Fra tøsehygge til en hed nat del.1

SPAR MANGE PENGE

Hvis du har lyst, så er jeg med på lidt leg?, Signe rødmer og indrømmer at det kunne være sjovt at prøve pigesex. Mette og Trine, smilte og grinte med os andre…

Denne historie er en sand historie. – Det var egentlig ikke vores mening, men stemningen og lysten viste sig.

Vi var 4 piger, som havde aftalt at mødes hos mig en aften, til lækker mad og en go film. Trine, Mette og Signe, kommer omkring kl. 18. Vi spiser og sladre, snakken kom hurtigt ind på sex, og om hvem der havde prøvet hvad. Der var ingen af os, der som sådan havde været sammen med en pige.

Vi rykker hyggen over i sofaen, hvor vi sidder og snakker videre om sex. Jeg sidder ved siden af Signe og jeg kan hurtigt fornemme at hun sidder og bliver liderlig. Jeg puffer til hende, og smiler til hende, og siger.

SEX I DAG?

“Hvis du har lyst, så er jeg med på lidt leg?”, Signe rødmer og indrømmer at det kunne være sjovt at prøve. Mette og Trine, smilte og grinte med os andre.

Jeg tager ved Signe og trækker hende ind til mig, og vores læber mødes for første gang. Wow, hun både smagte og duftede godt! Jeg kunne mærke, at hun blev mere og mere tændt, det samme gjorde jeg !

Det gik op for mig, at jeg blev mere og mere våd. Vores tunger leger med hinanden og det bliver mere og mere hedt! Imens Signe og jeg hyggede os, begyndte Mette og Trine også at kysse og pille lidt. Det tændte mig endnu mere, at jeg kunne se hvad de lavede.

Signe pressede sin dejlige krop ind til mig, jeg lod mine hænder mærke hendes krop. Hun havde dejligt store bryster, jeg kunne mærke hendes brystvorter blive stive, da jeg kører mine fingre hen over. Hun stønner blidt, at hun havde lyst til at jeg skulle fortsætte, hvilket jeg gjorde!

Mette og Trine, var hurtigere end Signe og jeg. Mette havde trukke Trine ovenpå hende og trukket hendes trøje af. Mette kyssede blidt hendes bryster og førte hendes hånd ned mellem hendes ben. Trine bryder ud i et støn, og mette lader hendes fingre lege med hendes klit.

Jeg bliver mere og mere liderlig, da jeg kan se, Mette og Trine lege med hinanden. Jeg tager ved Signe og ligger hende på sofaen og ligger mig henover hende. Mine fingre bevæger sig nedover hendes dejlige krop, jeg når hendes buksekant, og kysser hende på maven.

Jeg kører Signe længere og længere ud, og hun begynder at vride sig. Jeg trækker bukserne af hende og lader min tunge køre ned over hendes venusbjerg. Wow hun er våd, hun smager fantastisk. Mine fingre finder vej og forsigtigt trænger de op i hende. Jeg massere hende omkring hendes g-punkt. Jeg kan hurtigt mærke, at hendes fisse trækker sig sammen og hun kommer med et brag!

porno med danske piger