Intime gaver til mandens sexliv og onani (GaveGuide)

Intime gaver til mandens sexliv og onani (GaveGuide)

SPAR MANGE PENGE

Frække gaveidéer til ham!

Velkommen til den bedste gaveguide, skabt specielt til manden, der har alt, men liiiige mangler det der ekstra!

Her finder du et væld af unikke gaveideer, der spænder fra erotiske oplevelsesgaver til særligt udvalgte produkter. uanset om det er til jul, fødselsdag eller en anden speciel lejlighed, har vi sammensat en liste over gaver til ham, der vil vække glæde og overraskelse.

Lad dig inspirere af vores gaver til manden, gør din kærestes dag ekstra speciel med den perfekte gave, der viser hvor meget du begærer ham. Udforsk vores udvalg af gaver til mænd og lad os hjælpe dig med at finde den ultimative gave til manden der har alt. Et lille pro-tip, gaven skal nok ikke åbnes foran hele familien.

Giv en gave, der bringer glæde og fornyet intimitet til parforholdet. Udforsk det store udvalg af sexlegetøj til alle, om du er 20, 30, 40 eller 80 år.

Gaver der glider og smører sexlivetOplevelsesgaver der bliver husket

Forkæl din partner med en erotisk massage. Giv gaven af en erotisk oplevelse der ikke glemmes i lang lang tid. Varm godt op og forlænge forspillet med en lækker erotisk massage, brug evt. en massageolie med duft eller smag.

Dæmp lyset og kom helt ned i kroppen mens der bliver tændt op for de frække forventninger. Hvis du vil tage den erotiske massage til et helt nyt niveau, kan du med fordel inkorporere  BDSM legetøj.

Brug et blindfold, for at styrke alle andre sanser, og øg spændingen ved at binde ham fast og tage styringen over hans seksuelle nydelse. Tag denne erotisk massage til et helt nye højder, ved at anvende legetøj på ham, f.eks. en penis vibrator, et æg – det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Penis Vibrator

Når det kommer til at glæde den særlige mand i dit liv, er nøglen til en uforglemmelig gave at vælge med den nedre region. Fejlagtigt går mange mænd rundt med en forestilling om, at vibratorer mest er noget for kvinder.

SEX I DAG?

Sandheden er, at også mænd kan få stor nydelse af vibratorer, og hvis de tror andet, snyder de kun sig selv! Med en penis vibrator kan manden nyde pirrende vibrationer, samt en dejlig onanioplevelse uden at yde noget for det. Kort sagt vil en penisvibrator gøre arbejdet for dig, mens du kan fokusere på blot at nyde den overvældende stimulation.

I kan let inkorporerer en penis vibrator i jeres fælles kærlighedstuner – en penis vibrator er nemlig også perfekt under forspil og opvarmning inden sex. Derudover er de særligt fikse, da de sagtens kan bruges og stimulere din penis, selvom penis ikke nødvendigvis er erigeret. På denne måde kan den forbedre dit sexliv samt hjælpe dig, når du har brug for en god og kraftig erektion.

Penisring med eller uden vibrator

En oplagt gaveidé er en penisring. Disse skønheder kommer i et varieret udvalg lige fra enkle og prisvenlige modeller til avancerede varianter med indbyggede vibratorer.

Når det kommer til at finde den perfekte gave til ham, er en penisring med vibrator en populær mulighed. Denne funktion gør ikke kun godt for ham, men pirrer også klitoris, hvilket skaber en intens og forlænget nydelse for begge parter. Resultatet? En fælles ekstase, der vil vi få jer i ekstase.

Penisringe er ikke kun for de erfarne, men også for dem, der ønsker at udforske nydelsen ved sexlegetøj. Denne lille, diskrete enhed kan bidrage til at forlænge en kraftig erektion og give ekstra intensitet til oplevelsen. For mange mænd og deres partnere er penisring en skøn tilføjelse og styrker deres intime forhold.

BDSM

Kræv din ret, tag kontrollen over din mand og lad din ham få en gave fuld af dominans.Der findes et utal af måder, hvorpå man kan tilføre lidt ekstra ny spænding i soveværelset.

Inden for BDSM udstyr finder du en bunke af muligheder for at at udforske hinanden og jeres sexliv. Med BDSM kan I udforske princippet om dominans, hvor du enten kan tage kontrol over din partner, eller lade dem tage kontrol over dig og din krop. Dette kan være pirrende og spændende.

Private Play har fingrene i masser af det – og i bedste kvalitet. Om det blot er et sæt håndjern til nybegyndere eller noget mere specifikt de øvede. Hos Private Play finder du i vores kinky BDSM hjørne alt, hvad du kan fantasere om.

Prostata Stimulator

Giv en vanvittig orgasme som gave! Med den rette stimulering af prostata, kan manden i dit liv opnå uanede højder for orgasmen. Det er ikke alle mænd, som tør springe ud i anal stimulering. Men vi tør godt love, at hvis du forsigtigt prøver dig frem, både alene eller sammen med din partner, så vil du, når du først har prøvet disse nye højder af orgasmer, aldrig undvære det igen. Den intensitet af orgasmen som prostata stimulering medfører, åbner en helt ny verden for manden – prøv det og mærk suset!

porno med danske piger