Swinger aften i Ringe

SPAR MANGE PENGE

Kikkede på herskerindens behandling…… det var meget ophinsende. igen stod der et par fyre og spillede pik, og de havde fri udsigt til min kones behandling af min  pik…

Jeg havde altid ønsket mig en kæreste med samme "behov" som jeg, og efter flere "forsøg med div. kvinder i mit liv har jeg fundet hende.

Vi deler de samme lyster, og herinde kender i hende som musen2.

Vi havde snakket om det gennem nogen tid og endelig kom dagen, "Juleaften" så der var store forventning til den.

Vi havde lagt op til aftnen gennem hele dagen, og kunne hver især ikke lade være og pille lidt ved os selv. 

Vi dukkede op i klubben ved 21 tiden og klædte om. Min kæreste havde sorte strømper på og sort korssage og hendes dejlige halsbånd.

Der var flere par som allerede var igang på den store madras hvor pige blev gennemkneppet af 2 fyre, og jeg kunne mærke at vi blev langsomt meget afslappet og vi var begge meget liderlig. Jeg kunne ikke lade være med og strejfe fissen på min kone, og min pik begyndte og røre på sig.

SEX I DAG?

Vi gik ind i et af rummene og straks var der 2-3 fyre der gerne ville være med, men vi havde besluttet hjemmefra at det kun var" kikke ikke røreaften" her den første gang.

Jeg kommenderede hende ned på madrassen hvor hun med fissen ud mod fyrene skulle gi dem et lille liveshow, hvilket også blev godt modtaget. De stod og spillede deres pik, og vi var rigtige tændte. Jeg stillede mig hen forand hendes ansigt, tog hende hårdt i håret og pressede min pik ind i hendes mund hvor hun begærligt slikkede mig samtidig med at hun legede med sin klit. Fyrene filede heftig på deres pikke og en enkelt kunne ikke holde sig og kom i sit håndklæde.

Jeg besluttede vi skulle holde pause, og vi gik nedenunder for lige og få vejret.

Netop da vi sad der og fik en kop kaffe, trådte en herskerinde frem i super tætsiddende rød lakkjole, og gik ind i spankingrummet til sin slave, der var spændt op.

Jeg kunne se hin kone tændte helt vild på dette og vi fulgte med ind i rummet for at overvære hendes behandling af slaven.

Min kone tog min pik i hånden og legede med den så den stod rigtig flot, og det kunne hun ikke stå for….. hun tog den i munden og slikkede mig mens jeg kikkede på herskerindens behandling…… det var meget ophinsende. igen stod der et par fyre og spillede pik, og de havde fri udsigt til min kones behandling af min pik.

Nu kunne jeg ikke holde den mere…. en hel dags liderlighed blev blæst ind i hendes mund, og hun slugte det hele med velbehag og fik hver en dråbe med.

Der gik ikke lang tid før rummet blev ledig, og nu blev det konens tur til og blive hængt på korset.

Jeg tog hendes korset af og tog hende på den våde fisse der løb med safter. Vi havde igen tilskuere på og det var dejlig ophidsende.

Jeg tog vores medbragte pisk frem og tjattede lidt til…… hun vred sig på korset, og var væk så ophidset var hun, men det første slag fik hende tilbage til virkeligheden, . Med flere hårde rap blev hende dejlige røv og ryg fyldt med røde striber og jeg sluttede af med og fingerkneppe hende til en stor orgasme.

Jeg tog hende ned fra korset og lagde hende i gyngen og begyndte og slikke den dejlige fisse, samtidig med at fyrene kom en efter en. Hun kom igen i en orgasme, og jeg slikkede de sidste safter væk fra hendes fisse.

Jeg lagde mig på madrassen og hun begyndte og slikke mig. Fyrene kikkede lige op i hendes fisse og de kunne lide hvad de så. Igen kom jeg i et brag af en orgasme, der fyldte hendes mund.

Vi endte i et dejlig kys og hun puttede sig ind til mig, velvidnede at det nok ikke var sidste gang vi kom der:-) 

porno med danske piger