En anden herre til tøzen

SPAR MANGE PENGE

Jeg tog om herrens kugler og nullede dem, det var nok så sprøjtede Herren sin sæd ind i munden på tøzen, imens han stadig klaskede tøzen hårdt i røven…

SEX I DAG?

Hej igen – Her er er endnu en fortælling i mit tøze liv. Som tidligere skrevet er jeg en fyr med dejlig familie men med træng til at gå i dametøj Og blive domineret af en herre der vil bruge tøsen.drømmer om engang at få en kvinde der vil bruge mig, udnytte og udstille mig, det tænder mig helt vildt.

men tilbage til min fortælling, det startede med at jeg fik en SMS, kan du i dag, det kan jeg ikke men i morgen, så vær på restepladsen mellem Brønderslev og seritslev kl. 17 imorgen i dit tøsetøj, ja herre tak herre, så hørte jeg ikke mere før dagen efter, husk nu at være der til tiden og have bind for øjenene det skal tøzen altid når hun skal tjene sin Herre og sid på knæ og vendte,forstået tøs, ja herre, svarede jeg, da det blev tid kørte jeg afsted, og kom frem 15 min. sener. Der var en der allerede, det var ikke Herren og jeg fik kolde føder, der var meget åben, jeg skrev til Herren om ikke vi kunde mødes på restepladsen på omfartsvej omkring Brønderslev, det er i orden tøs jeg håber du er vær at køre efter, ja Herre giv mig lige 5 min til at blive klar til Herren, jeg var klædt i kjole selvsidene strømper g-string og højhælet sko, det var rigtig frækt at køre rundt i, havde kun en t-shirt over,resten kunde man se hvis man kom tæt på bilen.

Da jeg kom frem skyndte jeg mig at få lagt et tæppe ud,fik øreringe, paryk og mit bind for øjnene og ned på knæ med hænderne på ryggen . Herren kom mens jeg sad og ventede, det var så frækt. Herren kom hen og stillede sig foran mig, jeg skyndte mig at lyne herrens bukser ned åbne bælte og knap og trak herrens bukser ned og kunde lugte og mærke varmen fra herrens pik, han tog fat omkring mit hovede og pressede sin pik ind i munden på mig,helt ind og sagde sut tøs, og jeg suttede det bedste jeg havde lært af min anden herre. Jeg kunde mærke at Herren var meget tændt, han lagde sig ned og jeg sprang på herrens pik og fortsatte med at sutte,min tøsetissemand var også stiv og nu rørte Herren ved den, jeg var nød til at tage herrens pik ud og sige, hvis Herren bliver ved ret meget længer kommer tøzen, så slap han den og gav mig nogle ordentlige klask i røven med hånden, tøzen var meget tæt på at komme, jeg tog om herrens kugler og nullede dem det var nok så sprøjtede Herren sin sæd ind i munden på tøzen,imens han stadig klaskede tøzen i røven,lækkert, jeg suttede og slikkede så der ikke var noget der gik til spilde, så træk Herren sig tilbage lukkede sine bukser,kunde jeg høre,jeg havde jo stadig bind for øjenene, jeg sad stadig på knæ, Herren sagde, jeg vil se tøzen spille pik til den sprøjter, så måtte jeg side foran en anden mand jeg ikke kendte og ikke havde set, i mit tøzetøj og spille min tøsetissemand til den sprøjtede og det gjorde den meget, det så jeg da Herren var gået og jeg fik bindet af, det var udover hele tæppet og alt mit tøzetøj, men det havde været så godt og jeg var helt færdig og øm i numsen fra herrens slag, men havde det rigtig godt. Jeg håbede på at Herren ville bruge sin tøs igen.

Det har Herren gjordt, og denne gang havde Herren rigtig god tid til at bruge sin tøz, den kommer sener, der er vist nok en pillekvist eller noget lignende bind for øjenene igen, det gav ihvertfald striber og mærker og en agurk og tøj klemmer med og blev forstyrret og Hvis tøzen trode hun var øm så var det ingen ting..

porno med danske piger