Min chefs chef del.4

SPAR MANGE PENGE

Jeg stod nøgen bortset fra mine højhælede sko, han kiggede sultent op og ned ad mig, smilede stort og drenget, og slikkede sig om munden. Blidt og roligt tog han…

Lidt over 8 buzzede han mig ind i opgangen, og jeg nærmest løb op ad trappen. Da jeg nåede toppen af trappen standsede jeg dog brat; jeg havde aldrig set ham i andet end skjorte og slips, som regel mørke farver, men der stod han: Løse jeans der hang på hoften, en stram hvid t-shirt, bare tæer og fugtigt hår. Det var et fantastisk lækkert syn og slog helt luften ud af mig. Han stod lænet nonchalant op ad dørkarmen, med armene over kors og et frækt smil spillende om læberne: ”Glad for at se mig?” Spurgte han drillende, og jeg rødmede som svar. Så snart jeg var inde i lejligheden blev jeg presset op ad væggen og kysset grådigt; han var vidst også glad for at se mig.

Han tog min jakke og førte mig ind i stuen hvor spisebordet var dækket: Et simpelt, men veltilberedt, måltid af laks og grillede grønsager, med en frisk og kølig hvidvin. Mens vi spiste snakkede vi lidt løst og fast, om arbejde, bøger, sport. Han var en perfekt bordherre, men samtalen løb ligesom ud hele tiden, stoppet af den uudtalte spænding, tiltrækningen, begæret, og det var tydeligt at han ventede på noget.

Jeg bundede den sidste tår kaffe og skyllede efter med vand. Han sad med ryggen op ad væggen, albuen på bordet og støttede hovedet i hånden, med pegefingeren op ad bakkenbarten som han havde for vane, og et par borende sorte øjne der overvågede alle mine bevægelser. ”Er damen tilfreds?” Spurgte han kækt, og jeg smilede jovialt: ”Jo tak min Herre, alt levede op til standard.” Og vi grinte af vores lille joke. ”Ønsker hun måske at benytte pudderrummet, inden vi tager hul på næste del af aftenens underholdning?” Ved disse ord trak mine mavemuskler sig sammen, og jeg sank en klump og nikkede stille. Han rejste sig op, lænede sig ind over bordet og kiggede mig i øjnene: ”2 minutter. Af sted!” Og jeg rejste mig og skyndte mig ud på toilettet.

Da jeg kom tilbage var bordet ryddet og han stod og ventede på mig med et hemmelighedsfuldt smil. Hans stue var formet som et L; foden af L’et, hvor vi havde siddet og spist, vendte ud mod gangen, og man så først den længere del når man begav sig hen mod soveværelset, altså havde jeg ikke kigget rundt om hjørnet den aften. Da han nu tog min hånd og førte mig rundt om hjørnet, var det første jeg bemærkede, at hans lænestol og tilhørende lille bord var rykket helt ned for enden, og der derved var en åben plads. Det næste jeg så, var at der hang 2 kæder ned fra loftet, og jeg vidste med det samme hvad de skulle bruges til.

Han bed sig i læben, men kunne ikke skjule sin morskab over mit ansigtsudtryk, eller sin begejstring, og han kyssede mig blidt på kinden og tog min hånd. Han førte mig ned for enden af stuen hvor hans skrivebord stod. Arrangeret på skrivebordet var diverse udstyr: Et blindfold, en paddel, ridepisk, nihalet kat, klemmer, et spanskrør og en stor jagtkniv. Jeg studsede lidt over kniven, men ellers var det ganske standard. ”Er der noget her der ikke er okay?” Spurgte han og kiggede alvorligt på mig. Jeg bed mig i læben og tænkte lidt over det; skal? Skal ikke? Men til sidst pegede jeg resolut på kniven. Han smilede overbærende, tog kniven og bar den ind i soveværelset hvor jeg kunne høre han lagde den væk.

Da han kom tilbage, slentrede han langsomt over mod mig, og han mindede mig om et rovdyr der legede med sit bytte. Han tog mig blidt om hagen og løftede mit ansigt så jeg kiggede ham op i øjnene, og denne blidhed fik mig pludselig til at indse hvor bange jeg var. Han så min frygt og smilede frækt, bed sig i læben og kiggede sultent på mig: ”Sikkerhedsord?” Spurgte han med et frækt smil, og jeg tænkte kort over det og svarede: ”Chef.” Han grinte og nikkede, og begyndte at pille min kjole af.

