Jeanne 1 – nye (hårde) oplevelser

SPAR MANGE PENGE

Han rejste sig hurtigt, hentede et spanskrør i hjørnet af stuen og gav hende to hårde slag på hver balle. Hun skreg og vred kroppen, røde strimer viste sig på hendes hvide røv…

Præcis klokken 17 ringede det på døren. “Flink pige,” tænkte han, “hun kommer til tiden som hun har fået besked på.”

Han trådte hen til døren, spændt på hendes påklædning, og kiggede gennem dørspionen. 

Han havde mødt Jeanne for 3 uger siden til en fest, og han var røget direkte hjem i hendes seng. De havde mødtes og været i seng sammen et par gange siden da, men hun havde endnu ikke været hjemme hos ham, i dag var første gang.

Jeanne var først i trediverne og almindeligvis en jeanspige, hvad han fandt noget kedeligt. Derfor havde han sidst de var sammen gennemstøvet hendes garderobe, og fundet tre outfits bestående af nederdel til knæene, passende jakke og hvid skjorte samt højhælede sko. Da hun så hvad han havde fundet fniste hun og sagde det stammede fra da hun arbejdede som sekretær i et finansfirma.

“Det er muligt, men jeg synes det er sexet,” sagde han, “nu mangler vi lige det sidste, lad mig få dine mål.” Derefter gik han i byen og købte ind. Da han kom tilbage satte han tre komplette sæt tøj sammen, som hun kunne vælge til næste dag. Og nu stod hun foran døren. 

Han kiggede gennem dørspionen. “Aha, det beigefarvede,” tænkte han. “Ikke dårligt.” Han mærkede pikken begynde at røre på sig.

Han lukkede døren op og sagde “Hej.”

“Hej,” sagde Jeanne og smilede. 

Han så hende rigtigt an, det skulderlange, bølgede røde hår og hendes ansigt med de grønne øjne og passende makeup. Så lod han blikket glide nedad til hendes bryster, som spændte mod den knappede jakke. Videre ned over hendes mave og lår i nederdelen, ned til hendes knæ og lægge i de lyse, gennemsigtige nylonstrømper og hendes fødder i de højhælede sorte pumps. 

“Du ser hamrende godt ud,” sagde han anerkendende, “vend dig om.” 

Hun rødmede let og vendte ryggen til ham, og han betragtede hendes bagdel som nederdelen spændte let over og fremhævede. Nederdelen endte ved knæhaserne, og han nød hvordan nylonstrømpernes sømme understregede læggenes kurver. 

“Din venstre strømpe sidder lidt skævt.” sagde han. 

“Åh.” Hun bukkede sig ned og rettede på strømpen. To skrå aftegninger hen over hendes baller fangede hans opmærksomhed. Hvad var nu det?

“Vend dig om mod mig igen,” sagde han. Hun drejede sig rundt og kiggede på ham.

“Løft din nederdel.”

“Her på trappen?” hun så bestyrtet på ham.

“Ja, selvfølgelig, når jeg siger det!” 

Hun rødmede dybt, og løftede langsomt nederdelen op foran. Han fulgte kjolesømmen med øjnene mens den gled op så først det tykkere nylon øverst på strømperne, derefter et par hvide strømpeholdere dukke frem.

“Længere op!”

Hun så bedende på ham og rødmede til ned på halsen, men adlød. Et par hvide kniplingstrusser viste sig. 

“Jeg er siker på at jeg ikke havde lagt trusser frem til dig. Hvad er meningen? Der skulle ikke ændres i det tøj jeg lagde frem, det troede jeg du var helt klar over!”

“Jo, men…”

“Men hvad?”

“Men jeg kan da ikke gå rundt i byen uden trusser!” gispede hun.

“Hvorfor ikke?”

Hun tav, lod nederdelen falde igen og så ned i gulvet. 

“Tag dem af og smid dem ind gennem brevsprækken. Før kommer du ikke ind!”

Han gik ind i lejligheden, smækkede døren og stillede sig hen til dørspionen og ventede på hendes reaktion.

Hun tøvede lidt, før hun bukkede sig og sagde sagte ind gennem brevsprækken: “Kan jeg ikke gøre det indenfor?”

