Sex i bilen med pigen fra festen

SPAR MANGE PENGE

Scorede lækker tøs til disko-festen.

Ved siden af min uddannelse driver jeg et lille mobildiskotek. Jeg har ikke så mange jobs, men det er mest for venners venner og i den dur.

Jeg vil fortælle jer om en nytårsaften for 2 år siden, hvor jeg var ude og spille for en. Det var en fest hvor alle fra den efterskole han gik på kom. Jeg kendte en anden fra efterskolen og derfor havde jeg fået jobbet.

Festen skulle holdes på en gård hvor den ene af laderne var lavet om til festsal. Det var et langt lokale og ikke særligt bredt.

Jeg ankom omkring kl. 17. for at stille udstyr op. Det er altid lidt af et slæb og man kommer nemt til at svede lidt. Jeg skulle side i den ene ende af lokalet med musik og lys.

Gæsterne begyndte at komme omkring kl. 18. Jeg havde været på efterskolen en gang før så jeg kendte et par stykker af dem. Jeg satte noget stille og rolig musik på da folk skulle til at spise. Jeg fik også adgang til maden og fri drikkelse. Men jeg drikker aldrig øl eller sprut når jeg er ude.

Hen ad aftenen begyndte folk at danse og ønske numre. Jeg begyndte at kikke efter en pige som vi her kalder Maria. Maria var en meget flot pige. Hun var omkring 170 høj og slank. Længere lyst hår som var sat flot op. Det var jo nytår. Hun havde en sort/rød kjole på med fine handsker til. Hun var udstyret med et par flotte lange ben som sad perfekt drejet på hendes krop. Det var jo ikke noget jeg ikke havde set før men der var et eller andet ved hende som jeg ikke kan beskrive. Ved ikke om det var kjolen eller hendes smil.

Jeg sad og kikkede efter et nyt nummer da hun kom over ved siden af mig og spurgte efter noget musik. Jeg vågnede hurtigt op og kikkede lige op i hendes øjne og svarede “jo da”. Derefter sendte jeg hende et lettere slesk blik.

Jeg ved ikke om hun ikke opfattede det eller om hun bare ignorerede mig. Men hun gik i hvert fald ned igen. Fuck tænkte jeg, hvis jeg da bare havde været lidt mere vågen.

Det blev senere og senere og klokken nærmede sig 12. Vi fik sat et tv herover i stalden og skruet ned for musikken. Der kom boblevand og alle fik et glas. Vi stod og ventede spændt på at klokken skulle blive 12. Og da det nærmede sig at pegede mod 12 kikkede jeg over mod Maria. Men hun snakkede med en anden fyr og jeg tænkte at hun nok ikke var interesseret i mig.

Bummmm, så slog klokken 12 I samme øjeblik kikkede jeg over mod Maria igen og til min store forbavselse kikkede hun på mig. Hun slog hurtigt hovedet væk, men kikkede kort efter på mig igen, løftede sit glas og nikkede til mig.

Jeg blev helt varm inden i, lidt forvirret. Kunne hun alligevel lide mig. Eller var det bare tilfældigt. Så begyndte de kærestepar der var der og stå og give hinanden nytårs kys og de andre gik rundt og ønskede godt nytår.

Jeg var efterhånden blevet lidt accepteret i selskabet og folk var levet halvfulde og jeg fik også nogle ønsker om godt nytår.

Ca. 1 time efter kom Maria igen over til mig, denne gang så jeg hende komme. Hun spurgte om hun ikke kunne få lov at sove i min bil da hun var blevet træt. Jeg spurgte hende om hun var fuld, det sagde hun nej til men at hun havde været tidligt oppe og på arbejdet i en bager.

SEX I DAG?

Jeg fandt et par numre og lagde dem ind i listen over musik der skulle spilles på computeren. Jeg fandt lige nok til omkring 1 time. Jeg tænkte at det kunne jo være.

Da vi kom ud til bilen sagde hun tak for at hun måtte sove der. Det skal lige siges at jeg har en 4×4 og er lidt af et luksusdyr så jeg havde en madras der lige passede ind bag i og en stor dyne også. Jeg havde gardiner for alle vinduer bagved og de var trukket for så folk ikke skulle kikke ind.

Jeg spændte traileren af så man kunne komme ind bag i. Da jeg åbnede blev hun lidt forbavset over at se en seng. Jeg havde tændt fyret i bilen omkring kl. 12 så der var dejligt varmt til når jeg skulle sove. Hun smilte lige til mig og sagde at det var da vist et godt valg hun havde truffet.

