Frisøren skulle hjælpes

SPAR MANGE PENGE

Hun så på mig med sine store brune øjne, ”Kom nuuuuuu”. Hvordan kunne jeg sige nej???? Vi sad lidt og fik et par glas, og forlod stedet efter næsten to timer, og en del rødvin…

SEX I DAG?

Vækkeuret ringer kl. 07:30, jeg står op og går neden under. Neden under min lejlighed er der en garage. I dette rum har jeg efterhånden indrettet et lille motionscenter, det er en fed måde at komme i gang med dagen på. Efter en times tid går jeg i bad og gør mig klar til at tage hul på dagen.
Da jeg er færdig med at spise morgenmad, tager jeg fat i min kalender, hvor jeg ser at jeg har en aftale med frisøren kl. 09:00. Jeg tager bilen til byen og er ved frisøren et par minutter før jeg havde min tid. Pigen der skulle klippe mig var ikke kommet endnu. Jeg sad og læste i et ugeblad og drak en kop the. Efter ganske kort tid kom Trine som jeg havde aftalen med.
Jeg blev vist til stolen, og Trine gik hen for at hente nogle ting hun manglede. Da kun gik kunne jeg ikke lade være med, at betragte hendes skønne krop bagfra. Hun var omkring 165 og var utroligt godt skabt. Jeg kunne se at enten havde hun ingen trusser på eller så havde hun en meget lille g-streng. Da hun kom tilbage imod mig kunne jeg se hendes skønne bryster, der var tydelige under den stramme tynde trøje hun bar.
Hun begyndte at klippe mig, og kom tilfældigt til at røre min hud i nakke og et jag gik gennem mig.
”Hov undskyld!”
Jeg sagde at det var ok men, at hun havde nogle ekstrem kolde fingre. Hun smilte bare og sagde undskyld igen. Der gik et par minutter hvor efter hun spurgte om ikke hun havde klippet mig for et par måneder siden, lige før jeg skulle til et bryllup, hvilket jeg kun kunne svare ja til.
Der er en ganske sjov historie om mig og bryllupper, som jeg havde fortalt hende første gang, og jeg fortalte at dette bryllup ikke ændrede ved det, hvilket fik hende til at grine igen. Hun havde en sød trillende latter jeg fandt utrolig tiltrækkende.
Vi snakkede lidt videre om alt muligt, da hun igen gav mig et kulde chok, og jeg spurte om hun altid havde så kolde fingre, hvilket hun benægtede, men sagde at hendes lejlighed var uden varme. Det var sikkert noget med termostaterne, men der havde ikke været nogen og se på det.
Vi snakkede lidt videre, og på et tidspunkt spurgte hun hvad jeg lavede, jeg svarede at jeg var konsulent for en mindre IT-virksomhed, men at jeg i mine weekender til tider arbejdede for min var, der har et VVS-firma, og hvis hun ville, havde jeg ikke noget imod at kigge forbi og se på hendes problem.
Der var lige som en fakkel begyndte at lyse op inden i hende, og hun svarede, at hvis jeg kom forbi når hun havde fri, ville hun give mad på en restaurant på vejen hjem til hende, som tak for at jeg vil gøre det for hende, hvilket jeg naturligvis takkede ja til. Det er ikke hver dag at men bliver inviteret ud af en pige og at hun vil betale….
Hun klippede mig færdig og jeg betalte hvorefter jeg smuttede igen, jeg tog ned på firmaet hvor to af mine venner og kolleger sad og spillede computerspil.
”Jeg troede at i havde travlt??”.
Peter grinede bare fjoget og svarede at de var startet tidligt i dag, så nu skulle der smadres lidt, jeg satte mig ved mit bord. Da jeg ikke var der hver dag havde jeg ikke en stationær pc med alt det guf i som de andre havde, jeg havde bare en bærbar. Jeg satte netkablet i og loggede på vores server, jeg læste de mails jeg havde og svarede på den der havde behov for det. Gang på gang blev jeg forstyrret af skrig fra de to tåber, og det endte med at jeg klappede min computer sammen og sprang over til et andet bord hvor det stod en stationær pc der ikke blev brugt, og var med i krigen.
Da tiden nærmede sig min aftale med Trine, havde jeg samlet arbejdet effektiv i omkring 1 time den dag, men i morgen skulle jeg pukle, yeahhh sure…
Jeg tullede stille og roligt hen til frisøren, lige da jeg skulle til at tage i døren kom Trine ud.
”Hejsa” hun smilte og gav mig et hurtigt knus, vi gik ned af gaden og snakkede, hun spurgte om jeg havde haft en travl dag, til hvortil jeg svarede, at vi have puklet som åndssvage, og at jeg knap var blevet færdig til tiden.
