Da vi tog Kamilla og Martin med hjem

SPAR MANGE PENGE

Her ligger du, med Martins pik langt oppe i dig, hans hænder der kærtegner din ryg og hals, mens jeg begærligt slikker din fisse og lader mine hænder kærtegner…

Lørdag, ingen gæster, kun os to – vi vil ud og spise. Restauranten er temmelig fuld, men vi kan dog få en plads ved siden af et andet par; to borde, men placeret direkte op af hinanden. Først bliver jeg lidt skuffet, for jeg havde håbet på et stille romantisk hjørne med bare dig og mig. Men vi falder hurtigt i snak med parret.

Martin og Kamilla lidt yngre end os. Uden at Martin er speciel høj, så virker han ret stor i det og har en ganske vejplejet krop. Nok ikke en der dyrker voldsomt meget motion, men alligevel. Martin har et fyldigt hår, som han en gang imellem lander sine hænder glider igennem for at rette på det. Og ja, hænderne er store, men bløde, de ser nærmest usædvanlig bløde ud til en ellers så maskulin mand. Kamilla har måske ikke fotomodellens mål, men stor udstråling, umådelig varm og tillidsvækkende, store klare mørke øjne og mørkt hår, næsten sort måske med et strejf af rødt.

Begge med den sjældne evne til at ”inkludere en”, den måde de spørger på og ser på en. De rykker tæt på og ser en i øjnene. Nogle man bare sådan helt spontant lukker sig op over for.

Efter hovedretten vil Martin gerne ud og ryge, han undskylder sin dårlige vane, men du ”redder” ham fra lange søforklaringer og går med ud. Du mærker at han galant holder dig under armen gennem lokalet ud til den lille gårdhave; rygernes hemmelige klublokale.

– Hvor var det I var på ferie? spørge du efter at I har fået ild på cigaretterne.

– Vi var rigtig på luksus ophold, det var nu ikke specielt dyrt, man luksus var det. Helt tilfældigt havde vi fundet en slags kurhotel nede i Tyskland. Dagens program var små vandreture og så luksusmassage, når man kom hjem. Spa, sauna hele molevitten. Man kan sku’ blive helt afhængig.

– og massage, spørger du ind til. Du ser igen på hans bløde hænder.

– ja, vi blev begge masseret, de var meget dygtige. Men ved du hvad, det bedste var næsten, at vi blev undervist, så vi kunne massere hinanden.

Ordene fra hans mund gør dig ikke blot nysgerrig, men du mærker også blodet løbe lidt hurtigere i din krop. Du må vide mere,

– Hvordan massage, hvad lærte I?

– der var almindelig massage mod ømme skuldre og sådan, men vi lærte også hvordan man kan gi’ hinanden mere intim og sensuel massage. Martin smiler; til din overraskelse er han slet ikke genert. Du ser igen på hans hænder og blodet løber endnu hurtigere. Martin ser, at du ser på hans hænder og han smiler

– ja, man får bløde hænder af at have dem i massageolie i tre fire dage, han holde en lille pause og fortsætter, – lige som resten af kroppen…

”lige som resten af kroppen” gentager du for dig selv og tænker på hvor heldig Kamilla er, hun er blevet masseret af Martins hænder i tre fire dage. Martin kan ikke undgå at fornemme din interesse og fortsætter lidt drillende for at øge din nysgerrighed

– der var en massøse, der hjalp med at massere Kamilla, der er jo mange steder som vi mænd ikke kender på jer piger.

Du ved han driller, men det gør intet, du vil gerne drilles. Du lukker øjnene et øjeblik og forsøger at forestille dig, hvordan det ville have været. Du må vide mere, men måske er tidspunktet og stedet ikke det rigtige, i øvrigt har I jo allerede røget jeres cigaretter; I må ind til os andre.

– Nå der er I, udbryder jeg da I kommer tilbage, – desserten er kommet og dessertvinen, vi har smagt på den.

– Jeg sad lige for fortalte Ole om vores ferie, fortæller Kamilla. Du kommer til at rødme som om du er afsløret i en hemmelighed. Kamilla ser det og lægger sin hånd på din arm og ser smilende på dig, – det har Martin måske også?

– Ja, det lyder til at være et dejligt sted, og så lærte I noget, smiler du tilbage.

Kamilla svare med et indforstået – Jah

Der bestille mere dessertvin, I drikker, jeg skal jo køre hjem. Men vi blev enige om at tage hjem til os, vi kunne vel nok byde på et glas rødvin eller øl.

