Når jægeren bliver jagtet

SPAR MANGE PENGE

Det var ham  – afløseren fra tidligere! ”Troede du slet ikke, at jeg bemærkede, hvor liderlig du er?” En bølge af frygt, vrede, utilpashed og skam væltede ind…

Arbejdsugen var næsten nået til ende. Jeg havde set frem til fredag længe. Sommerferieperioden var altid trist og kedelig og i denne uge, var jeg helt alene på skansen. Der var heller ikke meget i det. Tage telefonen når den ringer, holde øje med at varerne på listen bliver leveret og afhentet, og huske at låse porten til fyraften. Solen var stegende varm, og selvom jeg havde lukket alle kontorets vinduer op og kun sad i den lyse sommerkjole, var jeg ved at smelte væk. Derfor kom den store gule vogn som kaldet. Jeg kiggede ud ad vinduet, mens lastbilen trillede ind på pladsen. Det var Niels. Niels var en ældre mand, som havde leveret til virksomheden i mange år. En hyggelig mand, som vi alle sammen betragtede som et familiemedlem. Og han var altid klar med en frisk bemærkning. Jeg snuppede den trådløse telefon, og skyndte mig ud for at sige hej.

”Hva’ dælen skønjomfru, er der kun dig på slottet i dag?”. Niels’ hæse stemme bød mig velkommen i gården. Jeg smilede til ham, mens jeg greb leveringsplanen i holderen ved porten. ”Du er sidste stop på vores rute” fortsatte han, og før jeg kunne nå at spørge hvem ”vi” var, sprang en ung mand ud ad vognen. Niels præsenterede ham, som sin afløser de kommende 3 uger, mens han selv var på ferie.
Den unge fyr smilede til mig. Han var nok kun et par år ældre end mig. Han rodede en hånd igennem sit lyse hår, mens han strakte sig ovenpå køreturen. Hans t-shirt afslørede en veltrænet brystkasse – ikke for meget, men præcis perfekt til at tryllebinde mit blik. Han passerede mig, men ænsede mig ikke yderligere et blik. Jeg følte mig lidt fortørnet. Her stod jeg med høje stiletter og i lys og snæver kjole, med udsigt til brune sommerben og dyb kavalergang. Og så smilede han bare og gik?

Mændene begyndte at tømme lastbilen. Jeg stod og så til fra afstand, kontrollerede stikprøver af leverancen. Egentlig behøvede jeg kun at tjekke én palle, men den afvisning, jeg lige havde fået, havde gjort mig sulten på jagten. Så mens de arbejdede, stod jeg overfor dem ved en palle, og ”læste” i mine papirer. Jeg lod min hånd glide gennem mit lange mørke hår, og kildede med fingrene ned ad halsen, inden jeg lod en hånd kærtegne mit ene bryst, med små uskyldige strøg. Ud ad øjenkrogen kunne jeg se, at han betragtede mig, men han fastholdt ikke blikket, og fortsatte arbejdet ufortrødent. Jeg kunne mærke frustrationen bølge indover mig. Jeg ”tabte” min kuglepen, og jeg bøjede mig frem for at samle den op. I denne stilling var der syn til det meste af mine lår og man kunne ane balderne under stoffet. Jeg kunne se i glasdørens refleksion, at hans blik havde fundet mig, men igen til min frustration, kunne jeg ikke slå ham ud af kurs.

SEX I DAG?

Ærgerlig over udfaldet af jagten, ønskede jeg Niels god ferie, og gik ind på kontoret igen. Jeg kunne se den store gule vogn trille af sted, da arbejdet var færdiggjort, og jeg lukkede øjnene og lod skuffelsen tage af sted med dem. Efterhånden som timerne gik, blev solen mindre dominerende. Jeg rejste mig for at lukke vinduet. Det blæste lidt, og et vindpust strøg mit bryst mens jeg lænede mig forover for at lukke vinduet. Mine brystvorter nød kulden og blev hårde og følsomme. Jeg gøs let og tænkte på afvisningen igen. Jeg blev igen frustreret og kiggede selvkritisk på mit spejlbillede i vinduet. Gad vide hvad der var galt?

