Nøglen ligger under måtten

SPAR MANGE PENGE

Hvad skal vi snakke om? spørg jeg og stikker ugenert en hånd ned i mine trusser og leger med fissen. Lad mig høre om din sidste erobring. Hvem har du sidst bollet med?…

Jeg ved ikke, om du lagde mærke til billedet ude i entreen. Til venstre for spejlet. Det er en sort-hvid fotostat. Nøgen kvindekrop. Hun ligger ned. Kameraet er placeret i samme niveau, så man ser kroppen lige fra siden. Det er et meget stofligt billede. Fotografen er på en eller anden måde kommet meget tæt på. Man kan fornemme huden og alle dens små ujævnheder. – Billedet er beskåret sådan, at det går fra lige over brystet til det øverste af låret. I den ene side står brystet op som en lille bakke; i den anden har du en lille forhøjning med mørk, krøllet bevoksning på. Mellem de to fremspring ligger så det flade landskab, som maveregionen danner. – Billedet får dramatisk liv ved, at der midt i krattet på venusbjerget står en lille undulat med vingerne spredt ud. Hvad bestiller den fugl i det billede? spørger man uvilkårligt sig selv. Er det en seksuel fantasi – eller hvad?
De fleste af mine venner holder meget af billedet. Både pigerne og fyrene. Det pirrer fantasien, giver anledning til en snak om sex. – Jeg har specielt en studiekammerat, som jeg af og til har udvekslet erotiske fantasier og erfaringer med. Vi har også haft et par kortvarige forhold. Men for det meste er vi bare gode venner. – Det specielle i venskabet er fortroligheden. Vi kan tale om alt. Selv mine mest intime følelser omkring mensturationen, har jeg diskuteret med ham. – Det er faktisk sjældent, jeg taler så fortroligt med mine veninder.

En dag sad vi i kantinen og spiste frokost sammen. Han fortalte, at han havde noget, han ville dele med mig. En oplevelse. Han var meget hemmelighedsfuld. Ville ikke sige, hvad det var. Bortset fra at det var noget, jeg ville nyde. Noget med at overskride en grænse. Ikke farligt. – Det skulle foregå hjemme hos ham.
Jeg var egentlig ikke særlig interesseret. Det var Bent, der var opsat på det. Men jeg sagde trods alt ja. Nærmest for at glæde ham.
Jeg skulle komme hjem til ham samme aften mellem kl. 9 og 10. Vi bor ikke ret langt fra hinanden. Det var vigtigt, at jeg hverken kom for tidligt eller for sent. Han ville ikke være hjemme, så jeg måtte selv låse mig ind. “Nøglen ligger under måtten”, sagde han. Og der skulle jeg lægge den igen, når jeg havde lukket mig ind. Der ville ligge et brev til mig i entreen, og der ville jeg så få nærmere besked.

I løbet af eftermiddagen tænkte jeg flere gange over, hvad det var jeg havde indladt mig på. Jo mere jeg tænkte over det, jo mere optaget blev jeg af det. Jeg var rimelig sikker på, at det drejede sig om sex. Det kendte jeg Bent godt nok til at kunne gætte. Men hvad?
Uvisheden, om hvad der skulle ske, satte min fantasi i gang. Og jo mere min fantasi arbejdede, jo mere opsat blev jeg på aftenens eventyr. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om mine lærebøger. Da jeg havde spist til aften, gik jeg i bad og gjorde mig i stand. Jeg gjorde mig stor umage med make up og valg af duft. Jeg husker, at jeg havde mange overvejelser om, hvad jeg skulle tage på. Skulle jeg være fin eller dagligdags? Jeg valgte en mellem-vej med en tynd rosa bluse uden BH under og en stram mørklilla nederdel.

