Besøg hos Hanne og Claus

SPAR MANGE PENGE

Langsomt men sikkert arbejde han sig ned mod skridtet igen og kælede for mit pik uden på nylontrusserne. Resultatet udeblev da heller ikke, min pik begyndte at rører…

Jeg havde fået en kontakt til et modent ægtepar, Hanne og Claus, vi havde aftalt at jeg skulle komme og spise hos dem.

Jeg skulle, når jeg ankom, være klædt i hofteholder, sorte nylonstrømper og nylontrusser, en sort BH og en lille chemise, under mit normale tøj. Jeg havde taget et par flasker rødvin med, som vi kunne drikke til maden.

For at have alt på det rene havde vi aftalt at jeg under middagen skulle spørge Hanne om hun ikke skulle på toilettet, hvis hun svarede ja, gik ud på toilette og kom ind og gav mig hendes trusser ville de at have sex med mig. Vi havde lavet denne ordning da ingen af os havde set hinanden før, så havde alle en mulighed for at sige fra.

Under middagen spurgte jeg Hanne om hun ikke skulle på toilettet, men hun svarede med et smil, at jeg kunne være helt rolig de havde lyst til at “lege” med mig, men skulle vi ikke spise færdig først, hun lagde så en hånd over på mit ben, kørte langsom fingrene op ad mit lår, mærkede hægten på min strømpeholder, tog min hånd førte den over på sit lår så jeg kunne mærke hendes strømpeholder.

Jeg havde svært ved at koncentrer mig om maden, min hånd søgte under bordet over under hendes nederdel. Mærkede sit bare lår, langsom kørte jeg videre op mod hendes skød, hun spredte benene, jeg kunne mærke at hun ikke havde trusser på. Kælede med fignerne for hendes barberede fisse, stak først en finger op, så to, legede med hendes klitoris, kunne mærke at hun blev våd. Den var bare rigtig liderligt, og jeg var ikke i tvivl om at Hanne kunne lide det.

Så kiggede hun mig smilende ind i øjnene og sagde “John er det ikke snart på tide at vi får Joan at se?”

SEX I DAG?

Jeg forstod vinket, rejste mig, tog først mine sko af knappede så mine bukser op, lod dem falde til gulvet. Hun drejede stolen så hun bedre kunne se. Jeg fortsatte, knappede min skjorte langsomt op, tog den af. Jeg stod nu foran dem i sort hofteholder, sorte nylonstrømper og nylontrusser, en sort BH og en lille chemise, drejede mig langsomt rundt foran dem. De kunne ikke undgå at se min begejstring. Jeg gik over bag Hanne, lagde mine hænder på hendes skulder, kørte dem langsomt ned over hendes fyldige bryster, begyndte at knappe hendes skjortebluse op. Begge mine hænder kærtegnede Hannes bryster og brystvorter uden på Bh’en. Kørte finererne ind under Bh’en, krængede stoffet ned så brysterne var blotlagt. Kælede først blidt, tog så godt fat i dem begge. Jeg gik nu om foran Hanne, skrævede ind over Hannes ben satte mig på hendes knæ, bøjede mig ned, kyssede hendes bryster. Jeg kunne mærke hendes hænder omme på mine balder, hun skubbede mig opad, jeg fulgte hendes hænder, stod nu med spredte ben foran Hanne, hun tog fat i linningen på mine trusser, trak dem langsomt ned, så langt de nu kunne komme for mine spredte ben. Da hun fik kanten af trusserne over min spændte pik sprang den ud mod hendes bryster, jeg pressede mit underliv mod brysterne, det var enormt liderligt. Min stive pik kørte jeg langsomt op og ned mellem hendes fyldige bryster, hun bøjede hovedet, fangede mit pikhoved med læberne, jeg bøjede kroppen bagover, pressede pikken længer ind i munden på Hanne. Så mærkede jeg Hannes hænder på mine hofter, hun skubbede mig blidt væk fra dig, tog et fast greb om min stive pik og rejste dig med ordene “ kom med din liderlige tøs”. Hun trak mig med ind i soveværelset, vendte mig med ryggen til sengen og skubbede mig baglæns ned i deres store dobbelt seng. Jeg lå med let spredte ben mens hun stod for enden af sengen og tog først hendes bluse af. Min pik stod stiv ud i luften ved synet, jeg begyndte at lege med mig selv, hun fortsatte med at tage nederdelen af. Det var et pragtfuld syn at se Hanne stå der for enden af sengen iført sort hofteholder og strømper, sort BH hvor brysterne vældede ud over kanten.

Så gik hun om på siden af sengen, kravlede op i sengen, satte sig med spredte ben lige over mit hoved, begyndte at kæle for hendes bryster. Det var et pragtfuld syn, at kunne se den barberede fisse, hendes fyldige bryster. Hendes hånd fortsatte ned over maven, ned til den åbne fisse. Langemanden begyndte at lege med hendes klit, så stak hun langemanden op i fissen, så fulgte pegefingeren med. Det var enormt liderligt og frækt at se på. Mine hænder søgte op mod hendes bryster, jeg krammede dem i vellyst, hun satte dig ned over mit hoved, pressede hendes våde fisse ned over min mund. Jeg kunne slet ikke lade være med at stikke min tunge op i hendes våde elskovs grotte, begyndte at kneppe dig med tungen. Hun lettede presset lidt så jeg kunne komme til at suge og slikke hendes stive klit. Så vendte hun sig om, pressede igen sit underliv mod min mund, jeg fangede begærligt hendes klit igen, samtidig med at der gik et stød igennem min krop da hendes bryster pressede ned over min stive pik. Så greb hun begærligt min pik med læberne. Langsomt tog hun den helt ind i munden samtidig med at hun pressede hendes lår om mit hoved og drejede os om på siden. Jeg fortsatte rulningen så jeg nu lå øverst med mit hoved dybt begravet mellem hendes ben. Hun forlangte nu at hun ville have min pik op i sig.