“Niks!”

Hun rettede sig op og så lidt usikker ud, mens et par vredestårer udløst af ydmygelsen dannede sig i øjenkrogene. Så tog hun en beslutning, løftede nederdelen igen og løsnede strømpeholderne foran og bagpå. Hurtigt trak hun trusserne af og fastgjorde strømperne igen. Et blik bagud for at se om sømmene var lige, den ene strømpe blev rettet lidt og så røg trusserne ind gennem brevsprækken. 

Han åbnede døren. “Det var bedre, kom indenfor,” sagde han, hun smilede lidt nervøst og trådte ind og kyssede ham dybt. Han mærkede hvordan det spændte endnu mere i pikken og tænkte ophidset på hvad han havde planlagt. 

“Lad mig tage din jakke.”

Hun vendte ryggen til ham, knappede jakken op og lod den glide ned over skuldrene, han hjalp hende med at trække den af. Da jakken var gledet ned til håndleddene lod han håndjernene smække i omkring dem og hængte roligt jakken på en krog. 

“Hvad gør du?” sagde hun med usikker stemme og trak prøvende i håndjernene der fastholdt hendes arme på ryggen. 

“Hold mund!” Han lod en sort sovemaske glide ned over hendes øjne så hun ikke kunne se. Han drejede hende rundt og førte hende ind i stuen og lod hende stå midt på gulvet. 

“Hvad gør du med mig?” sagde hun med skælvende stemme.

Han svarede ikke, men gik hen foran hende og så hendes brystvorter aftegnes gennem skjortens halvt gennemsigtige stof. Her havde hun åbenbart fulgt hans tøjvalg og taget den hvide BH på med halvskålene der kun dækkede undersiden af brysterne og lod vorterne være fri. Pikken spændte endnu mere, og han lod begge hænder nappe i brystvorterne. Det gav et sæt i Jeanne og hun stønnede svagt mens brystvorterne rejste sig. 

“Nåh, det kan du lide?” sagde han. “Ja,” sagde hun svagt. 

Han førte hende hen til skrivebordet til hendes lår rørte ved kanten og pressede hendes overkrop fremover så hun lå på maven henover bordet. Så bøjede han sig ned, trak hendes ene ben ud til siden og fastgjorde anklen til bordbenet med en rem, trak det andet ben til den anden side og fastgjorde det til det andet bordben.

Han trådte et skridt tilbage og betragtede hendes lækre, skrævende ben i nylonstrømperne og nederdelens kurver ned over hendes baller og lår. 

Han knælede bag hende, lagde hænderne om hendes ankler lige over remmene og lod dem langsomt glide opad, mens de fulgte konturerne af de velformede ben og nød fornemmelsen af det tynde nylon mod håndfladerne. Lige over knæhaserne begyndte nederdelen at glide med op. Hans hænder nåede toppen af strømperne og den glatte hud på lårene kærtegnedes af hans fingre. Hendes ben sitrede let og hun stønnede svagt, da hun mærkede hans tommelfingre bevæge sig hen over den tynde hvide hud på inderlårene og ind langs revnen mellem hendes baller.

Hænderne og nederdelen fortsatte opad og blottede gradvist hendes underliv. Hans pik dunkede, da han så hendes fisse komme til syne med de let adskilte rosa skamlæber der allerede glinsede svagt af fugt. Han studerede den tætte, dybrøde behåring, der bredte sig over hendes venusbjerg og fortsatte op mellem ballerne. Hans hænder gled videre og trak nederdelen længere op over ballerne og op på ryggen, hvor han lod den ligge. Hendes lår, skød og bagdel var nu fuldstændig blottet mellem strømperne og hofteholderen. 

Han rejste sig hurtigt, hentede et spanskrør i hjørnet af stuen og gav hende to hårde slag på hver balle. Hun skreg og vred kroppen, men kunne ikke værge for sig. Fire røde strimer viste sig på hendes hvide røv.

SEX I DAG?

“Av, er du gal, hvad gør du?” hulkede hun.

“Se, det var en del af straffen for ikke at adlyde. Når jeg siger at du skal komme uden trusser gør du det! Forstået?”

