Ved et tilfælde anden del

SPAR MANGE PENGE

Pakkede jeg noget gummitøj sammen og tog hen til ham torsdag aften som aftalt. Jeg var dårlig nok komme ind i huset, da han sagde om vi ikke skulle klæde om…

Efter at havde hjulpet min nye lege ven med el arbejde, så var det blevet hans tur til at hjælpe mig med lidt vvs arbejde. Han ankom en lidt kold forårs morgen iført sit sorte regntøj. Jeg var ikke sen til at tage mit regntøj på og vi så på det lille opgave som vi skulle i gang med. Min kone viste kun at det var en jeg engang havde hjulpet med el arbejde. Hun var selv lidt i have iført sit grønne regnsæt, støvler, bukser og jakke. Dagen skred roligt frem med seriøst arbejde og lidt pjank. Vi sad ude og holdt en drikke pause. Jeg kunne godt se at han syntes om min kones påklædning. Jeg fik også selv ideer om vi ikke skulle finde på lidt sjov. På et tidspunkt spurgte jeg ham om vi ikke skulle lave lidt sjov med hende. Der måtte byde sig en lejlighed for at overraske hende. Jeg ved at hun godt kan lide overraskelser når det gæller sex. Men det blev ikke til noget den dag inden at han kørte hjem. Lejligheden bød sig ikke. Om aftenen hyggede min kone og jeg. Jeg fik hende i en gummisovepose med huller til brysterne og adgang til skridtet, samt en maske med huller til øjne og mund. Jeg havde selv en heldragt på, elsker de heldragter. Imens jeg var godt i gang med massage apparatet, sagde jeg til hende at det måske ville være nu, hvor hun var bundet i posen at der skulle komme en anden og hjælpe mig med at tilfredsstille hende. Den tanke kunne hun godt lide, det ville være dejligt med en mand til. Han kom næste dag og vi begyndte hvor vi slap med arbejdet. Vi var igen i vores regn sæt hver og min kone var atter i haven. Han og jeg havde snakket lidt om hvordan vi skulle overraske hende og havde fundet på at det skulle ske når vi sad i haven og skulle drikke. Nu bød lejligheden sig, da vi sad på have stolene. Jeg havde fundet en stor sort plastik sæk frem. Han havde lidt reb i lommen vi var nu klar til et lille angreb. Imens han sad overfor hende, kom jeg bagfra og trak posen helt ned over hende. Han var hurtig og bandt hende om livet til stolen. Jeg begyndte Starks at kæle for hende mens han trak hendes regnbukser lidt ned så han kunne komme til at slikke hende. Det var tydeligt at hun nød det i fulde drag. Der skete faktisk ikke mere end at vi igen løsnede hende og hun forsvandt ind i huset. Vi gjorde arbejdet færdig og fik derefter lidt mad inden han igen kørte hjem. Vi talte lidt om det skete og syntes alle at det havde været sjovt at prøve. Måske det skulle planlægges lidt så vi havde mere til legen.

SEX I DAG?

Ugen efter havde min kone to dage, torsdag og fredag kursus på arbejde og kom først hjem lørdag fortalte hun. Jeg planlage straks at tage hen til ham, så vi kunne få leget lidt sammen. Torsdag pakkede jeg noget gummitøj sammen og tog hen til ham torsdag aften som aftalt. Jeg var dårlig nok komme ind i huset, da han sagde om vi ikke skulle klæde om med det samme. Jeg vidste ham hvad jeg havde med og han udvalgte noget gummitøj jeg skulle tage på. Klart at det blev røde gummi trusser med mulighed for åbning af skridtet og med strømpeholder. De er nu så dejlige at have på. Den sorte kraftige, knitrende knælange kjole havde han også valgt ud. Et par lette sorte gummi støvletter. Gummimasken var den med perforeret øjne og åben ved munden. De perforerede øjne giver lidt sløret billede. Jeg var da kun lige komme i gummitøjet før hen satte manchetter på arme og ben, dejligt at mærke dem. Vi var gået ind i værelset hvor han havde bøjle stange for enden af vægen med alle frakkerne og lidt gummitøj hængende. Jeg nåede næsten ikke at lægge mærke til dem før han tvang mig ned på gulvet på knæ. Han fik hurtig sat mine hænder og ben sammen, så jeg var lidt hjælpeløs. Han kom hen iført en sort heldragt med noget hængende ned foran ved hans pik. Det var en maske, som han hurtig, men forsigtigt trak ned over mit hoved, så jeg nu fik hans pik lige ind i munde og måtte tage imod hans kneppe bevægelser for en tid. Det var noget jeg nød, så skønt bare at være passiv og ude af stand til at gøre så meget andet end at sutte ham. Det varede ikke så længe med den maske på syntes jeg. Han fjernede maske og fik mig løsnet. Op at stå og så gik turen hen til senge fodenden. Her skulle jeg stå opad smede sengens ende gavl. Han fæstnede mine ben ud til siderne og bandt livet ind til senge gavlen mine arme trak han ud til toppen af gavlen. Han forsatte med at trække kæder rundt så jeg til sidst ikke kunne røre mig. Han stor lidt og så på mig, så kom han med en mund knippel. En solid lille pik gag. Over mit hove fik jeg yderligere en kraftig gummimaske med åben front for næse og øjne. Så sad pik gagen solidt placerede. Jeg kunne mærke ham bag mig begyndet at lege med lynlåsen i skridtet på mine gummitrusser. Han smurte rigeligt med creme omkring min røv. Så støtte han roligt sin pik mod min åbning og den kom inden for. Her efter kneppede han i rolige bevægelser, men ikke så længe. Han tog en but plug og satte den op i stedet for. Jeg stod nu og sunde mig lidt oven på den dejlige følelse. Det var lige som at komme i trance. Bare stå og slappe helt af.

