Kursus med bonus del.2

SPAR MANGE PENGE

Hørte en banken på ruden… FUCK! Nogen har stået og set på os… vi fik i et kaotisk øjeblik rodet os rundt, samtidigt med at vi begge forsøgte at få sat tøjet nogenlunde…

SEX I DAG?

Vågnede ved at jeg blev rusket blidt, Aja, kom og få kaffe. Missede lidt med øjnene og så Allan stå lænet ind over mig. Godmorgen frække, sagde han og bøjede sig for at kysse mig. Dejligt. Strakte mig lidt og fik sat mig op, mens Allan gik op på hemsen og satte sig. Rakte ud efter en bluse, men Allan kiggede bestemt på mig og sagde at det ikke behøvedes. Hvad var han nu ude på?  Med en let varme i skridtet gik jeg op til ham. Han rejste sig, kom lige og se udsigten fra vinduet, Han gik om bag mig, mærkede varmen fra ham og gik over mod det tremmebesatte vindue.  Der var en fin udsigt, en gammel snørklet gade med de første af morgensolens stråler. Et billede værdigt nåede jeg at tænke, inden Allan havde presset sig op ad mig. Åh, gispede jeg. Han var varm og jeg mærkede tydeligt hans begyndende erektion mod mine baller. Hans hænder havde et fast tag i mine hofter og bevægede sig nu op ad, klemte om mine bryster. Lukkede øjnene og nød det. Han fangede min ene hånd med sin. Hviskede stille i mit øre hvor fræk jeg var, at han havde vild lyst til mig, og ved et pludseligt klik, erkendte jeg at Allan havde distraheret mig tilstrækkeligt til at kunne låse min ene hånd fast til tremmerne. 
Hev lidt i armen, men sad fast. Bare leg med, hviskede Allan. Var en smule usikker, men godtog legen og havde snart min anden hånd spændt fast også. Så snart det havde sagt klik anden gang ændrede Allan facon, med et syngende klask smækkede han min numse. Du er så meget en liderlig luder, nærmest hvæsede han og smækkede igen. Kunne ikke lade være med at komme med små gisp af smerte. Efter 10 slag glødede mine balder, og noget af den glødende varme havde forplantet sig i mit skød så da Allan nu lod fingrene løbe gennem min revne, var han ikke sen til at kommentere hvordan det sejlede. Så straf hjælper ikke engang, sig du vil ha min pik, tig om den. Opstemt begynder jeg at tigge; Åh Allan giv mig din lækre pik, knep mig med den, brug mig. Han presser sig hårdt ind mod mig napper i mine brystvorter. Gnider forventningsfuldt numsen mod ham, nu skal jeg snart gennembores af hans skønne pik. Meen Aja, hvisker han drillende, det er ikke din fisse der får… mærkede hvordan det dunkende pikhoved pressede mod mit stramme hul. Nej protesterede jeg; er slet ikke varmet op der. Når du sådan kan lade Christoffer fylde din røv, så må du ta min pik også, og så pressede han uden videre sin spændte pik op i min stramme røv. 
Klynkede lidt af smerten, men han fortsatte roligt med nogle dybe suk. Helt inde holdt han pause, hev mig lidt i håret. Du er så stram Aja, fuck det er godt! Peb stadig lidt da han fortsatte i rolige stød, men ku godt mærke at det kunne have været meget værre, han havde vist været betænksom nok til at smøre pikken ind i creme først. Efter nogle minutter havde jeg vænnet mig til at være fyldt af hans tykke pik, og begyndte stille at presse numsen imod og komme med små støn. Allan reagerede med det samme, fik et par klask i numsen. Åhr, din liderlige tøs!  Så tog han et fast tag i mine hofter og begyndte i højt tempo at gennemkneppe mig. Kunne ikke holde nogle skrig tilbage, han fyldte mig så vildt. Stønnene fra Allan blev højere, nu ville han snart sperme min røv til.  Åhr ja brølede han, de første par sprøjt fik jeg oppe i mig, så trak han sig ud og lod de sidste sprøjt ramme mine baller. Smæk! Smæk! Du har en skøn røv Aja, den må jeg have igen. 
