Tøs blev afstraffet i kælderen

SPAR MANGE PENGE

I kælderen stod Slavinden lænket til et rør i loftet. På gulvet lå forskellige afstrafningsredskaber. Jeg gik hen til hende og spurgte hviskende i hendes øre, hvad Hersker havde gjort…

SEX I DAG?

Vi har fundet frem til en Herskerinde og  en Hersker på nettet. Igennem en uge havde vi sendt sms og frække emails til hinanden. Vi havde bestemt os for at mødes om lørdagen hos dem, som ugen skred frem blev vi enig om forløbet. Slavinden skulle bindes fast og have bind for øjnene, og derefter domineres.

Slavinden havde fået besked på at hun skulle bindes og domineres blidt. Resten ville vi finde ud af på selve aftenen. Vi tog en flaske champagne med på selve dagen. Inden vi tog af sted gav jeg Slavinden besked på, at hun skulle ligge sig på sengen og jeg ville slikke hende. Jeg slikkede den blidt og stoppede lige inden hun kom. Derefter fik hun besked på at tage trusserne på, og vi tog af sted.

Vi blev hentet på stationen og kørt af sted til deres hus. Indenfor blev vi modtaget af Herskerinden i et frækt dress. Som aftalt over ugen, fik Hersker og Herskerinde valget mellem 2 kjoler som jeg havde købt i ugens løb. De valgte den lettere gennemsigtige kjole. Og Slavinden gik ud og skiftede til denne. Imens fandt vi champagne frem, og da Slavinden kom tilbage satte vi os og snakkede et stykke tid.
Efter et stykke tid, bad Hersker Slavinden om at følge med ned i kælderen. Herskerinde og jeg blev siddende, og ventede i spænding, efter et kvarter vendte Hersker tilbage, og vi gik alle ned i kælderen. I kælderen stod Slavinden lænket til et rør i loftet. På gulvet lå forskellige afstrafningsredskaber. Jeg gik hen til hende og spurgte hviskende i hendes øre, hvad Hersker havde gjort ved denne. Leget med min mis, var hendes svar. Jeg gav hende et saftig kys til svar. Herefter begyndte Herskerinde og Hersker at benytte forskellige former for piske og padler. Slavinden gys ved hvert slag.
Jeg havde taget videokameraet frem og optog mens hun fik slag bagfra af Herskerinde og Hersker. Begge havde masker på. Efter et stykke tid blev hun løsnet fra røret og blev lagt på sengen lige bag ved hende. Hvor Hersker gav sig til at lege med missen på hende. Jeg lagde mig derefter ved siden af hende og kyssede hende. Det var ganske frækt at se Slavinden blive afstraffet på denne måde og min pik blev hurtigt stiv.
Vi holdt en pause, hvor vi lå og snakkede og til sidst tog Hersker hende i fissen, mens jeg kom i hendes mund. Det var lige før hun druknede og Hersker kom hurtigt efter.
Da vi kom hjem igen, tog jeg hende hårdt bagfra, hendes mis var stadig våd og liderlig….

Hvis nogle har frække ideer, så send gerne forslag. Vi er altid åbne overfor forslag.

porno med danske piger