Jeg var klar over, at han først ville komme hjem efter 10, så jeg valgte at komme bare et kvarter før. Nøglen lå under måtten, som den skulle. Jeg lukkede mig ind, og placerede den der igen. Under spejlet lå en hvid konvolut. Der stod mit navn på.
Jeg tog brevet med ind i opholdsstuen og læste det i sofaen. Det var ganske kort. Der stod, at jeg fra nu af skulle adlyde enhver ordre, han gav mig. Hvis jeg ikke ville det, kunne jeg bare forlade lejligheden igen. Men det skulle være inden han kom hjem. Hvis jeg var der, når han kom, så fangede bordet. Han lovede mig endnu en gang, at jeg ikke ville lide fysisk overlast. Men det var også det eneste han kunne love. Jeg skulle tage mig et bad, og præcis klokken 11 skulle jeg ligge på briksen i soveværelset. Der ville være et lagen, som jeg skulle trække op over mig. Under lagnet skulle jeg være helt nøgen.
Jeg løb brevet igennem et par gange, til jeg nærmest kunne det udenad. Jeg kunne have sparet mig alle mine overvejelser om påklædning. Den spillede ingen rolle.
Jeg valgte at ignorere badet. Det var ikke to timer siden, jeg sidst havde været i bad. Der var sat en bakke frem på sofabordet med nogle flasker på. Jeg blandede mig en gin-og-tonic og fordrev ventetiden med den.
Fem minutter i 11 lagde jeg mig under et lilla lagen på briksen i sove-værelset. Den var rykket ud midt på gulvet, så man kunne gå rundt om den. Der var stille i ejendommen. Jeg lå og lyttede efter de forskellige lyde – og ventede. Jeg var spændt og utålmodig. Men også nervøs. Som jeg lå der, nøgen på briksen, mindede det mig om den gang, jeg skulle have taget mål til mit første pessar.

SEX I DAG?

Jeg hørte ham straks, nøglen blev sat i låsen. Der gik nogle minutter, hvor han rumsterede i de andre rum, før døren til soveværelset gik op.
Bent må have kunnet forudse den forventningsfulde, anspændte stemning, jeg var i. Hans stemme, hård og bydende, udstrålede at han var ovenpå. Han foreholdt mig, at jeg ikke havde taget det bad, jeg skulle. Hvis han én gang til skulle opleve, at jeg ikke adlød ham, sagde han, ville han straffe mig hårdt.
Jeg skulle til at forklare ham, at jeg lige havde været i bad derhjemme. Men han afbrød mig, inden jeg fik åbnet munden. “Ti stille, sagde han. Når du ikke kan opføre dig ordentligt, kan jeg ikke give dig lov til at se det, der skal ske. Jeg bliver nød til at give dig bind for øjnene”, sagde han.
Jeg har ham mistænkt for, at det bare var et påskud. Jeg tror, han under alle omstændigheder ville have givet mig bind for øjnene.
Da han havde bundet tørklædet godt til, beordrede han mig til at ligge helt stille med armene ned langs siden.

..

Så går der noget tid. Med bind for øjnene skærpes mine øvrige sanser. Fødder går frem og tilbage over gulvet. En lyd af metal. Jeg fornemmer et kraftigere lys i værelset. Så bliver der stille. Et lille klik, og dæmpet musik strømmer ud af en højttaler. Balkan-musik.
Nogle enkelte lyde blander sig med musikken. Jeg kan mærke, at han stadig er her, men ikke høre ham. Lister stille omkring og laver sine forberedelser, vil jeg tro. Prøver at gætte, hvad der skal ske. Er der i musikken et spor at gå efter?
Min krop er indstillet på de mest følsomme frekvenser. Parat til at opfange selv det mindste signal. Et pust så svagt, at det måske ikke en gang er der, får hårene på indersiden af mine lår til at rejse sig. Som i en omvendt domino-bølge glider hårrejsningen opad mod skødet og løber ud i krattet omkring fissen.