Slipper du mig ikke lige løs Allan? Nah Aja, det tror jeg ikke, jeg skal til møde med et par af de andre nu her, og så kan du jo håbe på at din Christoffer kigger forbi, smider nøglerne her. Vi ses! Kunne høre ham pusle med tøjet og kort efter gik døren. Fuck! Jeg ku da ikke bare stå her, nøgen og tilspermet. Prøver det bedste jeg kan at få hevet i håndjernene og se om ikke jeg kan vride mig løs, men det hjælper intet. Ved ikke hvor længe jeg har stået der da det banker på døren. Åh nej. Ikke rengøringen nu, vil ikke findes stående sådan her. Det Banker igen. Aja, er du der? Åh! Det er Christoffer. 
– Christoffer kalder jeg hæst kom bare ind… Hører døren åbne. Ville bare lige se om du var okay, du kom ikke til morgen…mad…en… Christoffer havde tydeligvis fået fanget mig med øjnene, nok ikke hvad han lige havde forventet. Kom og løs mig, nøglerne ligger på bordet, bad jeg.  – Du skulle ha sendt ham ud i går, det ved du vel? Christoffer nærmede sig stille. Ved det godt sukkede jeg og så frem til at blive løst fri af håndjernene. Det skete bare ikke, Christoffer var stoppet op bag mig. Kunne fornemme hans nærhed og prøvede at vride mig så jeg kunne se ham. Christoffer…. ? Du står jo og er skrub liderlig, kan se hvordan din fisse glinser, kom det lidt hæst fra ham, så mærkede jeg hans hænder på mine bryster og fornemmede hans halvstive pik mellem mine balder. Hans varme hænder glider roligt ned over min krop, sender små gnister ned i mit skød, mmh. Han presser sig lidt hårdere imod mig, og da to af hans fingre forsvinder op i min våde fisse sukker vi begge. 
Klar til at få min store pik, hvisker han og jeg kan ikke andet end nikke, og sprede mine ben lidt ekstra. Stønner af forventning, Christoffer har bare en magisk virkning på mig. Hører ham rode med bæltet, og med et solidt tag i mine hofter presser han sin store pik op i mig, stønner højt, klynker lidt. Åh hvor han dog spiler mig ud, han støder til igen, og igen, så han er helt oppe i mig. Med en let brummen begynder han i rytmiske stød at kneppe mig, og jeg kan ikke andet end bare stå og nyde, stønne og skrige. Hans hænder er overalt på min krop, og han kysser og slikker min nakke og min øreflip. Da hans fingre begynder at koncentrere sig om min klit, mærker jeg, hvordan nydelsen flyver mod vilde højder. Åh Christoffer! Det bliver for meget… den totale udblokning af min lille fisse sammen med hans drillende fingre får det til at eksplodere for mig. Kommer med en serie af høje skrig og hulk, pikken bliver holdt som i en skruestik af min krampende fisse. Gisper efter vejret og mærker hvordan Christoffer støder ekstra hårdt til, og om muligt bliver endnu større i mig.  Sprøjter dig til med min klistrede sperm nu, stønner Christoffer højt, og får med et godt tag i mine hofter sin pik banket dybt op i mig, og jeg mærker hvordan det sprøjter ud af ham. Sæden presses ud af min fyldte fisse og løber allerede ned ad mine ben. Helt udmattede står vi lidt helt tætte, så kysser Christoffer mig i nakken, undskyld søde, du stod bare og så så fræk ud, hvor var det nøglen var?  Så trak han sig ud af min godt brugte fisse og kort efter var jeg løsnet af håndjernene og stod tæt omslynget med Christoffer og kyssede inderligt.
