Overarbejde

SPAR MANGE PENGE

Nu har jeg været liderlig, hele ugen, nu skal du fandme ude noget unge mand. Hun låste døren efter sig, Hvorefter jeg gik over til hende og pressede hende op af døren…

Der var gået halvanden uge efter min lille ”oplevelse” med bossens datter. Grundet overarbejde havde jeg ikke haft tid/overskud. Og den lille sag, havde forgæves forsøgt at overtale/lokke mig. Onsdag havde hun fået nok. Hen omkring fyraften troppede hun op i en lille stram nederdel, m. tilhørende nedringet skjorte samt høje støvler. *Miav* tænkte jeg, og kunne se de andre på kontoret vendte sig idet hun nærmede sig mig. Lænede jeg mig tilbage og skubbede mig lidt væk fra bordet.

”halløj frøken Jakobsen.” sad og blev lidt nervøs, i tilfælde hun havde sladret til nogen.

”Hai, du har fået fri i dag, min far har skaffet dig fri….”

”øhh hvordag?” jeg blev lidt nervøs.

”efter du droppede en lille firmafest, besluttede jeg at giv en biograftur, og farmand har lovet at betale….”

SEX I DAG?

Kunne se hun havde det lille frække smil igen, samt glimtet i øjet som sagde hun ikke ville i biografen for at se film… hun satte sig op på borde, og idet hun krydsede benene, kunne jeg se hun ikke havde trusser på….

I det samme dukkede Chefen op. ”Hej min lille engel, kan se du har fundet dit offer”. Han grinte uskyldigt og uvidende om hvad hans datter havde gang i.

Men regner med at du bare printer kontrakten ud, og smider den på mit bord, så er du fri for i aften. Så må du havde en god Kr. himmelfarts dag i morgen. Jeg takkede og trykkede på print på computeren. Efter han var gået gik jeg ind på kontoret for at smide kontrakten, blev døren smækket bag mig.

”nu har jeg været liderlig, hele ugen, nu skal du fandme ude noget unge mand.”

Hun låste døren efter sig, Hvorefter jeg gik over til hende og pressede hende op af døren, imens jeg gav hende et krævende kys. Kyssede hende ned af halsen, på brystet, navlen…. Løftede forsigtigt op i hendes nederdel, og fandt hendes frisk barberede mis. Kyssede den blidt, og lod tungen lege lidt, før den kilede sig ind til det den kom efter. Kørte den lidt ud og ind, og tændt af hendes små liderlige stønnen. Jeg kunne tydeligt høre hun nød behandlingen, da hun stønnede, selvom hun prøvede at være stille, da vi begge kunne høre folk på den anden side af døren. Samtidig tog hun fat i mit hoved, og pressede det ind imod hende. Duften, samt tanken om at jeg sad på knær, på bossens kontor. Gjorde mig ekstremt liderlig, og jeg måtte befri min ædlere del, for ikke at få alt for ondt. Den var vokset til ret stor størrelse, under påvirkning af situationen, også var jeans ikke det mest behagelige at have på. Så havde jeg også lettere ved at køre forhuden lidt frem og tilbage, imens jeg tilfredsstillede hende.

Da hun fandt ud af det, fik hun det største smil på, hun skubbede mig væk, hun ville smage mig. Jeg smed mig nærmest i kontorstolen, og hun faldt på knæ foran mig. Trak forhuden lidt tilbage, hvorefter hun slikkede lidt på det yderste, hvorefter hun lod læberne følge den til roden. Fuuuck det var dejligt, nu var det mig som skulle passe på ikke at afsløre os. Efter et par bevægelser kunne jeg ikke holde mere, og forsøgte at skubbe hende væk, men hun sugede sig fast, og skubbede mine hænder væk. Jeg mistede helt luften luften idet jeg kom, både fordi jeg var så opstemt af situationen, og mit forsøg på at holde vejret, så jeg ikke afslørede os. Hun rejste sig, imens hun lidt drillende sagde:

”Træk nu vejret, jeg vil gerne have noget før du falder død om…”

Hun vendte sig og gik over til kontor bordet igen, lænede sig ind over og spredte benene let. Så jeg fik udsyn til hendes våde glinsende… Frækt…

Sådan en invitation siger man ikke nej til, heller ikke selvom man lige er kommet i munden på en fræk tøs.

Trak bukserne af, rejste mig, og stillede mig lige bag hende, hvorefter jeg lod den lege lidt i revnen, og forsøgte at pirre hende. Lod den passer clituris… derefter lod jeg den glide lidt ind i hende, men trak hurtigt ud af hende, kunne høre det pinte hende, da hun lå og bad mig tage hende hårdt.

Tog nænsomt fat i hendes hofter, hvorefter jeg bankede mig op i hende, lod den køre ud og ind i et roligt tempo et par gange, derefter begyndte jeg med et heftigt tempo at tage hende bagfra. Jeg lod imens min hørehånd glide ned, så den kunne masser hendes clit. Min hørehånd lod jeg glide op, så min tommeltot var ud for hendes anale åbning, hvorefter den begyndte at lave små pulserende bevægelser. Hvilket gav en kombineret effekt, da hun greb fat om bord kanten, og bed tænderne kraftigt sammen, imens hun fik fremstammet imellem tænderne at jeg skulle fortsætte, og gøre det hårdere. Jeg forstod hintet, og trak min T-shirt af, og stak den hen til hendes hoved, som hun delvis tog i munden. Jeg fortsatte det heftige tempo, imens jeg stille og roligt pressede tommel fingeren op i hende, imens jeg stadig lavede de pulserende bevægelser. Tanken om at jeg stod på min chefs kontor, og tag hans datter bagfra, med en halv finger begravet i hendes røv gjorde at jeg var vokset så stor jeg ikke troede jeg kunne, kunne mærke en hård dunken i min pik, ”Daaam” det var frækt. Hun begyndte at stønne højere og højere, kunne mærke at hun begyndte at spænde mere og mere, hvorefter hun efter et lille hyl, blev slap i kroppen. Jeg trak mig ud, og kyssede hende på ballen, hvorefter jeg gik over og fik mine bukser på igen. Hun brugte lidt 5 min på at samle tankerne, hvorefter hun fik rettet på tøjet. Vi låste os forsigtigt ud, og sneg os ned af bagtrappen, det virkede heldigvis ikke som om nogen havde hørt os… på vej ud imod bilen, blev vi enige om at ligge os hjem på min sofa, i stedet for biografen, hun havde også shoppet noget undertøj hun ville vise mig, let nemmere hjemme, end i biografen…

porno med danske piger