Jeg ved ikke, hvor lang tid der er gået. Det føles længe, men måske er det bare nogle minutter. Så bliver lagnet langsomt trukket bort fra mine skuldre. Brystet og maven blottes. – Sådan ligger jeg en tid og lytter igen efter fodtrinene, som lister hen over gulvet.
Pludselig bliver jeg ramt af noget fugtigt på det ene bryst. En fin sky af væde. Det gibber i mig, mest på grund af chocket. En gysende fornemmelse, som får huden til trække sig sammen omkring hver eneste hårsæk. – Nu har chocket fortaget sig. En vellyst siver ned gennem min krop fra det vandforstøvede bryst til samlingspunktet mellem krop og ben.
Vandforstøveren rammer det andet bryst. Langsomt samler nogle dråber sig og løber ned ad brystet. De mødes og danner en lille bitte sø i hulningen neden for brystet. Et lille klik og en summen trænger sig ind i musikken. – Jeg venter.
Fødderne nærmer sig. Et par hænder begynder at trække lagnet op over benene, helt op så selv det øverste af lårene er blottet. Lagnet ligger i en sammenkrøllet stribe og skjuler akkurat så meget som et par trusser ville have kunnet dække. – Klikket fra før gentager sig. Hænder i gummihandsker tager fat i det ene ben, løfter knæet lidt op, så benet danner en stump vinkel. Skubber knæet lidt ud til siden, så lårene ligesom vrides fra hinanden.
Lagnet trækkes ned på gulvet. – Jeg ligger helt nøgen. Føler mig i ekstrem grad afklædt, blottet, berøvet selv den mindste form for beskyttelse. Vil dække mit skød med hænderne, men han må have læst mine tanker. “Lig stille og stik hænderne fladt ind under ballerne”, kommanderer han. Det er helt rart at høre Bents stemme igen. Også selv om den er streng og hård. Han har været tavs så længe.
Vandforstøveren bliver denne gang brugt mod mit skød. Jeg forestiller mig, hvordan de fjerlette vanddråber samler sig og bliver liggende som badebolde oven på løvtaget i min lille lund, dér oppe over bjerget. – Flere pust. Lår og mave befugtes. Det føles som en lettelse, at der sker noget nu. Brysterne udsættes for et nyt vådt angreb. Min krop må være overtrukket med en film af fugtighed. Det klikker igen et sted i rummet. – Musikken er blevet kraftigere.
Jeg føler mig varm og optændt, våd både udvendig og inde. Det spænder lidt i brysterne. Vorterne føles hårde. – Gummihandskerne er der igen. Denne fornemmelse af læge, af undersøgelse. Hænderne glider næsten umærkeligt op ad lårene, griber fat og vrider dem lidt mere fra hinanden. – På grund af mine egne hænders placering under ballerne bliver underlivet løftet opad. Kussen ligger til fri beskuelse. – Endnu en gang kommer denne klikkende lyd efterfulgt af en lille summen. Hvad er det for en lyd?
Pludselig slår det ned i mig. Det er lyden fra et eksponerende fotoapparat. Det ryger lige ud af mig: “Fotograferer du mig?” Jeg føler mig forrådt, ydmyget, bestjålet, frarøvet et stykke af min sjæl. Dybt usikker på, hvad der er på filmen, og hvad han vil gøre med den.
Jeg får ikke noget svar. Musikken bliver lidt kraftigere. – Jeg overvejer at rejse mig op, flå bindet fra øjnene, stoppe legen.
Så lyder der et piskesmæld tæt ved mig. Jeg får et chock ved lyden. Min krop ryster, fuldstændig overrumplet af denne voldsomhed. Jeg mærker noget, som kunne være piskeskaftet, glide op langs indersiden af låret. “Jeg har lovet dig, at du ikke lider fysisk overlast”, siger han truende. “Men hvis du ikke overholder din del af aftalen, skal du heller ikke regne med, at jeg holder min.” – Et nyt smæld med pisken understreger alvoren i hans ord. Jeg er bange. Bange for de kræfter, han når som helst kan slippe løs. Jeg må ligge helt stille og gøre, som han befaler.
Piskeskaftet glider igen op ad låret, hen over lyskens grænselinie mellem krop og ben, hen over maven, kredser omkring navlen og trækker så nedover, pløjer på langs ned gennem hårdusken, kløver skamlæberne og standser, lige i stilling til at trænge op i mig. Jeg er ikke klar. Ikke på den måde. Føler min fisse værge for sig, snøre sig sammen, tørre ud, lukke af for det falske pikhoved.
Så daler et tyndt klæde, det føles som silke, ned over skødet. Jeg er ikke længere nøgen. Ikke helt nøgen. Det er en behagelig følelse. Meget behagelig. Jeg kan mærke, at kroppen slapper af. – I dette øjeblik er jeg overbevist om, at jeg kan have tillid til ham, at jeg gjorde ret i at adlyde og ikke satte mig op imod ham.

