går i bad og mærker det varme vand mod sin nøgne krop. Hun kan ikke lade være og lader den varme stråle røre hendes skød en ekstra gang….. Næsten ubevidst lader hun sin frie hånd massere sine bryster og hun mærker den vidunderlige fornemmelse af begyndende liderlighed i sin krop. Hun går ud af badet og tager sin bedste parfume på, klæder sig i et nye undertøj og tænder igen for diktafonen. Min skat jeg kan forestille mig dig kun iført undertøj, du er lige til at spise, men nu går du ud i køkkenet og tager pakken der ligger i ovnen, ja du hørte rigtigt ovnen, fnis……jeg elsker dig bare så kanon meget ifør dig tøjet og tænd igen……

Hun var ved at gå til af spænding, hvad har han nu fundet på??? Men hun var også ved at være tændt for hun vidste at han kunne finde på næsten hvad som helst og det endte altid med en vild elskov……

I pakken var der en kort sort kjole. Hun tog den på og den passede perfekt, han kendte præcis hendes størrelse og det imponerede hende en hel del. Derudover var der en hofteholder og et par lækre sorte strømper der præcist matchede kjolen…..
Gå ud foran spejlet og nyd synet af dig selv sagde han med forførende stemme, gå derefter ud i køkkenet og tag dig et glas kold champagne, der er en miniature flaske i køleskabet, han har sgu tænkt på alt, fór det gennem hendes hoved. Du skal bare vente min skat og tænke gode tanker…….
Hun gik ud i køkkenet og hældte champagnen op, tændte for radioen og de spillede Deres ynglings melodi…. Var det mon et tilfælde eller var det skæbnen? Hun begyndte at drømme og varmen bredte sig igen i hendes krop… Hun havde lyst til at mærke hans stærke spændstige krop mod sin. Mærke hans manddom oppe i sig, mærke hans krævende læber mod sine… Pludselig blev hun revet ud af sin drøm. Det bankede på døren. Hun gik forventningsfuldt ud og åbnede. Hun blev lidt skuffet, da hun så at det var hendes søster, men det gik hurtigt over, da søsteren sagde at han havde ret, da han havde sagt, at hun ville se fantastisk ud, når han kom og hentede hende. Du må ikke stille spørgsmål, men skal bare gøre som jeg siger, og ærlig talt så ved jeg ikke meget om hvad han har gang i men han må elske dig fantastisk meget. Søsteren stod der i døren med et smil hun ikke helt kunne dreje. Hun ville hente en jakke men hendes søster sagde nej. De satte sig ud i bilen og der kom romantisk musik ud fra CD-afspilleren…
De stoppede ud for hendes ynglings butique med undertøj. Hun fik kort besked på at gå ind og vælge tre sæt undertøj. Hun valgte to sæt bh og trusser samt en fantastisk bodystocking. Derefter gik turen til Cocktail hvor hun blev beordret til at købe tre sæt tøj, men ikke noget overtøj. Så til sidst ud og købe to par sko.
Hendes forventninger steg og steg. Hun prøvede på hele turen at fritte sin søster ud, men hun var totalt afvisende. Hun blev sat af derhjemme og søsteren sagde at hun skulle gå ind og aflytte diktafonen igen. De tog afsked og hendes søster gav hende et varmt kram og sagde at hun virkelig havde noget at glæde sig til.
