Underholdning til pigefødselsdagen

SPAR MANGE PENGE

Hun var en meget pæn pige, lidt buttet, pæn høj, langt lyst hår, flotte faste og velformede bryster og en næsten glat mis, så jeg nød at give hende massage…

Jeg blev kontaktet en dag på chatten af to piger, som var ved at arrangere en pigefrokost for en veninde, der skulle fejres i forbindelse med hendes 30 års fødselsdag. Jeg er selv en fræk frisk mand på 32, der ser ganske godt ud, og ved hvad jeg vil og kan. De spurgte om jeg kunne tænke mig at være et festligt og frækt indslag i forbindelse med deres fødselsdags-fest. Jeg sagde, at det vidste jeg ikke lige, da det ikke umiddelbart var det jeg søgte efter. De fortalte, at de skulle være 8 piger samlet til frokost og en fed eftermiddag. De ville være i alderen fra 25 til 38, og de var en flok tøser der var med på lidt af hvert. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og til sidst, så accepterede jeg. Planen blev så at jeg skulle komme ved 14-tiden efter deres frokost, og så skulle fødselaren have en rigtig omgang massage en halv times tid, og derefter skulle der så evt. være åbent for forskellige fælles-lege med seksuelle undertoner.

Jeg ankom til deres fest den aftalte dag, og kunne allerede ved døren høre, at der var godt gang i den. Jeg fik ringet på, og den ene af de to bød mig ind. De var lige blevet færdige med at spise, og jeg tror også, der var blevet hældt en del alkohol ned, så stemningen var høj. Jeg blev præsenteret for hende der havde fødselsdag, Rikke, og hun fik så at vide, at jeg nu skulle give hende 30 minutters massage. Det syntes hun var helt fint, indtil det gik op for hende, at hun skulle være nøgen, så ville hun ikke. Men de to veninder fik overtalt hende, og vi fik ryddet spisebordet, så det kunne bruges som briks. Jeg klædte mig af med undtagelse af mine boxer, og hun klædte sig af og lagde sig på bordet med et håndklæde over sig. Hun var en meget pæn pige, lidt buttet, pæn høj, langt lyst hår, flotte faste og velformede bryster og en næsten glat mis, så jeg nød at give hende massage. Startede med ryggen, benene, arme, så vendte jeg hende om og gav ben og arme igen, ansigtet og sluttelig brysterne. Uden at der var noget specielt seksuelt i det, så kunne jeg mærke på hende, at det tændte hende, at jeg lod hænderne glide over hendes bryster. Igen lagde hun sig på maven, og jeg gik i gang med balderne. Bearbejdede langsomt hendes balder og nærmede mig mere og mere hendes skød. De andre tøser var ikke specielt koncentreret om mit arbejde og sad og snakkede og drak vin og øl.

SEX I DAG?

 

Jeg lod fingrene glide op langs hendes store skamlæber og kunne mærke fugten. Hun spredte benene lidt, og jeg fik mere plads. Den ene hånd lod jeg massere i skeden og på hendes klitoris, mens den anden begyndte at massere hendes bagerste hul. Hun var tydeligvis til analsex og begyndte at vride sig og klynke, da jeg fik presset en finger op i hendes stramme hul. Fingrene i hendes fisse sejlede i safter og Rikke stønnede nu ret højt. De andre piger blev opmærksomme og fulgte nu med i Rikke’s behandling. Jeg kørte hende mere og mere intenst og kunne mærke hendes huller lukke sig om mine fingre, da hun kom i en heftig orgasme. De andre piger klappede og lo, mens Rikke nok blev en lille smule flov, men var dog fattet.