Vi betalte og begyndte at slentre ned til bilen, der stod parkeret kort derfra. Selvom vi slet ikke gjorde os nogen forestillinger om hvad aftenen ville bringe, var vi begge på forunderlig vis fyldt med en underlig intens spænding. Du tog mig i hånden og jeg trak dig kærligt ind til mig; vi så på hinanden og vi kyssede. Et dybt og inderligt kys, hele verden var pludselig så fjern, der var bare dig og mig. Vore tunger lejede med hinanden og igennem vore bluser kunne vi mærke, hvordan vore kroppe længtes efter hinanden. Vi havde helt glemt vore gæster, men da vi kom i tanke om Kamilla og Martin, så vi forlegen og noget generte over på dem. De smilede tilbage; et kærligt og indforstået smil; et smil der på forunderlig vis omfavnede os.

Jeg var ellers lige ved at sige undskyld, men Kamilla kom mig i forkøbet – hvor er det dejligt at se, at I holder så meget af hinanden. Hun stikker hovedet over til dig og igen smilende visker hun, – og det kan jeg godt forstå du gør. Kamilla stryger dig blidt på kinden. Du rødmer lidt som en anden lille skolepige.

Vi sætter os ind i bilen og køre hjem.

Før vi havde taget hjemme fra, havde jeg lagt brænde til rette i pejsen, så der skulle blot sættes en tændstik til, før ilden tog fat og spredte sin varme og hygge i stuen. Du og Kamilla satte jer i sofaen og talte lidt om huset, alt muligt og ingen ting.

– Kom Martin, lad os hente noget vin. Martin og jeg går ud i køkkenet og henter glas og vin. Førend vi går ind igen, tøver Martin lidt og siger lidt forsigtigt: – Marianne, hun er da en dejlig pige… Jeg burde måske blive lidt overrasket over, at en fremmed mand pludselig begynder at komplimentere dig på den måde, men hele atmosfæren gør, at det virker helt naturligt.

– Jo, hun er dejlig. Jeg kan stadig blive helt som nyforelsket, sådan en aften som i aften.

Martin spørger igen lidt forsigtigt, ”hvordan, er I også sådan lidt eksperimenterende?”. Der er slet ikke grund til at spørge om hvad ”eksperimenterende” dækker over, det afslører hans øjne.

SEX I DAG?

– Øh, jo, jeg tror egentligt gerne vi begge vil være det, et er jo ikke altid let…” jeg går lidt i stå. Martin smiler idet han siger, ”måske ku’ vi alle fire hjælpe hinanden?”. Jeg smiler igen.

Vi går tilbage til stuen med vin og glas. I sofaen sider I begge og pjatter som to teenagerpiger, utroligt for I har jo knapt kendt hinanden i mere end et par timer. På den måde du ser over på mig, fornemmer jeg at Kamilla sikkert også har været inde på det samme som Martin.

Vi skænker vin og skåler lidt forlegne til hinanden. Du smiler over til mig og ser lidt spørgende ud, som om du vil have min accept. Jeg smiler tilbage og læner mig over til dig. Kyser dig blidt på kinden, idet jeg visker et stilfærdigt ”ja” til det spørgsmål, som du kun havde stillet mig i tankerne.

Kamilla viser sig hurtigt at være den, der hurtigst tager initiativ. Hun læner sig lidt over imod mig og ser direkte på mig: ”Du Ole, sku’ vi ikke gi’ Marianne en super oplevelse”, hun venter ikke på mit svar, men fortsætter ufortrødent, ”hvad tænder dig mest, nu når vi er tre om hende? Marianne fortæller du er lidt af en slikmund”. Jeg rødmer. Hjælp, har du allerede fortalt alt om mig. Det havde trods alt ikke forventet. I to har udvekslet intime detaljer, et hvert fald om mig. Du rødmer også.

Jeg nikker, ”jo, det er rigtigt, jeg elsker at slikke og sutte, jeg tror faktisk at meget af min seksualitet er i min tunge”. Puha, jeg sveder, mit hjerte banker; hvordan kan jeg dog sidde her og åbne mig for fremmede, når vi to så sjældent gør det samme? Jeg smiler lidt for mig selv. Måske er det lige sådan et par, vi har brug for, for at være åbne om os selv. Sådan en chance skal vi ikke lade gå til spille, hvem ved om den nogen sinde kommer igen. Jeg vælger med det samme, at spille helt med og være helt ærlig.