Da jeg skulle hjælpe hende op i bilen fik jeg lige strejfet hendes inderlår rimeligt lang oppe. Hun bemærkede det ved at trække låret til sig og kravlede ind. Shit, tænkte jeg, der var ikke meget at gi’ af. Så sagde jeg godnat til hende og hun sagde tak og at når jeg selv ville sove skulle jeg bare vække hende.

Jeg gik ind til festen igen med en halvfed på. Hvor dum kunne jeg være. Hun var lige der ude i min bil og så udnyttede jeg det ikke. Da jeg kom ind til festen havde de leget lidt med røg anlægget så der var kommet en del røg ud. Det lugtede af trutifuti, som var den duft jeg havde blandet i.

Jeg spillede videre i omkring 2 timer, hvor jeg næsten hele tiden havde forstørret underliv. Det var lidt for vildt, men jeg fortalte ingen om hvem der sov i min bil.

Folk var begyndt at gå i seng og der sad nu kun ca. 8 og drak videre. Jeg smed en masse stille numre ind og lukkede lidt af anlægget ned og var klar til at gå i seng. Så kom jeg til at tænke på Maria som jo faktisk lå hvor jeg skulle sove. Jeg sagde godnat og gik ud mod bilen. Lyset bag i var slukket og der var intet at se.

Jeg åbnede bagdøren og hoppede op i bilen og lukkede efter mig. Bag i havde bilen en bredde på lidt under en dobbeltseng og ud over madrassen var der ca. 50 cm til bagdøren. Jeg begyndte at tage tøjet af og til sidst stod jeg bare i boxershorts og T-shirt. Min erektion havde lagt sig for noget tid siden og jeg var nu klar til at sove. Jeg var egentlig ikke træt men jeg vidste at jeg ikke ville overleve hvis jeg ikke fik sovet lidt. Jeg havde egentlig tænkt på at vække hende og sige at hun skulle ud. Men det var jo lidt synd for hende, men på den anden side så kunne det jo være at hun var mere villig end før antaget. Jeg viste ikke helt hvad jeg skulle. Jeg besluttede at lægge mig ned under dynen og tænke lidt videre.

Det viste sig ikke at være nødvendigt da hun vente sig om i samme nu da jeg tog i dynen. Hun sagde at hun gerne ville blive liggende hvis hun måtte.

Jeg er lidt af en gentleman og sagde at så ville jeg gå ud foran og sove. Det sagde hun nej til og trak mig ned bag sig. Du må gerne sove her.

Hun gav mig et knus og sagde igen tak for sovepladsen og jeg tog chancen og kyssede hende blidt på munden. Hun svarede igen og vi lå og kyssede lidt. Det var dejligt varmt selvom at der var frost udenfor.

Da jeg førte mine fingre ned over hendes hals og ned mod brysterne opdagede jeg at hun ikke havde bh på. Jeg legede lidt med hendes bryster som var lidt under en håndfuld. Jeg har aldrig været så brystfikseret så i mine øjne var de fine.

Jeg lod forsigtigt min tunge glide ned over hendes hals hvor mine fingre havde været for kort tid siden. Videre ned til hendes højre bryst. Jeg kørte i en lille cirkel rundt om brystet og ramte forsigtigt undersiden af brystvorten som jeg kærtegnede. Samtidig masserede jeg den anden med mine hænder. Maria var efterhånden blevet ret varm og trak vejret en smugle tungt. Hendes brystvorter var efterhånden også blevet hårde.

Mens jeg slikkede hendes bryst førte jeg langsomt en finger nedover maven og ned mod hendes ben. Da jeg kom til det punkt hvor trusserne plejede at være var der kun bart skind. Jeg kørte langsomt længere ned og kunne mærke at jeg nu var mellem hendes ben. Shit, tænkte jeg, ingen trusser og helt glat. Det var bare for vildt. Da jeg ramte hendes klit gav hun et lille gisp og hendes bryster gyngede lidt. Jeg listede langsomt en finger op i hende og hendes krop fulgte med op og jeg kyssede hende på halsen.

Jeg holdt den ene hånd på hendes bryst og med den anden begyndte jeg at fingerkneppe hende. Først 1 finger så 2. Hun klynkede i takt til min behandling og vred sig rundt i “sengen”. Jeg slappede stille og roligt af og stoppede til sidst. Hun gryntede utilfreds og bad om mere. Jeg kravlede ned mellem hendes ben. Hun hjalp selv til ved at sprede dem mest muligt for mig. Jeg tog hendes ben op over mine skuldre og begyndte langsomt at slikke rundt omkring hendes klit. Hun var nu blevet utålmodig og begyndte at presse mit hoved blidt ind mod hendes klit. Jeg gav efter og begyndte blid massage af hendes klit med min tunge. Jeg slikkede først forsigtigt og senere hurtigere og ind i mellem med flad tunge helt fra bunden af hendes skamlæber op til hendes klit og så hurtigt frem og tilbage. Det kunne hun ikke stå for og hun kom i en orgasme som jeg kunne mærke i hendes ben da de pressede hele min krop nedad. Hun sprøjtede i 2 små hurtige sprøjt ud af sin fisse. Så kneppede jeg hendes skede lidt med min tunge og slikkede det hele i mig. Hun lå helt anspændt og rystede i min 20 sekunder. Og da hun kom til sig selv trak hun mit hoved op og vi lå og kyssede lidt. Derefter lagde hun mig om på ryggen og tog min nu meget stive pik i hånden og begyndte at onanere mig først langsomt men så hurtigere og hurtigere men stadig ganske blidt.