To fingre – uden gummihandske – glider hen over mit ene bryst. Cirkler rundt om vorten. Nærmer sig den. Lægger sig på hver side af den og klemmer ganske let. Vorten bliver hurtigt hård og stritter. Jeg kan mærke, at hungeren efter mere begynder at røre på sig. – Det andet bryst omsluttes af hans læber. Tungen bearbejder vorten. Jeg ånder tungt. Det strømmer ned gennem maveregionen og samler sig i kussen, som igen føles våd, glat og varm.
Hovedet er væk igen, silketørklædet forsvinder i et ryk. Jeg ligger og venter. Rede til at tage imod ham. – Noget daler ned i krattet over mit skød. Så fint som sand. Et nyt dusch med vandforstøveren hen over bryst og fisse. – Så venter jeg igen.
Plusdelig mærker jeg en kildrende, stikkende fornemmelse lige midt i kussens behåring. Jeg stivner, på nippet til at springe op. Mærker så en underlig kradsen mod mit skød, som en fugl, der pikker korn op. En meget punktvis smerte, da det napper i et kussehår. – DET ER EN FUGL. Jeg er helt sikker. – Visheden om, hvad det er, beroliger mig. Den prikkende og gnubbende fornemmelse af fuglens næb i underskoven føles rar nu. En pause. Flere korn pikkes op. En ny pause.
Så er fuglen fløjet.
En lang ventetid. Han samler mine ben og bøjer dem til underbenet står næsten lodret. “Jeg vil se dig tilfredsstille dig selv nu”, siger han og sætter et par hovedtelefoner ind i ørerne på mig. Det er en helt anden slags musik, der kommer ud af højttalerne på dem. Hård, rytmisk, sensuel rock.
Endnu en gang vrides mine knæ og lår fra hinanden. Jeg ligger blottet som en opslået bog. Langsomt glider hans hænder hen over mine lår, kærtegner de følsomme steder. “Kom så i gang”, kommanderer han og fjerner sig.
Jeg lader hånden glide frem og tilbage over kussen, ned langs indersiden af lårene, rundt om skamlæberne, ind imellem dem til jeg finder den lille ært. Musikken dunker, – et nyt klik? – en finger smutter ind i skeden. Jeg er godt på vej til at få gejlet mig selv op, miste jordforbindelsen. Ser ham for mit indre blik stå med den stiveste pik af verden, mere end klar til at kaste sig over mig og jage den op i mig. – Klik.
Men han kommer ikke hen til mig. Ingen berøring, ingen kærtegn. Bare klik. Ellers intet. Kun musikken og min egen hånd i gang med at bearbejde klitoris. – Langsomt ebber ophidselsen ud. Jeg kan ikke gennemføre det. Har ikke lyst. Hånden bliver mindre og mindre energisk. Går i stå oven på kussen, falder til ro som et figenblad.
Jeg ligger stille og lytter til musikken. Venter og prøver at slappe af. Efter et langt nummer, kommer hans stemme pludselig ind. Det er slut nu, siger han. Jeg kan tage bindet fra øjnene. Klæde mig på og gå hjem. Husk at slukke lyset, når du går, siger han. Nøglen ligger under måtten.
Så er der ikke mere på båndet.
Den sidste bemærkning forstår jeg ikke rigtig. Men måske er det bare ment som et punktum, hans signatur.
Jeg rejser mig uforstående med en følelse af ikke at være blevet tilfredsstillet og klæder mig på. Var det ikke mere? Jeg føler mig snydt, kigger efter ham overalt i lejligheden, men han er der ikke.
På vej ned ad trappen tænker jeg lidt over det, jeg har oplevet. Afslutningen var ærlig talt en fuser. Nu havde han lagt op til en hel masse, og jeg var selv med på den. Og så stikker han bare af fra det hele. Det er for fladt. For dårligt.

