Kursus med bonus del.1

SPAR MANGE PENGE

Før jeg ved af det har Christoffer presser mig op ad muren og kysser mig krævende, mens hans hænder undersøger min krop. Fatter mig og besvarer krævende hans kys…

Stod og kiggede lidt på programmet til det fotokursus jeg havde fået meldt mig på, 3 dage i Ribe. Vi skulle ud til nogle forskellige steder og fotografere, og senere så sidde og arbejde med billederne i photoshop, få gode tips om både kamera og redigering. Det skulle nok blive spændende.

Ankom til Ribe sidst på eftermiddagen fredag, havde fået oplyst at jeg og fem andre kursister skulle bo på ”Den Gamle Arrest”.  Vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, sådanne gamle fængselsceller kunne vel næppe blive til store dejlige hotelværelser.  I receptionen står der allerede en ved skranken og jeg stiller mig høfligt afventende, ser lidt rundt, men blikket lander ved manden, der står ved skranken, mørkt kort hår, lidt brede skuldre, slank, god fast røv, høj, og så vidt jeg kunne se, med udstyret i orden. Altså fotoudstyret. Han bliver færdig, vender sig, og i det han ser op mødes vores øjne. Åh! Mærker det gnistrer i kroppen, hans blik er gennemborende, mærker mine kinder blive let røde, og at der begynder at blive vådt i min fisse. Et smil breder sig på hans læber og jeg må slå blikket ned, hanker op i min bagage og går hen til skranken, med hjertet heftigt bankende.  Fik værelse 6, hmm, mon det var et hint? Skyndte mig i hvert fald derned med alle mine ting, og fik lynhurtigt smidt mig på sengen og plantet fingrene i mit glødende skød.

Åh hvor det brænder, gnider heftigt mine fingre mod klitten, mens den anden hånd får presset et par fingre op i min sejlende fisse. Kan ikke lade være med at stønne, og mærker at orgasmen hurtigt vil overmande mig. Presser fingrene længere op, skriger da orgasmen ruller indover mig, mærker hvordan min fisse klemmer stramt om mine fingre. Vrider mig og hiver efter vejret. Mmmh hvor var det bare tiltrængt. Ligger lidt og puster ud, kan høre det pusler fra naboværelset, mon jeg er blevet hørt?  Slår det hen og begynder at pakke ud, og ser lidt på værelset. Det er smalt opbygget med en lille hems ved endevæggen, på hemsen er der et lille bord med et par stole, og i højre side foran hemsen, er den store bløde seng. Alt i alt ganske fint. Ser på klokken, vi skal snart mødes til noget fælles spisning på en restaurant, så må hellere gøre mig klar.

Har taget lidt pænt tøj på, en lidt luftig knælang nederdel, og en stram bluse. Mit hidsigt dybrøde hår har jeg sat i en fletning, går ud på gangen for at låse døren af, opdager lidt sent at manden fra skranken står ved værelset ved siden af og betragter mig. Rødmer let. Han spørger om, vi skal følges til restauranten. Let opstemt nikker jeg, og vi begynder at gå. Han fortæller lidt om sig selv, han er fra sjælland og har familie, men synes nu det er dejligt at komme ud og opleve lidt også. Han er god. Han udviser ikke de mindste tegn på, at han må have hørt mine orgasmeskrig, eller ha set mine struttende brystvorter der tydeligt er markeret på den stramme bluse. Begynder at overveje om jeg kan hive ham med ind i en gyde eller lign, men før jeg ved af det er vi der, midt mellem 20 andre kursister, og skal til at hilse på.

SEX I DAG?

Inde på restauranten kommer vi ikke til at sidde ved bord sammen, ser efter hvor du er så jeg måske kan sætte mig der, men du er allerede omgivet af tre andre kvinder, og ser meget bekvem og tilpas ud. Øv! – Må finde mig et andet bord, ser mig lidt omkring, og mit blik bliver fanget af en ung mand på min egen alder, der smiler indbydende til mig. Ikke dårligt. Skynder mig derhen og sætter mig. Vi falder hurtigt i snak, først om kurset, de steder vi skal se, og kameraerfaring, senere mere privat. Han er fræk, trænet høj, og ud fra mine smugkig mod hans bukser også ganske godt udstyret.

