Min første bioplevelse

SPAR MANGE PENGE

Da vi havde tømt den sidste flaske rødvin gik vi ind i soveværelset og knapt var vi kommet derind før jeg hørte Nadja sige, “Jeg vil se dig kneppe min mand!”…

Min hustru og jeg havde længe talt om at prøve at have en ekstra fyr med i sengen. I starten var det mest for at være to fyre om hende, men efterhånden som tiden er gået er jeg blevet mere og mere bi-nysgerrig, og da vi fandt ud af at gøre alvor at vores fantasi, blev vi enige om at finde en bi-fyr som vi begge kunne få glæde af.

En december aften i 2006 skete det så. Vi havde fundet ham på en datingside og havde mailet lidt sammen og set billeder af hinanden. Aftalen var at han skulle komme til middag hos os, og hvis kemien var i orden kunne vi fortsætte aftenen i soveværelset.

Klokken 18 ringede det på døren. Det var ham. Vi gik begge ud og tog imod og bød ham indenfor. Inden længe var vi i gang med at spise. I starten var vi alle lidt tilbageholdne, men efterhånden som aftenen gik og den ene flaske rødvin tog den anden gik snakken for alvor. Kemien spillede for alle parter og vi kunne fortsætte. Min hustru og jeg havde aftalt et lille signal til hinanden for at vise om vi var friske på ham. Jeg gav hende mit, og jeg fik hendes tilbage.

Hun spurgte vores ven om han var frisk på at ha´ sex med os. Han lyste op og nikkede ja. Vi snakkede lidt videre og inden længe var emnet drejet over på sex. Mens vi sad og udvekslede erfaringer, oplevelser og fantasier begyndte vi også at snakke tøjet at hinanden. Det startede med at Henrik, vores ven, ville se, Nadjas (min hustru) bryster. Inden længe sad hun kun i bh og g-streng, jeg i g-streng (ja, vi går begge i g-streng) og han i et par stramme tights.

SEX I DAG?

Da vi havde tømt den sidste flaske rødvin gik vi ind i soveværelset og knapt var vi kommet derind før jeg hørte Nadja sige, “Jeg vil se dig kneppe min mand!”. Vi kiggede begge på hende, og Henrik svarede, “Lyder godt, jeg vil nyde at kneppe ham. “

Jeg lagde mig på alle fire på sengen, og Henrik krøb op bag mig. Nadja satte sig foran mig, og begyndte at nusse mit ansigt. Jeg kunne mærke Henrik trække min g-streng til side, smøre lidt glidecreme på mit hul og derefter mærkede jeg for første gang hvordan det var at have en rigtig, ægte pik oppe i mig. Jeg gispede, kiggede Nadja i øjnene. Hun smilede. Henrik begyndte at køre ind og ud mens han holdt fast i mine hofter, og jeg begyndte at stønne. Åh, sikke en følelse, og sikke grænseoverskridende at blive betragtet af sin kone, mens man blev kneppet af en anden mand.

Efter nogle minutter rejste Nadja sig op. Hun tog sin bh og sin g-streng af, og gav nu Henrik og mig, frit kig til hendes flotte bryster og hendes lækre glatbarberede fisse. Hun beordrede at hun ville slikkes, og Henrik stoppede sit arbejde med mig, trak sig ud, og satte min g-streng tilbage på plads.

Nadja lagde sig ned på sengen. Henrik gik i badeværelset for at vaske sig, mens jeg lagde mig til rette mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Da Henrik kom tilbage stillede han sig ud for hendes ansigt og hun begyndte at sutte ham ivrigt. Skønt at se sin kone med en fremmed pik i munden – kunne slet ikke vente med at se hende med en fremmed pik i fissen. Jeg kunne mærke, (og smage) at hun også blev tændt at følelsen af fremmed pik, for hun blev hurtigt ekstra våd.

Hun begyndte at stønne stille da jeg legede med hendes klitoris, og da jeg stak en finger op i hende samtidig, begyndte hendes slanke krop også at vride sig af følelsen.

“Skal vi bytte”, spurgte hun Henrik. Henrik var ikke længe om at sige ja, og i løbet af ingen tid lå jeg med hovedet mellem hans ben, og med hans pik i munden. Nadja satte sig over hans hoved, med ansigtet mod mig, og lod ham slikke hendes dejlig våde fisse.

Ligeså grænseoverskridende det var at Nadja så på mig mens jeg blev kneppet af Henrik, ligeså grænseoverskriden var det at blive betraget af hende mens jeg lå her; på maven, i g-streng og med en fremmed pik i muden. Jeg var super tændt!

Det var hende som styrede løjerne, for i næste nu sagde hun at hun ville ha´ pik. Hun vendte mig om på ryggen, tog min g-streng af, satte sig med sin fisse ud for mit ansigt og begyndte at sutte min intimbarberede pik (har en tynd streg). Ovenover mit ansigt kunne jeg nu se Henriks pik trænge dybt op i Nadjas fisse. Hun sukkede, og begyndte at stønne efterhånden som han stødte hårdere og hårdere i hende. Han begyndte også at stønne, og der gik ikke længe før han kom oppe i hendes fisse.

Nadja og jeg havde forud for affæren aftalt at jeg skulle prøve at sluge, så at hun havde placeret sin fisse ud for min mund var en oplagt mulighed. Henrik trak sig ud, jeg åbnede munden, og snart gled Henriks sperm ud af Nadjas fisse og ud i min mund. Mens jeg livligt slikkede hende ren, slikkede hun mig videre, og snart kom jeg også i hendes mund. Vi lå begge lidt og slikkede hinanden færdigt, imens Henrik sad ved siden af os, og legede med hendes trusser.

Efter det hele tog vi et langt varmt bad, og senere på aftenen, natten gentog vi successen med endnu mere sex.

porno med danske piger