En dag af gangen del.3

SPAR MANGE PENGE

Bag hende står min overbo, det er en ældre mand på 55 år, jeg har ikke set meget til ham men har da hilst et par gange på trappen. Han står med et forventningsfuldt smil…

Selvfølgelig skruer jeg tiden tilbage da jeg kommer hjem til mig selv om aften. Men jeg kan ikke lade være med at tænke: Hvem er hun? Hvor ved hun det med tiden fra? Jeg må se at bryde kontakten til hende for ellers kommer jeg aldrig over denne dag. Hvorfor gør hun egentlig det her mod mig, hun kan jo bare afvise mig hvis hun ikke vil kneppe mig. Jeg vågner tidligt, det er onsdag morgen igen og nu må jeg bryde den onde cirkel. Jeg ringer min chef op præcist kl. 8 og siger jeg er syg, finder på noget med en omgangssyge og dårlig mave. Han tror på mig med det samme for jeg lyder meget syg og han ønsker mig god bedring. Jeg får lavet noget morgenmad og sidder med et stykke franskbrød i hånden da det pludselig ringer på min dør, godt nok er jeg kun iført bokseshorts, men det er postbuddet vel vandt til så jeg går straks ud og åbner. Der står hun, i en lang sort frakke, jeg genkender hende med det samme og taber franskbrødet ”Hvad laver du her?”

Hun smiler til mig, ”ja jeg hørte på kontoret at du var syg og ville lige tage mig lidt af dig” hun åbner frakken og afslører at hun er iført en hvid kjole, en fræk hvid kjole. Lange hvide støvler, hvide nylonstrømper og en kort og mega fræk kjole. På det ene bryst er der et rødt kors. ”Lukker du mig ikke ind?” Jeg forsøger at lukke døren, men et eller andet holder mig tilbage, jeg kan ikke smække døren i hoved på hende ”Bare lad mig være i fred” får jeg fremstammet. Hun smiler sødt til mig ”Nej, den går virkelig ikke, jeg skal jo først undersøge dig” Jeg forsøger at lukke døren igen, men resultatet er at jeg åbner den helt og træder til side. Ikke lige det jeg giver min krop ordre til. Hun træder ind, tager sin lange frakke af og rækker den til mig. Jeg tager imod den og hænger den op på knagerækken. Hun ser sig omkring ”Her bor du jo flot, af med bokseshortsene.” Jeg kan kun adlyde og straks står jeg helt nøgen ved siden af hende. 

Det er som om min frie vilje er væk. Hun går ind i soveværelset og jeg følger lydigt med, det er som om hun ved hvad hun skal og som om hun har været her før. ”Ned på knæ og kys mine fødder” Jeg falder straks på knæ og kysser hendes fødder. ”Du er en god tøs, kan du huske hvad du er?” Jeg nikker ”jeg er din liderlige spermelskende slavetøs, der elsker at få kæmpe negerpikke i røven og som gerne vil have sperm i munden” Hun smiler ”og først skal vi undersøge dig, for du er jo syg i dag og så skal jeg nok opfylde dit ønske” 

Hun peger på sine støvler og jeg begynder straks at slikke dem, tager støvlesnuden i munden, lader min tunge glide op af det dejlige læder, helt op til hendes knæ hvor støvlerne ender. Hun løfter foden og lader mig tage den spidse hæl i munden og sutte på den som en tynd stiv pik. Jeg kan mærke hvordan tvangen forsvinder og bliver til en liderlig lyst, nu slikker jeg ikke støvlerne fordi jeg skal, men fordi jeg selv ønsker det og følelsen går lige i min stive pik.

Hun sender mig ud på badeværelset og sætter mig til at barberer mig. Alle hår skal væk, dem omkring pikken, dem på ben og arme, selv mine hår på brystkassen bliver fjernet. Hun hjælper med dem på ryggen og mellem mine baller. Det er koldt at ligge her på gulvet og være fugtig og helt nøgen, mere nøgen end jeg nogen sinde har været før. Hun tager en vandbeholder frem og fylder den med lunkent vand, en slange sluttes til og den frie ende føres op i mit røvhul. Alt vandet fyldes ind i mine tarme ”klem ballerne sammen så vandet ikke kommer ud endnu” Hun hjælper mig op at stå og ind under bruseren, endelig får jeg lov til at slappe af så vandet kan løbe ud af mit røvhul. To gange lavment mere og mine tarme er helt rene. Hun giver mig ordre til at tage et bad og da jeg igen er ren, kommer jeg ind i soveværelset til hende.