Hun skrævede hen over mig og sænkede sig lige ret ned over min pik. Det sagde bare smask da den gled op. Hun var så våd at hun garanteret kunne have taget en hestepik uden besvær. Åh. hvor var det godt. Langsom roterede hun lidt rundt på pikken, for at hun

ligesom at mærke den rigtig. Det var sindssygt godt. Jeg tog fat i hendes store bryster og hun begyndte at hæve røven op og ned. Hun løftede sig lidt fra mig og så skal jeg love for at der kom gang i mig. Jeg bankede min pik op i hende, ja jeg råkneppede hende simpelthen, og i en voldsom hastighed, så godt, at hun et øjeblik efter kunne mærke et brus af en orgasme som var på vej. Sol, måne og stjerne stod omkring os og som en vild red hun med.

Så kom jeg – med et sprøjt som simpelthen spulede indersiden af hendes livmoder.

Store sprøjt kunne hun mærke og med tryk på, igen gik den på Hanne. Vi gav begge nogle brøl, som sikkert kunne høres langt væk inden vi fuldstændig udmattet væltede om på siden. Sådan lå vi lidt medens vi prøvede at få vejret igen.

Jeg vendte mig rundt, vi lå begge i deres store dobbeltseng og kom til hægterne igen. Så sagde hun at hun havde en overraskelse til mig, men jeg skulle have bind for øjnene og tage mine trusser på igen. Hun rejste sig, gik over til kommoden, hentede et sort tørklæde, jeg fandt mine trusser som jeg tog på, hvorefter hun gav mig bindet for øjnene, sagde at jeg bare skulle blive liggende og slappe af.

Hvor længe jeg havde ligget er svær at sige, i mørke med bind for øjne havde jeg mistet tidsfornemmelsen, men så hørte jeg støj udenfor døren, og da døren gik op fortalte hun at Claus var kommet for at deltage i legen.

Han kom hen til sengen hvor jeg lå, gik han på opdagelse på min krop, først tog han mig op ad nylonstrømperne, gik behændigt uden om mit skridt og fortsatte op under chemisen og kælede for min mave, så op til mine bryster, hvorefter han langsomt men sikkert arbejde han sig ned mod skridtet igen og kælede for mit pik uden på nylontrusserne. Resultatet udeblev da heller ikke, min pik begyndte at rører på sig. Claus bemærkede dette og sagde at det måtte han heller undersøge. Claus stak nu sin hånd ned i mine trusser og tog fat i min nu efterhånden stive pik. “Jeg tror hun kan lide det” sagde han, “jeg må heller undersøge hvad der er længer nede”. Hans finger kredsede nu omkring min anus og han pressede en finger op i min endetarm. Det var utrolig ydmygende at ligge der med spredte ben men min stive pik stikkende ud af trusserne og en mand der var begyndt at fingerkneppe mig i røven.

Claus sagde at nu at det vist var på tide at jeg hilste rigtig på ham. Jeg mærkede endnu engang et par grove hænder oppe under chemisen, Claus tog fat i mine trusser og mens han langsom trak dem af og blottede min pik sagde han “De er vist mere i vejen nu end de er til gavn”.

Jeg blev nu kommanderet ned på knæ på gulvet. Jeg kunne mærke duften fra en mand og mens Claus pressede sin pik ind i munden på mig sagde han “Nu skal hun tage godt imod lille Claus, vær god ved ham” Først var jeg helt passiv men lille Claus begyndte nu at bevæge sig frem og tilbage, helt automatisk begyndte jeg at sutte på den og lod min tunge køre hen over glansen. I mens jeg suttede på lille Claus tog Hanne mit bind fra øjnene, det første jeg så var en hår pragt omkring lille Claus.

Hanne bad mig nu kravle op i sengen igen, lægge mig på alle fire med røven ud mod dem begge. Jeg kravlede op i sengen, lagde mig på alle fire. Claus smurte mig bagi inden han kravlede op i sengen og pressede sin enorme lanse mod min tarmåbning et par gange, før han med stor kraft trængte ind. Det pludselige angreb var smertefuldt og jeg stønnede højlydt. Clauss hænder føltes som et skruestik omkring mine lænder, og jeg havde en fornemmelse af at hans pik ville sprænge mit endehul. Claus forholdt sig i ro til jeg igen trak vejret roligt. Derefter genoptog han erobringen af mit jomfruelige numsehul. Jeg begyndte at slappe af, og snart mærkede jeg hans nosser daske ind mod mine lår. Claus var nu næsten trængt helt ind, og førte sin hånd ind under mig og greb fat om min pik. Mens han kørte frem og tilbage på min pik og samtidig kneppe mig i røven opdagede jeg at Hanne stod og filmede det hele, men nu var jeg ligeglad for mens min egen orgasme trængte sig på kunne jeg mærke på Clauss rytme at han snart ville få udløsning. Han pumpede hårdere og hårdere og tog ingen hensyn til mig. Med et stivnede han – udstødte et langt hyl og borede sine negle ind i min pik. I samme øjeblik sprøjtede jeg ud på lagenet og vi faldt begge om på siden.

porno med danske piger