Han havde spurgt mig om der var en ting jeg ikke var okay med, han havde spurgt mig om et sikkerhedsord, men han havde ikke spurgt mig om det her var noget jeg havde lyst til, om det var okay at blive bundet, pisket, og jeg ved ikke hvad andet. Det var ikke mit valg. Selvfølgelig kunne jeg have sagt nej og gået min vej, men det havde været sidste gang. Jeg havde vidst fra starten at dette ville komme, jeg havde ønsket det. Det havde ligget underforstået mellem os hele vejen, at dette var hvad vi var, at dette var hvad vi gjorde, og han tog det som en naturlighed at jeg skule yde ham dette offer, og jeg elskede, at han var arrogant nok til at tage det for givet. ”En sand alpha beder ikke om lov” Havde jeg forklaret en eks, og det faktum at jeg for første gang i mange år var bange, var blot en naturlig reaktion på hans intensitet og potens.

Jeg stod nøgen bortset fra mine højhælede sko, og han kiggede sultent op og ned ad mig, smilede stort og drenget, og slikkede sig om munden. Blidt og roligt tog han, en for en, mine hænder og lukkede manchetterne om mine håndled så jeg stod med armene hævet over hovedet og lidt ud til siden. Han greb min ankel, trak min fod ud til siden, og jeg hørte kæden glide over gulvet og han spændte hurtigt en manchet om min ankel. Jeg havde ikke engang set at der var kæder på gulvet. Han gentog med det andet ben, så jeg stod spændt op, med spredte ben og løftede arme, en kæde for hvert lem.

Han stillede sig bag mig, så tæt at jeg kunne mærke varmen fra hans krop og hans åndedræt i min nakke, og jeg mærkede frygten stige mig til hovedet og mine ben ryste. ”Du er bange.” Hviskede han i mit øre, og jeg sank og nikkede. ”Har du prøvet det her før?” og jeg nikkede igen; ”Mange gange.” Peb jeg. ”Men du frygter mig?” Spurgte han, stadig hviskende, og jeg klemte øjnene hårdt i, for at stoppe tårerne, og nikkede en enkelt gang. Han lod blidt en finger løbe ned ad min rygrad, og jeg gøs og forsøgte at undertrykke min rysten. ”Jeg havde aldrig troet jeg skulle se dig ryste af skræk. Du forstår slet ikke hvor meget det tænder mig, hvor smuk du er lige nu.” Hviskede han og kyssede mig på halsen, nippede mig i øreflippen.

SEX I DAG?

Han gik om foran mig, hen til skrivebordet og kiggede tænksomt på sit udstyr, op på mig og tilbage på sit udstyr. Til sidst traf han et valg og samlede ridepisken op: ”Jeg tror det er bedst vi bare springer direkte ud i det.” Forklarede han, og jeg nikkede, lettet over at der ikke skulle være et langt forspil hvor min frygt kunne vokse sig endnu større. Han lod spidsen af pisken glide ned over mit bryst og cirkle om mine brystvorter, og jeg spjættede forskrækket, hvilket fik ham til at smile tilfredst. ”Chef?” Spurgte han muntert. ”Chef.” Bekræftede jeg, og han grinte igen lidt og flikkede pisken blidt over min stive brystvorte.

De første 3 slag faldt med en befriende fart og kraft, og jeg skreg af smerte og mærkede den velkendte varme sprede sig fra mine baller, mærkede den glødende smerte rense mig og befri mig, som den havde gjort så mange gange før. Han kørte blidt pisken op ad min ryg, og jeg vred mig liderligt og tiggede ham: ”Ja… ja!” Næste slag faldt på min lænd, og jeg stønnede højt og strittede med røven, mens jeg mærkede frygten fortage sig, i takt med at han tog sin besiddelse af min krop. Et slag på venstre balle, et slag på højre, et skærende svirp over bagsiden af mine lår, hvis smerte hurtigt blev komplementeret af et sløvt klask på min balle.

