Herren tog sig af “luderen”

SPAR MANGE PENGE

Herren legede med min pik, så den blev helt stiv og præ sæd næsten løb fra den, Herren gav mig en ordenligt røvfuld imens han legede, det endte med at jeg sprøjtede…

Hej først lidt om mig selv.

jeg er en fyr på 45, med en lækker og meget fræk frue,der er med på det meste. Men fruen tænder helt af på min lyst til at gå i dametøj,fra inderst til yderst helst så frækt som muligt. Min lyst til at være semmen med en anden mand tænder fruen rigtig meget på, det har jeg prøvet et par gange, hvor vi har fundet en på BF og jeg er kørt der ud og sener kommet hjem og fortælle om hvad vi har lavet, så kommer fruen efter ganske få minutter, og er våd så det sejler.

SEX I DAG?

det jeg vil fortælle om. startede i Marts, hvor jeg fik en SMS, fra en fyr Der havde set mit tlf’nr på et wc på en resteplads mellem uggerby og Tversted i Nordjylland. Han ville vide hvem jeg var og hvad jeg ville, jeg skrev at jeg var en fyr i dametøj og jeg trængte til en Herre til at opdrage lidt på luderen. Vi skrev sammen et par dage og så ville han godt mødes, selv om det ikke var en luder han søgte, men vi kunde jo prøve.

jeg skulle være klar på wc’et med luder tøj på, nederdel, gennemsigtige trøje, bh, g-string, selvsidene strømper, højhælet sko, parryk og med bind for øjnene. Herren kom ind og sagde, rejs dig og hold ved armlænet på wc’et, det er handicap wc, Herren legede med min pik, så den blev helt stiv og præ sæd næsten løb fra den, Herren gav mig en ordenligt røvfuld imens han legede, det endte med at jeg sprøjtede, på gulvet, efter ganske kort tid. Herren sagde, sådan en lille liderlig ludder, sæt dig, sagde Herren. Jeg satte mig på wc’et. Herren havde skrevet i sms’erne at jeg skulle komme to gange, så efter en kort pause, begyndte han igen at rykke,temmeligt hårdt, i min pik,nu holdt den længe, den blev ikke helt så stiv men luderen var meget liderlig og præ sæden begyndte igen at dryppe. Op og stå igen, og hold ved vasken, sagde han, så fik jeg endnu en røvfuld med fladhånd tror jeg for jeg kunde jo ingen ting se, Herren hev stadig i min pik, og der kom lidt mere sæd. Ned på knæ ,sagde Herren, og åbne munden, luderen gjorde som Herren forlangte, luderen kunde ikke tage mere smæk den dag, var varm, rød og havde en øm pik efter Herrens hårde behandling. Herren spillede sin pik og ludderen fik lov til at spille lidt på Herrens pik, den var stiv som et bræt. Efter et stykke tid kom Herren i munden på ludderen. Jeg skal se klatten inden du synker, sagde han,han så den store kladt Herre sæd og så fik jeg lov til at synke Herrens sæd, før han gik. Jeg sad på gulvet med bind for øjenene endnu ,og havde slet ikke set Herren, og var godt brugt og helt tom for sæd, jeg skiftede tøj og skynte mig hjem, til fruen som intet ved om ludertøj og om Herren.

ludderen har mødt sin herre igen, og fik befalet at tage en af fruens dildoer og glidecrem med.

det er en anden fortælling som kommer hvis ludderen for befalet af sin Herre at skrive den…

Herren vil at ludderen skal finde en kvinde eller en anden herre, til at hjælpe Herren med at straffe ludderen….

porno med danske piger