Den falske studine del.1

SPAR MANGE PENGE

Vi havde skrevet sammen en uges tid og lært hinanden at kende. Sendt billeder til hinanden via mms. Først almindeligt pæne billeder, men også de frækkere billeder…

Når man møder mennesker ude af den sammenhæng, man kender dem fra, kan det være svært at genkende dem. Som når man render ind i sin bankrådgiver på et værtshus, ens frisør dukker op i svømmehallen eller man møder kassedamen fra sin dagligvarebutik på gaden. Jeg kan som regel genkende ansigtet og er klar over, at det er en, jeg kender. Men bliver i tvivl om, hvor godt jeg kender vedkommende. Er det én, jeg bør hilse på? Stoppe op og sludre med? Og oftest er det først bagefter, det går op for mig, hvem det var.

Som underviser på en videregående uddannelse ser jeg måske op til 300 nye ansigter hvert semester. Så jeg er også ude for at rende ind i studerende, som jeg slet ikke genkender fordi de har siddet i en sal med 100 mennesker – men de hilser på mig, for jeg står jo oppe foran og er meget synlig.

Jeg var i gang med en kursusrække for godt 100 studerende og efter fem forelæsninger kunne jeg efterhånden genkende mange af ansigterne. I hvert fald så længe det var i udervisningslokalet – udenfor den normale sammenhæng kunne jeg muligvis ikke.

Jeg skulle i gang med den sjette forelæsning i rækken og var kommet i god tid. Så jeg kunne stå og sige godmorgen til de studerende og småsludre lidt med dem. Da klokken blev 8.15 gik jeg i gang, vel vidende at der altid kommer nogle studerende dryssende et par minutter for sent. De lister sig som regel lige så stille ned bagved og gør sig umage for ikke at forstyrre. Men i dag var der en, der kom 10 minutter for sent. Og i stedet for at liste den korte vej fra døren og ned til bageste række, valgte hun at gå op og passere mig for at komme over i den anden side af auditoriet, hvor hun satte sig på den forreste række. Det forstyrrede mig, og formentlig også de studerende, så jeg var nødt til at kommentere det med et sarkastisk ”Godmorgen, undskyld vi gik i gang til tiden”, hvortil hun smilende replicerede ”Undskyld, men jeg havde virkelig svært ved at vælge det helt rigtige tøj til i dag”, hvilket naturligvis udløste lidt grinen hos de studerende og jeg blev mundlam og kunne ikke finde et kvikt svar, så jeg fortsatte med min forelæsning.

Hun var en køn pige og jeg havde set hende før – så jeg gik selvfølgelig ud fra at det var til mine forelæsninger, når nu det var her, hun var dukket op. Hun var blond, ikke så høj, buttet med nogle fantastiske, kvindelige former – store bryster og en dejlig, rund røv. Og et virkelig sødt ansigt og et uudgrundeligt smil, der placerede hende i den der zone, hvor man bliver i tvivl om hvad hun virkelig tænker på. Så jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde set hende før. Og jeg var heller ikke i tvivl om, at hun havde brugt tid på at vælge sit tøj, for hun var smuk, elegant og velplejet. Jeg kan godt lide kvinder i nederdel og hendes nedringede top under blusen gav udsyn til en smuk kavalergang. Håret var sat og make-up´en lagt til perfektion. Måske var hun faktisk lidt for stadset ud i forhold til anledningen, men det tænkte jeg ikke nærmere over. Jeg var jo i gang med min forelæsning.

Men hun forstyrrede stadig min koncentration om stoffet! Ikke fordi hun gjorde alverden. Måske snarere fordi hun ikke, som de fleste andre studerende, sad og tog noter. Hun sad bare og kiggede intenst på mig med sit særlige smil. Som om hun vidste noget eller kunne se noget, de andre ikke kunne se.

SEX I DAG?

Da det blev pause kom der som sædvanligt et par af de flittige studerende op for at sludre eller stille uddybende spørgsmål. Hun kom også op til mig, men stod pænt afventende bagved og smilede, mens hun iagttog mig. De flittige studerende måtte fornemme at jeg ikke var mentalt til stede i samtalen og trissede videre og stod som de fleste andre studerende i små grupper og snakkede om weekendens byture eller hvad der nu rørte sig. Den blonde studine kom nu op til mig.