Da jeg kom hjem til mig selv og stak en hånd i jakkelommen efter min nøgle, opdagede jeg at den var væk. Shit. Jeg ledte febrilsk i de få lommer, som kunne komme på tale. Kom så i tanker om hans slutbemærkning: “Nøglen ligger under måtten”. Jeg løftede måtten, og ganske rigtigt: dér lå den.
Jeg skubbede entrédøren op og var straks klar over, at der var nogen inde i lejligheden. Der var lys i opholdsstuen, og radioen spillede. Egentlig burde jeg være blevet bange, men min underbevidsthed havde nok allerede gennemskuet, at det kun kunne være ham.
Han var krøbet op i sofahjørnet og sad med et glas i hånden. “Hej. Vil du have en drink?” sagde han. En gul silke-kimono skjulte de vitale dele af hans krop. Der så ikke ud til at være andre tekstiler under kimonoen, som skilte foran til langt ned mod navlen.
“Du er en skid”, sagde jeg. “Tror du det er morsomt at ligge der og opdage, at du bare er forduftet. Hvad er egentlig meningen?” Jeg tog et glas og blandede mig en drink. Klar over, at jeg for lidt siden havde forregnet mig, da jeg noget slukøret listede hjemad. Aftenen var slet ikke slut, hvis det stod til ham. Det var første halvleg. Nu havde vi byttet plads, og anden halvleg kunne begynde.
“Tja, hvad tror du?” svarede han. “Jeg er meget spændt på at se billederne. Jeg gjorde mig virkelig umage.”
“Tog du virkelig billeder af mig?” sagde jeg oprigtig forarget. Jeg var fortørnet. “Du ved godt, at jeg aldrig ville have givet dig lov til det.”
“Netop. Det var jo også derfor, jeg var nød til at gøre det på den måde. – Men ærlig talt: du så nu ud til at nyde det. Inderst inde er du vist lidt eksibitionistisk. Har jeg ret?”
Jeg så ham lige ind i øjnene. Kampberedt. Det svin. “Det her skal du få betalt. En dag bliver det også din tur. Du skal få lov at stå model for mig. Eller ligge”, sagde jeg og trådte helt hen til ham. “Men først skal du gøre dét færdigt, du stak af fra før.” Jeg tog fat i kimonoens revers og trak ham op at stå. Lagde mine hænder rundt om nakken på ham og kyssede ham på munden. Et langt, vådt kys. Kyssede med tungen. Smagte på ham. Sugede hans duft og smag til mig.
Mine hænder gled flagrende rundt omkring nakken og panden, ned langs kinderne, krængede kimonoen ud over skuldrene og tvang den ned over ryggen, til den ramte gulvet som en slatten klud.
Vi stod lidt sammen, pressede vore kroppe imod hinande. Hans granvoksne pik talte sit eget, tydelige sprog. Jeg skød ham lidt ud fra mig og så med et fornøjet grin ned på kalorius. “Kom”, sagde jeg så og trak af med ham. Ind i soveværelset, hvor jeg fjernede sengetæppet og slog dynen til side.

