Da det skete for anden gang

SPAR MANGE PENGE

Til min rædsel og flovhed, kom der to mænd ind ad døren, deres nysgerrige og undersøgende blik fangede mig med det samme hvor jeg var fastbundet i døråbningen…

Jeg havde lagt historien om John bag mig, som en af det der oplevelser det er godt at have som minder, men som jeg ikke opsøgte igen. Helle mindede mig af og til om det… drillende, frækt, men også kærligt, så jeg blev aldrig flov, dog vil jeg nok ikke havde indrømmet det havde sket på arbejde om jeg var blevet spurgt. Det var vores hemmelighed. Vores og Johns. Men John var flyttet til Argentina med sit arbejde, og om jeg havde haft lyst til at gentage oplevelsen var det alligevel ikke muligt mere.

Det var ikke fordi vores sexliv var gået i stå af den grund. Tværtimod, i løb af de par år der var gået siden den uforglemmelig nat med John i vores seng, havde vi haft flere partner med i vores sexlege. Helle havde opdaget en hidtil skjulte side af sig selv og havde begyndte at dyrke mere og mere lesbiske sex – og det var ikke altid at jeg var med.

Helles seksuel udvikling i det hel taget sket på en niveau der gjorde at jeg altid var lidt bagefter, og var nok lidt mere tvivlende om det virkelig var en naturlig udvikling nogen gange. Men samtidig elskede jeg hende så højt, og begærede hende endnu mere end jeg gjorde for seks år siden da vi mødtes i udlandet. Min dejlig Helle, med det smukke kurver, det kort klippede rødt hår, det frække blik, smilet der lovede så meget, med hendes vidunderlig kendskab til min krop og mine lyster, Helle med sin frihed og åbenhed, Helle der gjort oprør mod sin militær familie ved at praktisere kærlighed og menneskelighed i åbenlys modsætning til hendes faders stram disciplinært facon.

Men det var ikke fordi Helle var uden disciplin, og hun kun også godt lide at lege med den i vores seksuelle lege. I virkeligheden det der sket med John, sket mere på grund af hendes vilje, end af min egne lyster. Helle var en naturlig autoritær figur, og som sådan faldt det hende let ind at bestemme – også i soveværelset. Og mange af det piger hun havde begyndte at bringe hjem til vores seng, nydt godt af hendes disciplin og strenge krav.

Trine var nok hendes favorit… hvis det ikke var fordi de begge var piger havde jeg nok været jaloux og troede at der ville være risiko at hun vil forlade mig til fordel for Trine, men deres kærlighed var seksuelt og deres bekendtskab var venskab, og jeg må indrømme selv til at have også nydt godt af Trines Julia Roberts-agtige krop og hendes utrolig evne til at sutte pik helt ned i halsen.

Jeg havde mødtes med Trine et par gange uden Helles viden, og begge gang havde jeg hurtigt fået stoppet min erigeret pik nede i hendes mund. Anden gang spurgte hun mig om ikke jeg kunne lide at kneppe hende? Det eneste måde at svar det på havde været at vende hende om og gennempule hende i hjørnet på en parkeringsplads så sveden høvlet nede af os og jeg fik sæt en bil alarm i gang. Men det er ikke Trine jeg vil fortælle om, eller rette, ikke kun Trine.

Helle var blevet glad for at gøre sin autoritet og magt synligt, hun kunne lide at binde mig og bruge min krop som hun lystede, og derved hold mig på randen til orgasme i flere timer uden at give mig lov til at komme. Jeg troede at det skulle være sådan en aften igen, da Helle beordrede mig i bad og at jeg skulle gøre mig grundigt rent, og derefter imens jeg var stadig nøgen og rødglødende fra det varme vand, bandt hun mine hænder sammen foran mig med en kraftig manchet og førte mig hen til den åbenstående franske dør mellem dagligstuen og spisestuen. Her var der gemt en krog ind karmen, og Helle fik trukket et stærkt stykke tov omkring krogen og hen omkring manchetten så mine hænder blev løftede hen over hovedet på mig.

Helle spredte mine ben, og bandt dem ud til de to specielle udviklede rustfri kroge jeg havde lavet som fæstnet sig med et simpelt vridning hen over det nederste dør hængsler. Nu var jeg fastgjort og kun slet ikke bevæge mig. Helle havde heldigvis skruet op for varmen, så jeg var slet ikke koldt, tværtimod jeg kunne mærke en dråbe af sved samle sig på min ryg og løber ned mod mine balder.