Nu var det tid til at få gang i lidt fælles aktiviteter. Vi startede med en leg vi kaldte ’Find vindruen’. De 8 piger satte sig i en rundkreds på hver deres stol. De havde taget trusserne af, og evt. bukser, men de fleste af dem havde en nederdel/kjole på, så de havde kun smidt trusserne. Så sad de alle med blottede misser, og jeg sad i midten af denne rundkreds. Jeg fik bind for øjnene, og pigerne begyndte at sende en vindrue rundt mellem dem. Efter et stykke tid skulle jeg så sige stop, og den pige der havde vindruen på den pågældende tidspunkt skulle anbringe den oppe i skeden. Så skulle det så være mit job at slikke mig frem til den pige der havde gemt vindruen. Jeg lod gå lidt tid og sagde så stop. Jeg fik bindet af øjnene og satte mig så tæt på Rikke. Kunne godt dufte at hun stadig var godt våd efter orgasmen tidligere. Jeg begyndte at slikke hendes fisse og lod tungen arbejde godt op i hendes våde mis. Efter at have sikret mig at hun ikke havde vindruen gik jeg videre
til den næste pige. Jeg måtte slikke mig igennem 5 dejlige våde misser før det lykkedes mig at finde vindruen. Det var lidt overraskende at konstatere så forskelligt de enkelte piger smagte, men de var alle yderst velsmagende. Og nogle af pigerne var helt glatte og et par stykker af dem helt naturligt behåret. Nu var det jo ikke alle pigerne der var blevet slikket i første omgang, så vi prøvede en gang til. Vindruen blev gemt og jeg gik i gang. Allerede den første pige jeg slikkede havde vindruen, men jeg lod som om jeg ikke fandt den og gik videre til den næste. Så var jeg sikker på, at jeg nåede hele turen rundt, og alle fik en omgang. Jeg tog god tid ved hver pige, og de blev tydeligt meget tændte alle sammen af det. Og efter en hel omgang, så fandt jeg jo selvfølgelig vindruen. Vi legede et par runder til, og et par stykker af pigerne fik nogle rimelige heftige orgasmer mens jeg slikkede dem, men tror alle havde det meget skægt med legen.

Nu var det ved at være tid til at få afsluttet dagens opgave, så vi sluttede af med en gang ’Russisk Roulette’. Pigerne skulle sutte mig af på skift, og så gjaldt det om, at de skulle sutte så længe, at jeg ikke kom i munden på dem, men gerne i munden på den næste i rækken. Den pige der tabte skulle uden tøven sluge hele skuddet og sige ’ahhh’ bagefter. Min pik var blevet meget stiv af alle disse aktiviteter, så der var ingen problemer med at give pigerne en stiv pik i munden. Vi startede med en hurtig tur rundt, så alle fik mulighed for at smage på pikken, og ligesom at give mig en tak for dagens aktiviteter. Det var tydeligt, at der var et par stykker mellem pigerne, som ikke var vant til at sutte en pik, da de var lidt tøvende og famlende, men opfordret af de andre piger, så fik de styr på det. Så efter første runde, så startede det for alvor. De to første piger jeg fik en tur af var tydeligvis meget øvede, og jeg havde virkelig store problemer med at holde min udløsning t ilbage. Den anden pige afleverede mig således total sprøjteklar til den næste i rækken, som var en af de piger som tydeligvis ikke var vant til at håndtere en pik på den måde. Og hun fik knap nok pikken i munden før jeg måtte lade skuddet gå. Hun blev noget overrasket, men holdt masken meget godt og suttede videre på mig, mens jeg sendte min sperm i munden på hende. Og det skal lige siges, at jeg kommer temmelig meget, så hun fik en god mundfuld. Da det gik op for de andre, at jeg rent faktisk var kommet, begyndte de med tilråb at opildne den stakkels kvinde, og hun kunne så ikke andet en sutte mig færdig og så sluge hele mundfulden. Hun åbnede munden, sagde ’ahhh’, og smilte for de andre. Hun fortalte så, at det faktisk var første gang at hun havde haft en pik til at komme i munden på hende, men hun mente bestemt ikke at de så skulle være sidste gang, da hun ikke syntes det havde været en grim oplevelse.

Jeg fik tørret mig ren og fik mit tøj på igen, og sagt farvel til alle pigerne. Især de to piger jeg havde lavet aftalen med og Rikke fik et ekstra kram. Så tog jeg så hjem igen med en fræk oplevelse i hukommelsen, og hvem ved, måske kommer der flere lignende oplevelser. Skulle der sidde nogle piger fra Kbh, der kunne tænke sig en lignende oplevelse, så er de velkomne til at skrive.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger