Jeg blotter mig foran postbudet (storytelling)

SPAR MANGE PENGE

De fleste har seksuelle fantasier. Nogle kan udleves i et fast forhold, andre kræver deltagelse af mere eller mindre frivillige fremmede.

35-årige Jessica, der bor i Storkøbenhavn og er selvstændig konsulent, er en af de kvinder, der efter mange års tøven endelig tog mod til sig og begyndte at udleve sin ungdoms fantasi. Det gik også godt – til et vist punkt.

– Det hele startede egentligt med en fantasi, som jeg har haft, siden jeg var teenager, hvor det ringer på døren, og jeg bare går ud og lukker op og glemmer, at jeg lige er stået ud af badet og ikke har en trevl på kroppen.

– Udenfor står der en pakkepost. En stor og flot fyr, som jeg havde set nede på posthuset i byen, hvor jeg voksede op. Han kigger sultent op og ned af min krop, og så rækker han pakken frem mod mig, og da jeg rækker ud efter den, kommer jeg i tanke om, at jeg er helt nøgen. Jeg bliver vildt flov, men han griber bare fat i min hånd og trækker mig ind til sig, og så har vi sex lige der i entreen. Den fantasi har fulgt mig i snart tyve år!

Kedeligt sexliv
Jessica har flere gange prøvet at lege noget, der lignede, efter hun blev 30:

– Men jeg opdagede, at jeg faktisk havde et ret kedeligt sexliv. Jeg havde haft den samme kæreste i otte år, og vi var blevet meget traditionelle og satte. Så jeg prøvede at udfordre ham lidt på det her område. Men det var som at lære en søløve at skrive på maskine. Det endte med, at vi gik fra hinanden.

Men når man er kvinde og nysgerrig på det seksuelle område, er der masser af meget lette muligheder.

– Jeg havde selvfølgeligt hørt om Scor fra mine veninder, men jeg havde da aldrig troet, at der ville være så mange folk, der legede med så mange forskellige ting. Her kunne jeg helt sikkert på udlevet mine fantasier!

Skrev med mange
– Så jeg skrev til forskellige fetichister og fik sat en seance op. De fleste var lidt skuffede, da de hørte, at de bare skulle komme som postbud. De havde vist håbet på, at de skulle dukke op som Batman eller det, der var værre. Men den første fyr, der dukkede op med en pakke havde faktisk skaffet en postmandsuniform eller noget, der lignede, og vi gik igennem set-uppet, som jeg havde skrevet til ham, og endte med at have rigtig fræk sex i entreen. Det prøvede vi flere gange, men det var aldrig helt, som jeg havde forestillet mig. Der manglede et eller andet.

Og sådan er det jo, når man pludselig går i gang med at iscenesætte sine fantasier, for virkeligheden er jo bare noget helt andet. Men der var en oplagt mulighed for at gøre fantasien meget mere virkelig.

– Selvom jeg ikke helt troede, at jeg turde, så indså jeg, at hvis det her nogensinde skulle lykkes, så var det nødvendigt for mig at prøve at få det til at fungere med en rigtig postmand.

Åbne for fremmed
– Men spørgsmålet var, om jeg virkelig turde åbne døren for en vildt fremme mand. Og der var flere forskellige postbude, der kom i min opgang, og det var langt fra dem alle sammen, der passede ind i min fantasi.

– Heldigvis arbejder jeg hver anden dag hjemme, og sidder så jeg kan se, når postbilen kommer. Det var for et par år siden, da posten stadig blev båret op til ens etage.

– Så en dag kom der en af de to mænd, som jeg vurderede ville kunne bruges, og jeg løb ud og smed tøjet, mens mit hjerte hamrede, og jeg løb frem og tilbage mellem badeværelset og entreen, fordi jeg skulle pjaske vand i håret, så det hele så ud, som om jeg lige havde været i bad.

For tidligt
– Så da jeg hørte, at han kom op til min etage, rev jeg døren op for tidligt, så han stod helt ovre ved min nabos dør, og der stod jeg så nøgen med hånden fremme. Han stirrede forbløffet på mig, og prøvede at få brevene i sprækken derovre, mens han holdt blikket fast på mig.

SEX I DAG?

– Det tog lang tid, før han kiggede ned og fik brevene i sprækken, og så kunne jeg bare ikke længere stå der og lade som om, jeg havde glemt, at jeg var nøgen. Jeg måtte lukke døren og løbe ind og gemme mig under dynen.

– Da jeg hørte brevene falde ned på min måtte, holdt jeg vejret, men der var ingen der bankede på, men jeg kunne høre, at han blev stående derude lidt og tøvede. Så gik han videre. Lidt af en katastrofe.