Havde den største lyst til at putte mig under dynen med Christoffer, men tog mig sammen og fik i stedet spurgt, om der ved morgenmanden var blevet givet besked om dagens program. Det var der, der skulle tages billeder her til formiddag, og der var foreslået lidt forskellige steder. Lad os tage ud mod Rømø foreslog jeg Christoffer som smilende var med på ideen. Vi kan ta min bil, sagde han, og tilføjede – Du skal ikke tage trusser på frække… 
Vejret var godt og det var rart nok at komme ud at køre. Christoffer var dejligt selskab og humøret var højt. Kunne ikke lade være med prøvende at lægge hånden på hans lår. Han gjorde intet for at flytte den, og hurtigt fik den kælet sig vej til bulen i bukserne. Med et lille suk får Christoffer sat sig lidt mere tilbagelænet og snart har jeg fået lukket hans halvstive pik ud. Lod min hånd lukke sig om skaftet og spillede den roligt, der kom nogle små støn fra Christoffer, og pikken voksede til fuld størrelse. Tjekkede vejen, helt øde, og så dykkede jeg ned over denne lækre pik, lod først tungen slikke hovedet blidt, så fra rod til spidst, inden jeg med Christoffers guidende hånd i mit hår, lukkede mine varme læber om pikken, og lystent gav mig til at sutte den så dybt jeg kunne. Havde svært ved at få vejret, og da Christoffer med fast hånd holdt mig nede måtte jeg hoste og gispe efter luft bagefter. Undskyld, men der kom en modkørende, sukkede han og puffede mig blidt tilbage til pikken. Ååh jah, du sutter vildt godt Aja, må ha dig igen… Gjorde mig kun endnu mere vild, uhm, din pik er skøn. Lod tungen køre drillende om hovedet, slikke nogle dråber af præsperm af. Lækkert.  Christoffer fandt en rasteplads at holde ind på. Kunne ikke koncentrere sig mere om kørslen. Sukkede dybt og nussede min nakke mens han igen blidt pressede mit hoved ned over sin hårde pik.  Suttede vildt på den, og lod hånden spille på skaftet. Åååhr brølede Christoffer og puffede mig væk. Må ha dig NU! Vi fik lagt sædet ned, det var ikke fordi der var meget plads, men snart efter lå jeg med struttende numse og Christoffer var i vild ophidselse ved at trænge dybt op i min fisse..
Det var vildt. Bilen gyngede og vi kunne på ingen måde holde lydende tilbage, jeg klynkede højt og indtrængende om at Christoffer bare skulle kneppe min lille fisse, bruge den og fylde den med hans lækre hårde pik.  Dybe hårde stød, der fik mig til at føle mig totalt udblokket, mærkede hvordan Christoffers støn blev hyppigere, han brølede vildt og jeg mærkede hvordan min fisse igen blev spulet af hans varme klistrede sperm. Han faldt sammen over mig, og vi gispede begge efter vejret. Så hørte vi en banken på ruden… FUCK! Nogen har stået og set på os… vi fik i et kaotisk øjeblik rodet os rundt, samtidigt med at vi begge forsøgte at få sat tøjet nogenlunde, og fik så øje på hvem der stod og grinede ind til os; Allan. 
Hvad så turtelduer, kommenterede han, da vi lettere misfornøjede med hans tilstedeværelse, kom ud af bilen. 
Jeg tænkte såmænd bare, startede han, at det kunne være lidt hyggeligt med nogle frække billeder af dig her i det fri, Aja. – Ja Christoffer kan da også komme med på nogle af dem hvis det er. Stod og vurderede ham lidt, havde mest lyst til bare at køre videre, men tanken om at blive fotograferet her havde sendt små gnister rundt i kroppen. Kan vi sige nej, spurgte jeg, Christoffer var jo ikke ligefrem fornøjet med Allan. 
Med et vurderende blik svarede Allan, joh, det kan i da sådan set godt.. Han rodede med kameraet; tror du ikke billedet her vil være et godt eksempel, når i skal lære lidt redigeringsteknikker senere, spurgte han mig og viste et billede hvorpå jeg stod nøgen og lænket til tremmerne, med et gabende røvhul og spermen der løb fra det. DET viser du ikke, røg det ud af mig. Nej selvfølgeligt ikke forsikrede han, hvis du da ellers går med til mit forslag. Så lidt på Christoffer og nikkede så til Allan, ok. Glimrende syntes han, hvad med dig Christoffer, er du med eller skal jeg klare hende alene? Det sidste blev sagt mens et frækt og overlegent smil gled over hans læber. Christoffer var selvfølgeligt med. 
