Utro til firmafesten – Bisex!

SPAR MANGE PENGE

Hans pik var stor og helt stiv! Hans vejrtrækning blev hurtigere, jo mere jeg rev i hans pik og jeg mærkede blodet pumpe i mig og gjorde min pik stiv. Jeg var liderlig og tændt!…

Jeg lå på sofaen, da min kæreste Eva kom ind i stuen – stillede sig i døren og kiggede smilende på mig. Hun var lige kommet ud af badet og var kun dækket af et håndklæde. Jeg kendte udmærket godt dét smil – hun var liderlig! Hun kom hen mod sofaen, satte sig overskrævs på mig og begyndte at kysse mig. Hun trak hurtigt min bluse af, knappede mine bukser op og trak dem af mig. Jeg tog håndklædet af hende, mens hun kyssede mig ned over brystet. Hun har de skønneste bryster – store, runde og brystvorterne strittede allerede, fordi hun var tændt. Jeg stak hånden ind mellem hendes ben og mærkede, at hun allerede var små våd. Jeg begyndte at nulre hendes klit og hendes kys blev heftigere. Jeg fik rullet hende rundt, så hun kom ned i sofaen at ligge og jeg havde frit udsyn til hendes skønne krop, som gjorde min pik stiv. Jeg legede med hendes klit og lod mine fingre trænge op i hende med jævne mellemrum, for at pirre hende. Hun bed sig i læben og det var et klar tegn på, at hun ville have mere.

Jeg spredte hendes ben, så hendes fisse blev helt blottet. Jeg stak hovedet ned og begyndte at slikke hende og stak tungen op i hende. Hun var drivvåd og klar! Jeg trak mine boxershorts af og stak min pik op i hende. Hun stønnede heftigt og nød det. Jeg klaskede pikken hårdere og hårde op i hende og mærkede min pik blive slugt af hendes våde fisse. Jeg elskede at kneppe hende! Jeg vendte hende om, så hun lå på knæ og støttede sig mod armlænet, så jeg kunne kneppe hende i doggy style. Det er den bedste stilling – jeg kan kneppe hende hårdere og hurtigere, mens jeg nyder synet af hendes skønne røv og brysterne som klasker frem og tilbage. Hun føltes fantastisk og jeg kunne ikke holde den længere, så jeg gav hende et sidste hårdt stød og kom oppe i hende.

Jeg havde været sammen med Eva i flere år og selvom, at vi havde vores op- og nedture, elskede jeg hende højere end nogen anden. Vi havde et godt liv sammen og ikke mindst fantastisk sex! Vi havde flere gange snakket om, at vi begge gerne ville have børn og stifte en familie. Eva havde smidt p-pillerne og vi var enige om, vi ville prøve at få et barn. Jeg var oprigtigt en lykkelig mand!

SEX I DAG?

Næste aften stod den på firmafest med jobbet. Vi skulle til stor middag med de andre afdelinger og blev over 100 mennesker. Det var en stor sal med opdækket borde, stort danse gulv og fri bar. Under middagen sad jeg til bords med min egen afdeling, hvor de fleste var 60+ og ikke de største festaber. Så ligeså snart, at jeg havde slugt det sidste af min dessert – gik jeg i baren med nogle andre guttere og drak øl. Jeg faldt hurtigt i snak med Karsten fra Roskildeafdelingen, som var en mand på ca. 40-45 år. Han nød tydeligvis en aften uden kone og børn.

Aftenen gik og vi havde efterhånden fået en del øl, så Karsten og jeg blev enige om, at finde nøglerne til vores hotelværelse og gå til køjs. Da vi nåede til mit værelse rakte jeg hånden til Karsten for, at sige tak for i aften og godnat. Men da han tog min hånd trak han mig ind til sig og kyssede mig. Jeg skubbede ham væk – ’Hvad fanden laver du man??’Han skubbede mig ind i væggen og holdt mig hårdt, mens han kyssede mig igen. Jeg prøvede at skubbe ham væk, men han holdt så hårdt, at jeg ikke kunne komme fri. Jeg var fuld og stod i situation, som jeg aldrig havde prøvet før og til sidst gav jeg efter og kyssede tilbage. Karsten tog min nøgle og låste op til værelset og trak mig med ind.