Vi er nu færdige med middagen og stemningen er blevet lidt løssluppen, mange har fået flere glas vin og det kan ses og høres. Selv trænger jeg til lidt luft, og min nye ven, Christoffer byder mig smilende med. Udenfor begynder vi at slentre lidt hen ad gaden, ned af en sidegade, der er ret øde, og før jeg ved af det har Christoffer presser mig op ad muren og kysser mig krævende, mens hans hænder undersøger min krop. Fatter mig og besvarer krævende hans kys, presser mig mod ham og mærker en stor bule. Mit i forvejen glødende skød bryder nu i brand, og jeg får gispet – Kom! Det går hastigt gennem Ribes gader hen til hotellet, fumler med nøglen, Christoffer bruger den lille pause til at lade hænderne glide op under min nederdel og mærke lidt på mine gennemvædede trusser. Får endeligt låst op og straks er vi i gang med at flå tøjet af hinanden. Åh hvor må jeg have ham. Går rystende af spænding på knæ for ham, får åbnet hans bukser og hiver dem sammen med de stramme boxershorts ned. En kæmpe af en pik springer ud, og jeg kan ikke lade være med at gispe højt.

Griber fat med begge hænder og spiller den roligt, hører ham brumme svagt og sætter tungen mod spidsen, slikker det piblende præsperm af. Mmh! Lader den ene hånd masserer hans nosser og lukker læberne om pikken, sutter ivrigt og tænker hvordan jeg nogensinde skal få den store pik op i mig. Den er jeg da alt for stram til. Christoffers blik bliver en smule sløret og han skubber mig blidt væk. Kravler op i sengen og vrikker med numsen mod ham. Han er ikke sen til at være der, planter sin tunge lige mit i min våde revne, uhm, det er lækkert. Slikker mine mange safter i sig, spidser tungen og pirrer min klit, mens han stikker først en, og så to fingre op i mig. Stønner højt af vellyst, han kvitterer med en 3 finger.  Så trækker han sig væk, og kort efter mærker jeg hans pik, der glider let mod min revne. Spænder i kroppen af lyst og nervøsitet. Kan han være der?! Langsom presser han på, den skiller skamlæberne og borer sig langsomt op i min våde fisse. Han fylder mig vildt, føler mig helt udblokket og ved at han endda endnu ikke er langt inde.

Han fortsætter roligt kampen med at få den presset helt i bund, mens han nusser mine baller. Stønner højt, presser numsen mod ham. Christoffer tager et solidt tag i mine hofter og i næste øjeblik støder han voldsomt op i mig, får mig til at skrige, ikke at det gør ondt, er bare så forbandet fyldt. Han trækker sig ud, kun for igen at banke op i mig. Er helt væk i liderlighed, skriger og stønner højt. Mærker hans fingre kæle for mine baller igen, finde revnen, og begynde at kæle for min stramme stjerne. Han fugter fingrene med mine fissesafter og presser forsigtigt en finger ind. Sitrer lidt i kroppen, mine fingre finder min klit, rækker lidt tilbage og nulrer hans nosser, inden de vender tilbage til klitten. Gnider og nulrer. Mærker hvordan orgasmen snart vil overmande mig. Fingeren i min røv får selskab af en mere, Christoffer forstår virkeligt at bruge dem. Da den tredje finger presser sig op eksploderer jeg, skriger inderligt, klynker og ryster i hele kroppen. Christoffers pik sidder fast som i en skruestik. Alt for mig er sort, mærker kun kramperne og hvordan mine huller er udspilet. Gisper vildt efter vejret, og mærker hvordan Christoffer genoptager sit arbejde i min udblokkede fisse.

På trods af min udmattelse protesterer jeg da han trækker sig ud af mig. Nej! Fyld mig ud! Vent lidt svarer han, har du noget creme? Protesterer vildt; – du kan ikke være der. Min røv er alt for stram til din pik, du må ikke! Men får alligevel fundet noget creme jeg har stående på natbordet. Mærker hans fingre smøre mit hul, bolle det lidt, inden han sætter pikken imod. Prøver at være helt afslappet, men ryster lidt i nervøsitet. Stille udvider mit hul sig, presser selv forsigtigt imod. Da hovedet er inde holder han en lille pause, lader mig vænne mig til den massive udblokning. Så presser han igen på. Roligt og fast, mens han stønner tungt. Da pikken er helt i bund, holder han den lidt og begynder så at kneppe mig. Mine skrig gir genlyd i den lille celle, og pludseligt stivner Christoffer.