”Jeg beklager virkelig, at jeg kom for sent og på den måde forstyrrede din undervisning. Det virkede faktisk som om jeg helt fik ødelagt din koncentration.” Stadig noget vaklende og usikker fik jeg sagt ”Ja, de fleste plejer jo at krybe lige så stille ned bagved, når de kommer for sent”. Stadig smilende svarede hun ”Ja, det var faktisk ikke helt i orden – du må gerne straffe mig”, efterfulgt af et frækt grin.

Pludselig så jeg hendes bryster for mig! Ikke fordi hun viste mig dem, jeg så et billede på nethinden, hvor hun sad og kælede for de store bryster, mens hun kiggede direkte ind i linsen med det frække grin i ansigtet – lige ind i mine øjne. Billedet blev afløst af et andet billede, hvor hun lå på alle fire, nøgen og med fri udsigt til hendes perfekt runde røv og de gode steder mellem hendes baller. På det billede kunne man ikke se hendes ansigt, kun ane hendes lyse lokker.

Hun rev mig ud af mit indre dias-show, da hun stadig grinende spurgte ”Nå, kan du slet ikke kende mig, hr underviser?”. Helt rundt på gulvet indvendig fik jeg mig samlet sammen til at svare med noget, der udadtil forhåbentlig lød som en fattet, kontant tone: ”Selvfølgelig kan jeg det, Pernille – og du har helt ret, jeg bliver nødt til at give dig en eftersidning for at komme slentrende på den provokerende måde! Du kommer herop igen så snart forelæsningen er slut, forstået?”. Jeg tror næsten hun nejede en lille smule, da hun slog blikket ned, men stadig med det der smil, sagde ”Ja, det er forstået”, hvorefter hun vendte sig og gik tilbage til sin plads.

Mens den lille scene havde udspillet sig, havde jeg stort set glemt alt om hvor jeg var og hvad der foregik, men nu gik det op for mig at de studerende var færdige med pausen og havde sat sig på deres pladser og bare ventede på, at jeg gik i gang. Jeg er sikker på at adskillige af dem havde overværet det lille optrin og bemærket hvordan Pernille havde nejet for mig, mens de undrede sig over hvem hun var, for de havde jo aldrig set hende før. Og selvom mine studerende plejer at vise mig passende respekt, er det dog aldrig sket før, at en studerende har nejet for mig.

Rød i kinderne og forfjamsket fik jeg samlet mig og gik hakkende i gang med undervisningen. Imens sad Pernille stadig blot og kiggede smilende på mig, men nu lod hun en finger cirkle rundt øverst på brystet, legede med et lille smykke, hun havde hængende – naturligvis helt bevidst om hvordan det uundgåeligt fik mine øjne til at søge hendes bryster.

Heldigvis havde jeg lagt en øvelse ind i forelæsningen, hvor de studerende i 10 minutter skulle diskutere et par spørgsmål med deres sidemand. Imens tænkte jeg på, hvordan jeg var rendt ind i Pernille på en fræk hjemmeside på nettet, hvordan vi havde skrevet sammen en uges tid og lært hinanden at kende. Og sendt billeder til hinanden via mms. Først almindeligt pæne billeder, men siden også de frækkere billeder. På samme måde var skriverierne også gået fra det almindelige ”hvem-er-du” til ”hvad-tænder-du-på” og vi havde blandt andet fundet ud af vi havde fælles interesser i forhold til dominans og fantasien om lærer/studine. Jeg havde ikke tænkt nærmere over det, da hun på et tidspunkt havde spurgt til hvor og hvornår jeg underviste – men nu vidste jeg så hvorfor!

De 10 minutter var gået og resten af undervisningen kørte jeg på rutinen, uden det store engagement og drive, jeg plejer at lægge i det. Men jeg havde genvundet fatningen nu, havde overblik over situationen og følte mig i kontrol. Så de blikke, jeg nu sendte til Pernille, der fortsat sad og kælede diskret for sig selv, nu ved at trække en anelse op i nederdelen, så hun kunne lade fingeren kærtegne det bare stykke lige over den selvsiddende strømpe, var nu faste og med let rynkede øjenbryn. Hun kunne godt se, at der var en straf på vej!