Helle kom og stod bag mig, hun var stadig klædt på, men jeg kunne alligevel mærke hendes bryster imod min side, hendes hænder på min krop, hendes mund der først kyssede mig under mine løftede arme og derefter fandt vej hen til min mund. Og hun hviskede søde ord, kærlige ord, hun hidsede mig op, hun holdt om min pik der voksede og voksede i hendes hånd, og hun agede mig over brystet, og over ryggen og ned af lårene og op til pikken, som hun også tog i munden og suttede lidt. Kærligt, frækt, legende. Og hun så en dråbe forme sig på spidsen af min totalt stiv pik, og med spidsen af hendes egne tunge, løftede hun dråben af min pik, og rejste sig, og stak sin tung hen til min mund, så jeg skulle smag mig selv, og slikke dråben fra hendes tung ind i min egen mund.

Bagefter kysset vi, næsten febrilsk, begærligt, vores læber fyldig og hårdt mod hinanden, tungerne hungrende, insisterende, søgende, hendes hænder på min krop holdt fast, hun vil mig noget og jeg vil gerne give mig hen til hendes lidenskab. Pludselig træk hun sig væk, gispende, stakåndet, hendes øjne smilende mod mig, hendes blik direkte, kærligt men bestemt. Og hun gik, for at returnere sekunder senere med noget i hånden, men jeg kunne ikke se hvad det var.

Igen kom hun hen til mig, og uden at lukke øjnene kyssede hun mig igen. Det var utroligt at stirre ind i hendes stærk grønne blik, den antydning af smil i hendes øjnene, fæstningen af min egen blik, og langsomt faldt hendes øjenlåge i, og vores kys var fyldt med den kærlighed vi stadig følte for hinanden, og som stadig voksede i mit hjerte hvis det var over hoved muligt. Jeg så det som når man sagde at universet var uendeligt stort og stadigvæk voksede den, sådan var min kærlighed for Helle.

Da hun træk sin mund fra min, viste hun mig hvad det var hun havde i hånden. Det var en slags gabe bold tror jeg det hedder, med nogle rem sådan at den kunne fæstnes omkring hovedet. Helle skubbede bolden ind i min mund og begyndte at fæstne de sorte læder remme omkring mit hoved. Bolden var rød, og lavede af en hård gummi, jeg kunne næsten ikke ændre dens facon uanset hvor hårdt jeg bidt ned på den. Jeg fik et øjeblik af panik da det gik op for mig at jeg kun ku’ træk vejret igennem næsen nu, men da Helle var færdig med at fæstne bolden i min mund, stod hun og kælede for mig, og kyssede mig og beroligede mig. Idet jeg slappede af, kom vejrtrækningen mere naturligt.

Igen var Helle væk, og igen kom hun hurtigt igen bagfra, så jeg heller ikke nåede at se hvad hun havde i sine hænder den gang, men jeg hurtigt fik det at mærke. Hun havde hældt en masse af koldt glidecreme på en ret så stor butt plug, som hun forsøgt at trænge op i mig. Jeg var slet ikke klar til at blive så udvidet så hurtigt, og jeg prøvede at gispe min modværge ud igennem gabebolden i min mund, men intet forståeligt kom frem. Helle masede pluggen på plads, og jeg vrikkede med røven i protest og alligevel mærkede hvordan min ringmuskel gav efter og den svippede ind, og min røv lukkede sig igen omkring den smalle del af pluggen, så at den sad fuldstændig fast på plads. Hele min indre føltes som om den var blevet flyttet på. Aldrig havde jeg haft noget så stort op i mig før, men min pik faldt ikke fra sin ophidsede stat af den grund.

Helle stod bag mig, kyssede mig i nakken, hviskede ord i mit øre, agede mig, holdt om min bristefærdig pik. Jeg husker ikke helt hvad hun sagde, men det handlede om at hun viste at det gjorde ondt; men at det var for min egen skyld; og jeg nok skulle se… Jeg forstod ikke så meget, og var mere optaget af den mærkelig og decideret ukendt følelser i mit indre end jeg var af at høre efter. Men hendes blide stemme gjorde sin virkning, og jeg slappede af, og følelsen blev mindre og mindre ubehagelig, og tværtimod frækkere og frækkere, især da jeg opdagede helt uventet at der trillede et par tåre nede af mine kinder. Da Helle opdagede dem, kom hun om foran mig, og slikkede dem op med sin tung, ligesom hun havde gjort med min pre-sperm, og ofret sin egen tung til min mund som var proppede ud med gabebolden, men alligevel kunne jeg mærker hendes tung på mine udspændte læber. Så nu havde jeg smagen af en anden dele af min krop – min egne tåre.

