Hvad konens shopping i Illum kan føre med sig

SPAR MANGE PENGE

Kan du lide hvad du ser, eller har du bare problemer med vejrtrækningen?” spurgte hun, og jeg opdagede at jeg faktisk i ordets bogstavelige forstand havde tabt kæben. ”ja øhh…

SEX I DAG?

Hej skat, så er jeg hjemme, hun så helt vild lækker ud, da hun kom tilbage fra sin osetur i byen. ”Jeg har fået lagt makeup inde i Illum og bagefter fik jeg sat mit hår hos Stuhr, nu skal du bare se hvad jeg har købt af tøj” sagde hun og gik ovenpå for at skifte. I mens sad jeg bare tilbagelænet i sofaen og så den kamp jeg havde optaget på video, jeg lod som om at jeg var fuldstændigt uinteresseret i hendes indkøb.
Det første jeg så komme ned af trappen, var de sorte højhælede med sylespidse stilethæle, og pludselig var kampen blevet meget lidt vigtig at se på. Derefter hendes solbrune lægge og derefter Kjolen !! Kjolen var selvfølgelig sort som natten, lang med en dyb udskæring foran, og en næsten bar ryg. I højre side var der en slids der gik meget højt op, meget.
Det var ligesom i en film, den måde hun kom ned af trappen på. Tiden var skruet ned i tempo, og hun kom ned af trappen i slowmotion, mens slidsen i Kjolen fortsatte højere og højere op. Jeg tænkte på om den dog aldrig ville ende, men endelig stoppede den, lige for kort til at man kunne se noget, men dog højt nok til at man ikke kunne se om hun havde trusser på eller ej.
Kjolen smøg sig om hende og fremhævede hendes dejlige figur. Bh havde hun i hvert fald ikke på, men alligevel sad kjolen klistret til hendes ufattelige flotte bryster, det måtte være dobbeltklæbende tape, det havde jeg læst at alle stjernerne i Hollywood brugte. ”Kan du lide hvad du ser, eller har du bare problemer med vejrtrækningen ?” spurgte hun, og jeg opdagede at jeg faktisk i ordets bogstavelige forstand havde tabt kæben. ”ja øhh” var det det eneste der kom over min mund, og jeg rejste mig op og gik over til hende med fremstrakte arme. ”Du vover at ødelægge mit hår eller kjolen” næsten hvæsede hun, men samtidigt kunne jeg se at der var kommet et skær i hendes øjne som jeg så godt kendte fra andre mere intime situationer. Jeg gik langsomt rundt om hende, omtrent som en hestehandler der lige skal kigge en hest an inden han køber den, men denne hest ville ikke købes, bare vise sig frem. Hun kiggede lige ud i luften mens jeg gik rundt om hende, stod med hoften på sned, sådan som modeller gør så benet kom lidt ud af slidsen, og jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig, men skulle lige føle lidt også. ”Ja jeg fik også lige vokset mine ben, så de kunne være rigtigt glatte” sagde hun, da jeg strøg hende op og ned af benet. Hun duftede lækkert, nærmest som en sommereng på en varm dag, og jeg kyssede hendes ene skulder, mens jeg fortsatte med at køre hånden op og ned af det nøgne ben i slidsen.
Jeg kunne mærke at hun blev lidt mere modtagelig for mine kys og mine kærtegn, og hun begyndte også at skælve lidt. ”Sæt dig foran mig på knæ” sagde hun ”så skal du se hvad jeg også fik lavet”. Jeg gik hen foran dig og satte mig ned, min pik var nu begyndt at røre på sig, så den skulle lige skubbes ud til siden inden jeg kunne sætte mig helt ned. ”Gad vide hvad det kan være” tænkte jeg, men havde alligevel en lille ide om det. ”Luk dine øjne og hold dine hænder på ryggen” sagde hun mens hun kiggede ned på mig. Jeg tog hænderne om på ryggen og lukkede øjnene.
Jeg kunne mærke at hun kom tættere på. ”Åbn så dine øjne” sagde hun, og jeg kiggede lige ind i dit skridt, men det var et skridt jeg aldrig havde set før, for det var fuldstændigt hårløst. ”Ja jeg fandt jo altså denne her lille private klinik, hvor de fjerner alle hår, og jeg mener alle hår” sagde hun. Jeg trak mig lidt tilbage, og kiggede nærmere på hendes fisse.