Hun går ind i lejligheden og tænder diktafonen igen. Skat nu er du vidst ved at være klar, pak en taske med de ting du lige har købt. Jeg kunne godt tænke mig at smage på dine elskovssafter lige nu, men det kan jo desværre ikke lade sig gøre, gå i stedet over i skænken og tag den lille pakke der ligger der… Hun åbner pakken og ser, at det er en den fjernbetjente dildo de har talt om at købe. Hun bliver varm i kroppen ved tanken om hans tunge mod hendes klitoris, mens hun pakker dildoen ud, men hvad! der er noget galt fjernbetjeningen mangler!!! Sæt dildoen op i dit våde indre min skat og vent, siger stemmen i diktafonen. Hun tager dildoen og sætter den op, det går nemt for hun er virkelig våd, bare tanken om resten af dagen får det til at løbe, føler hun. Hun sætter sig og venter, men det er ikke nemt, for dildoen i hendes indre får hende til, konstant at tænke på ham. Hun kan fornemme at hun trækker vejret tungere end hun plejer. Hun har allermest lyst til at lade sine fingre massere sit skød, for på den måde at tage bare lidt af liderligheden, men hun ved også at det ikke hjælper meget. Det ringer igen på døren og nærmest som i en rus går hun ud og åbner. Der står en af hans kammerater en taxachauffør. Skal jeg tage din taske? siger han og smiler.
Hun sætter sig ud i taxaen og bliver igen overrasket, på sædet ligger der en rød rose og et lille skilt, hvorpå der står, jeg elsker dig overalt i verden og jeg ved, at du nu er ved at være godt liderlig, men tro mig, det er jeg også, jeg fantaserer i øjeblikket om os to min skat.
Taxaen starter og de kører til København. De stopper hos buntmager Søsted. Hun går ind og ekspedienten siger, De må være frk. Simone, hun bliver overrasket over at han kender hendes navn, der er bestilt en minkpels i Deres navn, her prøv den. Den passer perfekt, og det er lige sådan èn, hun altid har ønsket sig. Hun sætter sig ud i taxaen igen og de begynder at køre mod.. ja det ved hun ikke. Da De har kørt lidt, mærker hun lige pludselig en voldsom snurrende fornemmelse i underlivet, dildoen er begyndt at vibrere, hun har svært ved at sidde stille og vennen smiler indforstået. Det står på i ca. 2 min. og hun kan mærke at hendes safter løber af hende, hun er ved at gå til af liderlighed, men prøver af bedste evne at spille upåvirket overfor chaufføren. Pludselig stopper dildoen, og hun kan igen sidde roligt…..
De kører til lufthavnen og vennen siger, bare stig ud og gå over i afgangshallen, og god tur. han blinker til hende og giver hende hånden til farvel.
Hun går ind i afgangshallen og der ser hun sin elskede stå og vente med en stor buket knaldrøde roser i hånden. Hun løber i hans arme og de kysser hinanden vildt og inderligt, gud hvor hun dog også har trængt til at mærke hans læber mod sine, og hans fingre mod sine baller. De krammer hinanden længe og det bølge af liderlighed, der ellers var ved at lægge sig skyller nu igen igennem hendes krop med fornyet styrke. Hun har allermest lyst til bare at flå hans tøj af og råbolle lige hvor de står nu…. Hun kan mærke hans stive lem mod sit skød og kan forstå på hans åndedræt og kærtegn, at han er lige så liderlig som hun.
Han kikker hende dybt og kærligt i øjnene og holder hende lidt væk fra sig, tager en hånd i lommer og tager en lille æske op. Vil du gifte dig med mig, min skat? siger han. Hun svarer nærmest i en døs ja ja ja det vil jeg meget gerne, hvorefter De mødes i endnu et langt kys. Pludselig mærker hun igen denne voldsomme sitren i underlivet, han har tændt dildoen igen, den bandit!!! Hun hvisker i hans øre, det er ikke nødvendigt skat, jeg er så horny at det driver af mig…. Hun mærker hans ene hånd glide op under kjolen og søge ind under trussekanten. Hun kan mærke hvordan den langsomt glider langs hendes forventningsfulde og opsvulmede skamlæber. Han fjerner den og kommer den i sin mund. Hun ser hvordan han slikker på fingeren og hun hører ham hviske, det ved jeg da godt skat. Hun tager sin hånd ned mellem dem og rører let hans stive lem uden på bukserne. Du er vist også klar min skat. Ja stønner han, jeg har været klar hele dagen, men nu skal vi en tur til Paris på før hvedebrødsdage.