Vi spiste en god middag og drak et glas rødvin, Trine ville have mere vin, men jeg sagde at jeg skulle køre bil, så jeg ville ikke have mere.
”Kom nu, vi tager bussen ud til mig, så kan du tage en taxa hjem” hun så på mig med sine store brune øjne, ”Kom nuuuuuu”.
Hvordan kunne jeg sige nej????
Vi sad lidt og fik et par glas, og forlod stedet efter næsten to timer, og en del rødvin, vi snakkede videre om alt muligt mens vi tog bussen til hvor hun boede, hende lejlighed var lille men utrolig lækker.. og kold!
Efter to minutter var det klart, at problemet ikke var i hendes lejlighed. Af en eller anden grund, kom der ikke varmt vand til hendes lejlighed overhovedet???
Da jeg havde checket det jeg kunne, sagde jeg at der desværre ikke var noget jeg kunne gøre. Men imens jeg havde tullet rundt, havde hun tændt en bunke stearin lys, hvilket bare gjorde lejligheden endnu mere hyggelig.
Hun tændte tv’et, hvor en amerikansk film var ved at begynde.
”Bliver du og ser med?” igen så hun på mig med de der øjne ”Jeg har en masse tæpper?”
Igen kunne jeg ikke sige nej.
Vi satte os i sofaen men endnu et glas rødvin, der var en smule koldt.
Jeg er et af de heldige mennesker der har meget svært ved at fryse, så jeg havde bare et tæppe til at dække mine fødder, mens jeg så film, det var faktisk ganske rart, for en gang skyld ikke sidde alene og se tv. Vi sad og snakkede om andre film, de forskellige skuespillere havde været med i, da hun igen så på mig.
”Fryser du ikke?” jeg rystede på hovedet
”Nope jeg fryser næsten aldrig, her mærk min hånd” jeg rakte min hånd over til hende.
Hun tog den med sine isende fingre, og jeg tror aldrig jeg har mærket så kolde hænder i mit liv.
”Kan jeg komme over og sider ved siden af dig? Du er som et kraftværk”
Jeg sagde at det kunne hun da godt, så hun kom over og satte sig op af min brystkasse, med tæppet næsten op til næsen. Jeg kunne mærke hun var kold, hele hendes krop nærmest dirrede at kulde.
Hendes hår duftede godt, ummm af nogle blomster eller sådan noget, jeg lagde en hånd på endes skulder, langsomt begyndte jeg at bevæge en finger rundt, på hendes hud omkring hals åbningen på hendes trøje.
Hun lod bare hovedet falde endnu tungere imod min anden skulder, jeg fortsatte med at køre mine fingre rundt, min berøring var bare ganske let, langsomt øgede jeg min aktionsradius, og kom helt ind til toppen af hendes brystben, der var en lille hulning. Der var ingen tegn på at hun havde noget imod min hånds fremfærd.
Filmen sluttede og en eller anden serie gik i gang, vi sad bare der under tæppet, og jeg nussede hende stadig blidt men min hånd, jeg blev efter hånden mere modig, og førte langsomt min hånd ned til hendes ene bryst, hun reagerede bare med at ligge en hånd på mit ene knæ, hvilket jeg så som en godkendelse. Jeg berørte brystet ganske let og hvilket bryst det var, fast og ikke for stort, jeg kunne mærke at brystvorten blev hård, efter nogle minutter flyttede jeg hånde opad igen.
”Nejjjjj” kom der svagt fra hende, jeg svarede med et ”Hehh?”.
”Det var dejligt, gider du ikke blive ved?”
Jeg lod igen min hånd glide ned til brystet, og den anden hånd kom samme vej, vi sad længe og så på serien, langsom lod jeg min ene hånd bevæge sig ned over hendes mave ned til buksekanten, og trak langsomt trøjen op. Jeg køret hånden op under trøjen, og hun løftede sig lidt så trøjen kunne følge med op af ryggen. Jeg havde nu begge hænder på hendes bare bryster – det var vidunderligt at føle de faste bryster i mine hænder.
Jeg blev mere modig, og lod igen men højre hånd glide ned over hendes mave til den rørte ved hendes bukser, jeg løsnede knappen, hun åndede bare ud langsomt, med en lille knurrene lyd. Så jeg forsatte, hånden gled ned under hendes trusse – hun havde trusser på, så det måtte være g-steng. Jeg nåde hårkanten, der var talt om en streg af hård på omkring tre til fire centimeter, der var trimmet skarpt af til siderne, jeg lod en finger løbe ned på hver side af hårene, langsomt blev hendes åndedræt dybere. Jeg kommet til hvor de ydre skamlæber deler sig, og her holdt hårene også helt op, jeg lod fingeren lege lidt rundt på den bare hud, inden jeg gik på jagt efter hendes klitoris. Jeg fandt den og i det samme som jeg rørte den spændte alle muskler i hendes krop, hun kom med et dybt suk og lidt efter sank hun ned igen.
