Seminar i Holland del.2

SPAR MANGE PENGE

Maria stod midt på gulvet nøgen med en drink i hånden. Bag hende på sengen lå en mand nøgen med en pik der stod op over hans mave. Hvad var der lige gang i her?…

Efter et hurtigt bad og blevet påklædt gik vi ud i den dejlige sommeraften luften var lun og dog sval, efter vores “anstrengelser” var det tid til en drink og måske lidt let fast føde.

Vi fandt en lille udendørs bar hvor vi sad med hinanden i hånden og en øjenkontakt der ikke kunne stoppes.

Mest af alt lignede vi et forelsket par – var vi det? Var vi kommet til at overskride en uudtalt grænse?

Forelskelse mellem kolleger – det er ikke godt!

Vi drak ud og gik mod hotellet med armene om hinanden. Da vi nærmede os hotellet slap vi hinanden – instinktivt ville vi ikke vise evt. kolleger at vi var andet end god kolleger.

Nøglerne blev udleveret og Maria gik i baren for at sig godnat til kolleger mens jeg gik op på mit værelse med det samme.

Der var faktisk ingen aftale mellem os – var vi så sikre på hinanden at det ikke havde været nødvendigt?

Jeg blev pludselig i tvivl – for fanden da – jeg ville gerne have mere sex, jeg ville nusse med den pragtfulde kvinde jeg ville fylde hende, jeg ville give hende 100 orgasmer – dammm.

Nu sad hun i baren måske sammen med en anden mand – nej hold op nu – ingen ejerfornemmelser.

Jeg åbnede for TV OG minibar 🙂

Blandede en drink til mig selv og ventede på et eller andet signal fra Maria – zappede lidt rundt på TV – ramte en pornokanal hvor et ungt par var i gang med et heftigt forspil.

Jeg fik naturligvis ståpik og nussede den lidt uden på tøjet men måtte jo ret hurtigt lukke den ud.

Åbnede bukserne og lod dem glide ned på gulvet – boxeren fulgt med og pikken sprang frem med fuld rejsning, min en hånd fattede om den fik forhuden til at glide frem og tilbage i at behageligt tempo mens jeg så kvinden på TV sutte pik på hendes partner et dejligt syn.

Maria nåede ikke at få min pik i munden i den klub vi havde besøgt så jeg fantaserede om at det var hendes læber der gled op og nedad min pik, en dejlig fantasi der bragte mig i en tilstand af henrykkelse der helt sikkert ville føre til en udløsning hvis ikke jeg beherskede mig – hvorfor skulle jeg egentlig det?

Hvis pikken skulle tømmes så var det vel nu, jeg mærkede et sug i maven ved tanken om at Maria måske var gået i seng med en anden mand.

Jalousi på spil? – ja ubetinget men det kunne jeg jo ikke tillade mig men kors hvor det plagede mig ikke at vide hvor hun var.

Pikken faldt lige så stille ved min manglende koncentration om at onanere. Jeg overvejede om ikke jeg bare skulle smide tøjet og gå i køjen.

Som tænkt så gjort jeg klædte mig helt af og gik nøgen i seng – fortsatte med at se TV – men nu var det en krimi jeg så.

Jeg blundede vist en del for lige pludselig var kl. 02.15 – det var sovetid så jeg slukkede for fjernsynet og gjorde klar til at klappe øjnene i – det nåede jeg ikke før min mobil knurrede – det var Maria der spurgte om ikke jeg havde lyst til at komme hen på hendes værelse hvor der var lidt støj som jeg tolkede som hun havde gæster.

Det synes jeg ikke jeg havde lyst til men spurgte om hun var alene hvilket hun svarede nej til hun havde mødt en norsk kollega i baren og Maria og han fik lige en “nigthcap” – men hun ville meget gerne se mig som hun sagde havde vi vist en lidt uafklaret ting.

OK – jeg kommer svarede jeg – afbrød forbindelse om tog bare mine boxere og en badekåbe på og vandrede hen til hendes værelse – bankede på og lukkede døren op – der stod jeg som ramt af lynet.

Maria stod midt på gulvet nøgen med en drink i hånden.

Bag hende på sengen lå en mand nøgen med en pik der stod op over hans mave.

Hvad var der lige gang i her?

Maria præsenterede ham som hendes norske kollega Per og sagde lige ud af posen at de havde kneppet for lidt siden dog uden at han havde fået udløsning.

