Fraskilt moden kvinde nyder det frie liv!

SPAR MANGE PENGE

Det var fredag aften og hun var på vej hjem med bussen.

Hun var nødsaget til at benytte bussen, idet hendes bil var til reparation. Hun havde opdaget at der var visse fordele ved at benytte bussen, f.eks var der flere yngre mænd hun ikke ville have noget imod at få kontakt med. Der var specielt en, som hvis det gik som det plejede ville stå på ved næste stoppested. Hun havde flere gange haft øjenkontakt med ham tilpas længe til, at det ikke kunne misforstås. Desværre havde der altid været optaget ved siden af hende, så de havde endnu ikke haft lejlighed til at sidde sammen. Ydermere var der altid kommet noget i vejen, når de steg af bussen.

I aften sad hun alene og hun håbede, at han ville komme ind som en af de første og sætte sig hos hende. Jo, der var han. Hun kiggede ud af vinduet og håbede at det ville give ham mod til at sætte hos hende. Nu var der en der satte sig i sædet ved siden af hende, hun turde næsten ikke kigge af frygt for at blive skuffet. Hun mærkede at personen satte sig til rette. Hun mærkede et knæ strejfe sit. Hun flyttede ikke benet, men drejede hovedet og så det var den unge mand. De smilede til hinanden og hun sagde: “Nu må jeg altså vide hvad du hedder”. Den unge mand svarede: “Jeg hedder John.”. Hun præsenterede sig selv: “Jeg hedder Mona”. De fortalte hinanden hvad de hver især arbejdede med. Han var 33 år, single og arbejdede som bank-assistent. Hun var 52 år, fraskilt og chef-sekretær i et større firma. Hendes humør steg et par grader ved oplysningen om at han var single. Under samtalen havde hun kunnet mærke Johns ben forsigtigt presse sig imod hendes, hun havde opmuntret han ved at gengælde bevægelsen. Hun følte en dejlig pirrende fornemmelse vokse indeni sig.

De nærmede sig stoppestedet, hvor de begge plejede at stå af. John spurgte om hun ville have kørelejlighed, jo det ville hun da meget gerne, til gengæld ville hun byde på en improviseret middag. John tog med glæde imod tilbudet. De steg ind i bilen og kørte ud i kvarteret hvor Mona boede. “Det er lige her” sagde Mona og John kørte bilen ind i indkørslen. Mona bød John indenfor og bad ham om at åbne en flaske rødvin, mens hun smurte et fad med smørrebrød. Lidt efter sad de og snakkede om løst og fast og følte sig begge to rigtig godt tilpas i hinandens selskab. “Skal vi ikke sætte os over i sofaen, der er mere hyggeligt end her?” spurgte Mona. Det havde John ikke noget imod, tværtimod, så havde aftenen taget en for ham yderst behagelig drejning. Han havde troet at han skulle tilbringe fredag aften alene, istedet sad han nu her i sofaen med en yderst attraktiv moden kvinde.

Han havde altid haft en svaghed for kvinder der var ældre end ham selv. Specielt, hvis de som Mona havde fyldige bryster, brede hofter og klædte sig i nederdel og skjortebluse, der strammede de rigtige steder. Ydermere anvendte hun en parfume, der understregede hendes sexede fremtoning. De var ved flaske nr. 2. “Skål på hyggeligt samvær” sagde Mona og smilede til John. “Jeg synes du er en rigtig dejlig fyr”. John svarede:”Jeg synes, du er en meget tiltrækkende kvinde”. De skålede og stillede glassene på bordet. John lagde armen om Mona og trak hende ind til sig. Johns mund søgte Mona’s og de mødtes i et langt tungekys. Mona’s hånd søgte ned i John’s skridt og mærkede bulen i hans bukser.

Hun gøs og tænkte”Det er så længe siden jeg har mærket jeg er kvinde“. John’s hænder gik på opdagelse under Mona’s nederdel. John sagde:”Åh, du har rigtige strømper på,” Mona svarede:”Ja, kan du lide det?”. Ja, stønnede John, og kælede for det bare stykke lår. Mona havde løsnet John’s bukser og lynede nu ned og greb ivrigt om pikken. Hun trak forhuden tilbage og tog pikken i munden. Hun suttede ganske blidt, stoppede lidt, fugtede pikhovedet med spyt, åndede varmt på pikken og fortsatte med at sutte med rolige bevægelser. John var i den syvende himmel. Ikke nok med at hun var som trådt ud hans drøm, hun kunne også sutte pik, så englene jublede. Mona havde bestemt sig for at hun ville tage John med munden. På den måde ville trykket være mindre når de senere bollede rigtigt. Hun kunne høre på ham, at han var på vej, hun øgede suttebevægelserne, mens hun klemte om pikken. Pludselig førte hun en finger ned til hans anus og pressede ganske let på. Det var mere end John kunne klare. John kom i en skøn orgasme. Mona mærkede den varme sperm i munden og kunne høre på John at det gjorde godt.