”Hold da kæft det var dejligt, jeg er bare for afslappet nu” hun lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene.
Langsomt rejste jeg mig op og tog hende i mine arme og bar hende ind i soveværelset. Her tog jeg langsomt hendes tøj af, og lagde hende under dynen, hendes krop var en af de smukkeste jeg havde set, jeg tog mit eget tøj af og gled ind under dynen til hende.
Uden at vente på noget kravlede jeg ned mellem hendes ben, som hun dovent spredte lidt, jeg begyndte langsomt, ganske let at røre ved hendes inderlår, lidt efter kom min tunge på arbejde, jeg kyssede mig vej op imod hendes kusse, langsomt og let lod jeg tungen lave små cirkler.
Jeg legede med hendes skamlæber, og undgik med vilje hendes klitoris, jeg blev ved med at slikke hendes kusse, stikke tungen ind i hende og bide let i skamlæberne, men ikke røre klitoris, det endte med at hun igen kom i en orgasme der fik hendes krop til at spænde hver eneste muskel, men denne gang kom der flere lyde fra hende, hun kom med små vilde skrig.
Lige da orgasmen var ved at miste sig greb i hende, sugede jeg hende klitoris ind mellem mine læber og lod tungen angribe den, denne behandling fik orgasmen til at vende tilbage til hende. Hun vred sig, stønnede, ruskede i mit hår og skreg.
Da hun var faldet ned kravlede jeg op ved side af hende. Og kyssede hendes mund hun besvarede kysset et hundrede procent, jeg trak mig væk fra hende lidt efter.
”Det var for vildt, jeg mener det var den,… de vildeste orgasmer jeg nogensinde har fået. Tak”
Jeg svarede at det var så lidt og jeg havde nydt det, jeg havde igen en hånd på hendes ene bryst, hun lå og legede med hårene på min brystkasse. Hun rejste sig lidt op kyssede mig, kyssede mine brystvorter, hvorefter hun forsatte ned, uden ret mange dikkedarer tog hun min pik i munden og gik i gang med at sutte, bide, vride, massere, gnide og slikke. Jeg måtte efter ganske kort tid sige at jeg ikke have ret lang inden jeg ville komme, men hun forsatte bare mere ivrigt. Det var lang tid siden jeg havde være sammen med nogen, og der ud over leverede hun det bedste mundarbejde jeg havde oplevet, samtidig for tankerne gennem mit hoved. At hun ville lade mig gå i munden på hende, hvilket ophidsede mig mere endnu.
Jeg kunne ikke lade være med at stønne, og fortælle hende hvor fedt det var. Jeg kom, jeg har aldrig følt orgasmen så intens, jeg kunne mærke energi fare ned til min pik fra alle hjørner af min krop, og jeg kunne føle hvordan spermen blev skudt ud gennem pikken, jeg kunne ikke trække vejret og det begyndte at sortne for mine øjne. Langsomt slap orgasmen sig tag i mig og jeg kunne igen få vejret, Trine, ja hun suttede videre.
Vi lå længe og hyggesnakkede, og kærtegnede hinandens kroppe, jeg var simpelt ikke i stand til, at lade være med at røre den spændstige solbrune kvinde krop, der lå ved siden af mig. Vi lå helt op ad hinanden og småblundede. Jeg ved ikke hvor længe vi lå der, men efter noget tid kom jeg til mig selv, og begyndte at kærtegne hendes ryg og ufattelig faste baller.
Hun vred sig, og smøg sig endnu tættere ind til mig, hendes brystvorter blev som små sten, imod min krop, hun lagde sit ene ben hen over mine, så hendes ben blev spredt nok til, at mine fingere kunne finde vej ned til hendes meget fugtige skamlæber.
Langsomt begyndte jeg at køre en finger rundt om åbningen, og mærkede at mængden af væske voksede, min finger tog også nu og da en smut tur over til hendes lille stramme røvhul.
Jeg lod en finger smutte indenfor i hendes varme og fugtige kusse, og et suk kom fra hendes mund, hun havde stadig lukkede øjne, men jeg var sikker på at hun var vågen. Jeg lå længe og legede med hende, da hun pludselig drejede sig væk fra mig, og lod sine hænder glide ned til min næsten helt stive pik.
Hun stirrede mig intenst i øjnene, mens hun spillede pik på mig, hun havde de skønneste små hænder, og på en eller anden måde vidste hun præcist hvor hårdt og blidt jeg ville have det.