”Læg dig på sengen” hun har fjernet min dyne og lagen og i stedet ligger der et latexlagen, helt rødt. Det giver en speciel kontrast til hendes hvide uniform. Jeg lægger mig på ryggen og spreder arme og ben som et X, hun fastgøre mig til sengen så jeg kun kan bevæge hoved fra side til side. Hun giver mig bind for øjnene og presser den store dildo op i mit røvhul, den jeg også fik i går, eller hvad man nu skal kalde i dag før jeg skruede tiden tilbage. ”det gik lidt letter i dag tøs, kan din krop huske de ting du udsættes for når du skruer tiden tilbage?” Det spørgsmål kan jeg ikke svare på, har jo ikke undersøgt det.

”Du bestemmer selv hvor meget negerpik du vil have i dag, jeg undersøger din krop og hvis du piver lidt for meget lader jeg en neger komme og gennemkneppe dig. Bare rolig, jeg ved allerede hvor meget du piver så lad nu være med at spil skuespil bare fordi du vil have en masse pik.” 

”Hvordan kan du vide det?” 

SEX I DAG?

”det skal du ikke koncentrere dig om, du er ikke den eneste med særlige evner tøs”. Hun begynder at undersøge min krop, hendes fingrespidser glider ned over min brystkasse, helt ned til min pik der ligger stift op af min mave. Hun tager på mine bryster som om det er pigebryster og niver mig i brystvorterne. Hun sætter en klemme af en art på min ene brystvorte og jeg skriger højt af smerte da hun presser en piercing igennem. ”En” hvisker hun i mit øre. Jeg er forberedt da hun også sætter en ring i den anden brystvorte. Hun åbner min mund og jeg mærker hendes tunge gå på opdagelse i min mund. Jeg besvarer kysset. 

Hun tænder for dildoen i min røv og jeg kan ikke lade være med at stønne da følelsen af at blive røvpulet breder sig i min krop. Hun bider mig hårdt i læben. Hun sætter en klemme fast i min pung, den bider lidt hårdt og jeg frygter at den går gennem huden. Pludselig skriger jeg af smerte da jeg får et elektrisk stød i pikken. Hun griner højt ”2 tøs, og det er utroligt så hurtigt pikken faldt.”

Hun morer sig med at give mig flere søde, både på pikken og på mine kugler og inderlår. Heldigvis tæller hun ikke mere selv om jeg skriger et par gange. Hun tager fat om min pik og masserer den, tager pikhoved i munden og sutter mig helt stiv igen. 

Jeg frygter at hun igen vil sætte strøm til min stive pik og frygten er ikke ubegrundet. Jeg begynder lige at stønne da jeg er tæt på at kommer da jeg igen får et kæmpe stød i pikken. Hun griner mens spermen vælger ud af mig. ”Det var så tre tøs, og det svineri skal du slikke op” Hun føre min egen sperm til min mund og jeg slikker det i mig. 

Igen tager hun fat om pikken og trækker forhuden tilbage mens den hurtigt vokser i hendes varme hånd. Noget koldt presser mod mit pikhoved og jeg skriger da hun presser en hård stav ind i mit urinrør. ”4” siger hun lige så koldt ”du er da liderlig i dag”. Urinrørsudvidelsen gør næsten lige så ondt som de elektriske stød, men det er kun lige til min pik har vænnet sig til behandlingen. 

Hun trækker dildoen ud af mig og et speculum op i stedet, med den tang kan hun åbne mit røvhul og se lige ind i mine tarme. Det gør ondt da hun åbner røvhullet mere end dildoen gjorde. ”Det ser ikke ud til at du har dårlig mave mere, men din røvfisse skal vist smøres med lidt sperm”. Hun trækker speculumet ud igen og dildoen kommer på plads.