”Der er en ting, som jeg tit har drømt om, og det er at så lov til…” jeg ser over på dig og ser at du er spændt, og bestemt ikke upåvirket af situationen, hele dit ansigt lyser forventningsfuldt op. ”… at slikke Marianne mens en anden mand er oppe i hende”, mit hjerte banker som det er ved at springes, men jeg forsøger alligevel at forsætte, det er måske nu eller aldrig. ”Jeg vil gerne slikke til de begge kommer”.

– Wau! udbryder Kamilla. Hun lægger hånden om dig og trækker dig lidt ind til sig. Det er da ikke så tosset en drøm din mand har.

– Neej… du ved ikke rigtigt, hvordan du skal reagere, det hele er sket så hurtigt, ”ka’ man det” tænker du, men på den anden side… Du tændes, dine øjne lyser og dit smil bliver lidt skævt. Det er som om, at Kamilla kan læse dine tanker, hun nærmest besvarer de ustillede spørgsmål med et indforstået smil og med et, føler du dig helt tryk i hendes nærhed.

– Med sådan en drøm, er det da heldigt vi har Martin, fortsætter Kamilla som den naturligste ting i verden.

Først nu ser jeg over på Martin, selvom min drøm naturligvis i allerhøjeste grad involverer ham, havde jeg næsten glemt ham. Til min glæde smiler han og jeg kan næsten mærke at han tænker ”jeg viste det godt, du er som en åben bog – jeg vil gerne”.

Martin går over til Kamilla og dig i sofaen. Han kysser først Kamilla, hvorefter han langsom begynder at klæde sig af lige ud for dig. Du betragter hans solbrune krop. Da han kun har trusserne på, går han endnu et lille skridt frem mod dig. Du gisper og stirrer åndeløst på bulen i trusserne. Igen langsomt åbenbare han sig. Selvom Martins pik endnu ikke er stiv synes den stor og indbydende. Martin knæler ned foran dig for at kysse dig. Først viger du lidt tilbage, men give hurtigt efter. Du mærker hans ånde og duften af hans aftershave, en dyb mørk duft, diskret men alligevel særdeles kraftfuld. Et eller andet sted i din krop ved du, at du fra begyndelsen har længtes efter et kys af Martin; der er noget ved Martins ansigt og mund, der er helt uimodståeligt. Og så endelig, så er han der. Du åbner din mund og tager med glæde imod Martins læber, der som bløde buer svinger sig ind. Hans tunge danser hen over dine læger og leger med din. Jeres kys bliver dybere, du mærker hans hænder kærtegne din krop. Han lader sine hænder glide igennem dit hår og holder dit hoved. Du lader dine hænder glide ned, du må og skal mærke ham. Forsigtigt glider de ned over hans mave og du mærker hans pik. Den er stor og blød, du tænker uvilkårligt på om også den har været masseret i olie i flere dage, Kamilla er heldig. Martin gengælder din berøring med at sende sin tunge langt ind i din mund, du suger den til dig, dit hjerte banker at lyst og forventning. Dine hænder udforsker pungen og pikken, der vokser imellem dine hænger, selvom der bliver hårdere er huden stadig blød som silke.

Du glemmer os andre, mærker at Kamilla også begynder at kæle for dig. Havde du været det mindste i tvivl, er denne tvivl som blæst væk. Jeg er vildt betaget af at se jer, ikke mindst af dig, der med hele din krop signalerer, at du i den grad nyder det.

Nu havde jeg jo ikke ventet, at vi havde gæster med hjem, men jeg havde dog håbet på, at vi ville hygge ved pejsen, så jeg havde taget vores sorte madras op i stuen. Imens I kysser spreder jeg madrassen ud foran pejsen og tager mit tøj af.

Stadig mens du og Martin kysser, begynder Kamilla forsigtigt at tage tøjet af dig. Hvert et stykke af din krop der åbenbares bliver kærtegnet at den blideste hånd. Bh’en knappes næsten urørligt op; idet hun forsigtigt tager den af, kærtegner hun let dine bryster og stryger let hen over dine brystvorter, der lystigt står frem.

Martin stopper kysset, men du føler, at du kunne blive ved og ved. Du længes allerede efter det næste.

Kamilla tager fat i Martin og føre ham over på madrassen; så tager hun dig i hånden og føre dig ned til ham. Hun lægger dig ned så du har ryggen mod Martin; løfter dit ene ben op over Martins, så han kan komme til dig bagfra. De små kærtegn som Martins pik undervejs har fået, har gjort den parat til dig; den stritter lystigt lige op mod dig.