Min pik rørte på sig ved synet af Maria splitternøgen og med tindrende øjne der fortalte mere end mange ord om at hun ville have mere sex.

Jeg krammede hende efter at have stillet hendes drink på sofabordet – hendes ene hånd klemte om min pik og hun hviskede om ikke jeg skulle smide den badekåbe mens hun samtidigt åbnede den og skubbede den ud over min skuldre.

Der stod jeg så med mine boxere udspilet som et enmastet telt.

SEX I DAG?

Maria gled stille ned på knæ og trak boxerne ned over min stive pik der nærmest sprang lige ud i ansigtet på hende. Hun åbnede munden og min pik gled stille ind i hende vidunderlige varme mund.

Jeg skævede over til Per der lå og spillede sin pik lige så stille mens han smilende så Maria sutte min pik.

Min drøm var gået i opfyldelse min pik befandt sig i den skønne kvindes mund og hendes ene hånd om min pik bevægede sig frem og tilbage imens den anden hånd kælede for mine nosser – hvad mere kan en mand næsten ønske sig?

Efter nogle minutter trak Maria sit hoved væk fra min pik rejste sig og kyssede mig dybt og inderligt.

Trak mig over mod sengen hvor Per gav plads så vi kunne ligge der alle tre – jeg hilste pænt på Per – det havde der jo ikke være mulighed for før.

Lidt akavet at ligge nøgen i en seng med en anden mand og en ligeså nøgen kvinde, men bestemt ikke noget der skræmte mig.

Pers pik var stiv og han rakte en hånd ned på Marias fisse hvor han kælede for hendes skamlæber og klit.

Hun stønnede lidt og sagde: “Henrik knep mig jeg vil ha din pik” – sådan en anmodning er der ingen mænd der kan stå for – så jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben spredte dem lidt ud til siden dykkede ned og satte tungen på hendes klit hvilket fik hende til at give et langvarigt suk.

Jeg spredte hendes skamlæber med mine tommefingre og tungekneppede hende intenst – Maria vred sig i ophidselse og blev ved med at sige knep mig knep mig – jeg rettede mig op fik Maria om på alle 4, holdt om min pik mens jeg langsomt lod pikhovedet skille hendes våde skamlæber.

Jeg gled helt i bund i et langt pres Maria gispede og pressede sig bagud – Per lå på knæ foran Maria og så på os med et liderligt blik i hans øjne.

Han stak sin pik frem for at hun skulle sutte det gjorde hun uden betænkning.

Hvor lang tid der gik har jeg ingen anelse om men pludselig sænke Maria hovedet krummede ryggen lidt og stønnede tungt mens hendes kusse malkede min pik.

Hun lod sig glide helt ned på maven så min pik gled ud af hende med et lille svup – jeg lænede mig tilbage og så på Per der gjorde tegn til at han vil kneppe hende nu.

Jeg forlod sengen et øjeblik for lige at få lidt at drikke – sveden løb ned af mig.

Dumpede ned i en lænestol og så hvordan Per havde fået vendt Maria om på ryggen og nu kneppede hende i en missionær – frækt syn.

Min pik var stadig stiv og jeg legede lidt med den mens jeg nød synet af de 2 der kneppede henført dybt og blidt i lange tag gled hans pik frem og tilbage i Maria.

Hendes henrykkelse kunne ikke skjules hun nød virkelig at bile “bedækket” af den norske viking.

Hun fik en heftig orgasme hvor hun nærmest løftede Per op fra sengen og gik mere eller mindre i bro under ham.

Knepperiet hørte langsom op og Per trak sig ud af hende.

Han rullede ned fra hende og greb ud efter den drink han havde efterladt på natbordet ved sine af sengen.

Vi talte alle om hvor skønt det havde været og hvor mærkeligt det faktisk var at vi havde mødt hinanden og det havde udviklet sig som det havde gjort.

Maria og jeg havde jo mødt hinanden før uden at det havde ført til sex. Per og Maria kendte hinanden fra Facebook men havde aldrig mødt hinanden irl.

Maria synes vi skulle have lidt at spise og foreslog noget roomservice men hun insisterede på at en af os mænd skulle skjule sig på badeværelset når tjeneren kom med det, Maria fandt det var OK at personalet så en mand på hendes værlse men ikke 2!

Det blev Per der blev beordret “væk” og Maria og jeg iførte os hver sin badekåbe, men inden der blev bestilt noget skulle der altså lige luftes lidt ud der hang en tung duft af sex i rummet.

