To profiler mødes

SPAR MANGE PENGE

Jeg smutter hurtigt ud af tøjet og skynder mig ind under dyne. Jeg ligger stille et øjeblik mens tankerne flyver rundt i mit hoved. Hvad vil han gøre. Jeg kan høre han pusler rundt…

Sommeren er på vej og jeg kan mærke den varme luft strømme ind af det åbne vindue. Jeg sidder i bilen med musikken på ful drøn og sommerfugle i maven. Jeg skal endelig møde den mand jeg gennem længere tid har skrevet med. Har set flere billeder af ham med er alligevel spændt på hvordan han ser ud. Jeg er snart fremme og jeg kan mærke at jeg er ved at blive en smugle nervøs. Kan vi snakke sammen eller kommer vi til at sidde på caféen i pinlig tavshed? Vi har skrevet meget sammen om alt mellem himmel og jord og vi har haft de hotteste sex chats man kan forestille sig.

Så er jeg der og jeg drejer ind på p-pladsen og stopper bilen. Kaster lige et blik i spejlet inden jeg stiger ud. Nu er jeg for alvor nervøs og jeg spejder efter ham. Lidt henne af vejen kan jeg se en fyr komme mod mig med hænderne dybt begravet i lommerne. Han løfter hoved og et smil breder sig over hans ansigt. Jeg mærker hvordan sommerfuglene letter fra min mave da han når helt hen til mig og gir mig et stort kram.

SEX I DAG?

Vi går over vejen mod caféen. Han er en ret flot fyr. Meget smukkere end på billederne. Han udstråler en enorm ro og varme og jeg er allerede vild med ham. Han er ikke meget højre end jeg. Har kort mørkt hår og en vild lækker numse. Vi går ind og sætter os og bestiller en sodavand. Vi snakker sammen som om vi har kendt hinanden i flere år og det er dejligt at sidde her når jeg ved at det ikke vare længe før jeg skal mærke hans pik langt oppe i mig.

Vi drikker ud og forlader caféen og tager hjem til ham. Da vi kører kan jeg mærke spændingen stige mellem os. Det er vist ikke kun mig der er spændt på hvad der skal ske.

Jeg sætter mig i sofaen og han sætter sig ved siden af mig og lækker sin arm omkring mig. Vi sidder lidt lænet mod hinanden inden vores læber mødes. Jeg kan mærke hvordan safterne begynder at løbe og fugten breder sig mellem mine ben. Han er meget forsigtig i starten. Kæler blidt for mig og jeg mærker hans pik vokse mod mit lår da han læner sig ind over mig. Vi kysser længe, kæler for hinanden og nyder vi endelig er sammen.

Vi rejser os og begynder uden mange ord at tage tøjet af. Jeg kan se ind i soveværelset hvor den store seng venter på os. Jeg smutter hurtigt ud af tøjet og skynder mig ind under dyne. Jeg ligger stille et øjeblik mens tankerne flyver rundt i mit hoved. Hvad vil han gøre. Jeg kan høre han pusler rundt og inden længe kravler han op i sengen til mig. Han kæler stille ro rolig for min spændte krop og jeg kan mærke han er lige så liderlig som jeg. Langsomt slapper jeg af og nyder hans hænder der udforsker min krop.

Jeg vender mig mod ham. Lader fingrene stryge gennem hans mørke stride hår. Mærker den bløde hud på hans kinder. Begynder at kysse hans hals, lader hænderne glide ud over de muskuløse arme og tvinger han hænder op over hans hoved. Kysser ham ned over maven til jeg når til den varme og stive pik der står rank foran mig. Nu er det mig der bestemmer farten og jeg lader min tunge og læber smage på hans lem der banker af opstemthed lige foran mine ivrige læber. Jeg kigger op på ham og fastholder hans blik mens jeg slikker ham og det er tydeligt at han nyder det selv om han er meget stille. Det er skønt at se hans liderlige øjne der kigger på mig mens jeg sutter og slikker.

Jeg kravler stille op mod ham og sætter mig over ham. Jeg vil mærke ham i mig og lader hans spændte pik hoved køre frem og tilbage over min driv våde fisse. Glider stille ned over ham mens jeg holder hans arme fast over hans hoved. Han stønner svagt og det er skønt at mærke ham fylde mig helt ud. Begynder at ride ham og kan mærke hvordan mit underliv trækker sig sammen omkring ham. Han kigger stadig på mig og inden længe visker han, at han er lige ved at komme og jeg rejser mig over ham. Han sprøjter sin varme sperm ud over min spændte fisse der hungrer efter mere.

Vi ligger lidt og nyder hinanden. Men det varer ikke længe inden jeg kan mærke hans pik vokse sig stiv igen. Vi kysser og kæler men denne gang kan jeg mærke hans hænder er mere krævende da han massere mine bryster. Han kysser og slikker min stive brystvorter og jeg bliver mere og mere liderlig. Han ligger sig mellem min spredte ben og slikke ivrigt min spændte klit. Jeg kan mærke hans fingre arbejde sig op i mig og jeg er lige ved at komme da han stopper og lægger sig op ved siden af mig. Jeg vil bare ha ham op i mig nu og sætter mig igen over ham. Jeg rider ham i lange seje træk og mærker de små bølger af orgasme strømme ind over mig. Jeg ryster svagt, jeg er vild liderlig nu og vil bare have ham hårdt og dybt i mig. Han skubber mig af og vender mig om. Jeg står på alle fire og skubber røven op i mod ham. Jeg vil ha ham lige nu hårdt og vildt og kan næsten ikke få vejret da han trænger dybt ind i mig. Han boller mig i hurtige hårde stød.. Mine negle borer sig ind i puden og jeg stønner højt at liderlighed. Jeg er lige ved at komme og jeg tigger ham om at tage mig endnu hårdere. Jeg kan høre hans ophidsede stønnen bag mig og det ophidser mig endnu mere. Han holder hårdt fast om mine hofter og jeg trykker mig villigt tilbage mod ham. Han boller mig endnu hårdere og jeg kan høre han er ved at komme. Hans pik vokser i mig og jeg kan mærke det rykker kraftigt i den da han tømmer sig i mig. Vi sår begge stille lidt inden vi synker sammen. Trætte tilfredse og afslappet ligger vi og holder om hinanden. Jeg kan mærke hans hænder der stryger ned af ryggen på mig og jeg føler mig tryg i hans arme. Indsnuser duften fra hans varme krop og ønsker jeg kunne trække øjeblikke ud……

porno med danske piger