”Så Ole, læg dig på her mellem deres ben og hjælp Martin”. Jeg knæler ned foran jer. Martins pik stritter lige ud foran din fisse. Et øjeblik er jeg i vildrede, men beslutter hurtigt, at det kun skal være min mund og tunge der skal hjælpe til. Jeg kysser Martins pik, lader min tunge glide op, ned og rundt. Et kort øjeblik omfavner min mund hele dens store hoved og jeg lader min tungespids lege. Med min tunge presser jeg pikken tilbage mod din fisse; du løfter dig en smule og den glider ind og bliver budt velkommen i sin varme og fugtige hule.

Der ligger jeg så foran jer og lader tungen lege med dine våde læber. Undersøger hver en lille fold og sprække, inden jeg suger dine yderste skamlæber helt ind i min mund. Jeg lader min tunge bane sig vej ind i mellem dem og Martins pik – så langt ind om den overhovedet kan nå – og lader den følge Martins pik frem og tilbage. Jeg føler en voldsom ophidselse og mærker det dunke i min pik.

Du stønner højtlydt og har lagt dine hænder på mit hoved; du presser dig ned mod mit ansigt, min ivrige tunge og over Martins pik. Den er lige ved at slippe sit tag i dig, men min tunge presser den tilbage, før den igen er helt inde, rammer den din klitoris. Min tunge danser hen over dens hoved og din klitoris.

Kamilla, der i mellemtiden har taget resten af sit tøj af og sat sig på knæ foran dig. Hun kærtegner din krop. Du mærker hendes bløde hænder over hele din krop, på halsen og i håret, som om de er alle steder på en gang. Kamilla begynder varsomt at kærtegne dine bryster. Du mærker hendes fugtige ånde mod dine brystvorter, først det ene så det andet. En tungespids rør lige så forsigtigt. I det Kamilla nænsomt kysser din hals og øreflip mærker du hendes bryster mod dine. Brystvorterne leger for en stund med hinanden. Du mærker en pirren og blodet bruser i hele kroppen

Her ligger du, med Martins pik langt oppe i dig, hans hænder der kærtegner din ryg og hals, mens jeg begærligt slikker din fisse og lader mine hænder kærtegne dine ben og lår. Alt imens Kamilla kysser din krop og lader sine bryster lege med dine. ”åh, det er en drøm, bliv ved, hold fast, hold fast…”tænker du. Kamilla læser dine tanker og visker dig i øret: ”giv slip, giv slip, flyv…” Du forstår hvad hun mener og du giver slip, du overlader dig helt til os, du svæver. Den lille pirren fra før, bliver afløst at et sandt brusende hav, der bølger igennem din krop. Martins pik dunker og din fisse tager glad imod og klemmer om den. Martin nærmest hulker og stønner. Gisper efter vejret og er i sin egen verden, hans pik eksplodere i dig. Du mærker hvordan han sender bølger efter bølge af sine safter op i dig. I samme øjeblik mærker du at Kamilla sutter hårdt på dit ene bryst og orgasmen omfavner dig. Du giver dig helt hen, aldrig har jeg mærket en sådan orgasme bølge igennem dig. Du kaster hovedet fra side til side, mens orgasmen griber dit underliv og hurtigt jager gennem din krop og erobrer den fuldkommen. Jeg elsker at se når du kommer. Det gør mig glad og stolt over dig. Du er simpelthen det smukkeste syn jeg kan se for mig.

Din fisse slipper sit tag i Martins glinsende og våde pik, der nærmest falder direkte ned i min åbne mund, der villigt tager imod. Grådigt lukker jeg min mund om pikken og begynder at slikke og suger de sidste safter ud af ham.

Du nærmest falder lidt til siden ned på madrassen. Martin kravler lidt væk og sætter sig halvt op. Kamilla ser ned på min pik, der dunker og står direkte op. ”Det var vist noget du ka’ li’, var…”. Jeg kan næsten ikke svare, men fremstammer alligevel: ”Det var vidunderligt, jeg har aldrig nydt noget så dejligt”. ”Hvad nu?” spørger Kamilla. ”Hvis jeg må, så vil jeg utroligt gerne have lov til at slikke Marianne ren”. ”Hol’ da kæft, din mand er sku’ en slikmund. Det ku’ du godt lære noget af, Martin”, griner Kamilla, ”det er da ikke det værste han kan gøre efter sådan en omgang og så kan han li’ det”.