Som sagt så gjort vinduet blev åbnet og døren lidt på klem for at få lidt gennemtræk – mens det stod på bestilte Maria roomservice med mad og vin.

Det kom ret hurtigt og efter døren var lukket efter besøget af en i øvrigt slank og godt udseende kvinde satte vi os rundt om på sengen og spiste med velbehag – frækt at sidde nøgen med 2 andre menneske i en hotelseng og spise veltillavet let mad.

Der blev ryddet op og Maria havde fået hånden på min pik der livede gevaldigt op med udsigt til igen at skulle på “arbejde” i en dejlig varm kvinde.

Maria lagde sig på alle 4 og jeg knælede bag hende pludselig mærkede jeg Pers hånd på min pik – jeg stivnede lidt hvad sker der tænkte jeg, men han ville bare styre min pik på plads mellem Maris skamlæber.

Forresten en lidt dejlig fornemmelse at mærke en mandehånd på pikken.

Jeg kneppede Maria i lange seje stød så hendes bryster gyngede frem og tilbage i takt med stødene.

Per sneg sig ind under hende i en 69 så han kunne slikke hendes fisse mens min pik gled ind og ud af hende.

Maria havde selvsagt bemægtiget sig Pers pik som hun ivrigt suttede, det var en skøn måde at betjene en dejlig kvinde på.

Efter en tid byttede Per og jeg og akten fortsatte et stykke tid indtil Per på klingende norsk meddelte at nu ville han snart fylde hendes dejlige kusse igen med han sperm.

Jeg bad ham vente lidt og lagde mig på ryggen sagde til Maria at hun skulle ride mig og Per skulle prøve at kneppe hende analt – Maria så mildest talt chokeret ud, hun var nok ikke vild med at få en pik i røven, men tanken om 2 inde på en gang tændte hende helt af.

Per fugtede det lille hul med spyt og noget af Marias egne safter satte pikhovedet mod hendes ringmuskel og pressede lidt på for at komme ind Marias gav sig en del og på hendes ansigtsudtryk kunne jeg se hun i hvert fald ikke nød den del af legen. Stille og roligt fik Per pikken til at glide ind og Maria slappede af – nydelsen betog hende.

Det var en fantastisk følelse at mærk Pers pik gennem den tynde væg mellem hendes kusse og hendes endetarm.

Vi fandt en rytme der passede os alle. Tunge stønnende åndedræt fyldt rummet, sengen gav sig lidt jeg kælede for Marias dejlige bryster og var specielt opmærksom på hendes stive brystvorter.

Jeg kunne mærke at spermen var ved at bane sig vej og ville ud jeg stønnede: “Per jeg skal snart aflevere er du med?” – Han nikkede ændrede sin rytme en smule – det var vidunderligt at mærke hans pik glide frem og tilbage men jeg holdt min pik stramt helt oppe i Maria.

Så skete det Pers pik begyndte at pulserer min pik fulgte øjeblikkelig med og i en gennemført om end lidt usædvanligt sexakt pumpede vi Maria fuld af livgivende sæd.

Tiden stod stille der blev åndet tungt, svedige holdt vi fast i momentet, i oplevelsen, i den fænomenale ting vi lige havde gennemført.

Per trak sig ud og gik ud på badeværelset for at vaske sin pik og samtidigt hente et håndklæde til al den sperm der drev ud af Maria.

Vi kiggede matte og trætte på hinanden skålede og drak resten af rødvinen, sagde ikke noget der var ikke noget der skulle siges eller snakkes om, alt var sagt og gjort.

Per hilste af med os kyssede Maria og gik til sit eget værelse.

Maria og jeg faldt i søvn i hinandens arme nøgne, mætte og en fantastisk oplevelse rigere.
Vi vågnede af os selv jeg havde stiv pik og det synes Maria ikke skulle spildes.

Vi lagde og i ske og kneppede stille, behersket og skønt indtil Maria kom ved hjælp af sin egen finger på hendes klit – kussens sammentrlknikng kunne jeg ikke klar så jeg sendte en god ladníng op i Maria – taknemmelig for at hun var på P-Pille så jeg slap for at bruge kondom.

Efter et relativt kort møde skiltes vi med et løfte om at holde forbindelsen til hinanden alle 3 men det er lettere sagt end gjort – faktisk så jeg aldrig Maria og Per igen – trist ja, men sådan noget sker jo.

porno med danske piger