Gruppesex for første gang

SPAR MANGE PENGE

Min første oplevelse med gruppesex var en fantastisk oplevelse, der blev føjet til mit ellers meget eksperimenterende sexliv. Vi var tre veninder, der elsker at prøve grænser af og tit udfordre hinanden med nogen, til tider, meget frække og vilde ting. Jeg havde længe godt kunne tænke mig at prøve gruppesex, ikke bare en trekant men en ordentlig omgang gruppesex. Derfor udfordrede jeg de to andre til, at vi alle skulle have sex sammen med mindst to fyre. Min ene veninde Pia og jeg havde begge et par friske bolle venner, som var med på legen.

Vi aftalte at mødes hos Kate, som var den af os der havde den største lejlighed og en dertil hørende monster stor seng. Kasper og jeg havde taget sushi med og Pia og Mads havde taget et par flasker vin med, så der var lagt i ovnen til en rigtig god aften.

Kasper var en lækker mand som jeg havde knaldet i et par måneder og han var et virkelig godt knald og han havde en dejlig stor pik, men jeg glædede mig virkelig meget til at prøve Mads som jeg havde hørt meget godt om. Jeg havde ved flere forskellige lejligheder både kysset og rørt ved mine veninder, men det var første gang at vi skulle have seriøst sex sammen, så jeg var så spændt som jeg nogensinde havde været før.

SEX I DAG?

Efter lidt snak over mad og vin begyndte legen i soveværelset, hvor vi alle begyndte at kæle for hinanden på kryds og tværs. Jeg var så liderlig og fik lyst til at slikke fisse, så jeg trak Pia ud til sengekanten og med røven i vejret begyndte jeg at slikke på hendes våde klitoris. Den føltes dejlig blød og da jeg begyndte at sutte hendes velsmagende safter i mig, kunne jeg mærke at hun nød min tunge. Mads begyndte nu at kæle for min kusse og røv og jeg blev helt vild, da han trængte op i min kusse. Han fyldt mig godt ud og det var en fantastisk følelse at blive gennemknaldet bagfra, mens jeg havde Pias varme liderlige kusse i munden. Jeg førte en finger ind i hendes røv og hun stønnede højlydt og tog fat om sine bryster.

Jeg opdagede at Kasper var ved at få suttet sin store og nu ret så stive pik af Kate, og jeg blev komplet liderlig af at se ham blive suttet af en anden. Hun så ud til at nyde hans pik. Jeg fik lyst til at slikke med så jeg gik over for at lege med. Vi skiftevis suttede på hans pik og kyssede hinanden samtidig med, at vi kælede heftigt for hinandens kroppe. Det var så vildt og jeg kunne springe af liderlighed og jeg kunne slet ikke få nok af hans røde pulserende pik og hendes liderlige tunge. Vi kørte nu begge vores tunger op og ned af hans pik, mens vi legede med hinandens våde kusser og det var som om, at hun vidste præcis hvor og hvordan hun skulle røre mig. Det føltes så godt at jeg ikke kunne lade være med at komme lidt. Det blev også for meget for Kasper at se to liderlige piger lege med hinanden og han tog fat om sin pik og sprøjte sin sperm ud i hovedet på Kate og jeg, mens vi kyssede heftigt så vi fik sperm i munden og hele hovedet.

Kasper fik en lille pause til at komme sig i mens Kate og Pia begyndte at slikke min kusse. Det føltes fantastisk og liderligheden fyldte hver en celle min krop. Jeg var så sulten efter pik, at jeg bad Mads om at kneppe mig i min mund med sin store pik og jeg følte mig helt fyldt ud, som han stak sin stive pik langt ned i halsen på mig. Han stønnede voldsomt og det var faktisk som om hans pik blev større af at trænge ned i min stramme hals og den var nu så stor at jeg fik tåre i øjnene mens han kneppede mig langt ned i min hals.

Pia og Kate var begyndt at lege med hinanden, de havde lagt sig i en 69’er og slubrede hinandens safter i sig med velbehag. Kasper var nu klar igen og spurgte om det ikke var sådan, at jeg skulle ha’ lidt pik i begge huller. Kasper viste at jeg elskede at blive bollet i røven og jeg havde længe haft et ønske om, at prøve at blive knaldet både i kussen og i røven. Jeg lagde mig på siden med Kasper foran og Mads bagved. Kasper og jeg begyndte at kysse mens Mads trængte op i røven på mig, og langsomt førte sin pik ud og ind af mit stramme røvhul. Kasper trængte så op i min meget våde kusse og for et øjeblik tabte jeg vejret inden jeg stønnede og næsten råbte den ene orgasme ud efter den anden. Det føltes som om at der blev trykket på alle mine erogene knapper på en gang, og det var så vildt at det næsten blev for meget. Den sidste orgasme var en sprøjteorgasme, hvilket jeg aldrig havde prøvet før og det var en fantastisk oplevelse, og jeg mærkede hvordan tilfredsheden fyldte hele min krop.

Vi fortsatte den hele lange nat, hvor vi gang på gang tilfredsstillede hinanden på kryds og tværs, og da vi skiltes den næste morgen var vi alle meget trætte og udmattede. Denne nat med gruppe sex var for mig en stor oplevelse, en oplevelse jeg nok aldrig vil glemme men helt sikkert gentage. Det er bestem noget jeg vil anbefale til andre som ønsker at udforske deres seksualitet.

porno med danske piger