Fødselsdagsgave på Jamaica

SPAR MANGE PENGE

På sengen lå to mørke kvinder.. nøgne….og råbte ”Happy birthday”. Ann grinede og puffede mig ind i værelset. De to kvinder var hendes bedste veninder…

Jeg havde et halvt år tidligere været på en tre ugers ferie sammen med en kammerat på Jamaica.Vi havde boet på et gammelt men særdeles velholdt hotel i Montego Bay, og var hurtigt blevet meget ”kendt” blandt hotellets personale. Vi måtte næsten altid forbi baren på vej ind – og ud af hotellet, og talte tit med de lokale ansatte. Det skulle snart vise sig at det gode forhold til de lokale kom til at give mig en fantastisk oplevelse her et halvt år senere.Vi blev inviteret til en ”lokal” grill-fest på en af de fantastiske strande en aften, og her skete det. Jeg faldt i snak med en af de lokale kvinder som stod i baren, og det blev vist til lidt mere end almindelig ”bar—snak”. Vi endte med at lave en aftale om at skulle ses senere i løbet af ugen. Desværre var det den sidste uge vi skulle være derovre, så vi fik kun set hinanden et par gange mere uden at det blev til mere end lidt kys og kærtegn.Efter hjemkomsten holdt jeg kontakten ved lige til nogle danskere vi havde mødt som boede på Jamaica, og også til Ann, som bartenderen hed. Skæbnen ville at jeg nu her et halvt år senere fik mulighed for et job i en periode på Jamaica. Jeg skrev til Ann at jeg ville dukke op og var lidt spændt på om hun ville være i baren stadigvæk. Jeg tog fra lufthavnen til mit hotel (hvor vi boede sidst) og kom op på mit værelse. Og hold da op en overraskelse.. en kæmpe frugtkurv og en flaske champagne og to glas… og et kort :Welcome back to Wexford Court . from Management and Staff. På et eller andet niveau må vi have gjort opmærksom på os selv sidst !!

Nå.. af sted til stranden / baren for at se om Ann var der. Hun stod der. Gudeskøn ..Sort og charmerende. Hun fløj mig om halsen da hun så mig, og fortalte hun havde fået fri resten af aftenen. En hurtig drink i baren… og så hjem til hotellet. Vi væltede om på sengen og flåede tøjet af hinanden. Nåede knapt nok noget forspil inden hun væltede mig om på ryggen og kravlede op på min stive pik og begyndte at ride mig. Hun kom lynhurtigt .. rystede og krampede. Hun forsøgte at dæmpe sig, men måtte bide i puden for ikke at forstyrre nabo-gæsterne. Da hun var faldet lidt til ro hoppede hun af min pik og suttede mig til en fantastisk udløsning.

SEX I DAG?

To dage senere var det min fødselsdag. Vi havde aftalt at gå i byen og spise. Hun sagde jeg ville få min gave senere på aftenen…. Og smilede skummelt. Efter middagen gik vi hjem på hotellet… fik en enkelt drink i baren og tog elevatoren op… I den korte tid det tog op til anden sal nåede hun lige at få en hånd i mine bukser.. klemme pikken og give mig et vådt kys med sine herlige læber. Vi nåede op.. ud af elevatoren og hen til værelset. Da jeg åbnede døren stod jeg som lammet. På sengen lå to mørke kvinder.. nøgne….og råbte ”Happy birthday”. Ann grinede og puffede mig ind i værelset. De to kvinder var hendes bedste veninder, og de tre ”hyggede” sig ofte sammen fik jeg at vide. Ann havde fået aftalt med hotellet at de skulle lukkes ind på mit værelse.

Ann vendte mig om mod hende.. kiggede mig dybt i øjnene og sagde med kælen stemme at resten af natten var hendes gave til mig. Jeg skulle bare nyde..og så fik jeg en langt kys. De to kvinder havde rejst sig op. Den ene gik i badeværelset og den anden kom hen og tog mig i hånden og ledte mig også derud. Badekarret var ved at blive fyldt med duftende skumbad, og de begyndte begge at tage mit tøj af. De førte mig ned i badekarret.. en siddende bag mig..og den anden foran med front imod mig. Hende bag mig trak mig helt ind til sig så jeg kunne mærke hendes stive brystvorter på min ryg. Den anden var i gang med at massere min pik under vandet, og jeg kunne ikke holde hænderne fra hendes bryster da hun lænede sig frem. Det blev belønnet med et kæmpe smil med kridhvide tænder mellem to svulmende læber som satte yderligere gang i fantasien om hvad mon natten kunne bringe. Efter lidt gensidig vask og pilleri kom Ann nøgen ind i badeværelset. Hun satte sig på toilet-brættet og betragtede os lidt, og beordrede os så op af vandet.. og ind i sengen. Så ville hun selv smutte under bruseren.

Inde på sengen blev jeg placeret på ryggen…og de begyndte begge at slikke og sutte min pik. Den ene tog hovedet i munden og lod tungen lege.. den anden kyssede og nulrede mine nosser. Lidt efter kravlede den ene op og satte sig over mit hoved, med front mod pikken. Hun sænkede sig så min tunge kunne nå hendes glatte fisse.. og det var ikke kun fra badet hun var våd kunne jeg smage. Hende der suttede min pik begyndte pludseligt at stønne heftigt. Det var Ann der var kommet ud fra badet, og lå og slikkede hende.

Ann puffede hende væk fra min pik og kravlede op og satte sig ned over den. Hun begyndte at ride i et roligt tempo, mens hende jeg slikkede begyndte at stønne og sitre… og da Ann bed let i hendes brystvorter kom hun i en langsom lang orgasme som hun sad helt stille og lod sig glide ind i. Hun sad bare og hulkede mens jeg kunne mærke fissen trække sig sammen i små ryk om min tunge. Hende der havde suttet lå og legede med sig selv kunne jeg se da den anden kravlede ned fra min tunge… og det syn sammen med hele ”scenariet” gjorde at jeg kom uden varsel i en kæmpe orgasme… Efter den måtte jeg sunde mig lidt, men så gik de tre i gang med hinanden. Det var tydeligt at se de kendte hinanden særdeles godt. De vidste nøjagtigt hvordan de skulle bringe hinanden helt ud i tovene…. Og når jeg havde kræfter blev jeg hevet med ind i legen.

En meget lang nat… og en himmelsk fødselsdagsgave som man nok kun får lov at opleve én gang i livet.

porno med danske piger