Han lod spidsen af pisken glide dovent og kildende rundt om min hofte, som han gik rundt om mig og stillede sig foran mig. ”Strit med dine bryster.” Kommanderede han, og det sekund jeg adlød, svirpede han pisken hårdt over mine brystvorter, og jeg skreg og skruede øjnene hårdt i. ”Kig på mig!” Sagde han, som smerten fra det sidste slag sviende sivede ud af min brystvorte. Det var utroligt hvor mange forskellige slags smerter og sanseoplevelser han kunne frembringe, blot med dette ene, simple værktøj. Jeg løftede hovedet og kiggede forsigtigt på ham, forsøgte at lægge mit ansigt i så underdanige folder som muligt, men allerede inden han åbnede munden vidste jeg at jeg havde fejlet. ”Så trodsig en dame jeg har her.” Grinede han. ”Hvad skete der dog med min frygtsomme lille pige? Er det hvad smerten gør ved dig? Giver dig mod? Eller er det mon bare fordi du ikke har fået nok?” Jeg surmulede som svar, og prompte faldt der et meget hårdt og sviende slag over mit inderlår, som fik mig til at hyle og knække fuldkommen sammen, så meget som kæderne nu tillod det. ”Aaauuuuuuwwww! Argh! Fuck!” Hylede og bandede jeg, og vred mig kraftigt og sled mod mine bånd.

Slaget havde efterladt et perfekt aftegnet rødt mærke af piskens hoved på mit inderlår, og jeg krympede mig nervøst da han blidt lod pisken løbe henover det, og op mod mit skridt. Så snart pisken rørte mit køn eksploderede min krop af lyst, og da han kørte den frem og tilbage mellem mine skamlæber, og jeg mærkede hvor drivende våd jeg var, stønnede jeg højt og mistede fuldkommen kontrollen over mine ben. Han smilede tilfreds da han så det våde på pisken, og med et frækt blik stak han tungen ud og smagte på det. ”Mmmh…” Sagde han med lukkede øjne. ”Denne smag kunne drive en mand til vanvid.” Han kiggede på mig med brændende øjne, og før jeg vidste af det var han over mig: Hans tunge fandt vej ind i min mund og jeg mærkede den syrligt salte smag af min egen ophidselse, og jeg vred mig lystigt mod ham, mens ivrige hænder fandt vej rundt på min krop.

Han brød forsigtigt kysset og lænede sin pande mod min: ”Ssshhh… Ikke endnu.” Hviskede han, og jeg mærkede at han skiftede sit greb på pisken. Jeg havde forventet at han ville slippe mig, og piske mig mere, men i stedet strammede han sit tag om min talje, og jeg mærkede noget mod mit køn. Så snart det trængte ind i mig indså jeg at det var håndtaget på pisken. Håndtaget var metal med bløde riller, for bedre greb, og disse riller gav den mest vidunderlige friktion, som han roligt førte det ind og ud af mig, og jeg lukkede øjnene og lænede mig tilbage mod hans arm så han bedre kunne komme til. Blidt og roligt førte han den hele vejen ind, holdt den stille et kvart sekund, og førte den så hele vejen ud igen, så det hele tiden var lige lidt mindre end jeg ønskede, og lige præcis nok, til alligevel at føre mig frem, og nærmere klimaks. Jo mere jeg nærmede mig, jo mere jeg stønnede, peb, tiggede og bad, jo langsommere bevægede han den, til jeg til sidst var så tæt på at hele min krop rystede og han førte den ind rille… for rille… for rille… og støn… for støn… for pinefuldt støn, og stoppede. ”Nej! Kevin! Herre! Please! Ungh!” Tiggede jeg og forsøgte desperat at bevæge mig mod den, selv at skabe det ekstra lille skub der ville kaste mig ud over kanten, men hans greb var stramt og mine bånd strammere og jeg sad ubehjælpeligt fast.

”Ikke… Endnu!” Hviskede han med slet skjult morskab, og jeg sank en klump og mærkede, til min store fortrydelse, bølgen trække sig tilbage fra kanten igen. Da jeg var faldet lidt til ro bød han mig at rejse mig op, og jeg indså, at jeg fuldkommen havde mistet fodfæstet og mere hang end stod, støttet af ham og mine kæder. Han tog ikke pisken ud af mig, men lod den i stedet følge mine bevægelser som jeg rejste mig og igen fandt fodfæste. Han satte sig på hug foran mig, stadigt holdende pisken, og førte den langsomt det sidste stykke ind i mig. ”Klem sammen om den og hold den.” Og da han så mine muskler spændes slap han den langsomt. Den var tung, overraskende tung, og det krævede faktisk en indsats ikke at lade den glide ud af mig. Håndtaget må være lavet af solidt metal for at gøre den så tung tænkte jeg for mig selv, og indså at det faktisk var overordentligt behageligt.