“Ja,” snøftede hun. 

“Godt! Nu til noget helt andet: når jeg slikker din fisse, nyder jeg dine safter og slikker videre under din orgasme og indtil trækningerne ebber ud. Har jeg ret i at det nyder du?”

“Ja, meget,” hviskede hun.

“Men når du sutter min pik holder du op lige før jeg er ved at komme og onanerer den så den sprøjter. Mener du at det er lige så tilfredsstillende for mig?”

“Øh…”

“Det er det ikke. Det bedste ved et godt sut er, at dine læber og mund malker videre indtil jeg har sprøjtet færdig. Har du et problem med min sæd?”

“Øhm…, det er lidt ulækkert, synes…” Han gav hende et hårdt slag med spanskrøret på hver balle.

“Aaaaav!” hulkede hun.

“Der er ikke noget der er ulækkert ved mig, er du med?”

“Ja,” snøftede hun.

“Udmærket. Jeg kan mærke at jeg har brug for at få taget trykket, så før vi går videre med andre ting ønsker jeg at du sutter min pik og suger den tom. Jeg forventer at du sluger sæden.”

“Øhm, jeg ved ikke rigtig….”

“Vil du smage spanskrøret igen?”

“Nej, ikke det igen! Lad mig bare prøve.”

“Det kan jeg lide. Du er lærenem.” 

Han gik rundt om skrivebordet mens han knappede sine bukser op og trak pikken ud, den var hård som et bræt og stod skråt ud i luften. Han stillede sig foran hende og trak hendes hoved op ved håret så hendes mund var lige foran pikhovedet. Jeanne åbnede villigt munden, og han lod pikken glide halvvejs ind så hun kunne fugte den med spyt. Han vidste at hun ikke kunne tage den dybere, da hendes opkastningsrefleks så trådte i kraft, men det gjorde ikke noget. Faktisk foretrak han at sprøjte hende i munden så hun kunne lære smagen af hans sperm at kende. “Deep throat” kunne de øve en anden gang… 

Han begyndte at bevæge underlivet frem og tilbage mens han havde et fast greb i hendes hår og Jeanne fugtede pikken godt med spyt så den gled let og velsmurt mellem hendes bløde læber. Nydelsen var enorm og han begyndte at stønne. Han kunne mærke at udløsningen var lige ved at være der, og hun mærkede det også da pikken blev hårdere og hårdere. Pludselig sprøjtede en, to, tre, fire, fem lange stråler tyk, varm sæd ind i Jeannes mund og hun sank krampagtigt mens pikken stadig kørte ud og ind mellem hendes læber. Han blev ved med at bevæge sig indtil trækningerne hørte op, så trak han pikken ud med at svup.

“Mmmmmmm,” sagde hun.

“Nåh, var det så slemt?” spurgte han.

“Nej det var faktisk ret liderligt at du holdt mit hovede og brugte mig på den måde,” sagde hun og smilede let. 

Han så at der hang en stor dråbe sperm i hendes ene mundvig, hun havde åbenbart ikke klaret at synke hurtigt nok. Han kørte pikhovedet hen over mundvigen, fangede klatten på spidsen og lod pikken glide ind i hendes mund igen. Han kunne mærke at hun kørte tungen rundt i sæden inden hun slugte den.

“Nådada, der er nok en der hurtigt har lært at synes om smagen, hvad?” sagde han mens han trak pikken ud.

“Mmm. Det er ikke så slemt,” smilede hun drømmende. 

“Se, det var indledningen, nu er jeg afslappet og vi kan gå i gang med det næste. Lad mig se på din fisse igen,” sagde han og gik rundt om bordet. Han bøjede sig ned og kiggede hende op mellem benene og bemærkede at skamlæberne var mere åbne end før, og at de glinsede vådt. Det så ud til at Jeanne var godt ophidset over hvad der var sket. 

“I dag havde jeg tænkt mig at gøre noget ved pelsværket. Kender du begrebet ‘en Brasilianer’?” spurgte han.

Hun rystede på hovedet og sagde usikkert: “Nej, hvad er det?”

