Skridtet fra A til B

SPAR MANGE PENGE

Hun nød det virkeligt kunne jeg se, og det var både frækt og ophidsende at stå der og hengive sig til en fremmede, samtidig med at jalousien naturligvis boblede…

Ofte havde vi talt om det, flirtet med tanken og ægget hinanden med ordene når vi lå og hyggede os sammen. Næsten fire år var der gået fra jeg henkastet havde luftet min fantasi for hende, til dagen hvor fantasien skulle leves ud, i virkeligheden, fantasien om en ekstra mand i vores seng. 

Vejen til dagen, for små to år siden, havde dog været meget lang, og startede da vi var knap midt i 30’erne. Flere grænser og tabuer har, skulle berøres, luftes, udredes, afklares og ikke mindst tales igennem. Den første gang jeg luftede min fantasi for hende, afviste hun nærmest kategorisk. Hun indrømmede, at fantasien kunne hun da godt følge, men i hendes hoved var det utroskab, og det kunne hun ikke leve med. Men efterhånden som tiden gik luftede jeg igen fantasien fra tid til anden. Nogen gange sådan bare henslængt, og andre gange når vi begge var i en opløftet intim stemning. Stille og roligt begyndte hun selv at digte med på fantasien, selv om hun til at starte med altid understregede, at det kun var fantasi. Efter ca. 3 år begyndte hun selv at bringe fantasien på banen. Sådan på en sød måde, på det helt rigtige tidspunkt at spørge ind til “hvordan …”. Når jeg f.eks. lå oven på hende, og vi begge nød både synet og følelsen af min pik som våd og glinsende gled ind og ud af hende, kunne hun spørge “hvordan tror du, du ville have det med at se en fremmedes pik, på denne måde frem for din, se sådan ud, glidende ind og ud af mig?”, “hvordan vi det mon være, hvis en fremmed mand fører sin hånd ned i mine trusser?” eller “hvordan mon det vil være at en fremmed lå og kærtegnede min nøgne krop, med sine hænder?”. Altid efterfulgt af tillægsspørgsmål som “kunne du tænke dig det?”, “kan du klare det?” eller “kunne det ikke være frækt?”.

Jeg tror næsten ikke at der fandtes den gradbøjning af fantasien, som vi efterhånden i vores hoveder og vores leg ikke havde gennemgået. Som årene var gået tændte tanken os begge mere og mere. Og når man leger med ilden, så risikerer man jo som bekendt også en dag at blive brændt. En dag hvor børnene var lånt ud til bedsteforældrene fra om formiddagen, inklusiv overnatning, havde vi siden de var blevet hentet, gået og smådrillet hinanden på små pikante måder. Alle gardinerne i huset var blevet rullet for, vi var gået i bad, vasket og barberet os, hygget os med at smøre hinandens kroppe ind i creme, og fundet noget af det undertøj frem som vi hver især vidste at den anden nød at se og mærke hinanden i. Kun iført undertøj, valsede vi kronisk rundt om hinanden i løbet af dagen. Altid kom vi lige til at strejfe hinanden når vi passerede hinanden. Stillede os i vejen i døren for hinanden og “tvang” den anden til at kysse for at lade denne passere. Og ikke mindst kunne vi ikke lade være med hele tiden lige at gå hen og mærke, nusse, pille, nappe, småbide og kærtegne hinanden. Hele tiden komplimenterede vi hinanden med hvor dejlig, appetitlig, indbydende og fræk den anden så ud. Som dagen gik, og liderligheden steg, begyndte fantasierne også at lege med. Bedst som vi igen står og kysser spørger jeg hende om, om hun ikke kunne tænke sig at være rigtig fræk i dag. Jo, svarer hun sødt tilbage til mig. Hun havde faktisk selv gået og pudslet lidt med tanken om, om det ikke skulle være i dag, at vi skulle prøve, at hun skulle være sammen med en fremmed mand.

SEX I DAG?

En varme spredte sig rundt i hele min krop, samtidig med at det føltes som om, at toppen af mit hoved blev helt koldt, som om alt blodet pludseligt drønede helt ned i fødderne, og gjorde dem svedige. “Mener du det?” spurgte jeg for at få bekræftet at jeg faktisk havde hørt rigtigt. “JA”, svarede hun sødt igen og smilede med sine læber og øjne op til mig. “og det kilder helt ned mellem benene på mig bare ved tanken”, tilføjede hun. Vi havde jo så tit talt og fantaseret om det, så på en eller anden pudsig måde, virkede det helt naturligt at sige, at så syntes jeg bare vi skulle kaste os ud i det, og smede mens jernet var varmt.