Han rejste sig roligt op og gik hen til bordet, tog klemmerne, kom tilbage og satte dem forsigtigt på mine brystvorter. De var meget stramme og jeg vred mig af smerte under dem, hvilket blot fik ham til at smile tilfredst. Han gik tilbage til bordet og tog padlen, smilede og bevægede sig roligt om bag mig. Han aede min balle med padlen: ”Husk nu, hold fast på pisken, hvis du taber den får du med den nihalede.” Så snart det sidste ord var sagt faldt det første slag, og jeg trak vejret skarpt i en blanding af overraskelse, smerte og nydelse, for min bevægelse ved slaget, fik pisken til at bevæge sig, og håndtaget til at massere mig indvendigt. Den del af pisken der hang mellem mine ben fungerede næsten som et pendul, der fik bevægelsen til at blive ved længere, og jeg mærkede den glide lidt længere ned.

Det næste slag faldt og pisken bevægede sig voldsomt, og jeg stønnede højt af nydelse og mærkede den glide lidt længere ned da jeg kom til at slippe den lidt, og sådan gik det ellers: Jo mere jeg klemte sammen for at holde på den, jo mere nydelse fik jeg når den bevægede sig, og jo mere nydelse jeg fik, desto sværere var det kontinuerligt at klemme om den, og stille og roligt arbejdede den sig længere og længere ud. Ved det ca. tyvende slag havde den arbejdet sig næsten halvvejs ud, og rillerne kildede mig vidunderligt, mens enden af håndtaget blidt vippede mod mit g-punkt og jeg var klar til at eksplodere, men samtidig meget bevidst om at der ikke skulle mange flere bevægelser til før den ville falde helt ud af mig, og jeg ikke alene ville miste nydelsen, men også skulle stå ansigt til ansigt med den nihalede. Han bøjede sig undersøgende ned bag mig, og jeg kunne næsten se hans mørke smil for mig: ”Jeg tror hellere du må til at gøre dig lidt mere umage for at holde fast på den.” Grinte han, og jeg peb som svar. ”Okay, okay, jeg ved godt det er svært. Lad os sige sådan her; hvis du kan klare 5 slag mere uden at tabe den, så spænder jeg dig fri og knepper dig. Hvis du taber den, så er det den nihalede. Deal?” Jeg tænkte kort over det, og selvom jeg indså at han nok, af erfaring, vidste at jeg ikke kunne holde den 5 slag, så havde jeg jo alligevel intet at tabe. Jeg nikkede og samlede mig mentalt om mine bækkenmuskler, og det første slag faldt hårdt og ubarmhjertigt.

Ved det fjerde slag troede jeg næsten at jeg ville klare det, og da det femte slag ramte og jeg pludselig hørte den dumpe lyd af piskens hoved der ramte gulvet, efterfulgt af det høje smæld af solidt metal mod trægulv havde jeg næsten lyst til at græde. ”Det var ellers tæt på.” konstaterede han tørt, og lød næsten skuffet, men da han gik hen og byttede padlen ud med den nihalede kunne han ikke skjule et fornøjet smil.

Han gik igen om bag mig og aede mig blidt med hånden på numsen. ”Din numse er smuk når den er rød.” Og jeg stønnede sagte og pressede den mod hans hånd, nød den næsten kildende fornemmelse af blød hud mod min følsomme bag. Han tog et skridt tilbage og tjattede til mig med den nihalede, det gjorde slet ikke ondt, men frygten fik mig alligevel til at krympe mig, og han så det; ”Du kan bede mig om at lade være.” Sagde han prøvende, og jeg tænkte lidt over det. ”Vil du gerne have, at jeg beder dig om at lade være?” Og han grinte blidt af mit spørgsmål. ”Nej. Jeg vil forfærdelig gerne høre dig skrige, virkelig skrige.” Jeg vendte mig så meget jeg kunne og kiggede ham i øjnene, og da jeg så hans oprigtighed, kunne jeg ikke undertrykke et smil: ”Så må du jo få mig til at skrige.”