Da jeg havde rundet forelæsningen af, gav jeg diskret Pernille tegn til at blive siddende. Som altid kom der et par flittige studerende op for at stille spørgsmål og sludre. Denne gang kunne jeg give mig god tid og nød at sludre og smågrine med dem, mens jeg kunne se Pernille sad utålmodigt og ventede på mig. Hendes selvsikre smil var blegnet lidt, jeg anede en rødmen på hendes kinder og hendes fumlen med halssmykket virkede nu mere som nervøsitet end flirt. Jeg trak tiden lidt mere, kunne mærke den seksuelle spænding bygge sig op i min krop, men begyndte så at pakke mine ting sammen som signal til de studerende om, at passiaren var forbi. På vejen ud af lokalet så jeg de sendte et par undrende blikke på Pernille, den nye studerende på holdet, der pænt sad tilbage på sin plads uden at gøre mine til at rejse sig.

”Så må du gerne lige komme herop, Pernille”, befalede jeg da den sidste studerende havde forladt lokalet. Jeg vidste at der ville gå cirka fem minutter inden den næste underviser ville komme og gøre klar til at bruge lokalet. Men jeg vidste også, at jeg ville kunne høre hende på trappen og at der derefter ville gå omkring 20 sekunder før hun stod i lokalet. Pernille rejste sig, trak sin nederdel ned, glattede den og kom forsigtigt op til mig.

”Ja, hvis du vil overvære undervisningen, nytter det naturligvis ikke at du kommer valsende 10 minutter for sent på den måde og samtidig er flabet. Det skal jeg hjælpe dig med at forstå, læn dig ind over mit kateder”. Hun kiggede overrasket på mig. Hun havde ikke forventet at hun skulle straffes her, hun var godt klar over at det ikke ville vare længe inden næste forelæsning skulle begynde, så hun tøvede. Lidt for længe. Så jeg tog fat i hende bagfra, bøjede hende ind over mit kateder, og med den ene fod pressede jeg hendes ben fra hinanden, så hun stod med let spredte ben. ”På grund af tiden må vi starte med en klassisk lektion i god opførsel, der kan hjælpe dig i gang med at forstå sagens alvor – hiv op i nederdelen!”. Tøvende trak hun lidt op i nederdelen, men kun en anelse, så stykket over hendes selvsiddende blev synligt. KLASK! Jeg gav hendes røv et solidt klask med hånden og befalede ”Helt op, tøs!”. Nu trak hun nederdelen helt op over de runde baller og jeg fik min mistanke om hendes tøven bekræftet – hun havde ingen trusser på og på den ene balle kunne jeg se rødmen fra mit slag blusse op. Nu havde jeg samme udsigt som på det billede, der var dukket op på nethinden i pausen. Men nu var jeg i kontrol og det var ikke blot et billede, hun stod lige foran mig.

”Men hr. Underviser, der kommer jo snart nogen”, indvendte hun spagt. ”Ti stille, tøs – nu er det mig, der styrer showet”, svarede jeg og gav hendes smukke, runde baller et par solide klask hver med flad hånd. Hun gav et gisp for hvert slag og jeg kunne se hvordan rødmen voksede frem på røvballerne. Jeg puffede hendes ene ben endnu mere til siden, så hun nu stod med benene helt spredt og jeg kunne se hendes fisse, der tydeligvis blev påvirket af behandlingen. Jeg stak en finger op i hende og konstaterede, at hun var godt liderlig. Jeg lagde en fast hånd om hendes nakke, så hendes hoved blev presset ned mod bordet og stak så min finger, der glinsede af hendes safter, hen foran hendes ansigt. ”Hvad er det her?”. Hun rødmede og først efter et bestemt klem om nakken, svarede hun forsigtigt ”Det er mine fissesafter, hr. Underviser”. I det samme hørte jeg skridt udenfor og jeg trak Pernille op at stå, hev hendes nederdel ned over hendes rødmende røv og tog et stort, hurtigt skridt væk fra hende og hen til min taske, som jeg bøjede mig over, netop da døren gik op…

porno med danske piger