Jeg sagde til hende at jeg ville komme før jeg kneppede hende så kunne jeg holde længere. Hun kikkede op på mig og smilte. Så tog hun mit pikhoved ind i munden lukkede sammen om det og varmede det godt op i mens hun kørte tungen rundt på det. Derefter begyndte hun at sutte mig ned af skæftet. Efter 10 min blev det for meget for hende og jeg sagde at jeg ikke kunne holde til meget mere. Hun stoppede med at sutte og begyndte nu at onanere mig. Og med et blev det for meget og jeg kom i en kaskade ud over hendes overkrop og mine egne ben.

Vi fandt noget papir og fik tørret op. Vi lå og kyssede og kælede lidt. Der gik ikke lang tid før at jeg blev stiv igen, jeg lå stadig på ryggen. Og hun gik ned for at sutte mig lidt igen. Efter kort tid kravlede hun op på maven af mig og stak sin fisse op til min mund men da jeg stak hovedet frem grinede hun bare og skød skridtet tilbage. Hun satte sig nu lige oven på min pik og lod kun lige pikhovedet glide op mellem skamlæberne så hævede hun sig igen. Dette gentog hun et par gange. Men det blev for meget for mig og lige da hun havde pikken oppe mellem skamlæberne trykkede jeg min pik hårdt i bund og hun skreg af fryd så de måtte have hørt det uden for. Nu begyndte hun at ride mig. Hun lænede sig tilbage og hævede sig op og ned i en rytmisk bevægelse. Så lænede hun sig frem mod mig og kyssede mig mens hun kørte sit underliv rundt i små cirkler. Hun rettede sig op igen og jeg tog hendes patter mellem mine hænder og nulrede forsigtigt hendes stive vorter. Så førte jeg mine hænder op ad hendes arme og flettede fingre med hende.

Strakte mine arme så langt tilbage jeg kunne så hendes ansigt kom helt tæt på mit. Så mødtes vores læber i et langt tungekys. Hun var nu hævet lidt over min pik men jeg var stadig lige inden i hende og så begyndte jeg at kneppe hende, først stille, men ret hurtigt skiftede vi til et vildt tempo og hun begyndte at skrige og klynke mens hun råbte: “Mere, mere… knep mig for helvede!”

Lidt efter lagde jeg hende om på ryggen. Jeg havde stadig pikken inden i hende og nu begyndte jeg at støde helt i bund i hende. Igen og igen. Vi fortsatte sådan i et stykke tid indtil at jeg kunne mærke at hun rystede i hele kroppen og jeg kunne mærke at hendes skedemuskler begyndte at trække sig sammen i krampagtige bevægelser. Så kom hun igen. Denne gang udstødte hun et hyl og lukkede øjnene og lå bare og gned sit underliv fra side til sig. Jeg stoppede ikke med at kneppe hende og gik stadig helt i bund men med lidt mere stille og mere lange seje bevægelser.

Lidt efter trak hun sig lidt tilbage og vendte sig om igen så hun sad på alle fire. Så samlede hun sine ben og skød numsen tilbage så man rigtigt kunne se hendes skamlæber og vendte sig om og smilede til mig. Jeg brugte ikke lang til at kravle over til hende og stikke den ind i varmen igen. Jeg kneppede hende stille og roligt og så lidt hurtigere. Hun stønnede højlydt og sagde at det var skønt og jeg aldrig skulle stoppe. Men jeg kunne ikke holde mere end 2 minutter sådan. Jeg begyndte at stønne kraftigt og det må hun have opfattet hun vendte sig om og begyndte at sutte min pik. Jeg var på vej til at komme. Jeg kom inden i munden på hende og hun suttede det hele ud.

Så lagde vi os ned igen og lå og kælede lidt. Hun sagde at det havde været det bedste hun havde prøvet indtil nu. Jeg kyssede hende og sagde at hun havde været fantastisk. Vi kyssede lidt inden vi faldt i søvn.

porno med danske piger