Klokken slog fyraften og jeg begyndte at lukke ned. Solen var ved at gå ned. Normalt var jeg bare kontormus, men hallen blev også min at lukke, nu når folk holdt ferie, hvilket forlængede min arbejdsdag med flere timer. Jeg så virkelig frem til weekend. Jeg tog min taske og slukkede lyset på kontoret. Gik ud af døren og ind til hallen. Jeg lukkede porten i og gik over for at slukke lyset, men i det samme gik det ud og der blev helt mørkt. Jeg stod som stivnet i den mørke hal, og tusind tanker myldrede gennem mit hoved, men jeg fik dem rationaliseret og blev enig med mig selv om at der måtte være en logisk forklaring. Jeg bevægede mig ind mellem lagerhylderne, for at finde kontakten. Famlede foran mig for at finde vej. De kolde hylder føltes som spidse issyle mod mine hænder og ben, og da jeg stoppede op for at orientere mig, var jeg helt kold. Det puslede bag reolerne ved siden af og mit hjerte frøs. Jeg forsøgte at orientere mig mod porten igen, tøvede, og satte så i løb mod målet. jeg nåede dog ikke andet end lige ud i rummet, før jeg hamrede ind i en mand. Jeg gispede af chokket og frygten væltede indover mig. Jeg stod afventende – ude af stand til at røre mig. Pludselig trådte han frem og jeg forsøgte at skrige. Det fik jeg midlertidig ikke mulighed for, da en grov hånd blev presset for min mund, mens en anden hånd holdt mig fast omkring livet. Jeg forsøgte at vride mig fri, da han med en hurtig bevægelse slyngede mig mod det hårde, støvede betongulv. Det kolde gulv føltes smertende mod mine bare ben – jeg havde tabt mine stiletter i faldet. Han stod inde i mørket og betragtede mig, i det sparsomme lys, som kom ind gennem de beskidte ruder øverst i porten. Jeg trak mig bagud i armene – min vejrtrækning afslørede min frygt. Med et stort skridt trådte han frem i lyset.
Han smilede til mig og sagde med rolig stemme: ”Du har vimset rundt og gjort dig til i dag.”. Det var ham  – afløseren fra tidligere! ”Troede du slet ikke, at jeg bemærkede, hvor liderlig du er?” fortsatte han.
En bølge af frygt, vrede, utilpashed og skam væltede ind. Det her var jo slet ikke meningen. Hans smil og øjne afslørede hans hensigt, og jeg ønskede at flygte, men kunne ikke bevæge mig. Han trådte frem mod mig, og jeg så bare til, mens han gnubbede sin pik uden på tøjet – som om han ville signalere hvad der var i vente. Det var nytteløst at skrige – ingen kunne høre mig. Jeg kunne ikke slippe blikket fra ham af angst for, hvad der ville ske. Mit hjerte hamrede i brystet på mig og min vejrtrækning var ujævn. En mærkelig fornemmelse bredte sig i kroppen. En blanding af angst, smerte og stor nysgerrighed. Med en skræmt og stakåndet stemme fik jeg fremstammet: "Hvad laver du her?".