Hun trak sit hoved helt hen til mig, og kyssede mig, ”Jeg vil have din store pik til at blokke mig ud, og det skal være nu”, hun kyssede mig igen, og efter et meget langt, godt, vådt tungekys, skubbede hun mig om på ryggen.
Langsomt uden at fjerne sit blik fra mit satte hun sig hen over mig, og med en hånd styrede hun pikken imod sig mål.
Jeg kunne mærke hendes bløde skamlæber imod hovedet på pikken, og drømte kun om at mærke dem omslutte den, men hun legede lidt med mig. Hun kørte pikken lidt rundt omkring indgangen til hendes varme indre, før jeg endelig mærkede at trykket på min pik steg, og at hun helt utrolig langsomt led ned over mig. Hun var blød, varm, våd, levende og meget stram, uhhh sådan en fisse burde alle mænd have flere gange om dagen, for så ville der sgu ikke være krig på jord.
Hun forsatte hele vejen ned over min pik, til den var helt begravet i hende, og så vidt jeg kunne mærke var jeg helt i bund på hende, hun sad lidt helt stille med lukkede øjne og åben mund. Jeg krammede og kærtegnede hendes smukke solbrune bryster, med de sødeste små stenhårde brystvorter.
Det var et meget betagende syn at se denne fantastiske krop, side oven på mig, perfekte runde bryster, slank talje, trimmet mis der viste vej til en fantastisk fisse, men det udtryk af salighed der var i hendes ansigt var de bedste, jeg tror ikke der var mange andre tanker i hendes lille kønne hoved, end min pik på det tidspunkt.
Langsomt begyndte hun at bevæge sig op og ned, hver gang var hun så lang oppe at min pik var lige ved at hoppe ud af hende, men hun redede den hver gang, jeg lagde mine hænder på hendes smukke lår, og kunne mærke hvordan hendes muskler spændtes og slappede af under den glatte og svedige hud.
Hun åbnede langsomt øjnene og smilet til mig, mens hun stønnede sagte, jeg stønnede i takt med hende, mens jeg kærtegnede hendes krop. Hun lænede sig frem og kyssede mig, og satte tempoet lidt op.
Pludselig kunne jeg mærke på hendes krop, at den begyndte at sitre, hendes vejrtrækning blev tungere og hendes skedemuskler trak sig lidt sammen. Jeg begyndte nu at støde imod hende, det fik hende til at stønne endnu vildere for til sidste at komme med et langt skrig mens hendes krop igen spændts helt ud til den mindste fiber.
Uden at vente på hende baksede jeg hende af, jeg var sindssyg liderlig nu og skulle bare have noget fisse omkring min pik, så jeg fik hende om på maven, spredte hendes ben lidt, borede pikke op i hende, og samlede så hendes ben igen, på den måde kunne jeg virkeligt mærke hendes faste røv, hver gang jeg hamrede op i hende.
Vi stønnede som tossede begge to, og lige da jeg var ved at komme, kom hun igen i en af hendes vilde orgasmer, jeg trak mig ud af hende, og vendte hende om på ryggen og begyndte at slikke hendes bryster, hun svedte som en vild, det gjorde jeg faktisk også, hun smagte dejligt salt, hun stirrede mig igen i øjnene og smilet et sløret smil.
Jeg fik mig bakset ind mellem hendes vidt spredte ben og satte min, stenhårde og vildt følsomme pik, imod hendes fisse og borede mig langsom i bund på hende, og begyndte at rå bolle hende.
Vi kyssede og slikkede hinanden i ansigtet, vi flettede vores hænder over hendes hoved, og jeg kunne mærke at hun trak sine ben op og krydsede dem bag min ryg.
Lige da hendes fisse igen var ved at klippe min pik af, kunne jeg ikke holde mig tilbage mere, jeg stødte til igen og igen i den nu ekstrem stramme fisse, og kunne mærke hvordan mine muskler i underlivet, gjorde klar til at sende min sperm afsted.. og så kom jeg.
Det føltes som om en syndflod af sperm blev skudt ud gennem min pik, der var så stiv at det næste gjorde ondt. Igen og igen kunne jeg mærke mine muskler sende min ladning ud gennem ”løbet” og ind i det varme vidunder af en fisse.
Vi faldt begge to totalt samme bagefter, og lå og holdt om hinanden, hun tog dovent dynen og trak den over os.
Hun så mig igen i øjnene med de smukke øjne, ”Du bliver og sover her i nat ik’?”.
Jeg så på hende, og vippede en hånd fra side til side, så grinede jeg ”Åhhh hellere end gerne smukke”
Der gik ikke lang tid inden vi faldt i søvn.
Da vi vågnede næste morgen, lå vi lidt og ”nussede”, og tydeligt liderlige, gik vi bad sammen..
Starten på en stort set perfekt dag…..

porno med danske piger