“En Brasilianer er en fisse der kun har hår i en lille trekant ovenfor skamlæberne og ellers er helt blank, også mellem ballerne. At køre sin pik ind imellem et par hårløse, helt glatte skamlæber er himmelsk. Og med din fine hvide hud og de røde hår vil det se fantastisk ud. Plus at dine dejlige lyserøde skamlæber og din klitoris kommer frem i lyset. Har du nogen sinde været uden hår på fissen?”

“Nej, undtagen da jeg var lille, selvfølgelig. Vil du barbere mig dernede?” spurgte hun spagt.

“Barbere? Næh.”

“Hvad så?” hviskede hun nervøst.

“Vent og se.” 

Han gik ud på badeværelset og hentede en pakke og gik tilbage til stuen igen. Han stod et øjeblik i døren og betragtede hendes røv og skrævende nylonben, han kunne mærke at hans pik begyndte at røre på sig igen. Han åbnede pakken, tog en strimmel ud og gik hen og spredte hendes baller med den ene hånd, klæbede strimlen ind i sprækken mellem ballerne og trykkede den fast. Ritsj! et hurtigt ryk og han stod med en voksstrimmel tæt besat med røde hår i hånden.

“Aaaaaaaah!” hylede Jeanne og vred sig i smerte, “hvad laver du?” hulkede hun.

“Epilering hedder det. Det gøres med strimler belagt med voks og holder i flere uger. Barbering er noget skod, allerede efter en halv dag kan man mærke stubbe. Det her bliver helt glat.”

“Det gør ondt,” snøftede hun.

“Se det som anden del af straffen for at have haft trusser på. Desuden: man må lide for skønheden,” sagde han med et skævt smil. “Det er kun rigtig slemt første gang, ved næste behandling går det meget nemmere, de nye hår er tyndere.” 

Han kiggede på hendes røv og så hvordan huden dér hvor hårene var revet ud rødmede. I midten mellem ballerne var ingen hår tilbage, i siderne sad stadig nogle. Han trykkede to strimler på og rev til. Ritsj! Ritsj!

“Ååååååh! Jeg kan ikke tage det!”

“Hold mund!”

Jeanne var nu helt hårfri mellem ballerne og frem til hvor hendes skamlæber begyndte. Han smurte området med en lindrende vådserviet, hvilket beroligede hende lidt.

Han tog en sort buttplug fra skrivebordsskuffen og lod den glide op i hendes fisse og så hvordan den blev smurt ind i let mælket fissesaft. Så slemt fandt hun det åbenbart heller ikke, tænkte han. Han pressede buttpluggen mod hendes lyserøde røvhul, lod den udvide rosetten og pressede den langsomt, men ubønhørligt ind.

“Nej, nej, nej, det kan jeg ikke lide!” klynkede hun.

“Det er ligesom med at sluge sperm, nogle ting skal man først lære,” sagde han og holdt buttpluggen fast så det tykkeste sted spilede hendes røvhul ud. Hun vred sig og jamrede, så trykkede han den i bund. Buttpluggen var tyndere ved roden, og at røvhullet nu var mindre udspilet fik hende til at slappe lidt af. 

Han bukkede sig, løste remmene der holdt hendes ankler og løftede hendes overkrop så hun kom op at stå. Hun vaklede lidt på benene, men holdt sig oprejst. Et par tårer var løbet ud under masken. 

Han førte Jeanne hen til en lænestol og trykkede hende ned i den så hun halvt sad, halvt lå. Det gav et sæt i hende da buttpluggen derved blev presset nok et stykke ind. Han løftede hendes ben op over armlænene og spændte knæene fast med et par remme. Hun var nu helt åben med vidt spredte ben og hendes våde skamlæber åbnede sig nok et stykke. Han knappede hendes skjorte op, nød synet af brysterne der blev løftet af halvskålene så vorterne stod lige ud i luften og klemte hendes brystvorter.

“Åh!” stønnede hun.

Han kunne mærke at hun dirrede af angst for voksningen af fissen, men samtidig var lidt forventningsfuld.

“Bare rolig, det går tjept, og med vådservietterne holder det hurtigt op med at svie,” beroligede han hende. 