Jeg kunne svagt skimte at han gik ned til bøjlestange. Her skubbede han regnfrakkerne til side og nu kunne jeg se at mellem dem hang der en sort gummipose der endte i en maske. Posen hag med kæder der var fæstnet på skulderne og en kæde som havde fat i masken for oven. Posen var lukket ned remme ned langs dens hele længde. Han løsnede remmene og lynede den op bagpå. Nu kom der en person ud iført en rød heldragt og stadig med masken på. Han kom hen til senge med den røde gummiklædte. Nu kunne jeg skimte at masken var magen til min så personen havde hele tiden kunne se lidt ud af øjnene gennem perforeringen. Men havde ikke kunne foretage sig noget i sin hel lukkede gummipose.

Han fik den anden person op på senge med front mod, hvor jeg stod fastspændt. Han fast gjorde benene ud til siden og lagde sig selv ind mellem de røde gummiben med hans føder vendt mod mig. Personens hænder fik nogle kæder på og de blev sat fast til sengegavlen, så der var en del bevægelse mulighed for personen. På den røde gummi heldragt var der to bryster, så det måtte være en dame der var i dragten. Han åbnede for adgang til skridtet i den røde dragt og lod hende sætte sig ned over hans nu stive pik. Hun begyndte at ride ham i et let tempo som så blev hurtigere. Han skubbede hende frem over og hun kom helt ned med hoved ved min pik som stak ud gennem tremmerne i gavlen. Hun tog den i munden mens hun stadig red ham. Det var noget der kunne få safterne og at koge på os alle tre. Hun soppede med at sutte mig da han trak hende tilbage. Hun blev skubbet op og han rejse sig fra sengen. Hun blev placeret på alle fire og hendes arme blev fæstnet på ny. Under maven fik hun en stor gummibold. Nu blev hun rigtig bundet fast til sengen uden at hun nu kunne bevæge sig. Han kom hen til mig og løsnede mig far senge gavlen. Han fjerne de den ydre maske og tog pik gagen ud af min mund. Jeg kunne nu komme hen til sengen på siden og se hvad han nu ville med hende. Han kom op i senge til hende og legede med hendes røv et stykke tid. Nu førte han forsigtig sin pik ind i hendes røv. Jeg var nu med på at bruge hende så jeg kom op i senge foran hendes hoved. Inden da havde jeg fået hentet lidt godt til legen med hendes hoved. Han begyndte at kneppe i langsomme bevægelser. Jeg løsnede og fjernede hendes maske. Nu så jeg hende for første gang. Det var min kone som var i den røde gummi heldragt. Hun fik hurtig en sort plastik pose over hoved og jeg stak min pik ind i hendes mund. Kneppede i rolige bevægelser. Løsnede posen for luft engang imellem. Han havde sat tempoet op og jeg øgede mine bevægelser imens jeg lukkede posen. Det var nu at jeg kom med en stor udløsning, og det varede ikke længe før at han var kommet. Hun Sankt sammen i total udmattelse. Posen var væk og vi var ude af hende. Det var en grænse overskridende oplevelse.

Da vi havde fået samlet os lidt, fik vi et velfortjent bad og så var det i laktøjet. Vi sad og fik noget at drikke, det trænger man til oven på sådan en omgang. Han for talte at de havde talt samme i ugens løb og hun havde indvilget i at møde op hos ham for at overraske mig. Derfor havde han planlagt at jeg skulle komme til ham. De havde hygget sig med gummitøjet det meste af torsdagen. Hun måtte prøve en del bondage i forskelligt regntøj og gummimasker. Indtil de havde fundet den gummimaske hvor hun bedst kunne se lidt ud. Han havde lagt hende i gummisoveposen og hængt hende op mellem regnfrakkerne så hun kunne se hvad der skete når jeg kom og klædte om. Det hele havde tændt hende og jeg må sige at det havde en virkning på mig.

 

porno med danske piger