Helles stille kælen og ømt berøring bevægede sig nede til mine brystvorter. Hun kyssede og slikkede og bed lige så forsigtigt. Hun havde lærte mig hvor erotiske mine små mandige brystvorter egentlig var, og jeg tror hun vil gerne have bearbejdede dem hårdere end hun gjord, men hun vist godt hvor min grænse gik, og kørte altid lige til stregen… hvilket jeg var lykkelig for i dette tilfald imens jeg vænnede mig til smerten i min røv.

Helle gik igen, og der gik noget tid… jeg hørte hendes stemme og kunne regne ud at hun talte i telefonen uden at jeg kunne hører hvad der blev sagt, men lyden af sammensvorne grine var ikke til at tage fejl af. Jeg synes hun var væk længe, og at stillingen var begyndte at blive lidt ukomfortabelt, men heldigvis havde ømheden i ringmuskulaturen foretaget sig, sådan at fornemmelsen var nu kun den af at blive vildt udvidet, lidt som om jeg trængte at komme på toilettet, men alligevel ikke, for det her var pirrende og begyndte at forplante sig igennem min krop til andre erogen zone, så at min begærlighed arbejdede på fuld tryk, og trods pikken havde selvfølgelig faldet lidt uden berøring eller andre stimulans, var den stadig mere end halvfed.

Jeg hørte Helles skridt bag mig på sko, og et øjeblik senere mærkede jeg hende igen hvile sig op mod min ryg. Hendes krop mærkede anderledes, hun var højere. Igen hviskede hun til; hun sagde ting som hun elskede mig; hun synes min ryg var så smuk og muskuløse; hun elskede min mandighed og de store muskler på mine arme som var spændt op til dør karmens øverste kant; hun elskede at jeg gav hende lov til at bestemme over mig. Jeg mærkede også at hun var delvis nøgen, men jeg kun ikke se hende som jeg stod der, med hende klistret op af min ryg. Hendes hænder søgte overalt på min krop, og endt nede på butt pluggen, som hun langsomt begyndte at trække ud…

Jeg gispede uden at kunne sige noget eller trække vejret ordentlig, jeg krummede ryg for at det skulle gå lettere, langsomt, langsomt åbnede min røv igen så mere og mere af pluggen kom til syne for hende. Hun blev ved med at kysse mig og hviske rosende ord, og så kom den, og jeg viste min røv stod vidt åben. Helle kom mere creme på pluggen og skubbede den tilbage på plads oppe i mig. Dette gentog sig flere gange, og igen kunne jeg mærke tåre nede ad min kinder, og igen kom hun og slikkede dem op og bud dem til mig. Mine øjne desperat søgte hendes, det var for meget nu. Men hun smilte bare og hviskede at hun elskede mig endnu en gang og gentog at det var for min egen gode. Det forstod jeg ikke.

Det var først da jeg hørte det ringe på døren og Helle gik over for at åbne at jeg kunne se hvad hun havde taget på – Hendes højhælede røde ruskind støvler der passede fuldstændig til hendes ben som om de var malede på, og som løftede hende så frækt at hun fik en utrolig sensuel vuggende gang og hendes røv blev endnu mere kurvede og bedårende end ellers. Dertil havde hun net strømper på med søm op bagpå som var fæstnet til en hofteholder, ud over det havde hun en halv cup, skub op bh på, som var lige en anelse for lille for hendes flotte bryster, og over hvilket kant hendes brystvorter pegede frem som to stive pistoler, klar til at skyde. Det var alt hvad hun havde på da hun åbnede døren.

Fra hvor jeg stod kunne jeg lige skimte hoveddøren til lejligheden ud i gangen, men det betød også at nogen der stod i døren vil også kunne se mig. Det var Trine, og jeg så hvordan Helle og hende omfavnet hinanden i en hed og lidenskabelig kys der blev ved og ved, indtil de begge stakåndet måtte slippe hinanden grinende. Trine betragtede hendes bedårende krop, og så sket der noget virkelig uventet.

SEX I DAG?