Du ser et kort øjeblik ud til at tænke, at det måske var lidt for meget på en gang, din fisse kan stadig mærke Martins pik oppe i dig. Men du får ikke lov til at sige noget, førend du nærmest bliver ført over til mig af både Kamilla og Martin. Jeg har allerede lagt mig på ryggen på madrassen og du placere et knæ på hver side af mit hoved; sænker din fisse ned over min mund. Min tunge skyder sig langt op i den drivende våde fisse. Kysser dine skamlæber, smager på dem som var de bolsjer og sutter dem rene. Jeg mærker hurtigt, at Martin gavmildt har fyldt dig og min mund tager begærligt imod. Sjældent har min tunge været så højt oppe i dig.

”Så Ole, slik nu Marianne ren, helt ren” siger Kamilla, det er tydeligt at høre, at hun frydes ved synet, hun kærtegner igen dine bryster. Kamillas ophidselse smitter hurtigt af på dig og du nyder min tunges arbejde i den varme grotte.

Det bliver ikke den eneste tunge du skal nyde. Martin sætter sig på knæ foran dig og igen bliver du fortryllet af hans kys. Du suger hans læber til dig; nyder jeres tungers guddommelige leg. Igen ruller blodet og hjertet dunker. To tunger trænger på samme tid dybt ind i dig, ind bag hver sine læber. To mænd der nyder dig på samme tid.

Efter nogen tid stopper Martin og du rejser dig fra mig. Igen har jeg fået en vidunderlig oplevelse, fået opfyldt en drøm og opfyldt min ”mission” i den varme grotte, der nu er ren som før Martins besøg. Helt spontant udbryder jeg et ”tak, hvor var det dejligt”.

Du ser over på Kamilla i det du spørger: ”hvad med dig, du skal vel også…”. ”Ja, bare rolig”. Hun ser ned på min pik, der om muligt står endnu mere ret op og ned. Hun kærtegner den let. Min pik føles som var den lavet af beton og mit hjerte hamrer, så jeg bliver helt svimmel. ”Jeg tror sku’ vi har med dynamit at gøre, den der ka’ sku gå af hvad øjeblik det ska’ være”. Du og Kamilla fniser indforstået til hinanden.

Du ved kun alt for godt, at selv et strejf af en sommerfuglevinge kan få ”dynamitten” til at gå af. ”Sådan en kan man da dårligt nok nå, at få op i sig. Den må vi nok hellere bruge til et eller andet. Hvordan kan han ellers li’ at få uløsning” spørger Kamilla dig, som om jeg slet ikke er til stede. ”Han kan godt li’ at komme ud over mine bryster”, nærmest pjatter du tilbage. ”Jamen, så læg dig ned igen”. Du lægger dig ned og Kamilla føre min pik ned til dine bryster. Mens hun lader sin tunge lege med den ene brystvorte, lader hun min pik danse over den anden. Reaktionen kom prompte. Min pik plasker sit varme indhold ud over brystvorten i bølge efter bølge, så det næsten svimler for mig. Jeg lægger mig ned ved siden af dig og ser betaget på dit bryst, der står op som den vidunderligste kage med hvid glasur med det yndigste jordbær på toppen. Kamilla ligger på den anden side og ser over på mig og dit glaserede bryst. Hun tager en dråbe på sin finger og kør den forsigtigt rundt om din anden brystvorte, den stritter og gør sig stor.

Selvom jeg ofte falder noget sammen efter en udløsning, kan jeg ikke holde mig fra brystet. Jeg slikker et par dråber op som løber ned ad dig. Igen må Kamilla have læst mine tanker, for hun siger ”brystet er dit”. Jeg kaster mig over den vidunderlige kage med den hvide glasur – og der er ikke andre der bliver budt. Jeg suger dit bryst ind i min mund og tungen leger. Det er himmelsk. Hver en dråbe slikkes af.

Efter den omgang er vi alle lidt forpustede. Vi sætter os alle lidt mere almindeligt i sofa og lænestol. Men ikke længe, da du beder mig hente et par kolde øl. Martin går med ud i køkkenet.

Vi står lidt og ser på hinanden uden at sige noget, vi smiler blot til hinanden. ”Det er ret fantastisk at få slikket pik, mens jeg var oppe i Marianne, du var ret go’ til det”, siger Martin. ”Jeg har ikke prøvet noget lignende, men det var også vidunderligt– det vil jeg gerne en anden gang” svare jeg tilbage. ”Hvis der er noget andet du vil bruge min pik til, så er den klar”. ”Det ku’ måske tænkes”, svare jeg mens jeg lidt til min forundring kan mærke at ”opstemthed” allerede er kommet tilbage. Vi går tilbage til stuen.

