Pik og sperm til den hel store guldmedalje

SPAR MANGE PENGE

En efter en begyndte de at bedække min røv på skift, mens jeg brugte mine hænder på dem som allerede havde været på visit. De startede med den mindste af pikkene først…

En lille forhistorie omkring mig og hvem jeg er. Jeg er en cross dresser – en mand i dameklæder, støvletter/ stilletter og paryk. Jeg vil gerne fortælle om en gangbang, jeg har været med til, og hvor jeg var centrumsfiguren i. Den eneste passive til stede.

Det hele startede med at jeg søgte efter mænd til gb minimum 5 aktive eller flere uden gummi og uden kyssen.Jeg fik en del henvendelser fra mænd landet over, men de fleste ville dog have, at jeg kom til dem. Men heldigvis boede der også nogen i Jylland, som var klar til at komme til mig i århus, og det er nu det, jeg vil fortælle om.

Jeg fik som sagt en henvendelse fra en mand i nordjylland som ejede en autocamper. som gerne ville afholde en gb med mig som centrumsfiguren mellem ham og hans venner. de var i alt 6 mænd, som alle var klar til mig, hvis jeg havde lyst (hvilket jeg sf havde). De gik med på mine betingelser som var:

1. Uden gummi
2. Uden kyssen
3. Sutter KUN før besøget i røven, og KUN hvis de var rene og barberet (hader hår i munden), og efter besøget i røven brugte jeg KUN hænderne.
4. De havde stedet
5. Alt spermen skulle i røven på mig og ikke andre steder på kroppen, heller ikke i munden.
6. Hvis de kunne, skulle de prøve og lave en dp anal på mig, mens jeg havde en pik i munden.
7. Kunne de kneppe og komme over flere gange, var de velkommen til det.

Alle godkendte disse krav, og vi aftalte, at de skulle hente mig ved DR byen i Århus kl 15 om lørdagen, så havde vi 6 timer sammen. Autocamperen kom på det aftalte tidspunkt, og jeg gik direkte ind på wcet og klædte om til lårkort nederdel, bh, netdragt, ingen trusser, top, støvletter, make up og paryk.

SEX I DAG?

Da jeg kom ud igen. stod der fem dejlige mænd, som alle gerne lige ville tilfredsstilles, før de skulle kneppe mig. Jeg brugte mine hænder til hjælp på dem alle sammen, mens ham som kørte autocamperen kunne se det hele i bagspejlet. Jeg kunne se at han blev mere og mere liderlig bag rattet. så jeg aftalte med de andre, at han ikke skulle snydes. jeg satte mig på gulvet mellem de to sæder foran, tog om hans pik, sænkede stille og rolig hovedet og suttede ham, mens han kørte bil. Hver gang han var lige ved at komme stoppede jeg. Til sidst fandt ham en rasteplads mellem århus og aalborg, hvor vi kunne hygge og lege uforstyrret.

Da han og jeg kom om bag i autocamperen, stod alle de 5 andre klar med rene og barberet udstyr, kiggende på mig. Jeg satte mig på hug i mellem dem, og tog så dejlig omkring den første af dem, satte hovedet til og lod ham mundkneppe min mund. lige før han kom, trak jeg hovedet retur, og videre til den næste. sådan fik jeg dem alle op i det røde felt, uden at nogen af dem kom for tidligt. Da jeg havde været hele vejen rundt, begyndte de at lege med min mega liderlige røv.

En efter en begyndte de at bedække min røv på skift, mens jeg brugte mine hænder på dem som allerede havde været på visit. De startede med den mindste af pikkene først og sluttede af med den størreste og tykkeste til sidst, således at min røv var klar til flere dp anal. Alle mændene kneppede mig dobbel up over flere omgange, og ind i mellem brugte de også deres hænder og andre genstande de nu kunne finde i røven på mig.

Jeg fik alt den pik jeg overhovedet kunne få og lidt mere til. De kneppede mig i over 4 timer lige på hele tiden. Til sidst kunne de ikke klare mere og kom en efter en i røven på mig med alt deres dejlige sperm, så det til sidst løb ud af røven på mig.

Så var det tid til en lille ryge pause, og mens vi røg, var alle mændene ude og gøre sig rene undtagen mig. de ville gerne kneppe mig igen, men kun hvis spermen fra før stadigvæk var i hullet. Så efter rygepausen tog vi så den anden tur, men der var dog stødt 3 mere til, da de havde opdaget at autocamperen gyngede fra side til side. De ny ankommende gik med på mine betingelser, og blev således en del af legen.

Nu var der 9 aktive mænd om lille mig, og hvilken en glæde det var. Mere pik og spermen til mig. Igen startede jeg ved at sutte dem stive og kampklar til min røv og igen fik jeg flere dp anal end jeg kunne tælle på to hænder. Tilsidst kom de alle i røven på mig igen og igen. Til alle var helt total tom for sperm.

Bagefter kørte de mig hjem igen, men desværre slukkede de ikke helt mig lyst efter mere pik og sperm, selvom der havde været adgang for 15 mænd i mig den dag. 6 mænd den første gang, og 9 mænd den anden gang. Så senere samme aften fik jeg så pik og sperm igen, dog kun af to mænd som også kom med deres sperm langt oppe i min brugte røv.

En dejlig og lækker dag med masser af pik og spandevis af sperm.

Et ½ år senere var jeg igen centrumsfiguren i blandt 5 mænd, men det er en hel anden historie, som I får en anden god gang.

Hvis I er interesseret i at høre mere om mig, kan I emaile mig på [email protected]

MvH
Daniela Cd Aarhus

porno med danske piger