Trine trådt til side og indikerede at nogen andre måtte gerne gå forbi. Til min rædsel og flovhed, kom der to mænd ind ad døren, deres nysgerrige og undersøgende blik fangede mig med det samme hvor jeg var fastbundet i døråbningen. De smilede. Det var åbenlys at Helle kendte dem, de kyssede en venlig hilsen, og imens de to pige slyngede armene om hinanden fulgte de efter ind til stuen til at stå foran mig. De kiggede nysgerrigt på min krop, Helle gik om bag mig og de var som om hun præsenteret noget for dem, som en slagter der præsentere en særlig velskåret stykke prime flæsk… Trine forsvandt forbi mig, efter at havde lige givet mig et lille kys på kinden og en klem på pikken med ordene; hej smukke! Jeg kunne mærke rødmen i min egne kinder. De to mænd grinede, bedre vidende men alligevel charmerende. Jeg besluttede mig for at acceptere situation og lade være med at være flov… det her var Helles virke, hendes beslutning, hendes tvang, jeg kunne intet stille op.

Helle stod bag mig, jeg mærkede hendes stiv brystvorter mod min ryg. Hun sagde: Det her er Lars og Casper, de er kæreste, de har noget med til dig. Lars smilede endnu mere ved det, sådan en rigtig sportige kæk smil hvis I kender typen. Jeg kunne hverken se at de havde noget med eller at de var kæreste.

Kæreste! Det var stadig lidt underlig for mig at tænke på mænd som kæreste. Der hvor jeg voksede op var sådan noget meget tabu til trods for at alle viste at det skete i det skjulte, men det var ikke noget man nævnte højt eller erkendte, og der kunne aldrig være taler om mænd som kæreste. Jeg var i virkeligheden lidt bagud og uskyldig hvad sådan noget angik.

Imens jeg hængt der i mine bindinger så jeg på dem, Casper var måske en smule kvindagtig, men det var ikke sådan rigtigt at se, i virkeligheden var han nok bare lidt mere velplejet end mænd plejer at være. Lars var til gengæld en rigtig sportstype. Du kunne se det på hans gang, nærmeste som en Afrikaners. Let, løs, musikalsk, selvsikker, stærk og ja, sensuelt, altså for en mand. Jeg kunne godt forstå at det vil tænde kvinde at se på ham.

Da Helle introduceret dem som kæreste, hiv Lars Casper hen til sig og omfavnede ham i et hedt kys. Deres hænder var overalt. Helle grinede og sagde at de skulle slappe af og kom ind til stuen med hende. Dette betød at de skulle passere mig. Casper bøjede sig lyn hurtigt og gav min pik et hurtigt kys og slik, hvorimod Lars kiggede mig dybt i øjnene med et skævt smil som om han lovede noget, så dukkede han under min arm, og jeg mærkede at Helle halv træk butt pluggen ud af min røv for at vise ham. Jeg mærkede hans hånd forme sig på underkanten af mine ene balder, og han lænede sig helt frem til mit øre, og hviskede i en meget dyb stem at vi skulle nok have det sjovt.

Om jeg var nervøs? I den grad. Om jeg var spændt? I den grad. Om jeg vist hvad der vil ske? Overhovedet ikke… selvfølgelig havde jeg mine idéer men med Helle var der aldrig noget der var forudseelig. Og nogle af det idéer var ikke lige det jeg egentlig synes jeg ønskede, så jeg havde heller ikke travlt med at dyrke forestillinger om noget som jeg ikke brød mig om.

Hvad det nu end var der foregik, foregik bag min ryg. Alle var gået ind i stuen. Jeg hørte lyde, tøj der blev fjernet, kroppe i kontakt med hinanden, kys, møbler der gav sig, grin, støn, gispe og andet. Jeg stod der med ryggen til, med det som må være verdens største butt plug proppede op i mig, sved løbende nede ad min ryg, nede af mine balder, min bryst og jeg anede ikke hvad min kæreste lavede… blev hun elskede af 2 fyre, og hvad lavede trine og viste Helle at jeg havde været sammen med hende uden at hun selv havde været til stede… spørgsmål, spørgsmål, spørgsmål.

Endelig kom Helle og Trine, og ved at bytte om på de 2 rustfri krop der holdte mine ben bundet ud fra hinanden, og som var gjort fast i de nederste hængsler, blev jeg vendt om for at kunne se ind i stuen. Jeg så på Lars og Casper imens de to piger løb tilbage til den dybe sofa, hvor de fortsat deres elskov.