Med fingrene strammede han huden over de ydre skamlæber, lagde en strimmel over og rykkede den af. Ritsj! Endnu en voksstrimmel tæt belagt med røde hår. Hun skreg, men ikke helt så højt som før. Ritsj!, den anden side. Nu var skamlæberne hårfri, kun afgrænsningen af den tilbageblivende trekant manglede. Endnu to strimler på, Ritsj! Ritsj!, hun gav og vred sig. 

Han bukkede sig frem og studerede fissen, så et par “helligdage” og lagde endnu to strimler på og rykkede dem af. De behandlede områder rødmede stærkt, hurtigt og nænsomt smurte han dem ind med vådservietten. Så studerede han de nu nøgne skamlæber, så hvordan de gabte, hvordan hendes klitoris stak frem og mærkede at hans pik blev stenhård og at mere sperm pressede sig på. 

“Færdig!” sagde han og kysssede hendes mund “Pyha, endelig, er min fisse blevet fin?”

“Det får du at se bagefter, nu vil jeg først kneppe dig!”

“Åh ja, giv mig din stive pik, jeg længes sådan efter den!”

Hun rykkede lidt længere frem i stolen så hendes ben spredtes endnu mere og fissen åbnede sig nok en smule. 

Han trak bukserne ned, lagde sig ind over hende og lod pikken glide ind og i bund i ét tag uden modstand, skønt hendes fisse var dejlig stram. Så begyndte han at kneppe hende med lange seje tag mens hun stønnede voldsomt. Pludselig kom hun i en orgasme der krammede sig rytmisk om pikken mens hun skreg. Han bemærkede den slubrende lyd når pikken kørte frem og tilbage, kiggede ned og så at hans pik var så indsmurt i fissesaft at det så ud som om den var højglanslakeret. Han nød synet af de bare, lyserøde skamlæber der lå om hans pik og kneppede støt videre. Pludselig kom hun igen, endnu voldsommere end før, den malkende fisse omkring hans pik var for meget for ham, med et brøl skød han sin sæd op i hende i rytmiske sprøjt. 

Han blev liggende hen over hende i et halvt minuts tid og sundede sig, så hævede han sig og trak pikken ud, mens han så hvordan den tyktflydende, gråhvide sperm langsomt sivede ud mellem hendes opsvulmede skamlæber. Han ventede et øjeblik til der hang en pæn klat, fangede den med pikhovedet, rejste sig og med pikken drivende af sæd og fissesaft stillede han sig ved hendes hovede.

“Åbn munden!”

Hun adlød øjeblikkelig og suttede ivrigt på pikken mens hun sank safterne.

“Mmmmmmmm!” sukkede hun med munden fyldt af hans pik og lod tungen kredse om pikhovedet. Da den var slikket ren, trak han den ud.

“Nå, har du lært noget i dag?” spurgte han.

“Ja! Din sperm er ikke ulækker! Må jeg se min Brasilianer nu?” 

Han løsnede remmene om hendes knæ og hjalp hende op at stå. Så tog han masken fra hendes øjne og låste håndjernene op. Hun missede lidt med øjnene og spurgte:

“Hvor er spejlet?”

“Ude i entreen, kom!” 

Han førte hende ud i entreen og stillede sig bag hende foran spejlet. Hans hænder gled rundt om hendes overkrop og kærtegnede brysterne. Så tog han fat i nederdelen der var gledet ned igen og løftede den langsomt. Han kunne mærke hvor spændt hun var. Først kom strømpekanterne til syne, så strømpeholderne og hendes hvide lår, så det første glimt af de nu blotlagte skamlæber hvor der endnu hang et par dråber sæd, så den lille rødhårede trekant. 

“Nej, hvor er den fræk! Men den er helt rød?”

“Bare rolig, den er fin og hvid igen i morgen. Nu vasker du fissen og rengør buttpluggen til næste gang, og så går vi ud og spiser. Uden trusser! Og i morgen kan du jo tage det grå outfit med de røgfarvede strømper på.”

Han kyssede hende ømt og strøg med en finger let hen over de bløde skamlæber og hun gøs forventningsfuldt.

porno med danske piger