Hun trak mig ind på vores kontor og tændte for vores computer. Hun åbnede internettet, og gik ind på Scor’s hjemmeside. Jeg vidste godt, selv om hun aldrig havde fortalt mig det, at hun havde en profil derinde, og hun vidste jo naturligvis også godt at jeg vidste det, for hun havde aldrig gjort ret meget for at “slette” sine spor på computeren, når hun havde brugt den. Det var en af de der stilletiende aftaler hvor man accepterer, men ikke taler om det. Jeg kunne se hun tog sig lækkert ud på sine profilbilleder. Der var også et par frække imellem, men ingen uanstændige eller platte totalt-nøgen-billeder. Flotte billeder i undertøj eller nøgen, men hvor godterne tirrende var dækket til, så fantasien måtte arbejde. Hun smilede op til mig fra kontorstolen, med spørgende øjne. “Jeg syntes det ser spændende ud”, sagde jeg til hende og smilede anerkendende.

Med sikker hånd loggede hun sig på chatten, og i løbet af en tid lykkedes det hende også at få en mand med på vores lille leg, og han fik vores adresse, så han kunne køre hjem til os. I løbet af en times tid ringede han på vores dør. Vi var meget ens i højde, drøjde påklædning osv. Og så var han rigtigt flink, kunne snakke med på nærmest alt, havde meget de samme holdninger som os selv til flere ting, men kunne også sagtens udtrykke sin uenighed, når det var tilfældet. I andre ord, så var der en rigtig god kemi imellem os.

Vi fik noget mad, noget vin og et par drinks for ligesom at løsne lidt og skabe lidt stemning. Min kæreste var iført en tynd lys sommerkjole, som faldt let ned over hendes krop. Når hun gik rundt, eller når hun bukkede sig ned, kunne man ret tydeligt se hendes flotte undertøj gennem det tynde stof. Hun vidste det godt, og hun gjorde også hvad hun kunne, for at vi skulle se hende. Morten, som den fremmede hed, kunne jeg også se fulgte hende intenst med øjnene, for hver gang hun bevægede sig. På et tidspunkt nikker jeg til ham med et smil, og indikerer, at det er OK, at han måtte lægge an på hende. Næste gang hun stod op ved siden af ham, da han sad i sofaen, så jeg hvordan de fik øjenkontakt og smilede til hinanden. Jeg så hvordan han flyttede sin hånd fra sit lår, og lagde den på bagsiden af min kærestes lår. Det gippede i os begge, som om vi pludseligt begge havde fået stød på samme tid. Hun slappede af igen, for hendes skuldre faldt atter lidt ned. De fortsatte med at smile til hinanden, mens hun bare stod der, helt ubevægelig. Han begyndte i små bevægelser at føres hans hånd stille og roligt op og ned langs bagsiden af hendes lår. Hun drejede sig lidt over mod ham, og han førte så også sin anden hånd om på bagsiden af hendes andet lår. Igen kørte han forsigtigt lidt op og ned af bagsiden af hendes lår, men langsomt mere og mere vovende opad. Hun lænede sig lidt ind over ham, og hvilede sine hænder på hans skuldre, og nød bare at blive berørt så kærligt. Jeg kunne se hans hænder forsvinde længere og længere op under hendes kjole, og at de snart ville være ved hendes baller. Hun mumlede nogle uforståelige tilpasheds lyde, og et gurglende “mmmh!” da Mortens hænder gled op over hendes baller, under kjolen. Det sugede helt vildt i min mave, at se dem der i sofaen. Fornemme hvordan min kæreste blev mere og mere saglig, ved denne fremmedes berøring, men det føltes rigtigt, det føltes godt.

