Tændt af Tv sammen med god ven

SPAR MANGE PENGE

Da jeg går ud for at hente en øl, kan jeg hører at han skifter kanal, han ender på playboytv, jeg kan høre på lyden at pigerne stadig er igang. Jeg kommer ind

SEX I DAG?

Jeg havde siddet hele aften og lavet opgave. Da klokken var blevet over midnat tændte jeg lige for fjernsynet, tilfældigvis tænder jeg på ekstra kanalen her ser jeg to tøser være godt igang med at give hinanden orgasmer. Med slik og dildo, jeg gør ikke mere ved det og skifrter kanal. I det samme ringer telefonen, det er min ven Martin han spørger om han må komme op, han gider ikke til at tage hjem. Jeg åbnerdøren for ham, da han kommer ind har jeg har jeg bare en undertrøje og et par natshorts på. Han ser sku godt ud som han kommer der. Jeg giver ham et knus og kan mærke bulen i hans bukser. Han lader sin hånd glide ned over min røv, ubevidst eller bevidst må guderne vide – men det er nok til at tænde mig. Vi går ind i min stue, jeg spørger om han vil have noget at drikke eller om han vil have noget andet, Han siger at han da ikke vil sige nej til en lille en. Da jeg går ud for at hente en øl, kan jeg hører at han skifter kanal, han ender på palyboytv, jeg kan høre på lyden at pigerne stadig er igang.
Jeg kommer ind med en øl til os hver, han takker og skifter igen kanal, jeg spørger om der er noget spændende. Han ryster blot på hovedet og kigger mig over brystet, mine brystvorter kan ses gennem undertrøjen. Han kigger hurtit vær, vil nok ikke have at jeg skulle se det, men det gjorde jeg altså. Jeg drikker af min øl og bruger min tunge til at lege med flasken. Martin sidder og forsøger at se den anden vej. Men vi ved begge to hvor det her ender. Da jeg har drukket min øl siger jeg at jeg vil gå i seng, han siger at han også er træt. Jeg går ud på badeværelset for at børste tænder, jeg tager mine shorts af så jeg bare står i trusser. Martin kommer ud og banker på, jeg åbner døren og der står han i boksershorts. Jeg kan høre inde fra stuen at igen har skiftet kanal. Jeg læner mig tæt ind mod ham og lader ind hånd vandre uden på hans boksershorts, han smiler til mig og spørger hvor han skal sove. jeg kysser ham let på munden og siger at han selv må bestemme. Han tager fat om min røv med begge hænder og trækker mig ind til ham, så kysser han mig inderligt. Vi går ind i stuen, han trækker min undertrøje over hovedet på mig og mine bryster kommer til syne, han tager på dem med sine hænder mens han stille arbejder sig længere ned med sin tunge. Han slikker mit ene bryst og videre ned han sider nu på knæ på gulvet mens jeg ligger halvt udover sofaen. Det giver et gip i mig da hans tunge og fingre kærtegerne mit underliv lige over trussekandten. Han trækker mine trusser ned og min glatte fis kommer frem. Han begynder at slikke og kysse. Hans hænder har arbjedet sig op til mine bryster igen og han ælter mine bryster blidt mens hans tunge arbjeder omkring min klit. Jeg kan mærke mit underlive spænde. Han tager mine hænder og trækker mig op, han fører mine hænder ned til hans shorts og min ene hånd går ned i bukserne. Jeg ælter nosseren og lader min hånd køre langsomt op af han penis. Han vil ikke vente længere, han trækker nu selv shortsene ned. Jeg begynder at spille mens jeg kysser hans underliv og slikker, jeg pirrer ham tager den ikke helt i munden, men driller ham. Hans penis bliver stiv og jeg ruller det nubrede kondom på. Han lægger mig ned på gulvet og trænger ind i mig, men er hurtigt ude igen. Jeg tage om hans balder og tvinger ham ind, jeg vil have hans pik. Jeg kan høre pigerne i fjernsynet stønne, jeg vil også… Han trænger ind, starter med lange dybe stød, han rammer mig hårdt, han bevæger sig langsomt hurtigere og hurtigere. Jeg stønner og skirger på at han skal komme. Jeg kommer mens han massere min klit.
Vi ligger stille og udmattede på gulvet. Efter lidt tid trækker jeg ham med ind i sengen, vi lægger os til at sove.

Jeg blev vækket næste morgen – med morgen mad på sengen. Juice, the, brød og frugt. Jeg rejser mig op og går nøgen ud i køkkenet og kommer tilbage med flødeskum. Jeg tager noget af flødeskummen og slikker min finger, jeg kan se at han er tændt. Han tager et stykke frugt i munden, men inden at han når at spise det tager jeg den anden ende, vores læber rører let ved hinanden. Jeg lægger mig ned på sengen. Han tager flødeskummen og sprøjter noget på mine bryster og ned at min mave. Han stiller morgen maden væk og begynder at slikke flødeskummen af mig, han driller mig med sin tunge og slikker mig ne af maven. Han nærmer sig mit underliv, men jeg insistere, han skal ikke det er min tur. Han vender sig om og lægger sig på sengen. Jeg sprøjter mere flødeskum ud over mig, jeg læner min ned over hans pik, jeg slikker pungen og op af skaftet. så tager jeg den i munden, lægger sin hånd p mit hoved og fører det i rytmiske stød op og ned, mens jeg sutter bruger jeg mine hænder til at ælte pungen. Da han er ved at være trækker jeg ham ud og han kommer ud over mine bryster.
Han læner sig afslappet tilbage, og han lader mig ligge sig oven på ham, jeg kysser ham blidt og han kysser mig igen, der lå vi så i noget tid, bare at kyssede og legede…

porno med danske piger