Lars sad i lænestolen. Han var nøgen, hans stor muskuløse krop fyldte hele stolen, Casper lå på knæ foran ham, og suttede på hans pik, som han dækkede for med sit hoved. Også han havde et smukt og markeret krop, som om han havde været gymnast eller lignende. Han havde også en flot gyldne farve som jeg godt kunne misunder og var virkelig velproportioneret. Man kunne se alle musklerne bevæge sig under hans hud når han gjorde noget. Lars løftede hans hoved væk fra hans pik, og indikerede mig, Casper vendt sig rundt og så så jeg den pik han holdt i sin hånd, og som han havde haft i sin mund. Den var enorme.

Jeg har aldrig set noget lignende… fuldstændig lige, tyk, lang og smuk… men netop lang. Jeg aner ikke hvor stor, men halv så lang igen som min egen, og den er slet ikke for lille!

De to mænd grinede til mig, og jeg begyndte at ane hvorfor Helle havde sagt at det var for min eget gode at hun havde maste den enorme butt plug i min røv. Men jeg kun umuligt tage en pik af denne dimension. Det var virkelig agurk størrelsen, heste størrelsen, jeg vil blive fuldstændig gennemspydet, mit indre vil bliver skubbet op i halsen på mig.

Nu vendte de to mænd sig lidt til siden og gav mig en show der var utroligt. Det var mest utroligt hvordan Casper kunne gabe over den enorme pik som han begærligt slugte. Og ikke langt derfra, de to piger, fuldstændig fordybede i deres egen elskov, og jeg så hvordan Trine var begravet med sit hoved mellem min kærestes lår, og Helle åbnede sine øjne som om hun fornemmede at jeg kiggede, og hendes mund åbnede sig i lidenskab imens hun gispede og stønnede sin tilfredshed med Trines ihærdig bearbejdelse af hendes klit og hendes køn. Og Helles egne hænder legede med sin egne bryster, og klemte vorterne, og hendes øjne langsomt dalede lukket igen.

Stemning var tykt af varme og duften af sex, og jeg stod der, fast bundet, den eneste for hvilket der ikke sket noget, og min pik stod lige ud i luften, og min fantasi kørte, og jeg var sikker på at blot Helle vil kom og kys mig og røre ved mig, vil jeg komme ud over det hele. Men det var ikke Helle der kom, først var det Casper, og derefter Lars.

Mit blik havde været fæstnet på Trines røv, pigerne havde kravlede op til hinanden i den dybe sofa og nu lå i den berømte 69 stilling, og jeg kunne se min kærestes ansigt dybt begravet i Trines spredt skød, hvor hendes fingre og tung arbejdede febrilsk. Og det var ikke uden virkning, for Trine nu krummede ryggen helt og rejste sig fra at slikke Helles fisse, og balancerende på en hånd, hun tog sin ene bryst under behandling imens hun skubbede sit underliv hårdt og rytmisk mod min kærestes mund, næse og fingre, og hendes støn forvandlede sig til hvinende gisp, til udstrakte klagende erotiske suk, til et skrig af forløsning. Og jeg stod der fastbundet, og forestillet mig at det var mig der var mellem Trines ben, at det var min tung i hendes fisse, mine fingre på hendes røv, mine hænder overalt på hendes krop, og jeg opdagede slet ikke at Casper var kommet hen til mig og sad på knæ foran mig før han tog min pik i sin varm og vår mund, og jeg kiggede direkte ned ind i hans frække
og smilende øjne.

Samtidig gik det op for mig hvor stor og for den sags skyld også hvor stærk Lars var. Han var kommet hen til mig og søgte også mit blik. Men hans blik var ikke ligesom Caspers, fræk, forførende, legende, Lars blik mindede snarere om en løves der kigge på sin bytte. Der var en smil om hans mund, men samtidig den måde han slikkede sine læber på så det ud til at han skulle til at kaste sig ud over en velfortjent måltid. Og den måltid var mig.

Bare med den ene hånd var han i stand til at trække hele min krop nærmere Casper så min pik gled hele vejen nede i Caspers hals, som selv holdt om mine hofter for at holde den derhen, inden han langsomt lod mig glide ud igen. Lars løftede sin anden hånd til mit bryst for at klemme den ene brystvorte. Jeg vil ikke vise svaghed, jeg vil ikke vise hvor ondt det gjorde, jeg stod så stille som muligt, men Lars kneb bare hårdere indtil jeg var nødt til at vride min krop fri og jeg måtte gispe stakåndet efter vejret for at få smerten forplantet igennem min krop og væk fra den sviende følelser i min nu alt for ømme vorte.