Nu er det mig, der har kommandotonen på. “Læg dig ned” siger jeg og går ud i køkkenet, tager en rulle sejlgarn. “Jeg må hellere binde dig, så du ikke stikker af en gang til”, siger jeg. “Frem med hænderne.”
Han har accepteret rolleskiftet. Ser endda ud til at nyde det. Med sammenbundne hænder ligger han nøgen og på maven, lænket til hovedgærdet. Jeg trækker en stol hen til sengen, smyger nederdelen af og sætter mig – iført sorte blondetrusser og gennemsigtig rosa bluse – for at tænke over det videre forløb. Jeg stikker det ene ben op i sengen, lader forsigtigt storetåen glide hen over hoften og ned langs låret på ham.
“Hvad skal jeg stille op med dig?” tænker jeg højt og lader blikket hvile på hans baller. “Kunne du tænke dig at blive røvpulet? Hvad? – Desværre er jeg jo ikke bøsse. Men jeg kunne måske bruge et kosteskaft – eller et lys. Tænk hvilket billede, jeg kunne få: Bent med et stearinlys i røven. Tændt naturligvis. – Jeg kunne også tage dig, mens du river den af på dig selv. Vi skulle have en video-optager. Kunne du tænke dig at onanere for åbent kamera? I langsom gengivelse, så vi får det hele med. – Men så skulle jeg jo gøre dig fri af sengen. Og det vil jeg ikke. – Der var du heldig.”
Jeg sidder lidt og funderer, nipper til min drink og stiller den så fra mig og går endnu en gang ud i køkkenet. Henter en flaske olivenolie og sætter mig på sengekanten. Hælder i en meget tynd stråle lidt olie ud præcis der, hvor ryggen kløves og ballerne begynder. Olien løber fremad mod det lavere område, som fremkommer ved ryggens svejning, og danner en lille sø. “Jeg tror du trænger til at slappe lidt af. Du er blevet alt for ophisdet af at se så meget kvindelig skønhed i aften”, siger jeg drillende, og begynder at fordele olien ud over ryggen. “Små drenge skal passe deres sengetid – og Bent skal huske at sove med hænderne oven på dynen.” Metodisk starter jeg massagen oppe ved nakken og skuldrene. Med faste tag lader jeg hænderne glide rundt og rundt, ælter og blødgør muskelgrupperne en efter en. Glider ned over det lange, jævne stykke til lændesvejet. Fingrene smyger sig hen over hofterne, passerer i roterende bevægelser de to smilehuller på ballernes yderside og samles over lænden. Følger revnen mellem ballerne ned til overgangen, hvor lårene begynder. Mine hænder bevæger sig nu mindre masserende og mere kærtegnende omkring på kroppen. Lokkende, pirrende. Han har svært ved at ligge stille. Ballernes muskulatur strammes og slappes. Han ånder tungt. Det er som om enden hæver sig, tilbyder sig. Jeg overser tilbuddet. Skal nok bestemme farten. Men min faste vilje har også sit bløde punkt. Har sine grænser, som netop nu prøves af. Kæmper ihærdigt for at overse hans lokkende bøn. Opfyldt af forventningsfuld energi truer mit indre med at gå over sine bredder. Jeg vakler under trangen til at give mig hen i nydelsen, slippe alle tøjler og blive ét med ham.
Så er det farlige øjeblik overstået. Kontrollen genvundet. Jeg kommer lidt mere olie i hånden og tager fat på det ene ben. Masserer igen lidt kraftigere. Ned over lår og lægge. Helt nede ved fødderne bliver jeg igen blid. Tager munden til hjælp. Sutter og slikker på storetåen og forsøger mig under foden med noget i retning af punktvis massage.
Arbejder mig igen blidt opefter, med mund og fingerspidser. Målet for mine kærtegn ligger nu mere på indersiden. Spreder benene lidt for bedre at kunne komme til. Højt oppe mellem lårene, delvis skjult af behåringen, kan jeg se det nederste af pungen. I et langt glid trækker jeg to fingre nedad gennem revnen mellem ballerne, denne gang presset helt i bund. Små svedperler letter passagen hen over hullet til det punkt, hvor pungen har sit fæste. Videre ind under ham. Kroppen løfter sig nok til, at min hånd kan komme frem. Fatter blidt om nosserne, der er bløde og fulde af lange fine hår. Mærker med fingerspidserne pikkens rod. Fører forsigtigt stenene rundt i hånden. Hans åndedræt er blevet stønnende. En sagte, frydefuld jamren undslipper.
Jeg har ikke tænkt mig at bringe ham til kulmination lige nu. Trækker mig tilbage til stolen. Kommer selv på afstand. Betragter ham. Han stønner tungt. Er stadig højt oppe. Drejer sit hoved nok til at kunne se mig. Et bønfaldende blik: ’Jeg vil ha dig. Jeg er så liderlig. Jeg er ved at sprænges.’ Det er, hvad jeg læser i hans blik. – Jeg smiler bedrevidende. “Rejs dig op på knæ”, siger jeg så. “Lad bare skuldrene hvile mod lagnet. Jeg vil se din røv stritte i vejret som et telt. – Spred benene, så jeg kan komme til.” Jeg rækker en hånd frem mellem benene, fatter blidt om pikskaftet og lader hånden glide frem og tilbage i en langsom, malkende rytme.
Der farer en djævel i mig. “Nej, nu henter jeg sgu det lys. Du kan ikke ligge og stritte sådan med røven. Der skal lys i.” Som ved et trylleslag ryger han fladt ned på madrassen. Vil beskytte sig mod den truende ydmygelse, at få sat et stearinlys op mellem ballerne.
“Nej, ved du nu hvad?” siger jeg, stadig i drillehumør. “Jeg troede ikke, du var så snerpet, Bent.” Jeg går ind i stuen og sætter noget musik på. Blander mig en en drink og går lidt rundt i stuen. Føler mig rastløs og uklar. På samme tid nervøst opsat efter at komme videre i vores lille sexleg og usikker på, hvad det er, jeg vil. Slukker lyset i loftet og går ud i entreen, finder et par højhælede sko frem. Betragter mig selv i spejlet: kun iført den gennemsigtige, rosa bluse og sorte blondetrusser. Ikke utilfreds med den højere pige, jeg ser. Læg- og lår-muskler er blevet strammet lidt af de høje hæle, jeg er kommet op på. Hånden stryger ned ad låret, tilbage over trusserne, der hvor blonderne dækker for min krushårede måtte, glider videre op over maven og kærtegner i en blidt strygende bevægelse det venstre bryst. I et kort eftertænksomt øjeblik læner jeg mig op ad væggen bagved og tørrer med det duggende glas hen over panden.
Jeg går ind i stuen igen og hen til vinduet. Betragter den nattestille gade mens jeg overvejer – og lader ham vente.

