Han sitrede da jeg og min mor tog fat om hans kugler og pik

SPAR MANGE PENGE

Opdagede at han var bundet fast til 4 pæle som var hamret ned i sandet, så var det altså ikke frivilligt, at han lå der splitter nøgen udspændt som et X. Jeg blev helt våd…

Hej jeg hedder Katrine. Jeg elsker at være sammen med klassens drenge, og vi er tit sammen efter skoletid, hvor vi tager op til stranden hvor vi drikker øl og bader. Ofte får vi lidt rigeligt at drikke, og så sker det at en af drengene løber ned til vandkanten og smider bukserne og hopper i vandet, jeg elsker når det sker, jeg syntes at nogle af drengene har en flot pik, og tænkt hvis jeg endag fik lejlighed til at studere en drengepik nærmere. Drengene ved selvfølgelig ikke at jeg lurer, og kender slet ikke mine fantasier.

Jeg bor allene sammmen med min mor. Min mor er meget frisindet, og vi kan snakke sammen om alt muligt, så hun kender godt mine tanker, for hun har samme lyster.

Det sker også ofte, at vi spiller kort oppe på stranden. En af drengene som jeg syntes er klassens abselut hotteste fyr, fantasere jeg ofte om, at jeg endag skulle få at se uden tøj på. Det gjorde mig helt våd i trusserne bare tanken om hvordan han så ud splitter nøgen, nogle af drengene har sagt, at han havde en velvoksen pik. Når vi spiller kort, så taber han altid, og han skylder mig snart en formue. Jeg var lidt sur over at jeg ikke kunne få mine penge, men endag kom jeg ved et uheld til at sige, at jeg gerne eftergav ham alt gæld, hvis han smed bukserne. Det var nok mere sagt i en brandert, men skulle det ske, så var det bare helt vild dejligt, men det ville nok aldrig ske, da han virkede blufærdig.

SEX I DAG?

Da han en dag oppe på stranden igen havde tabt, sagde jeg, at nu måtte han altså se at finde de penge. Jeg blev lidt småsur, og gik op til parkeringspladsen hvor min mor var kommet for at hente mig. 

Da jeg satte mig ind i bilen fortalte jeg min mor, at jeg var lidt sur på ham pga. de penge. Min mor smilede bare og sagde, tag det nu roligt, du kan jo godt lide ham. 

Pludselig kom en af drengen løbende hen til bilen hvor vi sad. Hej sagde han til min mor, nu skal i bare høre, vi drenge har fundet en løsning på sagen, du har jo ønsket at se din helt uden tøj på, og du har jo selv sagt, at så var der afregnet. Jeg blev først lidt rød i hovedet, men min mor smilede og sagde, lad os da gå ned på stranden og kigge.

Den dreng som var kommet op til os viste vej, i skal bare gå 100 meter frem, der ligger han sagde drengen. Vi gik ud af stranden, og pludselig så vi ham ligge der splitter nøgen. Jeg blev så overrasket, at jeg lige måtte sætte mig et øjeblik sammen med min mor. Vi lod som om at vi ikke havde set ham. Han så lidt komisk ud, for hans badebukser lå hen over hans ansigt for at skjule det. Jeg opdagede at han var bundet fast til 4 pæle som var hamret ned i sandet, så var det altså ikke frivilligt, at han lå der splitter nøgen udspændt som et X. Jeg blev helt våd i trusserne af det syn, det gjorde min mor også. Sikker dog en pik han havde der mellem benene, og så var han helt glatbarberet.  Min mor sagde til mig, skal du ikke have valuta for pengene, lad os se hvad han kan. Vi lader bare som om at vi tror på at han sover fnisede min mor, ja og vi lader bare som om at vi ikke ved hvem han er fnisede jeg også.            

Vi gik hen til ham, og forsigtigt lagde jeg min hånd over hans brystkasse. Han rystede lidt da han mærkede min hånd, men sagde ikke noget. Jeg var helt våd i trusserne over at min drøm var gået i opfyldelse. Jeg flyttede min hånd stille og rolig over på hans brystkasse med kurs mod hans store dejlige pik. Min mor kunne heller ikke dy sig, hun var gået igang med at massere ham nede fra føderne med kurs op mod hans flotte nosser. Min mor tøvede ikke, da hun kom helt frem til målet tog hun uden varsel fat omkring kuglerne, og begyndte at massere dem. Jeg syntes at det var enormt frækt at se på, så jeg fortsatte også til jeg nåede frem til hans dejlige store pik. Det var utrolig som han kunne ligge stille og spille skuespil. Kunne han fortsat spille sovende? jeg kørte min hånd op af hans pik, og da jeg nåede til tops, trak jeg langsomt hans forhud helt tilbage, og frem kom et dejligt stort pikhoved. Det var fantastisk at se hvordan han fortsat forsøgte at spille skuspil, men det på virkede ham, for hans pik begyndte at vokse i min hånd. 

Pludselig opdagede jeg og min mor, at der stod en del mennesker omkring os for at se hvad der skete. Vi lod som ingenting og fortsatte. Jeg tog noget olie som jeg havde i min takse, og det smurdte jeg over hans store røde pikhoved. Jeg tog nu med den ene hånd et fast tag omkring roden af hans pik, og med den anden hånd begyndte jeg at massere hans pikhoved med olie. Min mor var også blevet helt vild, og hun fulgte efter hved at tage et solidt greb omkring hans kugler som hun masserede og klemte grundigt. Det var utroligt at han kunen klare det uden at sige noget. Jeg kunne dog mærke hvordan hele hans krop sitrede når jeg gned hans pikhoved, som nu var blevet helt violet og udspendt, hans pik blev total stiv og pludselig uden varsel kom det første sprøjt af sperm, jeg blev helt vild og fortsatte med at gnubbe løs på det spænde pikhoved som igen og igen kom med et sprøjt. Til sidst kunne der ikke vrides mere ud. Vi tog noget køkkenrulle og tørrede ham pænt ren for sperm og trak forhuden på plads. Vi havde virkelig fået dagens oplevelse da vi gik op til bilen. Vi passerede de andre drenge som vinkede til os og grinede, vi vinkede og grinede tilbage.

Da vi kom hjem, var jeg og min mor blevet så liderlig af oplevelsen, at vi ganske simpelt måtte mærke en pik, og selvfølgelig en pik som vi kendte. vi lagde en plan. Vi inviterede alle drenge til en aftenfest. Vores ven var noget stille, men vi lod som ingenting. Vi foreslog at vi skulle spille kort, og som altid tabte han stort. Som afregning fik de andre drenge besked på, at tage vores ven med ind i soveværelset for at tage tøjet af ham og spænde ham fast til dobbeltsengen.

Det blev en lang og våd aften for mig og min mor, og vi fik indfriet alle vores sexdrømme, vores ven var dog ikke til meget de næste par uger efter denne aften.  

porno med danske piger