Hun tager bindene af mine øjne og befrier mig så jeg kan sætte mig op, med et spejl får jeg lov til at nyde synet af mine nye brystvortepiercinger. Hun binder mine arme til sengens ryglæn så jeg ikke kan flytte mig og giver mig ordre til at sidde med spredte ben. En metalplade bliver lagt under mine kugler og en anden plade bliver sat fast så den sidder lidt over min pik. Hun sætter strøm til pladerne. Jeg er ikke i tvivl, hvis jeg får stiv pik, vil min pik ramme den øverste plade og jeg får et kraftigt stød der formentlig vil få min pik til at lægge sig med det samme. Hun sætter sig modsat mig, med spredte ben så jeg kan se op under hendes korte kjole 

”Søde, må jeg ikke nok slippe” prøver jeg, men hun griner bare af mig ”Har du været syg eller er det pjæk?” ”Det var bare pjæk” hvisker jeg. ”Jamen så er det jo i orden at du bliver straffet” ”Kan jeg ikke bare blive trukket i løn?” hun griner. 

Hun tager fat i sine nylonstrømper og river dem i stykker så hendes glatbarberet fisse er fri, jeg kan tydeligt se hvor våd hun er, hun elsker at se mig lide på denne måde. Det giver et ryk i min pik da hun begynder at lege med sig selv, jeg ser hvordan hendes fingre begynder at glinse af fissesaft da hun føre dem ind mellem sine skamlæber, ser hende trække skamlæberne til siden og blotte sin skede og klitoris, hun leger med klitoris, gnubber den. Føre et par fingre op i sin fisse og der dannes en lille sø af fissesaft på lagnet. Jeg skriger af smerte da min pik pludselig skaber forbindelse mellem de to plader. Jeg har tåre i øjnene, men hun leger bare videre med sin fisse.

Pludselig ringer det på døren, hun rejser sig op ”5 tøs og bliv bare siddende mens jeg åbner”. Jeg kan høre hun fniser der ude, en mandestemme siger noget jeg ikke kan høre og hun siger noget med sexleg. Døren bliver lukket og hun kommer tilbage til soveværelset ”din overbo vil lige sikre at du har det godt, jeg har lovet at du sutter pik på ham”. 

Bag hende står min overbo, det er en ældre mand på 55 år, jeg har ikke set meget til ham men vi har da hilst et par gange på trappen. Han står med et forventningsfuldt smil. Hun bøjer sig ned til mit øre og hvisker ”Skuf mig nu ikke” Han smider hurtigt bukserne og hans pik er allerede stiv, han stiller sig op i sengen og holder pikken foran min mund. Jeg åbner munden og lader ham stoppe pikken ind. Jeg begynder at sutte på pikhoved og han mundknepper mig imens. Jeg lukker øjnene, lader ham bare misbruge mig. ”knep tøsen i halsen” høre jeg hende sige og hans pik trænger dybt ind i min mund. 

Men igen overrasker min krop mig med at den kan huske den behandling fra tidligere, jeg hoster ikke og får ikke brækfornemmelser. Faktisk nyder jeg at have pikken dybt i min hals, det tænder mig. Han trækker pikken ud og sprøjter ud over mit ansigt og i det samme søger min stive pik for at der igen er forbindelse mellem pladerne.

Smerten i min pik er enorm og jeg græder mens hun grinende føre min overbo ud. Hun befrier mig efter at hun har sikret sig at jeg har slugt al hans sperm og hun giver mig et par dybe kys. ”glæd dig til i morgen, der skal du betjene de 5 og så er det lige meget om du skruer tiden tilbage”. Hun forlader min lejlighed og jeg ser på uret, det er sent eftermiddag. Jeg orker ikke at tage nogen steder lige nu. Hvad skal jeg gøre, skrue tiden tilbage og håbe på en bedre dag i morgen, eller accepterer ydmygelsen og komme videre. Denne gang er det kun min overbo der ved noget og han er nok ikke typen der sladre.

Kl 22 får jeg en sms ”tjek din arbejdsmail”. Jeg logger på computeren, der er en mail fra Hanne, vores nye regnskabschef. Hun har sendt en mail til hele afdelingen. Der er billeder af de sidste tre dage, der ikke er foregået. Mig på bænken med pik i både røven og munden, mig i hendes seng iført stuepigekjole og pik i munden, mig i min seng med overboens pik i munden og en kæmpe dildo i røven. Hvor har hun de billeder fra? Den eneste måde jeg kan stoppe mailen er ved at slette dagen…

porno med danske piger