Forstår ikke helt hvorfor, og åbner øjnene samtidigt med at jeg mærker en stiv pik presse sig mod mine glødende læber. Ser op, – det er Allan fra værelset ved siden af. Han må ha hørt os, tydeligt, og vi måtte have glemt at få smækket døren. Han presser hårdere med pikken mod mine læber, og lidt paf over at være blevet overrasket åbner jeg munden og lader denne nye lækre pik komme ind. Christoffer begynder igen at kneppe mig, og jeg må på bedste vis kæmpe med at sutte pik og stønne højlydt. Lader tungen danse om Allans pik, og sutter den til roden, stønnende lader han hænderne flette sig ind i mit hår og begynder at mundkneppe mig hårdt.  Vidste bare at du var en liderlig tøs stønner Allan. – Gør plads så hun kan ride mig.

Mærker hvordan Christoffer trækker sig ud, føler mig helt tom, og længes efter at mærke ham igen. Allan slipper mig, trækker pikken til sig og får sig lagt. Rid mig så tøs! Sætter mig op og glider efter Christoffers arbejde i min fisse let ned over Allans flotte, men lidt mindre pik. Uhm. Dejligt at være fyldt der igen. Allan kommenterer hvor afsindigt våd jeg er og hiver mig ned over ham og kysser mig krævende. Min stjerne bliver totalt blottet og Christoffer er ikke sen til igen at sætte pikken imod. Den glider nemmere ind denne gang, og jeg er i fuld ekstase, har aldrig været så fyldt. Åh hvor er det vildt. Mærker hvordan både Allan og Christoffer arbejder i mig og kommer vildt endnu engang. Klasker helt sammen, kan ikke mere, alt kramper og ryster og de to pikke pumper mig hårdt. Allan støder voldsomt til, mærker hans pik udvide sig i mig, hører hans brøl da han sprøjter vildt langt oppe i mig. Kysser intenst med Allan, mens Christoffer støder voldsomt til, borer neglene i mine hofter og kommer vildt oppe i mig, trækker pikken ud og sprøjter det sidste ud over min ryg og baller. Kravler udmattet af Allan og gisper efter vejret.

Da jeg har fået samlet mig nok til at tage bestik af situationen. Møder Christoffers blik, og fornemmer tydeligt, at han satser på at Allan kan finde ud af at smutte, så vi kan få lidt tid til at sunde os sammen. Men Allan har andre planer, hiver mig ind til sig og ser lidt arrogant på Christoffer. Smut så, siger han, Hun har længtes efter MIG fra det øjeblik, hun trådte ind i receptionen! Christoffer appellerer til mig, men jeg ryster på hovedet. Han ser lidt skuffet ud, jeg hvisker; Vi ses! til ham, da han trækker i tøjet og forlader værelset.

Vender blikket mod Allan. Han ser vred ud. Din lille luder, sådan at kneppe med andre! Blev helt mundlam, han og jeg havde da ingen aftaler, kun en stille flirt. Sut min pik ren! Kan ikke undgå at blive tændt igen, og kravler villigt ned for at slikke og sutte hans dejlige pik. Lader tungen slikke, lege og undersøge, alt af hans nu voksende pik blev sirligt undersøgt. Allan kunne da heller ikke holde nogen tilfredse suk inde. Fangede hans blik, og lod nu min mund lukke sig om hovedet, og langsomt sutte ham til roden. Måtte lukke øjnene. Mmh! Suttede dybt og inderligt, lod hånden massere hans nosser, spille lidt om roden, mens min tunge slog smut over det spændte pikhoved. Som tidligere fandt hans hænder mig hoved og fingrene flettede sig ind i mit hår så han kunne styre tempoet. – Hårdt og vildt. Måtte gispe efter luft når jeg fik chancen. Allans støn blev højere og mere ukontrollerede, hans hænder holdt hårdt fast, og jeg mærkede hvordan han sendte sprøjt efter sprøjt af varm klistret sperm ind i min mund. Slugte det hele, sugede let for at få det sidste. Han sukkede veltilfreds. Kom her Aja. Lagde mig op til ham, han holdt mig fast i sine arme. Vidste bare du var skide fræk, da jeg så dig stå der og tjekke mig ud i receptionen. Han kyssede mig hedt. Men næste gang du får lyst til andre, så spørger du først! Vil nyde dig hele weekenden, og så må vi se om du her energi til Christoffer også. Faldt i søvn i hans arme, træt og fyldt med klistret sperm. Sikke et kursus jeg var endt på.  

porno med danske piger