Han knælede ved siden af mig og lod en grov hånd gribe fat om mit lår og klemte til, så jeg ikke kunne bevæge mig. Med den anden hånd tog han et fast greb om min hals og lænede sig indover mig, mens han hviskede: "Det finder du snart ud af".
I det samme følte jeg det som om vægtene i min krop var fjernet, og jeg kæmpede imod hans greb, det bedste jeg havde lært. Jeg havde dog ingen chance for at komme fri – og da han var træt af at se mig forsøge strammede han grebene i mit lår og om min hals, så både smerte og mangel på luft var ved at sende mig ud af bevidstheden. Han slap dog sit greb om halsen, og mens jeg gispede efter vejret, satte han sig overskrævs på mig. Jeg forsøgte igen at kæmpe imod med armene, hvorefter en voldsom sviende smerte kastede mit hoved til siden. "Giv mig ikke grund til at gøre skade på dig!" sagde han roligt, men skuffet over min adfærd. Han lagde hans kolde hånd, hvor han lige havde ramt mig – jeg kunne mærke tårerne presse sig frem i øjenkrogen. Om det var smerten eller situationen kunne jeg ikke finde ud af, men før jeg fik lejlighed til at tænke mere over det, lod han begge hænder glide nedover mine bryster. Han ragede nådeløst og klemte hårdt. Jeg klynkede af smerten – men han var ligeglad. Mine hænder lå over mit hoved. Jeg kunne stadig mærke varmen fra lussingen og turde ikke gøre modstand mere. Hans hænder forsøgte at finde ned under kjolen til mine bryster, men den sad for stramt. Han tog fat i stropperne og rev til, så kjolen blev revet i stykker og blottede mine bryster. Ydmygelsen var stor, da mine stive brystvorter afslørede min krops reaktion til hans behandling. Han undlod heller ikke at bemærke det og med et selvtilfreds glimt i øjet, grinede han hånende: "liderlige tøs!". Før jeg kunne nå at protestere pressede han uden varsel sine læber mod mine. Først kæmpede jeg imod hans læber og tungen der pressede sig på, men da han gjorde antræk til at slå igen, lod jeg ham få det han ville have. Hans tunge masserede min og hans hænder ragede grådigt på mine nøgne bryster imens. Han slikkede mig nedover halsen og smagte vellysten på mine brystvorter. Han bed i dem, og jeg klynkede igen af smerten. Han rykkede ned mellem mine ben og skubbede kjolen op over min mave, så han havde frit udsyn til mine lår og trusser. Med et hårdt tag pressede han mine ben vidt spredte og lod hænderne klemme mine lår igen. Hans behandling af mig var afskyelig, men på den mest ydmygende måde lod min krop til at nyde det. Han lod en hånd glide nedover mine trusser og han sendte mig endnu et hånende smil, da han mærkede, hvor våd jeg var igennem trussen. Jeg var så flov. Med en svirpende lyd rev han mine trusser i stykker og lod mig ligge næsten blottet – bortset fra den iturevne kjole omkring min talje.

Jeg havde opgivet at kæmpe imod ham – han var alt for stærk. Men pludselig oplystes gården – bevægelsessensoren havde aktiveret lyset. Der måtte være nogen derude. Han kiggede på mig, og hans blik fortalte, at jeg bare lige kunne vove. Men jeg måtte tage chancen og vristede mig fri af ham. Jeg løb mod porten, men han tacklede mig hårdt mod gulvet. Jeg lå på maven. Kulden fra gulvet smertede gennem mine bryster og underliv. Jeg forsøgte at komme op, men han pressede mig ned med sin vægt og holdt en hånd stramt for min mund, så jeg ikke kunne skrige. Med den anden hånd klemte han om min hals, blokerede for luften, så jeg til sidst vred mig i panik. Han slap taget let og hvæsede mig i øret, at jeg gjorde klogt i at holde kæft. Jeg nikkede for at vise at jeg havde forstået det, hvorpå han rejste sig og trådte udenfor.