Fuck hvor så den godt ud. Lignede en lille musling, der lige var kommet op af vandet og nu bare skulle åbnes. ”Du må godt røre, men kun med tungen” sagde hun, og det skulle hun selvfølgelig ikke sige to gange, så jeg stak tungen frem og lod den spille lidt rundt på hendes skamben, og ned til revnen, frem og tilbage i revnen, og på hver af hendes skamlæber og tilbage til revnen igen, åbnede hende med tungen og smagte på hende. Kjolen havde hun spredt ved slidsen og taget i den ene hånd, så jeg ikke kom til at røre ved den. Hendes anden hånd tog nu fat i mit hår og trykkede mit hoved tættere på. ”Slik min lille ungpigefisse” sagde hun stakåndet ”men du beholder hænderne på ryggen” nu i en hårdere tone. Jeg skilte hendes læber med tungen, og kunne mærke at hun allerede var fugtig, hendes klit var allerede klar til at modtage mine slik og kys, så det var vist noget hun havde gået og tænkt over på vejen hjem fra byen. ”Hårdere” sagde hun, og jeg spidsede tungen og kørte den rundt og rundt omkring hendes klit. Hun begyndte at skræve og trykke mit hoved ind mod sig som om hun ville køre mit hoved længere ind i fissen. ”Stop” sagde hun meget hårdt og hurtigt, jeg stoppede og undrede mig over at jeg skulle stoppe nu, det var tydeligt at se at hun nød min tunges behandling. ”Bliv siddende her indtil jeg kommer tilbage” beordrede hun, og forsvandt hurtigt op ad trappen. ”Hmm hvad skal der nu ske ?” tænkte jeg, men nåede ikke at tænke længere da hun kom ned af trappen igen, denne gang ikke i slowmotion, men nærmest i dobbelt hastighed, kjolen havde hun taget af og var nu splitternøgen, bortset fra stiletterne.
Hun bukkede sig forover, med røven i min retning, ”fortsæt nu, men stadig uden hænder, kun tunge” sagde hun, og nu kunne jeg høre på hendes stemme at hun var tændt. Jeg begyndte at slikke hendes fisse igen, og hun bøjede sig længere fremover med spredte ben, hun holdt nu om hendes ankler, og jeg havde fri adgang til det hele. ”Slik mit røvhul godt og grundigt” stønnede hun, og jeg slikkede det bedste jeg havde lært, rundt omkring det rosa hul, op og ned, rundt og rundt, stak min tunge ind i hullet som en lille miniaturepik, og det fik hende til at stønne ekstra meget. ”Knep min fisse med dine fingre mens du tungeknepper mit røvhul” næsten hviskede hun, jeg vidste at det tændte hende at snakke ”beskidt” til mig, og jeg fik nu endelig lov til at bruge mine hænder. Jeg slikkede hendes lille hul og brugte to fingre til at kneppe hende i fissen, og nu tog hun selv den ene hånd til hjælp. Mens hun stønnede højere og højere gned hun klitten hårdt, stødte mod mine fingre og min tunge med enden, og pludselig kom hun, ikke som hun plejer, hurtigt og kontant, men det startede med en rumlen dybt nede i lungerne og pludselig faldt hun forover, ned på gulvtæppet, mens hun rystede over hele kroppen, og det så næsten ud som om at hun fik kramper…..
Efter et stykke tid, hvor hun fik vejret, rejste hun sig op, kyssede mig og sagde ”smut ud i bad, så du kan blive klar, vi skal gå om ikke så lang tid !!”. Jeg kiggede på hende, kiggede på min pik, der nu pressede hårdt mod mine bukser, kiggede op på hende igen med bedende øjne, og igen ned på pikken ”den må vente”, sagde hun med et sadistisk smil, og gav den et klem ”ud i bad, og ikke noget med at onanere, den skal holde hele aftenen !!”

På vej ud i badet, nåede jeg lige at se FC score et mål på et saksespark, men det virkede ret ligegyldigt nu…………

porno med danske piger