Lars smil bredt sig og han bøjede sig nede for at slikke min vorte, og en behagelig følelser nu forplantede sig yderligere igennem min krop, som om brystvorterne var direkte forbundet igennem en indre snor til et område i mellemkødet mellem min pik og min anus, og mit pik voksede endnu mere i Caspers mund, dens hoved fuldstændig udspændt til bristepunkt, fuldstændig blåviolet i farve, utrolig sensitiv og stadigvæk sensationshungrende.

Lars kom til at stå helt tæt op ad mig, han åndede mig lige i øret, han viste at han var manden, manden der var kommet for at gøre den gammel mand (mig) til hans legetøj, han kunne gøre lige det han lystede. Hans ene hånd bearbejdede mine balder og den enorme butt plug der gjort min røv så liderlig ømt, den anden serveret min pik for hans kæreste, Casper. Jeg mærkede hans stærk brystkasse mod mit, styrken i hans fingre, vægten af hans krop, hans mandig duft, hans muskuløs maskulinitet, og hans tunge langs min hals og op til mit øre. Han slikkede mig ikke for min skyld, men for sin egen, som en hund der slikkede sin kødben inden den forsøgt at knække den mellem kæberne. Jeg var bang for Lars, og jeg var især bang for hans enorme pik som jeg mærkede banke mod min hofte, min lyske, min ene røvbalde, pikken som flyttede sig i takt med at han flyttede sine hænder rundt på min krop og gejlede mig op til at tage imod hans frygtindgydende kæp.

Han gik om bag mig, og igen var jeg gjort opmærksom på hans styrke. Han skubbede mig forover, træk mine hofte bagud, så jeg stod helt akavet, med let spredte ben, min røv tilbudt til alle der vil have den, min overkrop hængende i mine arme der i tur hængt fra karmen i et tov. Lars træk pluggen ud. Han var slet ikke så blid som Helle og det gjorde ondt, og jeg viste at mit røvhul stod nu på vidt gab til hans blik.

Ved at kigge skråt bagud så jeg ham rulle en kondom over den helt enorme pik, og derefter smurte han den ind i et godt lag glidecreme. Det så ud til han nydt det meget som han arbejdede cremen op og ned den nu gummi beklædt pik. Lars hænder var står, men de kunne begge to holde om pikken og der stadig stak et pænt stykke ud før den flotte pikhovedet svulmede yderligere ud. Med en sidste klat på enden af pikken, positioneret han sig bag mig og førte nu sin XXL pik mod mit hul.

Jeg fornemmede den glide mellem balderne i alt den glidecreme der var blevet smurte omkring. Casper holdt op med at sutte mig, og i stedet bøjede sig omkring min hofte, og med begge hænder spredte han mine balder så Lars kunne styre sin pik mod dens mål. Caspers fingre endda søgte kanten af mit røvhul, som han træk yderligere åben. Jeg mærkede hvordan hans pikhoved fangede hulet, og langsomt begyndte han at bore den op i mig. Jeg åbnede mine øjnene med en desperat blik over mod Helle for at rede mig fra at blive flækket fuldstændig, men der var ingen sympati at hente der. Begge piger nu lå i armene på hinanden, og nussede med hinanden imens de så min ydmygelse.

Stranguleret lyde kæmpede deres vej ud af min mund forbi den næsten alt stoppende gummibold, og nu bid jeg i den for alvor. Lars pikhoved kom forbi ringmusklen og jeg var sikker på at den var flækket, men det var ikke slut der. Nu lod han pikken glide stille og roligt op i mig. Dybere og dybere, dybere end jeg troede var fysisk muligt, dybere end jeg mente man kunne overleve, dybere og dybere indtil min psyke fortalte mig at jeg kunne mærke den i min hals. Jeg var klar til tåre igen, men nu stoppede han. Hans hænder hvilede på mine hofter, stærke hænder, kraftfulde hænder.