Jeg rejste mig op, og lynede hendes kjole op i ryggen, lod den glide ud over hendes skuldre, og trak den så stille ned over hendes krop. Lidt af gangen lod jeg mere og mere af hendes krop afsløres for Morten, som med store øjne beundrede hendes skønhed åbenbare for sig. Da kjolen faldt til gulvet, placerede han sine hænder på hendes hofter, lænede sig frem, og kyssede hendes maveskind, lige hen over trussekanten, og gentog herefter det samme på hvert af hendes lår, igen lige ved trussekanten, strejfende hendes skamlæber uden på trusserne med sine kinder. Hun nød det virkeligt kunne jeg se, og det var både vildt fedt, frækt og ophidsende stå der og hengive sig til en fremmede, samtidig med at jalousien naturligvis boblede et sted bag hjertet. Men når man har sagt A, så siger man også B, hjemme hos os. Jeg ville ikke være bekendt at lade legen komme så vidt, og så bakke ud, allerede her. Jeg foreslog vi skulle gå ind og lægge os i vores seng, så vi begge kunne forkæle min kæreste samtidig. Inde i soveværelset lagde hun sig midt i sengen, kun iført sit undertøj. En arm ud til hver side, så hun kunne have os liggende på hver sin side. Morten og jeg klædte os af og lagde os op på hver vores side af hende. Som vi lå der på hver side af hende, vender hun hovedet over om mig og siger “i aften skat, har Morten lige så meget ret til mig som du har, med ALT hvad det indebærer!”, og ser derefter over på Morten og sige “jeg vil have at du giver mig alt hvad du har i dig, og du må alt hvad du har lyst til med mig”. Når vi taler min kæreste var det ikke så små ord, for jeg ved at hendes grænser sagtens kan udfordres, især når hun først er tændt. Morten og jeg gik i gang med at kærtegne og kysse hende over det hele. Vores hænder gled op og ned og rundt på hendes krop. Hendes bryste blev masseret, hendes brystvorter blev forsigtigt nappet og bidt i. Vores hænder cirklede rundt om hendes fisse. Op langs indersiden af hendes lår, og lade hånden glide enten langs trussekanten, eller op over selve venusbjerget. Stille og roligt blev vi begge mere vovede. Jeg vidste at når først jeg begyndte at føre min hånd in på indersiden af hendes undertøj, så ville Morten hurtig følge efter, og jeg havde jo stadig denne boblen af jalousi et sted bag hjertet, så jeg tøvede med at komme i gang. Det blev åbent bart for langt trukket for min kæreste, for hun greb Mortens hånd da den igen kom glidende op over hendes venusbjerg. Holdt den der et kort øjeblik, kikkede over på mig, flettede sine fingre ind i Mortens, og førte begge deres hænder ned i hendes trusser. Jeg sank en stor klump, da jeg så Mortens og min kærestes hånd forsvinde ned i hendes trusser. Morten komplimenterede hende ved at fortælle hvor lækker fræk og glat hendes fisse føltes. Jeg kunne mærke hvordan Mortens ord fik boblerne i mig til at blive til brus. For første gang tøvede jeg rigtigt, var jeg nu sikker på at det var det her jeg ville. Jeg kikkede på min kæreste, og jeg kunne se på hende, at hun i hvert fald IKKE var i tvivl. Jeg kunne se hvordan deres hænder bevægede sig der under trussernes stof, og jeg vidste godt hvor Mortens fingre efterhånden var på vej hen. Min kæreste slap Mortens hånd, løftede sin lænd og trak sine trusser ned, stadig med Mortens hånd plantet mellem sine ben. Jeg så det så tydeligt, hvordan hans hånd kærtegnede hendes fisse, og hvordan hans fingre legede inde mellem hendes ben og med hendes kilder. De var helt våde og glinsende, så der var ingen tvivl om, hvordan hun lå og nød det. Jeg gik helt i stå med mit eget arbejde, og lå bare der og så på dem, hvordan de blev mere og mere intime med hinanden. Jo mere jeg veg pladsen, jo mere tog Morten over. Han nærmest kravlede mere og mere ind over hende, kyssede hende mere og mere intenst, søgende og frækkere og frækkere.

Hun tog sin BH af, og med blottede bryster trak hun Morten ind mod sig. Hun kikkede over på mig og sagde hæst “nøj hvor er det her bare lækkert og frækt”, smilede og lukkede sagligt sine øjne. De lå en stund og gned sig mod hinanden. Indtil nu havde hun bare ligget der og ladet os forkæle hende, men nu blev hun selv mere aktiv. Hun førte sin hånd ned mellem Mortens ben og tog kælent fat om hans pik. Gned den kærligt op og ned i sin hånd, og stønnede sagte imens. Hun rejste sig op på knæene, vendte sig om og satte sig i en 69’er hen over Morten. Hun sænkede sin fisse ned mod hans læber og småbrølede et langt “jaah” da Morten stak sin tunge frem, og begynde at slikke hendes lækre våde fisse. Det nærmest sortnede for mine øjne da hun kort efter læner sig forover, og nærmest hæmningsløst sultent sluger hans stive pik helt ind i sin mund. Jeg kan se hvordan hendes mund og tunge ælter op og ned over hans pik, og hendes hånd samtidig onanere den på livet løs. Jeg kan se hvordan hendes underliv rytmisk bevæger sig rundt om hans mund, for at mærke hans tunge alle steder i sin fisse.

