Den stramme fisse DK

SPAR MANGE PENGE

Jeg er fuld af lort, når jeg får noget at drikke. Min realitetssans forsvinder, og lige så lidt som min pik er så stor, som jeg altid påstår, når jeg er fuld, lige så meget ligeglad…

Jeg har en stram fisse, hviskede hun grinende til mig. Vi havde mødt hinanden for en halv time siden. Vi var stive, og vi havde begge to vores kærester med. Hun så skide godt ud med lange magre, strømpeløse ben, der forsvandt op under en mini-mini nederdel. Hun havde faste bryster, en lille stram røv, og en fisse, der gnubbede sig op ad mit ene lår, mens hun hviskede til mig i øret om sin sin fisse.

Jeg lod mit lår give hendes fisse modstand samtidig med, at jeg spejdede nervøst over på min kæreste. Hun så ingenting. Hun stod og grinede med en veninde.

Min kæreste og jeg havde været til fest, og var efterfølgende havnet på dette store værtshus. Vi fandt nogle venner at stå med, og blandt disse venner, var så parret med hende med den stramme fisse. Vi havde drukket nogle shots, og jeg havde ført mig frem med barnagtigheder som:

“Den her shot flår patterne af Jer,” og

“hvis du står op efter denne her, så får du lov til at tage min hånd ned i dine bukser.”

Virkelig plat, og min kæreste var da også gået over på den anden side af det lange bord, vi stod ved. Den stramme fisses kæreste var gået længere ned i værtshuset med en kammerat. Men den lille stramme fisse blev hængende.

Jeg hviskede tilbage til hende:

“For fanden, det går ikke.”

SEX I DAG?

“Hvorfor ikke?” spurgte hun. “Er du bange for din kæreste? Min kommer ikke tilbage foreløbig.

“Nej, nej,” svarede jeg. “Men en stram fisse som din, kan jo ikke tage en kæmpe pik som min.”

Hun grinede, og hviskede så: “Gå ud på herretoilettet om 2 minutter. Så skal du mærke, hvor stram jeg er.”

Jeg er fuld af lort, når jeg får noget at drikke. Min realitetssans forsvinder, og lige så lidt som min pik er så stor, som jeg altid påstår, når jeg er fuld, lige så meget ligeglad er jeg med at blive opdaget i at flirte og kneppe udenom. Jeg tror simpelthen altid, at den går, når jeg er fuld. Derfor stod jeg da også på toilettet 2 minutter efter.

Der var ikke andre på toilettet, og hun vinkede mig ind på et sidde-ned toilet. Hun knappede mine bukser op, og trak dem ned om hælene på mig. Så skubbede hun mig ned på toiletbrættet, og trak lidt op i sin mini-mini nederdel. Hun havde G-streng på, og den skubbede hun til side med den ene hånd, mens hun masserede min pik med den anden. Jeg puttede min hånd op i skrævet på hende, og mærkede hendes kussesaft tilsafte mine fingre. Hun tog fat i min hånd, og stønnede:

“Giv mig dine fingre. Giv mig dine fingre.”

Jeg stoppede prøvende en finger op i hende, men hun stønnede bare: “Dem alle sammen. Put alle sammen op.”

Så det gjorde jeg. En stram fisse havde hun ikke, men den var drivvåd, og med en hurtig bevægelse slugte hendes underliv hele hånden. Hun hoppede op og ned på den, mens hun stønnede: “Ja, ja. Fist mig. Fist mig. Jeg vil have hele hånden.”

Jeg var drønliderlig, og min pik hård og stiv. Hendes fisse drev af hendes safter, og da jeg tog hånden ud af hende, løb safterne ned over min pik. Det rykkede i hendes krop, og hun var nærmest i ekstase. Jeg sad og spillede den af, mens hun kom til sig selv.

Da hun endelig var klar, dykkede hun med det samme, og suttede min pik, mens hun samtidig spillede den af. “Kom i munden på mig,” sagde hun. “Jeg vil smage dit sperm.”

Jeg sprøjtede i samme sekund. Hele ladningen var i hendes mund. Hun kiggede op på mig, smilede. og åbnede munden, så jeg kunne se min sperm. Så spiste hun det hele.

Vi gik hver for sig ud i værtshuset igen, og mødtes lidt senere. Jeg sagde til hende, at hun da ikke var så stram, som hun havde lovet.

“Nej,” svarede hun. “Ikke stram nok til din pik. Men den var da stram nok til din hånd. Har du lyst til det en anden gang?”

Det havde jeg. Og jeg kommer stadig jævnligt, og stikker min hånd op i hende. Hun tager gerne min pik i både mund, røv og fisse. Og sluger gerne det hele som dessert.

porno med danske piger