En kort men lækker drøm

SPAR MANGE PENGE

Det er pisken der bliver kørt hen over min krop, og jeg er nu meget liderlig. Jeg får en pik i munden og jeg sutter så godt jeg nu kan, samtidig med det, kan jeg mærke en finger oppe i mig…

SEX I DAG?

Jeg ligger bundet fast. Mine hænder er bundet ud til siden, og det er mine ben også. Jeg kan mærke noget koldt køre op ad mit lår, en isterning. Den bliver ført op forbi fissen uden dog at ramme den, op ad maven og stopper ved mit bryst. Den bliver nu kørt rundt om vorten, og reaktionen kommer med den samme, det gentager sig rundt om den anden vorte, og jeg har nu meget stive knapper. Det hele stopper, og jeg ligger nu og venter på hvad det næste er. Jeg føler jeg ligger længe, men pludselig kan jeg mærke noget varmt på mit bryst, noget der langsomt stivner, starin. Jeg er nu sjaksvåd og har meget stive knapper, igen stopper det og jeg ligger endnu engang med længsel efter hvad der nu skal ske. Jeg kan nu mærke noget der føles koldt, men jeg kan mærke at det ikke er isterninger igen. Det er pisken der bliver kørt hen over min krop, og jeg er nu meget liderlig. Jeg får en pik i munden og jeg sutter så godt jeg nu kan, samtidig med det, kan jeg mærke en finger oppe i mig, og jeg kan nu osse høre hvor våd jeg er.
Pikken bliver taget ud af min mund, og jeg indrømmer at jeg er skuffet, vil have mere, men kan nu mærke først en finger, så 2 3 4 og nu er hele hånden oppe. Nu kan jeg ikke ligge stille mere, og vrider mig og kan ikke tænke på andet end pik. Endelig får jeg pik og jeg nyder det!
Først stille og roligt og så hårdere og hårdere.
Jeg bliver nu løsnet og vendt om på alle 4, pikken ryger i bund med det samme, og denne gang starter det ikke stille og roligt, men det er hårdt, og jeg nyder det. Samtidig kan jeg mærke slag på mine baller, og jeg kæmper for ikke at skrige højt af nydelse.
Jeg når ikke at tænke så meget over det, før jeg bliver vendt om på ryggen igen og jeg ser en pik blive spillet af foran mig. Jeg lukker mine øjne og åbner munden, og venter, venter på at mærke de første stråler ramme mig.
De rammer mine bryster, mit ansigt og min mund……..

porno med danske piger