Klokken er mange. Jeg har drukket ud. Blandingen af alkohol og træthed er begyndt at gøre mig lidt ør. Jeg lader hånden glide rundt om nakken og forsøger at gnide lidt mere energi frem, går så tilbage til soveværelset: “OK. Nu har du ventet længe nok. – Vend dig om på ryggen, så skal jeg skære dig fri.”
Han kanter sig op i siddestilling, stadig med sammenbundne hænder. “Hvad skal vi snakke om?” siger jeg og stikker ugenert en hånd ned i trusserne på mig selv, klør mig lidt i fissen. “Lad mig høre om din sidste erobring. Hvem har du sidst bollet med?”
Han ser med en træt mine over på mig. Ikke i humør til at udveksle sexfantasier eller oplevelser nu. “Jeg gider ikke”, siger han. “Tilfældigt bekendtskab, én aften, tju-bang, ind og ud. Færdig.”
“OK. Din stakkel! – Kan du ikke få fat i noget ordentligt kørvl mere?” Jeg mindes et kort øjeblik vores første samleje. “Så må du tage til takke med mig.” Dovent kravler jeg ned i sengen til ham, lægger mig op mellem hans ben. Trykker ansigtet mod de ædlere dele og mærker pikken vokse i ekspresfart op langs næseryggen. Tvinger ham om på siden. Hans lår hviler mod mine skuldre og danner en krans omkring hovedet. Sådan ligger vi en tid, mens jeg kysser skaftet på hans blodskudte kæp.
Vi vender tilbage til udgangsstillingen, han på ryggen, jeg på maven. Jeg skiller blidt hans lår ad og rejser mig op på knæ. Åbner med langsomme bevægelser hver en knap i min bluse, som falder ud til siderne og blotter mine bryster. Jeg nyder hans begærlige blik, der får det til at sitre i mine vorter. De svulmer og bliver hårde. Så hælder jeg noget olie ud over brystet på ham. Trækker med lange smidige bevægelser olien ud over hele kroppen. Ned over maveskindet til den følsomme region omkring det knejsende lem. Jeg holder mig fra selve pikken. Den er blodskudt og alt for farlig at komme i nærheden af lige nu. Den lyser af eksplosionsfare.
Sætter mig overskrævs på ham og begynder at binde hænderne fri. Mine bryster strejfer med spidserne hen over det spændte maveskind, mens jeg med tænderne fjerner det sidste af snorene. Han er fri nu. Lader sine hænder glide ind under blusen for at mødes bag om ryggen på mig. Trækker mig ned til sig. Søger mine læber. Kysser. Kysser min mund. Skiller mine læber. Går på opdagelse med sin tunge. Som om han ville forårsgrave den jomfruelige jord. Vende hver en knold, afsøge selv de mest ydmyge steder, og berede dem til at modtage sine sædekorn. Jeg lader ham vandre, vandre med sin tunge og med hænderne, som kærtegner mine baller gennem silketynde trusser, op over ryggens hvirvelrække til nakkens følsomme hulning. Lige nu har han mig. Våd og varm, villig og ventende. Kan gøre med mig, hvad han vil.
Han vælter mig om på ryggen og kommer selv op på knæ. Pikken stritter voldsomt frem som en hærfører foran sit regiment, et håndtag jeg lige netop ikke kan nå. Jeg har kun lyst til at overgive mig, lade ham bestemme, tage mig. Jeg ligger afventende. Venter en evighed. Så glider han ned mellem mine ben, skiller dem varsomt og begynder at kysse indersiden af mine lår. Tungen glider rundt i sælsomme figurer, følger trussekanten opad mod hoftekammen. Han rækker ud og tager kniven, jeg brugte til at skære ham fri med. Lader langsomt det lange slanke blad glide hen over trussernes florlette stof, nedad mod skridtet og ind under kanten. Jeg ligger helt stille, lidt nervøs. Bange for ved en uventet bevægelse at blive skåret. – Knivspidsen glider langsomt rundt på måtten, som om han ikke kan beslutte sig. Så tager han fat i det tynde blondestof, løfter det op og fører med et raskt snit kniven gennem det, så trusserne revner. Smider kniven fra sig og kredser igen med tungen omkring kussens blottede åbning som bier om blomsten, slikker skamlæberne ihærdigt og omsorgsfuldt som en kat slikke fløde. Kører rundt og rundt. Suger mine safter i sig som ville han gøre mig tør. Det vælter bare ud af mig. Tungen presser sig ind imellem slamlæberne, rasper opad og rammer min mandel. Det jager hele vejen op i mig. Som et elektrisk stød. Går ud i armene og får nakkehårene til at rejse sig. En hel serie af stød følger efter i takt med tungens rytmiske masseren op og ned over klitoris. Jeg stiger, slipper jorden, griber efter hans hoved og forsøger at holde fast i det. Lårmusklerne strammes, hver en fiber i kroppen står som spændte fjedre. Slappes og spænder omgående igen. Dirrer af spænding. Mit underliv skyder opad, begærlig efter at indfange ham. – Drevet af det hensynsløse begær, han har tændt i mig, trækker jeg ham ved håret op over min krop. Griber fat om lænderne og styrer hans bankende pik frem mod mit glødende krater. Ubesværet glider han ind. Trænger helt op i bunden af min elskovshule. Stemplet glider langsomt op og ned i min sydende højovn, strejfer klitoris og sender bølge efter bølge rundt i kroppen på mig.
Målbevidst arbejder hans pik sig op i tempo, glider hurtigere og mere krævende nu. Stempler ud og ind som plejlstængerne på et damplokomotiv. Jeg flyver, har sluppet alt og bare svæver. Hans åndedræt er hårdt og næsten desperat. Vildyret braser ind i mit univers. Kaster sig frem og sender sin lammende kaskade ud over sit bytte, inde i mig. Holder mig fast. Ligger hen over og holder mig i et jerngreb, som frygter han at jeg skulle flygte fra hans vidunderlige bombardement.
Langsomt falder han til ro. Vi daler begge langsomt ned, nærmer os jorden igen. Vi ligger helt stille, tæt sammenpressede, prøver at fastholde dette øjeblik af uendelig nydelse. Jeg kniber sammen omkring pikken, gør min fisse så lille og snæver som mulig, vil ikke give slip på ham.