Jeg lå og lyttede til hans fodtrin. De blev fjernere. I et splitsekund overvejede jeg om jeg skulle afvente, men beslutningen om at flygte kom prompte og jeg rejste mig og løb hen mod døren til kontoret. Jeg rev og flåede i den, men jeg havde jo låst den, da jeg gik derfra. Min taske havde han sparket væk, så jeg ikke kunne få fat i min mobiltelefon. Det var nyttesløst at lede efter den, og jeg kunne høre, at hans trin kom nærmere. Jeg hev kjolen så godt op om mine ømme bryster som jeg kunne, og så løb jeg dybere ind i hallens mørke. Mellem 2 paller fyldt med tunge tønder gemte jeg mig. Mit hjerte hoppede da jeg hørte døren åbne og hans tunge fodtrin i hallen. Jeg holdt vejret. Enhver lyd kunne afsløre mit gemmested. Han var stille lidt, før han mumlede: "Det var satme dumt". Jeg kunne høre at hans søgende trin begyndte. De kom nærmere – ganske langsomt. Jeg rystede af kulde og frygt, mens jeg kunne høre, hvordan han nåede ligeud for mit skjul. Mit hjerte hamrede så højt, at jeg var sikker på at han kunne høre det, men hans skridt bevægede sig igen væk fra mig, over til den anden side af rummet. Jeg begyndte at lede efter en vej ud. Jeg kiggede rundt så godt jeg kunne komme til, og fik øje på bagdøren, som ledte ud bag virksomheden. Det var min eneste mulighed. Jeg holdt vejret og lyttede. Jeg kunne ikke høre ham – og måtte gribe chancen. Jeg tog ét skridt mod døren. Der skete intet. Det næste skridt fulgte hurtigt. Min arm strejfede den kolde væg og jeg gispede af kulden. Jeg stoppede brat og holdt vejret. Bare han ikke havde hørt noget. Jeg pressede mig op ad væggen. Kulden var smertende mod min hud. Jeg lyttede men kunne intet høre og ville træde et skridt frem – men med voldsom kraft blev jeg skubbet tilbage mod væggen. Hans hænder holdt min krop fastklemt mod muren. Han behøvede ikke at sige noget, for at jeg vidste at jeg var i unåde. Han rev kjolen, som jeg holdt oppe, ud af mine hænder, så den faldt til jorden. Derpå tog han fat i min nakke og holdt mig fast med den ene hånd, mens den anden krævede sin ret med min krop. Han æltede mit ene bryst hårdt og klemte min stive brystvorte, så et grådkvalt gisp undslap mine læber. Hans grovhed chokerede mig, men jeg vidste at det ikke nyttede at stritte imod. Min krop arbejdede imod mig, og jeg kunne mærke hvor følsom jeg var. Jeg ønskede at han skulle stoppe men jeg brændte under hans berøring. Han lod to fingre finde mit skød – og til stor skam gled de ubesværet op i mig. Han grinede igen af mig mens han fingerkneppede mig dér, op ad den kolde lagervæg. Jeg stønnede klynkende, hvortil kan kvitterede med at putte de to drivvåde fingre i min mund, så jeg selv kunne smage min egen liderlighed. Han tungekyssede mig groft og smagte selv, mens han pressede sin krop i mod mig. Han åbnede sine bukser og gnubbede sin meget stive pik mod mit lår. Med ét hårdt tryk pressede han mig ned ad væggen, ned på knæ. Han greb fat i mit hår og pressede min mund nedover pikken. Med et fast greb i mit hår, så jeg ikke kunne komme fri, begyndte han at kneppe min mund. Han stødte pikken helt ned i halsen og jeg hostede og spruttede, men det fik ham bare til at gøre det hurtigere. Jeg kæmpede imod med hænderne og forsøgte at skubbe ham væk, men hans eneste reaktion var dybe støn, mens han ufortrødent fortsatte. Tårerne trillede ned ad min kind, men mine kolde hænder nød varmen fra hans lår. Han trak pikken ud og gned den rundt i ansigtet på mig, så jeg blev helt våd af spyt, hvorefter han endnu engang satte den mod mine læber og pressede let. Denne gang tog jeg ham frivilligt i munden, og selvom det stadig var ham, der styrede, lod jeg tungen være med og smagte på ham. Jeg tror min reaktion kom bag på os begge. Han slap dog sit tag i mit hår og hev mig på benene igen. Han vendte mig rundt og pressede mig forlæns opad væggen. Med en kold hånd lod han et slag falde på min ene balde. Jeg klynkede af smerten, men en vidunderlig og brusende følelse spredte sig i mit underliv. Han stod helt tæt bag mig, og spredte mine balder. Han pressede pikken ind mellem mine ben og greb hårdt om mine bryster. Jeg skulle ikke være i tvivl om, at han ikke lod sig narre igen. Med et hårdt stød fyldte han min fisse ud og et liderligt støn røg ud af mig. Med voldsomme stød, fyldte han min våde fisse ud, mens han ved hvert stød skubbede min ømme krop mod væggen. Han bed mig let i nakken mens han brugte mig og på hans vejrtrækning kunne jeg høre at han snart pumpede mig fuld af sperm. Han stoppede dog inden og trak sig langsomt ud, så jeg kunne mærke hver en centimeter af den pik, der viste mig, at jeg var byttet og ikke jægeren.