Jeg hørte smældet, men det føltes som gik der flere minutter inden smerten fulgte efter. Da min hjerne endelig registrerede smerten, kom den dog som et lyn, og i et sekund blev hele min verden hvid og min krop faldt fra hinanden, og et sted langt, langt væk var der en kvinde der skreg. Jeg havde altid vidst at den nihalede var i stand til dette, men jeg havde aldrig mødt nogen der var villige til at bruge den til sit fulde potentiale, og jeg fniste lykkeligt for mig selv over hvor fucked up det hele var, inden min verden igen blev hvid.

Ulven cirklede langsomt om mig, den sorte pels stod i stærk kontrast til det hvide der omgav os. Den vejrede i luften efter min lugt, og dens børster rystede af svært undertrykt hunger. Den slikkede langsomt, men grådigt, blodet af min ryg, smagte på sin offergave og knurrede begærligt, og jeg kunne mærke dens varme ånde mod mit køn. Og et sted langt væk var der en kvinde der skreg….

Han stod bag mig, tæt op ad mig. Han havde taget trøjen af, og jeg kunne mærke hans bløde, varme bryst mod min ryg, mens han kyssede mig blidt på halsen og æltede mine bryster. Klemmerne var væk, og jeg undrede mig over hvor de var, og som jeg langsomt vendte tilbage til min krop blev jeg bevidst om tårerne på mine kinder, de små hvidglødende pletter overalt på min ryg, men endnu værre: Trangen! Jeg var vild af begær, og jeg stønnede og vred mig under hans behandling, gned min ømme røv mod hans stolte erektion og tiggede ham med hver en fiber i min krop om at tage mig: ”Tag mig Chef, tag mig! Jeg beder dig! Jeg har brug for dig!” Han stønnede liderligt ved mine ord og pressede sig hårdere imod mig, og til min fryd rakte han ned og åbnede sine bukser.

Hurtigt og rutineret bøjede han sig ned og befriede mine fødder fra kæderne. Han stillede sig foran mig, løftede mig let og elegant op så jeg kunne vikle mine ben om hans hofter, og med et blidt kys trængte han hårdt og dybt ind i mig. I modsætning til smerten var nydelsen øjeblikkelig, og jeg knækkede sammen over ham, bed ham i skulderen og holdt ham med mine tænder, alt imens jeg, med mine ben, pressede ham hurtigere og hårdere ind i mig, og lydende af hans smerte skubbede mig over kanten og orgasmen flåede mig i tusind stykker.

Da jeg kom til mig selv igen var han ved at befri mine arme, og jeg slyngede dem om hans hals og red ham grådigt, gned mig mod ham og spændte om ham, mens han stønnende, og svært balancerende, bar mig ind i sengen. Han kastede mig ned på sengen og et kort øjeblik skar jeg ansigt af min smertende ryg, men snart var han over mig, invaderede min krop med krævende kys og kærtegn, ejede og besatte mig med nydelse, og da han suttede på min følsomme brystvorte faldt jeg over kanten igen, og han faldt med mig.

Vi lå lidt, viklet ind i hinanden, og pustede ud, kyssede og nød de sidste dråber af nydelse. Forsigtigt viklede han sig fri og gik på toilettet, og kom tilbage med armene fulde af ting. Han rakte mig en flaske koldt vand, og jeg drak grådigt, mens han stillede en skål og en bøtte fra sig på natbordet. ”Læg dig på maven.” Sagde han og kyssede mig med et smil. Han satte sig på knæ på sengen ved siden af mig, fiskede en våd vaskeklud op ad skålen og vred den lidt. ”Varmt vand med sæbespåner, til at rense dine sår.” Forklarede han, og jeg lagde mig veltilpas til rette og var lidt rørt over hans omsorg. Han vaskede blidt mine sår, og mit køn, smurte min ryg ind i en velduftende salve, og lod mig falde i søvn med hovedet på hans bryst og en besiddende hånd i mit hår, og jeg drømte om ulve der løb frit, over en verden dækket af hvidt.

porno med danske piger