“Gud, hvor knepper du godt”, siger han efter en lang pause, og får det til at risle frydefuldt ned ad ryggen på mig.
“Sig det igen”, siger jeg stille.
“Annette, du er kneppeskøn”, hvisker han og vælter sig om på ryggen. Jeg lægger mig med ryggen til. “Hold om mig”, siger jeg. “Hold mig tæt. Jeg vil have dig sådan hele natten.”
Jeg mærker hans elskovsvarme krop kline sig til min ryg. En stor hånd lukker sig om det ene bryst, mens en varm og rolig ånde puster mig i nakken. Det afkræftede lem mod mine baller. “Sov godt”, siger Bent. “Og husk: nøglen ligger under måtten.”
Vi døser hen og venter på, at Ole Lukøje skal slukke lyset. Jeg ved ikke, hvor længe vi ligger sådan, men langsomt begynder jeg at blive mere klar i hovedet igen. Jeg ligger på ryggen med hans hånd tungt hvilende på brystet. Halvt i søvne skubber jeg den ned til fissen og spreder benene en kende. Fingrene bevæger sig og fortæller, at han ikke sover. “Hold mig der”, hvisker jeg og vender mig ind mod ham. – Lidt efter mærker jeg liv i pikken mod min mave. Den begynder så småt at få fylde igen. Tager den i hånden og kører en smule frem og tilbage. Bare for at hygge om den.

porno med danske piger