Sådan ligger de en tid og slikker hinanden. Jeg får sundet mig lidt, og prøver igen at leve mig ind i legen. Lidt kejtet får jeg fremstammet til hende at jeg syntes det ser rigtig lækkert og frækt ud, det hun har gang i. Jeg ligger en hånd på hendes lænd, og lader den kærtegne hendes ryg og ned over hendes baller. Jeg kan mærke at hun er dybt optaget, for hun reagerer ikke synderligt på min berøring. Hun stopper med at sutte Mortens pik, løfter sig op, vender sig og sætter sig over skrævs på Mortens lår. Hans pik ligger nu fladt og stiv op over hans mave, og jeg kan se nede mellem min kærestes ben, hvordan hendes fisse nu står helt åben, fordi den er så lækker våd og fedtet. Det ligner en gabende revne, som er klar til at sluge alt op i sig. Våd og glinsende, åben, sulten og meget klar. Hun smiler over til mig, griber igen om Mortens pik, og begynder at kærtegne den. Morten lægger sine hænder på hendes lår, og hun rykker et nyk fremad. Hendes glinsende åbne våde fisse trykker hun ned mod roden af Mortens pik, og det ligner nærmest som om hans nosser bliver suget op mellem hendes ben. Hun løfter sit underliv op, og fører Mortens pik ind mellem sine skamlæber. Hun lukker øjnene og lader hans pikhoved glide et antal gange frem og tilbage mellem skamlæberne, og jeg kan tydeligt se hvordan den skiller læberne ad, og glinsende kommer til syne, for hver gang hun har den fremme og kilde sin klit. Lidt efter fører hun den bagud, og stopper lige der hvor jeg ved den hviler i åbningen til hendes varme grotte. Med tågede øjne ser hun over på mig, og spørger, om det er det her jeg har fantaseret så meget om at se? Ja, stammer jeg tilbage, og forsøger at smile, alt imens mine frækkeste tanker kilder i hele min krop, men også min jalousi bruser i mit hjerte, i et fantastisk sammensurium. Hun fugter sine læber, og lader sine fingre legende glide op over Mortens pik, videre op over sin fisse og tilbage igen nogle gange. Så spørger hun om jeg nu er helt sikker på, at jeg kan klare at hun lader Mortens pik komme op i sig. Lige i det sekund, løb tvivlen af med mig, og jeg svarede, “nej, det er vildt frækt det her, men at se en fremmede pik i din fisse, skal måske alligevel vente lidt”. Hun så på mig med halvlukkede tågede øjne. Sekunderne varede en evighed. Så sagde hun “bare ærgerligt”, lukkede øjnene, og jeg så hvordan hendes underliv i små bevægelser begyndte at vippe op og ned. Få vip, og Mortens pik gled langsom men sikkert dybere og dybere op i hende. En saglig lyd kom fra hendes hals, og snart gled det sidste af Mortens pik helt op i hende. Hun satte sig helt stille til rette på Mortens underliv, et par små bevægelser fra side til side, for at sikre sig at hun havde hver en millimeter af ham oppe i sig. Hun lod sine hænder og fingre glide ned over sin fisse og ud over Mortens mave. Lidt ind mellem sine ben, for lide at mærke hans pik, varm derinde mellem sine skamlæber. Jeg kunne se fugten løbe ud mellem hendes ben, for en dråbe samlede sig på kanten af hendes ene skamlæbe. Hun løftede sig let, og jeg så så tydeligt det fugtige aftryk af hendes meget våde fisse på Mortens underliv. Et par små stille bevægelser op og ned, og jeg kunne høre de velkendte smaskelyde af en pik som bevæger sig ind og ud af en smask våd fisse. Skulle jeg blive sur, skulle jeg græde, skulle jeg bare gå, eller skulle jeg bare nyde det, som jeg havde drømt og fantaseret om i alle disse år?

 

porno med danske piger