Carstens erotiske eventyr del.1 – Sex med neger

SPAR MANGE PENGE

Blev meget overrasket, men tog en kæmpe chance og gik over til ham og puttede mine hænder på hans bryst og spurgte kærligt: ” skal vi voldkneppe hinanden i røven?”…

Hej, min historie udspiller sig en varm sommerdag i august, hvor løvet stod grønt og pigernes smukke kroppe fyldte stranden. Dog først lidt om mig selv. Mit navn er Carsten, ugift, jeg er 63 år og biseksuel. Jeg vil selv sige jeg er en velplejet og velholdt herre, med en flot fysisk fremtoning og et markeret ansigt. Mit lem måler omtrent 25 centimeter i erigeret tilstand. Men tilbage til historien.

Det var en varm sommerdag. Fuglene sang og børnene legede. Jeg var ude gå en tur i den lokale park da jeg fik øje på Ismael. Ismael var en flot, ung og farvet negerianer der for nylig var flyttet ind i nabolaget. Jeg havde længet gået og sendt lange blikke fyldt med lyst og liderlighed efter den flotte sorte mand, men til min store ægrelse troede jeg ikke han havde bemærket det. I det samme fik han øje på mig og vinkede til mig. Jeg tog det som et signal til han ville snakke og gik der over, mens jeg forsægte at holde passioneret øjenkontakt med ham. Han virkede ikke til at tage notits af det. Øv.

SEX I DAG?

Jeg hilste på ham og vi begyndte at snakke. Hans dansk var næsten fejlfrit, hvilket jeg som DF’er var utrolig glad for. Manden var jo godt integreret og jeg skuffede dermed ikke partiet, hvis jeg nu kom til at kneppe ham. Jeg bød ham på kaffe, hvilket han takkede ja til.

Da vi kom ind i mit flot indrettede villahus, og jeg bød på kaffe, tog jeg en chance og spurgte om hans seksualitet! Han virkede noget overrasket men svarede ærligt, at han var heteroseksuel. Pis , tænkte jeg.

“Hvorfor spørg du om det?” spurgte han. ” Det ved jeg ikke, jeg tænkte bare… nej, jeg ved ikke” svarede lidt tøvende. “Er du da homo?” blev han ved. Jeg svarede ærligt og åbent at jeg havde flirtet med det homoseksualiteten i mange år, men jeg nu også nød et godt slag fisse en gang imellem. Han grinte, ikke tøvende, men højt og oprigtigt. Han grinte sexet, syntes jeg. ” Men har du da kigget på mig på sådan en måde?” spurgte han pludseligt. Jeg blev noget mundlam, men svarede tøvende, at jeg da synes han var en flot mand. ” Det er du da også Carsten, jeg må indrømme, at jeg også har kigget efter dig…” Jeg blev meget overrasket, men tog en kæmpe chance og gik over til ham og puttede mine hænder på hans bryst og spurgte kærligt: ” skal vi voldkneppe hinanden i røven?” ” Ja,” sagde han lidenskabeligt. Da det var hans første gang,tog jeg styringen. Jeg tog hans trøje af så jeg kunne se hans flotte muskuløse sorte krop. Sikke en flot neger. Jeg puttede min hånd ned i hans bukser og mærkede en enorm pik. Mindst 30 centimeter. Og den var engang helt stiv endnu. Han tog min trøje af og masserede min imponerende ølvom. Jeg fortalte ham at han skulle sutte mit fladejern. Han adlød min ordre, trak mine lederhosen af og mundkneppede min dinglende bollesæk. Jeg sprøjtede hurtigt næsten liter sperm ud over mit køkkengulv, men var med det samme klar på mere. “Nu må du gerne lege med min røv,” sagde jeg. Han kyssede mine balder og kiggede sig omkring i køkkenet, hvor vi stadig stod. Han gik ud i køkkenet og hentede saltbeholderen. Den så noget bred ud, men han pressede den blidt op. Jeg skreg som en stimuleret hane.

Men netop som den var kommet op bankede det på døren! Det var Ismaels kone der var nysgerrig hvor han var, da han ikke var kommet hjem fra sin gåtur og troede jeg havde set ham. Hun fik sig et ordentligt chok, men tog det meget pænt og spurgte endda om vi ikke skulle gentage succesen alle tre, hvorefter hun gav mig mit nummer. Ismael tog godt nok hjem før vi var færdige, men køkkengulvet skulle jo også rengøres, da der lå mere mælk end i to liter spandauer med krans. Men jeg ville gerne kneppe konen også. Hendes røv kunne få selv rutinerede borebisser til at ramme Sønderomme i stedet for Nordsøen.

Men det var alt for denne gang sikke en dejlig historie. I hører snart mere.

porno med danske piger