Forbudt møde med min bolleven og hans hustru

SPAR MANGE PENGE

Mine drenge og jeg er taget til havet. De løber og leger i vandet, jeg ligger og solbader, nyder det friske luft og det gode musik i radioen.

Pludselig lyder en velkendt stemme, nemlig din. Jeg drejer hovedet og lurer ud af mine øjensprækker, om det nu er dig – Og det er det. Du er sammen med din familie.

Jeg lader som intet, og ser at I slår jer ned kun 3-4 m fra mig.
I får ungerne gjort klar til leg, sol og badning, og får bagefter bredt tæpper og håndklæder ud.
Jeg vender mig om på maven, så jeg kan ligge op studere dig i smug.
Og nyder synet, da du begynder at tage dit tøj af.
Du er dejlig solbrun og jeg nyder at se dine ben, ryg, mave, brystkasse, arme, ja simpelthen alt ved dig. Og ikke at forglemme dit drengede uskyldige ansigt.

I sætter jer på tæppet, du kigger rundt på de solbadende og dem i vandet. Du får øje på mig, men genkender mig ikke lige, da jeg har mine arme oppe ved siden af mit ansigt, så det er halvt dækket. Du kigger videre rundt, men bliver ved med at vende blikket mod mig. Dog i det skjulte, ellers ville det jo virke lidt uhøfligt at stirre sådan.

Efter 1/2 times solbadning vil du i vandet. Jeg beslutter at følge efter, men først da du er nået ud i vandet. Da du er et stykke ude, svømmer jeg tilfældigt hen bag dig og siger ‘Hej’. Du drejer hurtigt hovedet og sender mig et både overrasket / glad / liderligt / og et lidt uroligt blik. Jeg siger: ‘Bare rolig, vi siger, at vi kun kender hinanden lidt via stadion. Ellers vil det virke alt for mystisk / mistroisk. Og på den måde er det også tilladt at snakke sammen og kigge på hinanden. Uden at din kone vil fatte mistanke.’
Jeg siger også, at jeg er pisse liderlig og at solen og varmen slet ikke gør det bedre. Og at jeg godt gad at mærke din pik i min hungrende fisse, og i min mund. Og nu da du er indenfor min rækkevidde, så er det svært at tænke på andet.
Jeg lover, at jeg nok skal opføre mig pænt, så du ikke skal bekymre dig, og fortsat bare slappe af og være dig selv.
Da vi kommer ind igen, fortæller du din kone, at jeg er kontrollør ude på stadion.
Jeg siger hej og præsenterer mig.

SEX I DAG?

Samtalen mellem os foregår stille og roligt; om børn, ferie, job osv.
Jeg kan se på dig, at du begynder at slappe mere af. At du ikke behøver at være bange for, at jeg snakker over mig.
Mine unger kommer og vil have sodavand og chips. Jeres kommer også og vil også have chips, men I har ikke nogle med, men ellers alt andet.

Sådan er det jo gerne, siger du, man vil have det man ikke kan få. Og det giver jeg dig ret i, og smiler sødt med et glimt i øjet.
Jeg siger, at de bare kan spise af vores.
Alle ungerne løber ned i vandkanten igen, og mine hjælper jeres med at bygge sandslotte.
Jeg ligger mig tilrette på tæppet igen, for at solbade.
Jeg fornemmer, at du smugkigger på mig, og det sætter straks mine tanker igang.
Jeg får nogle frække fantasier om, hvad vi 2 kunne udrette. Og ikke mindst hvad vi allerede har lavet sammen.
Efter en times tid vil du hen til kiosken, for at købe is. Du spørger, om vi vil have en is med. Jeg siger, jeg gerne vil med derhen, så kan jeg også komme på toilet.
På vej derhen fortæller du mig, hvordan du har det følelsesmæssigt. Du er både vildt liderlig, men samtidig ængstelig. En meget mærkelig fornemmelse.

Meget naturligt og forståeligt, siger jeg. Men du har dog fundet ud af, at jeg ikke vil røbe noget. Jeg fortæller dig, at jeg vildt har lyst til at mærke din pik i alle mine huller. Og at jeg snart er nødt til at mærke dig igen.
Mine ord giver udslag på dig, og i løbet af få sekunder, har du fået ståpik, som heldigvis næsten skjules i dine shorts.
Du siger, at du vil tro, at 2 stød i min mund eller fisse, så vil du få udløsning.
Vi nærmer os kiosken, og lidt derfra ligger toilethuset. Vi kigger på hinanden, går forbi kiosken og styrer hen mod toilettet. Der er ingen mennesker, så vi går begge ind.

Døren er kun lige blevet lukket og jeg hiver din store dejlige tykke stive pik frem og tager den i munden. Den er meget saltet af havvandet, men jeg bliver ved med at sutte, suge og slikke.
Jeg kan mærke, at du mente hvad du sagde, at du bare er total liderlig. Og inden der er gået et par minutter, stønner du, at det er meget tæt på.

Jeg stopper, rejser mig og vi kysser hinanden lidenskabeligt.
Jeg beder dig om, at sætte dig på toilettet.
Jeg tager min g-streng af, sætter mig overskrævs på dig og styrer med sikker hånd din store hårde pik op i min drivvåde fisse.
Jeg sidder lige så stille, for at nyde at du fylder mig helt ud.
Jeg begynder at lege med min hårde og følsomme kilder. Du krammer og nusser mine bryster, og siger, at det er vildt frækt.
Hele optakten i løbet af dagen har gjort, at jeg er så liderlig og kan mærke, at jeg hurtigt vil få orgasme.
Efter et par minutters blid massage på min kilder, kan jeg mærke, at orgasmen er på vej. Du kan mærke og høre på mig, at det er tæt på,og du krammer mine bryster hårdt og niver i mine stenhårde brystvorter.Det bliver simpelthen for meget for mig, og orgasmen eksploderer i min fisse og krop.
Ude af kontrol over min krop, begynder jeg at skamride dig. Jeg rider dig hårdt og ved hvert stød, kommer du helt i bund af min stramme fisse.

Efter et par minutter stønner du, at du er ved at komme. Jeg rejser af, sætter mig på hug mellem dine ben og tager din pik i munden. Jeg driller med min tunge, nulre dine spændte nosser og suger hårdt/blidt dit pikhoved.
Det bliver for meget for dig. Du sprøjter din store ladning sperm i min mund, og jeg sluger med velbehag det hele.
Da din udløsning er aftaget, får vi sat vores tøj på plads. Giver hinanden et knus og kys.
Går ud og hen mod kiosken. Får købt de forskellige varer og begiver os ned mod vandet igen.
Din kone har disket op med kaffe og kage. Vi får samlet ungerne og nyder hyggen.
Efter noget tid, spørger jeg din kone, om hun ikke trænger til en dukkert.
Hun og jeg går ud i vandet og falder i en naturlig pigesnak.
Hun spørger, om jeg ikke har en kæreste / mand.
Jeg siger; ‘Desværre, men vil gerne. Men den rette er ikke dukket op endnu. Men jeg har da én, som jeg flirter lidt med. Men jeg tager det nu som det kommer, og nyder min frihed. Og at jeg kan flirte og gøre som jeg vil, som fx når jeg er til fodbold.’
Da vi kommer ind på tæpperne igen, siger jeg til dig:
‘Der er vist én, der rigtig nok nyder det og forstår at slappe af’. 
Og du ved vist godt, hvad der ligger i de ord.

porno med danske piger