Tankerne fløj rundt i hovedet på mig – det virkede så forkert og alligevel havde jeg lyst til, at udforske det?! Han skubbede mig ned på sengen og begyndte at tage sit tøj af. Selvom han var en del år ældre end mig, havde han en flot trænet overkrop og markerede muskler. Jeg begyndte langsomt, at ta’ mit tøj af og Karsten smilede og så yderst tilfreds ud. Han lagde sig over på mig og kyssede mig langs halsen og trak hårdt i mit hår. Han førte min hånd ned til hans pik og jeg begyndte forsigtigt, at rive i den mens vi kyssede videre. Hans pik var stor og helt stiv! Hans vejrtrækning blev hurtigere, jo mere jeg rev i hans pik og jeg mærkede blodet pumpe i mig og gjorde min pik stiv. Jeg var liderlig og tændt!

Han begyndte, at kysse mig held over brystet og fortsatte ned – ned mod min pik! Han slikkede på mine kugler og tog min pik i munden. Han sugede og slikkede, som jeg aldrig havde prøvet før, mens han masserede og rev lidt i mine kugler. Det føltes fantastisk og det var det bedste blowjob, jeg nogensinde havde fået! Jeg tog mig selv i at stønne og holde fast i madrassen, fordi det var så godt. Jeg var tæt på at komme – men så stoppede han?! Han fandt et kondom frem og rullede det ned over pikken på mig, selv de mindste bevægelser gjorde, at det sitrede i hele kroppen på mig. Han lagde sig på alle fire foran mig og afventede.

Jeg tog rundt om min pik for, at holde på kondomet og førte langsomt min pik op i røven på ham. Jeg gled langsomt ud og ind af ham og mærkede, at han strammede om min pik. Det var en fantastisk følelse og det dunkede voldsomt i pikken på mig. Da jeg mærkede, at jeg gled nemmere og nemmere ud og ind af ham – satte jeg tempoet op. Igen blev hans vejrtrækninger dybere og højere. Jeg kneppede ham hårdere og hårdere og han strammede så meget om mig, at jeg kom med det samme.

Jeg trak mig langsomt ud og Karsten lagde sig på ryggen i sengen og spurgte ’ Skal jeg ikke også ha’ suttet pik?’ og smilede. Jeg trak kondomet af min pik og lagde mig ned over Karsten og kyssede ham. Jeg havde lige brug for en lille pause og ikke mindst til, at ta’ mig sammen, så jeg kunne give ham det blowjob. Aldrig havde jeg drømt om, at skulle have sex med en anden mand! Jeg havde kun været sammen med kvinder før og tanken om mænd, havde aldrig strejfet mig. Men det føltes slet ikke akavet med Karsten – han var en flot mand og min dunkende pik var et tegn på, at jeg tændte på ham. Jeg tog fat i hans pik og stak den i munden. Jeg suttede så hårdt jeg kunne og tog ham til roden, mens jeg legede med hans kugler. Jeg kørte tungen op og ned af hans skaft og slikkede rundt om hans pikhoved og suttede til. Han trykkede mit hoved ned mod hans pik og kom i munden på mig. Jeg sugede og slugte hans varme sæd. Jeg lagde mig op ved siden af ham i sengen og faldt i søvn i hans arme.

Da jeg vågnede næste morgen havde jeg voldsom hovedpine og var omtåget. Jeg lå stadig i Karstens arme og det gik hurtigt op for mig, at jeg nød det! Jeg havde egentlig ikke lyst til at stå op, men klokken var mange og Eva ventede på mig derhjemme. Jeg prøvede forsigtigt at kravle ud af sengen uden at vække Karsten, men pludselig strammede han grebet om mig og holdt mig ned – ’Du går ingen veje endnu’ sagde han smilende og kyssede mig i håret. Vi lå længe i sengen og kyssede og snakkede – vi aftalte, at vi skulle ses igen. Jeg elskede Eva og ville ikke kunne leve uden hende, men Karsten var noget helt særligt og selvom det så betød, at jeg skulle gå bag om Evas ryg og være utro – så var det uden tvivl det værd. Vi aftalte derfor at mødes igen om 14 dage, hvilket gjorde afskeden mindre hård.

Jeg kunne ikke lade vær’ med, at smile hele vejen hjem i toget. Det havde været en firmafest, som var endt på en fuldstændig vanvittig måde – men det var fantastisk! Da jeg trådte ind af døren til lejligheden stod Eva i døren og smilede – ikke hendes sex-smil, men et anderledes smil. Hun kyssede mig på munden og viskede – ’Du skal være far’.

porno med danske piger