Hjælp til konens veninde

SPAR MANGE PENGE

Hun sagde de havde aftalt at Vibeke skulle have noget pik i denne weekend. OK, svarede jeg spørgende, har I en bestemt i tankerne? –Ja, svarede Trine, din!…

Sikke en weekend jeg har været igennem. Min kones veninde, Vibeke, var sat til at føde den 12. dec. men det virkede ikke som om at den lille nye var enig i at skulle ud. Vibeke er en flot pige, med en stor barm, som jeg ofte har betragtet i smug. Jeg har også flere gange være heldig at få lov at se brysterne i fri dressur, når vi har mødtes i sommerhuset. Her har jeg også haft mulighed for at konstatere et par gange at hun er trimmet frækt for neden.

Tilbage til denne weekend. Vibeke kom hjem til os i fredags, og spiste lidt god mad. Da Vibeke er kommende alenemor, har min kone og hende aftalt at min kone skal med til fødslen. Vi sad i sofaen, og Vibeke klagede over at, nu ville hun gerne snart have det her overstået, for nu var hun gået 9 dage over tid. Vi har 2 børn, og hun spurgte pludselig om ikke vi havde et trick til at få sat gang i fødslen. Jeg grinte og sagde at det havde vi skam, vi bollede som gale de sidste par dage op til fødslen.

Vibeke grinte ikke, men svarede at hun skam snart havde slidt en dildo op, men uden held. Trine grinede og sagde at hun nok skulle have fat i den ægte vare. Min telefon ringede, og jeg gik på kontoret og snakkede et stykke tid. Da jeg kom tilbage, kunne jeg se på Trine at der var noget lusk i gang. Jeg spurgte, men hun benægtede i første omgang, men efter lidt pres indrømmede hun at de egentlig havde aftalt at Vibeke skulle have noget pik i denne weekend. OK, svarede jeg spørgende, har I en bestemt i tankerne? –Ja, svarede Trine, din!

En masse tanker farede igennem mit hoved, og der blev hurtigt trængsel i mine bukser. Jeg forsøgte at være cool, men jeg tror at min manglende stemme afslørede mig, da jeg spurgte hvordan de så mente det skulle praktiseres. De grinte begge og spurgte om jeg var i tvivl om hvordan man gjorde.

Vibeke gik på toilettet, og da vi var blevet alene spurgte Trine om det var ok med mig. Jeg vendte spørgsmålet, og spurgte hvad hun synes. Vi blev enige om at vores forhold sagtens kunne tåle det, men blev også enige om at Trine skulle være til stede imens. Vi gik ind i soveværelset, og Trine klædte mig af. Da jeg var nøgen gjorde hun tegn til at jeg skulle lægge mig på sengen. Vi kunne høre at vandet løb, og konstaterede at Vibeke måtte være gået i bad. Trine gav sig til at sutte min pik og nosser. Det at vide at hendes veninde kunne komme hvert øjeblik det skulle være, og ikke mindst forventningen til hvad der skulle ske om lidt, gjorde min pik stivere end nogen sinde.

SEX I DAG?

Vibeke trådte ind i soveværelset, og stod og kiggede på os. Hun var nøgen, og smukkere end nogensinde. Hendes bryster var spændte og hendes brystvorter var mørke og store. Hendes store mave sad perfekt på hendes slanke krop, og under den sås en lille tot hår.

Hun kravlede op i den anden side af dobbeltsengen, og lagde sig på alle fire, med ansigtet ud for mit. Hun smilede og spurgte stille om jeg var klar til at kneppe hende. Trine slap min pik, og rejste sig. Jeg tog plads bag Vibeke, og kælede kort for hendes glatte fisse. ”Knep mig nu”, kommanderede hun, og jeg skyndte mig at sætte pikken imod hendes åbning. Hun var våd, og overraskende stram. Hun stønnede højt, når jeg trykkede min pik i bund. Jeg blev egentlig lidt nervøs for om det gjorde ondt, men kom hurtigt på andre tanker ”Knep mig så hårdt du kan, for satan det er godt”, var ordene der blev ved med at strømme ud af hendes mund. Ud af øjenkrogen kunne jeg se at Trine lagde sig ved siden af os. Hun var også nøgen nu. Hun lå på siden og kiggede på os. Vibeke begyndte at jamre højt, og Trine nussede hende på kinden, og fjernede noget af hendes hår fra hendes kind.

Pludselig klemte hendes fisse omkring min pik, og jeg var ikke i tvivl om at der var en orgasme godt i gang. ”Stooop”, nærmest skreg hun, og jeg stoppede, men pressede pikken op imod bunden af hendes fisse. Efter nogle sekunder blev hun helt slap, og faldt om på siden, således at hun lå med front imod Trine. ”Hold kæft en dejlig pik han har”, de snakkede nærmest som om jeg ikke var der. Jeg sad stadig på knæ, og min pik stod stiv ud fra kroppen.

Trine gav hende ret, og lagde sig om på ryggen, og spredte benene. Vibeke og hende talte videre om hvor godt det er at blive bollet når man er gravid, og hvor udholdende min pik heldigvis var. Jeg benyttede chancen, og lagde mig ind over Trine, og stak pikken op i hendes meget våde fisse. Hun kiggede ikke på mig, men talte bare videre med Vibeke, imens jeg bollede hende stille og roligt. Nu var de begyndt at tale om ømme brystvorter, og pludselig lå de og kælede for hinandens bryster.

Vibeke klemte Trines brystvorter, og jeg bollede hende hurtigere og hårdere. Resultatet udeblev ikke. Trine lukkede øjnene, og stødte sit underliv imod min pik, for pludseligt nærmest at krampe over hele kroppen. Jeg kendte hende godt nok til at vide at nu skulle jeg sætte tempoet helt ned. Jeg kunne se at hendes hænder knyttede om lagnet, og nu kunne jeg mærke den varme væske imellem os. Hun fik en af hendes sjældne, meget våde orgasmer, og jeg var klar over at det ville koste en skift af sengetøj. Jeg trak mig ud af hende, og kyssede hendes mund, og hendes bryster. Hun blev liggende helt slap.  Der kom nogle små krampetrækninger, og samtidig sprøjtede en lille stråle ud af hendes fisse. Hun var helt væk.

Vibeke var rullet om på ryggen, og lå og kælede stille for sin fisse. Jeg tog plads imellem hendes ben, og slikkede forsigtigt hendes skamlæber imens hun stadig legede med sin klitoris. Det undrede mig lidt at hun kunne være så veltrimmet. Det måtte være svært med den mave. Jeg huskede da at jeg måtte stå for min kones trimning, da hun var gravid. Pludselig kyssede min kone mig på kinden og hviskede at jeg skulle flytte mig lidt. Jeg gav plads, og vi slikkede nu Vibekes fisse sammen. ”Kan du li´ frisuren” spurgte min kone.  Jeg nikkede, og svarede at det må være lidt svært selv. Trine afbrød mig ”Det er mig der har lavet den”. En masse tanker fór igennem mit hoved. ”Havde de to gang i noget når jeg ikke var der?” ”var det første gang min kone slikkede hendes fisse?”.

Jeg blev kommanderet ned på ryggen at ligge, og Vibeke satte sig ovenpå mig. Hun red min pik stille og roligt, og imens satte Trine sig hen over mit ansigt. Jeg nåede lige at få et glimt af de to tøser tungekysse, inden hendes fisse spærrede for alt udsyn, og begyndte at køre frem og tilbage over mit ansigt. Jeg kunne mærke at Vibeke satte tempoet op, Trine fulgte efter på mit ansigt, og efter kort tid, kom de begge i kor. Og sikke et kor, de stønnede og skreg begge to, som om det var første gang de prøvede det. Vibeke rullede om på ryggen, og lå ved siden af mig og hev efter vejret, og Trine rykkede ned og satte sig på min pik, med ryggen til mig, så Vibeke og jeg havde fri udsyn til min pik der kørte ud og ind af hendes fisse, og hendes dejlige røv der farede op og ned. Vibeke lagde sig på siden, helt ind til os, og gav sig til at kysse min hals og mit ansigt, og pludselig lå vi og tungekyssede. Det lykkedes mig med den ene hånd at finde et af hendes bryster, hold kæft et dejligt bryst. ”Ikke for hårdt” Hviskede hun. ”Når jeg er færdig med at amme kan du få lov at lege med dem”.

Trine kom igen. Den kendte rytmiske klemmen om pikken, og hendes små skrig gjorde mig ikke i tvivl. Da orgasmen var klinget af, lagde hun sig ved siden af mig, så jeg nu lå imellem disse to dejlige tøser.  Trine kyssede mig på halsen og munden, og kælede for mit bryst. Hun klemte mine brystvorter på skift, og imens kunne jeg mærke at Vibeke var godt i gang med at spille min pik.  Hun kravlede, med stor besvær, ned så hun kunne slikke den. Der gik ikke lang tid før jeg måtte advare hende om at sæden var på vej. Hun fortsatte, og få sekunder efter afleverede jeg en usædvanlig stor ladning i hendes mund. Da jeg var helt færdig, lagde hun sig tilbage ved siden af mig, og vi lå lidt uden at der blev sagt noget. Trine lå og legede med min slappe pik, og jeg lå bare med lukkede øjne og tænkte at det måtte være en drøm.

Pludselig brød Trine stilheden ”Den er stiv igen Vibeke, så hvis du skal have mere er det nu”. Vibeke satte sig op på min nu ømme pik, og red mig langsomt. Jeg nød synet af hendes store mave og hendes bryster der lå ned på den, og flød lidt ud til siderne. Trine gik, og kort efter kunne jeg høre bruseren på badeværelset. Jeg lukkede mine øjne, og drømte mig tilbage til himmeriget. Pludselig føltes det som om hun tissede, og da jeg åbnede øjnene kunne jeg se hun smilte over hele ansigtet ”Jeg tror vandet er gået” sagde hun.

Vi fik noget tøj på, og Trine og Vibeke kørte til sygehuset. 5 timer senere fødte hun en dejlig pige.

porno med danske piger