SEX I DAG?

Mona skyllede efter med rødvin og lænede sig tilbage i sofaen. Derved kom hun til at ligge med skrævende ben, hvilket gjorde at John havde nemt ved at trække trusserne af hende. Han gjorde det langsomt, nærmest drillende og Mona gøs, idet det var yderst pirrende sådan at blive blottet. John hjalp hende med at få nederdelen af så den ikke blev krøllet. Mona lagde sig igen i sofaen denne gang med fødderne oppe på sofabordet. John havde placeret sig imellem hendes ben og lod sine hænder gå på opdagelse i hendes skridt. Han lod sin tunge glide ned over hendes skamlæber, skilte dem med tungen og lod tungen glide så langt ind i hende som det var muligt. Han lod tungen køre ud og ind og Mona tænkte:”Åh, gud, han knepper mig med tungen”. Pludselig var hans tunge på hendes klitoris og hun mærkede hvordan hendes underliv fik sit eget liv.

Han skiftede længe imellem at tungekneppe hende og slikke klitoris. Han sørgede hele tiden for at høre hvor hun var i forløbet. På intet tidspunkt fik hun lov til at få orgasme, han drillede hende længe, indtil han næsten havde krampe i kæben. Først da slikkede han igennem på klitoris, hvilket bevirkede at Mona kom i den bedste orgasme hun længe havde fået. Mona trak John ned over sig og låste ham fast mellem sine ben. Hun stønnede og hvinede, mens hun kastede hovedet fra side til side. John’s pik var kommet til hægterne igen efter Monas suttetur og havde rejst sig igen. John pressede pikken ind i Mona, mens de sidste trækninger fra orgasmen stadig rykkede i hendes krop. Mona klynkede: “Åh, du godeste, hvor er det godt, lad mig mærke din pik, skatter.” Det var en skøn. liderlig fornemmelse, sådan at ligge halvnøgen, med skrævende ben i sin dagligstue og mærke en ung pik i sig. Hun havde for nylig opdaget hvor skønt det kunne være at dyrke sex andre steder end i sengen.

En aften hvor hun havde kedet sig, havde hun zappet rundt på TV. Hun var endt på en af den frække kanaler, hvor de viste en film med et par der bollede. Hun endte med at sidde og onanere, mens hun betragtede parret i TV. Hun tænkte, hvor ville det være frækt, hvis de kunne se mig, eller endnu bedre, hvis der stod en ude haven og lurede på mig. Tankerne havde fået hende til at onanere mere intenst, mens hun skævede ud i udestuen. Hov, var det hendes fantasi eller var der ikke en skygge derude? Mærkeligt nok, blev hun ikke grebet af panik, men derimod gav det det hendes det sidste kick, så hun kom en forrygende orgasme.

Da hun kiggede udenfor næste dag kunne hun se træskoaftryk i jorden. Der havde altså stået en. Den eneste hun kunne komme i tanke om, der altid gik i træsko var hendes nabo. Aha, så Erik var lurer. Inger og Erik var hendes naboer. Hun var gode veninder med Inger, men det kom som en overraskelse at Erik kunne lide at lure. John lod Monas knæhaser hvile i sine arme og kneppede hende med langsomme, seje stød. Mona stønnede i takt og skævede ud i udestuen. Jo, han stod derude i haven. “Åh, dejligt stønnede Mona, knep mig bagfra John”. John trak sig ud og Mona lagde sig på alle fire på gulvet med front mod udestuen. John tog om hendes hofter og førte pikken ind i hende. Hun stønnede og tog imod ham. Han kneppede hende med hurtige stød, hvilket fik hende til at kaste vildt med hovedet. Mens hun gjorde det kunne hun se Erik stå på terrassen og spille pik. Hun kunne mærke at hun var ved at komme og stønnede:”John, jeg kommer”. John stønnede:”Det gør jeg også”. Han stødte pikken dybt op i hende og lod spermen sprøjte op i hende.

Sammen faldt de sammen på gulvet. Hun sørgede for at ligge sådan at hendes skrævende skridt vendte hen imod Erik. Mona tænkte:”Inger har altid virket som om hun gerne ville være mere end veninde med mig.”. Hun havde været i sauna sammen med Inger engang, og da virkede det som om hun havde været lige ved at foreslå at de skulle blive intime.

Nu da hun kendte til Erik’s hemmelighed var der måske basis for en udvidelse af det gode naboskab. Hun vendte sig imod John og gav ham et dybt tungekys. Hun spurgte:”Hvad siger du til at vi prøver at være sammen med et par?”.

 

porno med danske piger