Med et hårdt ryk vendte han mig rundt og løftede mig op på en af tønderne på pallen. Han skubbede mine ben spredte og trak mig ud til kanten. Han lod sin tunge drille mine kolde og ømme brystvorter og nappede hårdt i dem. Jeg klynkede højt af smerten, som blev afløst af en varm fornemmelse i kroppen. Med 2 fingre spredte han mine skamlæber, og efter den klistrede fornemmelse at dømme, var jeg stadig våd. Tusind tanker fløj gennem mit hoved – mest overvældende var, at min frygt højnede min lyst. Jeg frygtede, hvad han ville gøre ved mig – men samtidigt brændte jeg efter at finde ud af det. Jeg blev revet ud af tankerne, da han pressede de to fingre op i mig og jeg lagde mig halvt bagover på tønden og stønnede højlydt. Safterne løb ud af mig, og en tredje finger pirrede mit røvhul og pressede let, uden af trænge op. Hans læber fandt vej fra mine spændte bryster ned til min fisse, hvor han uden forvarsel sugede min klitoris ind i munden, mens han lod tungen spille hårdt på den. Jeg stønnede om muligt højere end før og han øgede hastigheden i fingrene, mens hans behandling sendte mig mod flyveturen med høj hastighed. Før jeg kom slap hans læber sit tag i min klitoris og tungen stoppede dansen. Han fortsatte med at fingerkneppe mig i samme hastighed, mens han trak min hånd ned. "Leg med dig selv!" beordrede han. Det var det mest ydmygende. Ikke nok med at han forgreb sig på mig, jeg skulle også lege med mig selv foran ham. Jeg tøvede et sekund, men hans lystige fingre i min fisse, fik mig til at brænde efter orgasmen, og jeg lod hurtigt mine fingre finde min stenhårde klitoris, og mens han suttede på min brystvorte og voldtog min fisse med fingrene, legede jeg med mig selv, til varmen bredte sig, mine støn blev kraftigere, og jeg skreg orgasmen ud, så det gav genlyd i hele hallen.

Da jeg kom til mig selv igen, stod han og grinede hånende og jeg følte mig så ydmyget. Han hev mig ned fra tønden og skubbede mig midt ud på gulvet, hvor han pressede mig ned på ryggen mod kulden. Det gøs i mig – som jeg lå der i det svage lys mens han stod i mørket og betragtede mig. Han kravlede nedover mig og skubbede mine ben helt op, så han kunne trænge dybt ind. Med et langt stød, pressede han sin stenhårde pik dybt op i min brugte fisse. Der på det kolde lagergulv, kneppede han mig med stor ømhed, mens jeg for første gang kunne se ham i øjnene. Jeg betragtede ham, mens hans bevægelser blev hurtigere og da han med dybe støn kom, trak han sig ud og lod sin varme sperm oversprøjte min mave og bryster. Han dyppede en finger i det, og kørte den rundt på min krop, hvorefter han lod mig sutte hans finger ren. Han sukkede dybt, hvorefter han rejste sig, og trak bukserne på. Han kiggede et øjeblik på mig, smilede, hvorefter han vendte ryggen til og gik.
Jeg lå tilbage. Kold og brugt, men mere tilfredsstillet end nogensinde før. 
Jeg ved ikke hvor længe jeg lå før jeg kom på benene og vaklede ud til bilen og kørte hjem. Weekenden gik og mandagen kom, og jeg mødte på jobbet igen. På kontoret sad jeg og stegte igen – med benene oppe på skrivebordet i henslængt stilling – tilbagelænet med lukkede øjnene og nød varmen. Jeg sad i mine egne tanker, da en stor lastbil trillede ind på pladsen. Jeg gik ud og greb leveringsplanen i holderen. Chaufføren sprang ud og jeg kiggede op. Mit blik mødte hans og hårene i min nakke rejste sig. Han smilede med et glimt i øjet og det eneste han sagde, var: ”3 uger”.

porno med danske piger