Du ligger op ad Kamilla. I sidder også sludrer lidt legen. I fniser og pjatter.

Vi serverer øllene.

”Nå Marianne, hvad skal vi så bruge sådan to drenge til?”

”Tja, er der liv i dem endnu?”, dine øjne lyser. I det du forsigtigt lader din hånd glide ned over Kamillas bryst fortsætter du, ”for hvis ikke, så har vi jo heldigvis os selv”.

Og aftenen var kun halv tolv…

”Læg jer ned på gulvet, drenge”, kommandere Kamilla med et smil. ”Nu skal Marianne og jeg sidde godt”

Vi forstår hurtigt hvad hun mener; vi smiler til hinanden og lægger os ned på gulvet. Det varer ikke længe førend vores vidunderlige dronninger sætter sig ned over os. Kamilla over mig og Marianne over Martin. Langsom sænker de deres kusser ned over vore munde. Der er ingen tvivl om hvad de ønsker og vore munde og tunger tager begærligt imod. Kamilla og Marianne fortsætter med at småsnakke og drikke deres øl. De forsøger at være uanfægtet af vores slikken, men det bliver mere og mere tydeligt, at liderligheden i den grad er vent tilbage.

Kamilla køre sin kusse rundt og massager sin klitoris med min næse. Jeg nyder at ligge ubehjælpsom under den drivvåde kusse og blive brugt helt efter hendes ønsker. Pludselig skubber hun sig tilbage og presser hendes røv ned over min mund. Min tunge begynder straks at slikke om hendes stjerne.”Kom så, vis hvad din tunge kan” hører jeg Kamilla stønne. Og jeg gør hvad jeg kan, min tunge presser på og glider ind. Jeg tror aldrig jeg har skudt min tunge så langt frem. Det føles fantastisk, at tungeknæppe Kamilla i røven; alt i mig koncentrerer sig om dette. Jeg kunne blive ved og ved, men efter lidt tid glider Kamilla tilbage og placerer kusser over min mund. Mine læber møder hendes skamlæber i et forrygende kys.

”Stop lige” sige hun pludselig, ”jeg går lige et øjeblik”. ”Hvor skal du hen?” spørger Marianne forundret. Hun sidder stadig med sin kusse plantet solidt ned over Martins hoved. ”Jeg skal bare lige ud på toilette et øjeblik, jeg kommer straks tilbage”. ”Nej det er der ingen grund til, bliv dog her”. ”Jamen..?”. ”Ole vil gerne hjælpe dig, du skal ikke der ud, der er koldt der ude”. ”Mener du det?” smiler Kamilla tilbage, hun har gættet hvad Marianne tænker på.”Ja, det er han helt vild med, så brug du bare ham, så meget du ønsker”.

For at vise, at jeg også gerne vil, så trækker jeg Kamillas kusse ned over min mund, og holder hende fast. ”Ok, så skal du få genbrugsøl, nu ikke noget med at spille”. Jeg slipper taget i hende og forsigtigt skyder jeg min tunge op. Jeg slikker ikke længere, nu holder jeg bare min tunge forventningsfuld frem og min mund helt åben. Efter et kort øjeblik rammer først en så to, tre små dråber min tungespids, de små salte varme gyldne dråber, løber ned at tunge og ind i min mund. Jeg får helt kuldegysninger af ophidselse.

De små dråber efterfølges at en lille tynd stråle fra dette fantastiske kildevæld. Hurtigt flydes min mund at den vidunderligste champagne. Kamilla må have mærket at min mund er ved at være fyldt, for hun holder inde, så jeg kan synge. ”Vil du have mere”. Med munden begravet i hendes kusse, svarer jeg på samme måde som sidst, jeg tager fat i hende og presser kussen ned over min mund. Hun griner ”Så skal du da heller ikke blive snydt”.

Igen fyldes min mund at den varme champagne og igen holder hun inde, så jeg kan synke. Intet går til spilde, jeg drikker hver eneste af de dråbe hun giver mig. Da hun har tømt sig helt, retter hun sig op og sætter sig ned over mit bryst. Hun ser ned på mit hoved og ser med tilfredshed, at jeg ikke har spildt. ”Du har ret, Marianne, det er praktisk ikke at skulle der ud på det kolde wc, det her er meget bedre og så skal man ikke tørre sig bag efter”. De to griner. ”Du må gerne bruge ham alt det du vil. Jeg frydes.

porno med danske piger