Allan dirigerede os til et ugeneret sted med en lille skov som han fandt passende til formålet. Først dig Aja, sæt dig på knæene derhenne ved busken. Han knipsede et par billeder af med blusen og strut med brysterne. Kram dem, kys dem. Træk nederdelen lidt op. Han knipsede løs, Christoffer tog også nogle stykker. Blev varm i kinderne, og mærkede at det tændte mig lidt sådan at sidde og gøre mig til for dem. Her, ta den på, Allan smed en knaldrød læbestift hen til mig. Tog den på og lavede kyssemund. Han tog et par nærbillede, hviskede at senere ville han tage et billede hvor hans pik var mellem de læber. Så gik han lidt tilbage igen, Christoffer, stil dig bag hende og leg med brysterne. Var ved at være godt våd og lagde småstønnende hovedet tilbage mod Christoffers skulder. Mmh det var rart, han klemte mine bryster blidt, fandt så brystvorterne og klemte dem så jeg gispede lidt. Lagde næsten ikke mærke til knipsende fra kameraet. 
Hånden op under nederdelen nu. Allan nød det. Men det ku jeg dårligt bebrejde ham. Mens Christoffer lod hånden glide op ad mit lår og langsomt nærme sig mit våde skød, hviskede han kælent, hvor skøn han syntes jeg var og hvor frækt det ville blive at kneppe mig her i skovlunden. Allan kom over og tog nogle nærbilleder op under min nederdel. Kunne tydeligt se hvordan hans pik pressede på for at blive sluppet fri. Åååh! Kunne ikke tilbageholde nogle høje støn – Christoffers fingre havde boret sig dybt op i mig. Det blev for meget for Allan og hurtigt fik han åbnet sine bukser og beordret mig til at sutte hans pik. Kameraet klikkede løs, først af min tunge der slikkede skaftet, legede drillende med hovedet. Mine læber der kyssede pikken, og roligt lukkede sig om hovedet og suttede dybt. Snart havde Allan lagt kameraet og bollede min mund hårdt, så jeg måtte gispe efter luft og kvæle mine nydelsesstøn over Christoffers fingrearbejde. Pikken i min mund pumpede løs, Allans støn blev højere og mere ukontrollerede, åhr Aja, slug min sperm. Han trak pikken lidt ud så spermen sprøjtede ud over mit ansigt, noget af det greb jeg med munden, mens andet landede på kinderne, hagen og i håret. Sut den ren kommanderede han og tvang den ind i min mund. Igen fandt han kameraet så alt spermen i mit ansigt også blev digitalt foreviget. 
Christoffer, se nu at få hende lagt ned, en billig tøs som hende skal bare bruges. Han var ikke meget for at ta imod Allans ordrer, men på den anden side var pikken ved at sprænges af lyst. Han slipper mig og presser mig forover så jeg står på alle fire med numsen struttende imod ham, han fugter fingrene i min drivvåde fisse og presser dem mod min stjerne mens han sætter pikken mod fissen. Kan ikke andet end skrige højt, let af smerte over igen at blive fyldt så voldsomt, men mest af frydefuld nydelse. Er vild med den pik, ååh hvor den fylder mig. Christoffer stønner jeg, åh du er skøn…. Allan kommer igen over, tager billeder af min udblokkede fisse, og min let åbne stjerne… Før end Allan når at kommanderer det, har Christoffer selv trukket sin pik ud af mig og sat den mod røven, spænder let, men får så slappet af og langsomt forsvinder kæmpepikken op i min stramme røv. 
Tror alle dyr i miles omkreds blev skræmt væk af mine skrig, klynk og støn, kunne slet ikke få hold på det og skreg inderligt flere orgasmer ud i skoven. Christoffers støn bliver højere og blander sig med mine, han smækker min numse så den bliver helt rød. Med et godt tag om mine hofter banker han pikken dybt op i mig, og jeg mærker hvordan den eksploderer i min røv. 
Udmattede gisper vi begge efter vejret, helt i vores egen verden. Vi bliver dog hurtigt bragt tilbage af Allan der lige vil have et billede af sæden der løber ud af min ømme røv.
Jamen tak for billederne, afslutter han. Vi ses om et par timer.. 
Tror vist lige jeg skal have en pause puster jeg og smiler lidt til Christoffer…

porno med danske piger