Casper havde rejste sig og nu kyssede, slikkede, agede min krop, blidt, kærligt, jeg var den dukke hans elskede mand skulle bruge for at tilfredsstille sine kødelig lyster, og som sådan vil Casper sikre at jeg var parat til at yde den samme service til hans partners krop som han mente han fortjente, i andre ord jeg skulle være parat til alt. Så begyndte Lars langsomt at kneppe mig.

Jeg havde faktisk begyndte at vende mig til hans pik ind i mig, den var jo ikke helt så bred som butt pluggen havde været, og derfor slappede jeg til dels af, til gengæld var den meget længere, og nu legede han med at træk den helt tilbage til den gummi beklædt pikhoved slap lige ringmusklen for at blive presset ind igen. Han styrede sin stor pik som en ekspert, som en håndværker der mestrede sin metier. Langsomt blev jeg bollet af en ægte libertiner, en kunstner med sin overdimensioneret pik.

Casper sank tilbage til sin knæ og tog min pik i munden igen, og sekunder senere, grundet det utrolig følelser i min røv, uvilligt fik jeg min første orgasme og sprøjtede min sæd ud i munden på Casper. Det tog Lars sig ikke af. Han fortsat med at kneppe mig ufortrødent, langsomt, nærmest klinisk i sin eksakthed, dybt, roligt, han kneppede ethvert andet tanker ud af mit hoved andet end bevidstheden om hans pik i min røv. Min pik blev ikke en gang slap, men holdt sin rejsning under hele seancen. Og Lars kunne blive ved og blive ved, og jeg var helt væk i hans kneppe rytme. Glemt var Helle, glemt var Trine, glemt var Casper der havde indset at det nyttede ikke at berør min pik yderligere, jeg var i ekstase, og intet han gjorde vil kunne gøre det mere eller mindre sublimt.

Og Lars blev ved. Han blev ved og ved. Nogen gange ændrede han vinklen lidt og nye fornemmelser opstod, nye sensationer, nye ekstaser. Det var ikke fordi det ikke gjorde ondt, det gjorde det, men det var en underlig ondt, smerte og sublime seksuelle nydelse. Jeg stønnede bag gabebolden som en pige der får sin første rigtig gang kæp og oplev hvad det virkelig betød at være hengiven – at give sig hen.

Casper var gået over til pigerne i sofaen. De lå der, alle tre, mesmerizeret af det der foregik lige foran deres øjne. De kyssede, de holdt om hinanden, deres hænder måske i forglemmelse agede et bryst, holdt en pik, et lår, men deres opmærksomhed var på mig og på Lars. Jeg kom igen, og sperm skød fra min pik, og orgasmen fik min krop til at ryste i krampetrækninger og mine ben kunne nærmest ikke bære mig mere. Der tog Lars sympati for mig, og bandt mine hænder fri så jeg kunne falde af hans pik og synke til gulvet foran ham på knæ, min ben stadigvæk spredt til side.

Mit hovedet lå med kinden mod det kolde parket gulv, mine hænder stadig bundet af manchetten. Lå under mig nede mellem mine ben. Lars knælede bag mig, og jeg følte ham føre sin pik tilbage mod mit hul, og jeg hulkede og ønskede mere samtidig med at jeg igen tog imod smerten af at blive fuldstændig fyldt op af hans pik. Hans hænder fandt igen mine hofter, og igen begyndte han den dybe gennemknepning af mit røvhul.

Han flyttede sig lidt, så hans pik pressede hårdere op imod det tynde hud der udgjorde min tarm, det var for meget for mig, min røv klemte om hans pik igen, mine hænder tog fat om min egen pik, ikke for at onanere men blot for at holde den imens han begyndte at bore sin pik så dybt op i mig som han overhovedet kunne, og også Lars mistede besindelsen, og i en hæsblæsende tempo pumpede han løs i min røv, og jeg følte ham sprøjte samtidig med at jeg sprøjtede endnu engang over min hænder og jeg besvimede i ekstase.

Da jeg vågnede lå jeg på maven i sofaen, Lars sad i stolen overfor med en smil. Helle sad ved mit hoved, lidt bekymrede, Casper sad ved siden af Lars på armlænet, og Trine kom ind med en bakke af kølige drinks til alle. Jeg blev liggende. Det gjorde jeg længe, min røv var enormt øm, men hold kæft var jeg glad for at have oplevet det… endnu en fantastiske gaver fra min fantastiske kæreste. Og jeg elskede hende endnu mere, vores kærlighed udvidet sig som grænserne til vores erotiske lege også udvidet sig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger