Strandturen med mine 15 årige veninder

SPAR MANGE PENGE

Mine to venner var nød til at smutte hjem! Så nu var det kun mig, helt alene med de 2 topløse veninder, et nærmest drømmesenarie for en 15 årig knejt…

Det var en utrolig varm julidag i skolernes sommerferie, nærmest hedebølge. Derfor skulle Jeg mødes på stranden med fire venner, to drenge og to piger. Jeg havde absolut aldrig troede det ville ende som det endte. 
Vi alle var enten 15 eller 16 år, virkelig en vidunderlig alder, pigerne har de bedste former! Som enhver anden strandtur, begynde vi alle fem og smide tøjet og begynde og slikke sol, sidst jeg havde set mine veninder i bikini var sidste sommer, jeg kunne så se at der var sket en stor udvikling på det år, man kan da selvfølgelig fornemme, hen af året at de havde fået lidt mere kvindelige former, men så meget havde jeg aldrig drømt om. Især min veninde der hed Emilie, hun havde fået det bedste D skåle, og stadig uden den mindste trang til at hænge, og en god bred røv! Også var der Simone, lidt tyndere, og højere, flotte lange ben, og en fast god lille pariserøv! Også nogle gode B skåle, dog ikke ligeså gode som Emilies.

Vi lavede en rundkreds, og lagde os på maven, så man kunne se lige ned i kavalergangen, noget der fik min pik til at røre på sig! Så jeg forslog om vi ikke skulle gå ud i vandet, så den kunne falde lidt til ro igen.  Når vi er i den alder, vil vi jo altid overgå hinanden, både når det gælder piger, og ikke gælder piger, men dette væddemål gik ud på at smide badebukserne og løbe nøgne rundt ude i vandet, og det skal lige siges der var mange mennesker, pigerne blev roligt inde på bredden. Lidt efter råbte en lækker livredder af os, og sagde vi skulle tage dem på igen, så sagde vi at hun var nød til at komme ud og få os til det, det tror jeg faktisk ikke hun havde noget imod. Til sidst måtte vi overgive os og tage dem på, mest fordi min var blevet fed, fordi hende livredderen var så lækker, men en fræk lille top, som nu blev våd, kunne man ane de små nippels, og et par virkelig lårkorte shorts. 

SEX I DAG?

Da vi komme ind på stranden igen, havde mine to veninder smidt bikinitoppende, så de kunne bedre få sol, og de havde bestemt intet at skamme sig over, og det generede bestemt heller ikke mig. Mine to venner var nød til at smutte hjem! Så nu var det kun mig alene med de 2 topløse veninder, et nærmest drømmesenarie for en 15 årig!

Pigerne kommenterede lidt på vores nøgenstunt ude i vandet, de overvejede at gå derud, jeg forslog at vi da bare kunne gøre det igen, den var de med på! Vi gik ud i vandet, og jeg smed mine badebukser og de deres bikinitrusser! Nu stod vi alle tre nøgne ude i vandet, det var heldigvis blevet så sent så der ikke var så mange folk på stranden, og livrederene var taget, hjem også kun derfor de gik med til at gå nøgne herude. Elsker stadig og tænke på især Emilies patter der hopper lidt, og blævre når vi sprøjtede vand på. Og når vi overfaldte hinanden, kunne de mærke min halvstive pik, helt inde på kroppen. Til sidst da Simone sagde hun ikke gad se på det halvstive noget, tog hun fat i den og begyndte og rive den af stille og roligt, den blev hurtigt helt stiv! Emilie stilte sig ved siden af os, og kørte sine våde fisse op af mit lår, hun var helt glat kunne jeg se og det samme med Simone! Pigerne gad ikke og have åben sex her ude i havet, da der dog stadig var folk i nærheden så vi aftalte vi tog badetøj på igen, og fortsatte oppe i klitterne.

Da vi var nået op i klitterne, smed vi igen alt tøjet, kunne se på dem begge at de var stang liderlige! Ingen jeg fik mit af, var de allerede begyndt at snave dybt, og tage på hinanden! Jeg ville også være med, så jeg stak 2 fingre op i simones stramme fisse, hun er stadig jomfru. Og fingerkneppede hende indtil hun kom i en orgasme, fik nærmest kramper i hele kroppen! Næsten uden jeg havde lagt mærke til det var emilie i gang med at give mig et heftigt blowjob, og Simone slikkede mine kugler, jeg var i himlen, det var svært at holde tilbage og jeg var nød til at sprøjte, har aldrig sprøjtet så meget, kom ud over begge deres ansigter! 

Emilie og Simone, begynde og tørre det ud over deres kroppe, og begyndte en 69! jeg gik over og tog på Emilies store D skåle, masserede hendes nippels og kyssede dem! Da de begge kom i en orgasme, var det min tur som hovedperson igen, Simone satte sig oven på sin stangstive pik, og satte sig stille og roligt oven på mig, og hendes mødom sprang, det blødte lidt, men hun var så liderlig, så hun nærmest ikke lagde mærke til det, og red mig vildt og intenst. Imens Emilie stilte sig foran mit hoved og beordrede mig til at slikke hendes fisse, det gjorde jeg med glæde, jeg kom hurtigt igen, langt op i Simone! Simone fik ikke orgasme endnu, så jeg var nød til at fingre kneppe hende, så hun kunne komme, og imens masserede Emilie Simones små ungpige B skåle! Og til sidst red Emilie også på mig selvom jeg ikke troede jeg havde mere sæd tilbage i pungen, kunne jeg sprøjte hende på hendes store bryster efter rideturen! 

Da vi var færdige med det hele, var solen ved at gå ned, så vi gik ud og badede os en sidste gang, og skyllede diverse safter af os. 
vi alle 3 cyklede hjem med et stort smil på og lovede aldrig at sige det til nogle….

porno med danske piger