Prøvede igen
Jessica opgav ikke, selvom hun græmmede sig i lang tid.

– Der gik en måned, før jeg opdagede, at den samme fyr kom igen. Han var også en flot fyr. Omkring de 35, kort blond hår og i god form. Det var nok alle de trapper. Men jeg var i syv sind, om ikke det ville være for fjollet at komme ud og åbne døren nøgen igen.

– På den anden side så ville han i hvert fald ikke være i tvivl om, at det ikke var en tilfældighed. Jeg løb frem og tilbage mellem stuen og entreen, indtil jeg kunne høre gadedøren gå, så smed jeg tøjet, droppede vandet i håret og stod klar med hånden på håndtaget.

– Jeg lyttede til hans trin hele vejen op af trappen, og hørte ham smide post i hos naboen og komme over til mig. Jeg havde holdt øje med ham i dørspionen for en sikkerheds skyld, og så flåede jeg døren op og smilede til ham. Det gik nemmere. end jeg havde troet.

Lad den rette komme ind
Heldigvis var Jessica heldig og åbnede døren og lod den helt rette komme ind, og det viste sig, at hendes fantasi var mere almindelig end regnet med.

– Han smilede et øjeblik til mig, så trådte han hurtigt ind i min entre, smed min post på gulvet sammen med sin posttaske og rakte ud efter mig. Fem sekunder senere lå jeg på alle fire og fik den vildeste baghyler af min post!

– Han sagde til gengæld ikke et ord, og når jeg tænker over det bagefter, var det nok det, der gjorde, at det fungerede så godt for mig. Og så at han tog mig bagfra, så jeg kunne fantasere om ham, i stedet for at se på ham. Jeg er ikke kommet så voldsomt, siden jeg var 19 år gammel!

– Bagefter undskyldte jeg lidt min opførsel, men han sagde, at det sandelig ikke gjorde noget. Jeg så jo godt ud, så det var jo dejligt, modsat mange af de andre kvinder, der stod nøgne i døren, når han kom forbi…

Ikke alene
Jessica var nemlig ikke denne eneste der bød posten på andet end kaffe når postbuddet kom forbi, så hun var slet ikke alene med sine postfantasier.

– Jeg spurgte, om han virkeligt havde oplevet den slags før, og han forklarede, at det ikke var så ualmindeligt, som man skulle tro. Der havde været et par sikre steder rundt omkring på hans ruter gennem årene. Men det var nu mest i villakvartererne, hvor der stadig fandtes hjemmegående husmødre, der gik og kedede sig.

– Der havde været en, som han havde knaldet stort set hver torsdag gennem fire år. Og hun havde da også givet kaffe, sagde han. Han forklarede også, at det ikke var alle postbude, der synes, at det var lige frækt. Men de fleste var nu ikke så sarte. Jeg spurgte ham, om hans kolleger, og der var det så, at vi talte forbi hinanden. Det ville jeg ønske, vi ikke havde gjort.

Klar til næste
En meget vigtig regel, når man leger ekshibitionismelege med offentligt ansatte og andre er at gøre sin research meget grundigt.

– Jeg gjorde klar til at lave samme nummer ugen efter med den af postens kolleger, som jeg troede, han mente, da han sagde, at han også var en frisk type. Det havde været superfrækt og virkeligt smagt efter mere, så jeg var rimeligt hurtigt klar igen.

– Da jeg rev døren op, sprang den stakkels fyr baglæns og virkede nærmest forskrækket på forhånd. Da han så opdagede, at jeg var helt nøgen begyndte han at råbe: ”Nej!” ”Nej!”. Og så styrtede han ned af trappen og kørte væk i sin postbil.

Politiet
Det er nok sjældent den reaktion, man venter, når man stiller sig nøgen op i døren som kvinde og åbner for en mand, men alle kan være uheldige.

– Politiet dukkede faktisk op næste dag, og jeg skyndte mig at sige, at jeg bare lige havde glemt, at jeg lige havde været i bad, da jeg hørte posten komme. Jeg ved ikke helt, om de troede på den historie, men de var vist ret ligeglade.

– Hvis de havde fået en dør åbnet foran sig, og der havde stået en nøgen kvinde, var de nok ikke blevet forskrækkede, men jeg fik så at vide, at postbuddet have haft nogle stressproblemer, og det var så mere, end han kunne klare.

– Heldigvis kunne jeg lege med det postbud, som jeg allerede havde prøvekørt, men det blev ikke ved med at være lige så spændende. Så nu venter jeg spændt på at se hvilken postmand, der kommer og overtager ruten fra ham, der er sygemeldt. Det bliver spændende!

porno med danske piger