Uventet drejning del.1

SPAR MANGE PENGE

En fyr gik forbi og jeg kunne høre ham sige “Lækker røv”, med en dyb stemme… Jeg afventede og han fortsatte forbi… Senere kom en anden forbi og han stønnede blot højlydt…

Her er en sand historie, som skete for mig i sommeren 2012. Det var en dag der viste sig at blive mere spændende end først antaget, da den tog en drejning *sf*

Jeg havde lavet en aftale med en fyr på boyfriend om at mødes på hans hotel i kbh.

Jeg mødte op som aftalt, men desværre viste fyren sig at være et no show.

Men der stod jeg så. I min løse shorts uden noget indenunder, og helt nybarberet pik og glatte boller der hang nedad benet. Skuffet, men stadig dødliderlig. Det var middagstid en lørdag, så jeg valgte at hoppe i bilen og køre en tur til Hundige strand. De har et dejligt område, hvor man kan tage sol i og ligge i de smågryder helt uden en trevl, med en del ligesindede omkring en.

SEX I DAG?

Jeg gik et stykke ned af stranden stadig iført shorts, men havde smit min t-shirt. Jeg ledte efter et godt sted, hvor jeg kunne være lidt skjult, men stadig have udsyn og være helt synlig for de der gik forbi, Lidt henne af stranden fandt jeg et godt sted. 20 meter fra en fyr jeg netop havde passeret der lå og gned sin pik og kun 10 meter fra en fræk fyr i 40’erne, med en lækker solbrun krop og en cockring på en velproportioneret pik, med tilhørende lækre barberede nosser.

Jeg lagde håndklædet i sandet og nød en brise der var kærkommen på denne varme dag. Af røg shortsene, og wupti stod jeg med en lille halvfed og kiggede ud over vandet.

Jeg skal love for det tiltræk sig lidt opmærksomhed at stå der med min stramme slanke krop og så mit jern. Naturen har ikke været nærig, da der skulle uddeles pik til mig, så har en fætter på 20 lang og 16 cm i omkreds.

Jeg lagde mig ned på ryggen og løftede benene, så jeg kunne være på håndklædet. Det gjorde også at min pik og mit hul nu var til frit udsyn for de der gik forbi…. Efter en 10 minutter var der stadig ikke sket noget, så jeg besluttede mig for at rejse mig og ryge en smøg.

Da jeg lagde mig ned igen, valgte jeg at ligge på maven og bevidst strutte lidt med røven. En fyr gik forbi og jeg kunne høre ham sige “Lækker røv”, med en dyb stemme… Jeg afventede og han fortsatte forbi… Senere kom en anden forbi og han stønnede blot højlydt, inden han forsatte ned af stranden.

Ivrig efter at få kontakt vendte jeg mig nu om og begyndte at gnide på pikken… Den lækre fyr i 40’erne ved siden af lagde mærke til det og inviterede mig over til ham… Ham 20 m derfra kunne ikke se os fra hans sted, så det var fint..

Jeg gik derover, og spurgte om han ville smøre mig ind hvilket han straks svarede ja til. Jeg fik en gang creme over det hele! Jeg lagde mig på maven og han startede fra ryggen og bevægede sig ned over mine baller…. Med tommelfingrene på indersiden langs revnen og resten af fingrene på ydersiden gav han røven en ordentlig tur.. Begge tommelfingre strejfede af og til hullet hvilket var vildt ophidsende.

Bagsiden af mine ben fik også en gang solcreme og jeg blev bedt om at vende mig om… Jeg sad på min røv med knæene i vejret og han begyndte at smørcreme på mine lår, holdende rundt om dem kørte han op og ned af dem om var det en kæmpe pik.. Når han nåede i bund med sin bevægelse var ydersiden af hænderne i klart berøring med mine nosser og min pik stod nu stift i vejret..

Han spurgte om han måtte sutte og jeg sagde ja… Han bevægede sit hoved ned mod min kæp, og vi havde efterhånden tiltrukket os lidt opmærksomhed. Der stod to fyre hver for sig ikke så langt derfra nøgne og spillede deres jern, mens de observerede os…

Mit pikhoved var imidlertid blevet omkranset af en våd og lækker mund og jeg glemte omverden og stønnede svagt! Hænderne kørte op og ned af mine nosser mens langfingeren strejfede hullet for til sidst langsomt at glide ind… Mmmmm.. Åååååhhh JA!

porno med danske piger