Selvbondage for den “uskyldige” del.2

SPAR MANGE PENGE

Det skulle kun være en test af funktionen af bondagen. Nu stod jeg med en pik i hoved og røv. Og det var øjensynligt to indbrudstyve. Men jeg var vildt liderlig og sådan set ligeglad…

Jeg havde annonceret efter en diskret garage, et kælderrum eller et sommerhus, jeg kunne låne, og også fundet det rigtige sted. Der stod endda en fryser i garagen, så jeg kunne klargøre mine timerdunke dagen før. Ejeren vinteropmagasinerede sine havemøbler i garagen, så jeg have også bord og bænk. Alt i alt en perfekt løsning. Ejeren ville tilmed være væk fra Palmesøndag til 2. Påskedag.

Jeg gjorde klar onsdagen før påske med opmåling og montering af manchetter på rebene. Derefter blev rebenderne på “håndrebet” stukket i hver sin flaske med vand. Hele rebet med flasker blev placeret i fryseren. Derefter aftalte jeg med en god ven (der kender mine lyster), at havde han ikke hørt fra mig seneste Langfredag morgen 08:00, så skulle han komme til adressen, finde nøglen under en nærmere angivet genstand og komme mig til undsætning.

Jeg var i garagen Skærtorsdag kl. 18:00 mens lyset stadig faldt ind i garagen gennem dens vestvendte vinduer.

Jeg havde stillet en bænk på tværs inde under bordet og trukket den ud til benene i den ene ende. Så bandt jeg det ene reb på tværs fra den ene ende af bænken til den anden uden om benene på bordet. Der sad en manchet ved hvert bordben. jeg lagde det andet reb hen over bordet så manchetterne på dette sad lige ved hver bordkant lige omkring hvor mit hoved ville være hvis jeg lagde mig ind over bordet. Lige herunder stillede jeg den anden bænk, der hørte til bordet. Denne stod også på tværs. Vandflaskerne stod præcis på hver ende af bænken, med den tynde line ud over enderne og ind under bænken, op over bordet og placeret strategisk lige ved mit hoved.

SEX I DAG?

Jeg klædte mig nu af, så jeg kun havde mit Q-lingeri på. Nu bukkede jeg mig ned og sikrede begge fødder i fodmanchetterne. Rejste mig op, bukkede mig ind over nordet og sikrede hænderne i hver sin manchet. Da hænderne sad fast, trak jeg med tænderne i den tynde line. Flaskerne væltede ud over enderne på bænken, og mine hænder blev som planlagt trukket ud til bordkanterne mens det sidst sollys stille forsvandt.

Nu stod jeg så foroverbøjet og kunne høre alle aftenlydende i kvarteret. Efterhånden blev der mere og mere stille. Pludselig hørte jeg en bil komme stille og roligt ind i indkørslen. Jeg tænkte forvirret på om ejeren nu kom for tidligt hjem, og hvad han ville gøre, når han fandt ud af hvad jeg brugt hans garage til…

Jeg hørte 2 bildøre smække, og kort efter en kraftigt knasende lyd ovre fra huset. Et par gange kom nogen ud gennemgruset ved huset og kort efter kunne jeg høre bagagerummet på bilen blive åbnet og lukket.

Efter at bagagerummet for 4. gang var blevet smækket hørte jeg nogen komme gennem gruset over til garagen. En nøgle blev stukket i sidedøren, og drejet hidsigt rund. “jo, den passede” hørte jeg en mand sige. Et øjeblik efter blev døren åbnet, og en stråle fra en lommelygte lyste ind. Hvorfor en lommelygte, når der sad en lyskontakt lige ved døren?? Da lyset faldt på mig, stoppede de, og jeg hørte et overrasket “Hva’ fa’en har vi her? Det ligner jo en tøz, der skal tages under kærlig behandling.” Så sagde den anden mand: “Sagde du ikke, at familien ville være væk helt il på mandag?” Der blev svaret “Jo, men det troede “hende” her tilsyneladende også.” Kort efter var de blevet enige om, at de da minimum kunne udnytte min mund, da de jo ikke opfattede sig selv som bøsser, men da ikke kunne lade den gode situation ligge ubrugt. Kort efter sad den første på bordet foran mig uden bukser på. Han tog et fast greb i mit hår, og sagde så: “Nu sutter du min pik – når du sådan byder dig til så..,” og kort efter var min mund fyldt med pik. Den anden stod og heppede mens han smækkede mine baldermed en flad hånd. “Mundknep luderen!” Og det gjorde han. Stille og roligt blev den andens slag til mere kælende bevægelser, hvor hans fingre igen og igen kom til at røre ved min lille roset. Jeg var blevet liderlig af situationen, og kunne ikke lade være med at skubbe bagdelen mod hans hånd.

“Jeg tror sgu tøzen er liderlig, far her skulle måske have sig et godt knald!” Jeg mærkede at jeg blev spyttet våd lige ved stjerne og kort efter pressede han først 1 og siden 2 fingre op i mig. Jeg prøvede at slappe af, for at det ikke skulle føre for ondt. Havde jeg været ude i virkeligheden, villejeg have presset en lille tube glidecreme op inden jeg bandt mig – men i dag var jeg tør. Han brugte nu rigeligt med spyt, og mens fyren med pikken i min mund holdt mig godt fast på hans pik, fik jeg presset en stor pik op bagi.

Det skulle kun være en test af funktionen af bondagen. Nu stod jeg med en pik i hoved og røv. Og det var øjensynligt to indbrudstyve. Men jeg var vildt liderlig og sådan set ligeglad. Men de havde begge fine tynde sorte arbejdshandsker på – så den eneste, der havde sat fingeraftryk på ejendommen var mig: Og mine fingeraftryk sad et eller 2 steder i bryggerset, hvor jeg havde fået nøgelen til garagen. Her i garagen sad mine fingeraftryk flere steder end jeg turde tænke på.

Nu begyndte fyren, der havde pikken i min mund, at presse den hårdt ned i min hals. Han ville kneppe mig grunddigt mens han kom. I den anden ende kunne jeg mærke at grebet om mine hofter blev fastere, mens fyren råkneppede mig røv, der var godt øm. De kom stort set samtidig og jeg fik næsten pumpet alt direkte i halsen, men lidt blev munden, så jeg tydeligt kunne smage spermen. Dan anden tømte sig i min villige røv, så jeg lidt senere kunne mærke det begyndte at løbe stille ud.

Udenfor startede de bilen og kørte…

porno med danske piger