De kommer ind i det toldfrie område, hvor de går lidt rundt. Han trækker hende ind på et toilet, hvor han med voldsom kraft bukker hende forover, trækker hendes trusser ned, fjerner dildoen og med stor kraft banker han sin manddom op i hendes ventende og længselsfulde skød. Hun nyder i fulde drag følelsen af hans lem der kører frem og tilbage i et voldsomt tempo inde i hende. Hendes vejrtrækningen bliver til en stønnen og hun mærker hvordan hans grådige fingre massere hendes bryster. Hendes vorter er stive som aldrig før og denne liderlighed er ved at gøre hende skør. Hun mærker hvordan orgasmen kommer rullende og hun kan mærke at hendes skedemuskler trækker sig sammen, nærmest som i kramper. Lige inden hun får orgasme trækker han sig ud og hun føler sig lidt skuffet, at han kan være det bekendt, men det går hurtigt over, for han sætter sig på toiletsædet og trækker hende så ned over sig. Han lader spidsen af pikken drillende lege med hendes klitoris. Han holder hende på hofterne og bevæger hende frem og tilbage, så pikken lige præcis rammer hendes lystknop og kommer netop indenfor i hende.
Snart sidder hun og ridder ham, han tager hendes ene brystvorte i munden og napper og bider i den, det er en fornemmelse som hun elsker. Hun mærker hvordan han lader neglene køre op og ned langs hendes ryg. Hun øger tempoet og han styrer hende med sine stærke hænder på hendes hofter. Hun mærker igen orgasmen der kommer, den følelse af vellyst får det til at sortne for sine øjne, og hun kan høre på han stønnen, at der ingen vej er tilbage. De er fuldstændig tabt for omverden. De er ligeglade med at det foregår på et offentligt sted, der eksisterer kun ham og hende. Han kommer med et brøl og hun kan mærke hvordan han skyder sin ladning af varm livseliksir langt op i sig. De sidder et øjeblik og sunder sig. Hun får en idé og går ned på alle fire og tager hans lem i munden. Det smager lidt salt. Hun bruger sin tunge til at slikke ham ren. Hun kan godt lidt smagen af hans sæd og sine egne safter, det ægger hende. Hun tager hans nosser ind i munden og lader tungen spille med det fine kød. Det har sin virkning. Hans lem begynder igen at rejse sig. Han skubber røven ud på kanten af sædet og spreder benene. Hun slikker ham mellem nosserne og analet og lader så tungen bevæge sig rundt om hans hul. Han begynder at stønne, for han elsker den følelse der kommer når hendes tunge kører rundt i hans anal. Med lange seje slik lader hun tungen bevæge sig op af skaftet. Til sidst når hun op til hans glans og hun åbner munden og sluger hans pik, så godt hun kan. Tungen lader hun spille på hans pikhoved. Hun kan høre på hans vejrtrækning, at han ikke har langt til udløsningen. Uden at fjerne munden fra hans elskovskæp, fugter hun en finger og lader den pirrende berøre hans ringmuskel. Hun stikker den ind i røven på ham og han giver sig lidt, men begynder snart at nyde fingeren der kører ind og ud af hans anal.
Hun mærker hans pikhoved vokse i munden og er klar over at han er ved at komme, da han tager fat i hendes hoved og bestemt kører det op og ned, samtidig med at hans vejrtrækning bliver tungere. Hun lader sin tunge spille hurtigt rundt om glansen og mærker så nogle ryk i pikken og hans varme ladning der strømmer ind i hendes mund. Hun sluger det af det hun kan og resten glider ned af hendes hage. Han tager hendes hoved op til sit og slikker hende ren, hvorefter han kysser hende længe og inderligt.
Han hvisker ind i hendes øre, jeg elsker dig min skat, og du skal være min for evigt.
Hun har endnu ikke fået fuld tilfredsstillelse og har stadig en nærmest brændende fornemmelse i sit skød……..men hvordan det bliver løst er en anden historie. Jeg kan kun sige, at det bliver nogle vidunderlige dage og ikke mindst nætter i Paris.

porno med danske piger