Gangbanget på kasernen

SPAR MANGE PENGE

Kunne ikke gøre modstand men bare afvente. Nederdelen blev trukket ned. Der stod jeg i bh, højhælede og selvsiddende strømper. Kiggede forlegent ned mens de stod og…

Jeg følte mig en smule rastløs. Vandrede ud gennem mit køkken og ind i stuen igen og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Havde lidt ekstra penge og bestemte mig for at tage i byen. Gik i bad og barberede mig dejlig glat over hele kroppen og smurte mig ind i creme. Inde i soveværelset skulle jeg finde tøj i mit skab…. Hmm hvad mon jeg nu skulle tage på. Jeg fandt i tøjet min sorte dildo med sugekop forneden. Satans også jeg lige havde været i bad for den er ellers perfekt på væggen. Ærgrede mig lidt over det og smed den på sengen.

Fik en SMS fra en on/off bolleven som var kommet til øen. Han var under uddannelse som oversergent og kom efterhånden sjældent. Han spurgte hvad jeg lavede og tilbød at køre mig i byen. Jeg accepterede det og da han kom forbi nåede vi lige en hurtig tur op ad hoveddøren… Rettede på håret og tøjet og vi begyndte at køre mod byen. Han kørte langsomt og snakkede om sin uddannelse og hans gensyn med kasernen og de nye værnepligtige. De snakkede kun om tøser sagde han. Sagde for sjov “kunne være sjovt med sådan et soldater gangbang nu jeg ikke kan få nok” og begyndte at grine. Han lyste op i ansigtet og sagde at det kunne være ret fedt at prøve det… Mit smil stivnede og stammede at det havde jeg ikke lige lyst til.

Han kørte ind til siden og tog fat om min hage og tværede min læbestift ud… “Min bil, mine regler!” Jeg sad som frosset fast… Skulle jeg lånes ud?! Som en lille luder?! Kunne mærke hvordan bare tanken fik min mave til at vende sig men samtidigt sendte små elektriske stød ned til min nybollede fisse. Det tændte mig på mange måder men var rædselsslagen. Han så på mig og hans øjne gennemborede mig… Han rørte mig mellem mine ben og sagde “din krop siger noget andet din beskidte tøs!” Forbavset skubbede jeg ham væk men fik en syngende lussing retur. Han holdt mig fast i et jerngreb og sagde at nu skulle jeg makke ret. Satte mig ret op og lagde hånden på min kind som brændte efter min lussing. Og sagde intet. Han holdt fast på mit lår… Og satte kursen mod kasernen.

Jeg blev ført ind i en bygning og sat på en stol… For at øge spændingen bandt han mig til den for jeg skulle jo ikke løbe væk. Han kom tilbage alene og bandt mig op og tænkte at han ikke havde fundet nogen. Ind kom en ældre mand med gråsprængt hår. “Redning” tænkte jeg! Den gamle gav mig elevator-blikket og sagde “er det hende?! Hun ser ikke specielt fræk eller glad ud!”

SEX I DAG?

Men oversergenten forsikrede ham om at jeg var god nok. “Vi smider hende for løverne om lidt de er ved at samle sig” Han viftede oversergenten væk og gik rundt om mig. Kunne mærke blikket på mig… Han tog fat om mit liv og begyndte at knappe min skjorte op.. Kunne ikke gøre modstand men bare afvente. Nederdelen blev trukket ned. Der stod jeg i bh, højhælede og selvsiddende strømper…. Jeg kiggede forlegent ned mens de stod og kiggede på mig. Den gamle satte sig på stolen foran mig og kløede sig i nakken. “Hun er for sød og for bange. Kør hende hjem og find en anden til dem!” Oversergenten kiggede skuffet på mig… Han gik bagom mig og tog mig mellem benene. Kunne ikke lade være med at lade et lille hvin komme ud… Han rørte ved mig hårdt og bestemt… Skubbede mig hen til et bord midt i lokalet og bukkede mig ind over det.

Kunne høre hans bæltespænde rasle og lynlåsen gik op… Han spyttede på mit lille røvhul og lod det glide ned mellem min allerede dunkende fisse. Han tog mig hårdt… Hårdere end nogensinde og fik så mange klask at min lille røv var glødende. Kiggede gennem et slør af liderlighed og rædsel over på den gamle. Han sad med sin fede gamle pik i hånden og nød synet. Jeg viftede ham over og tog fat om hans gamle pik. Jeg spyttede på den og begyndte at spille ham. Hans hånd tog fat om min ene balle og han stak en meget stor finger op i min lille røv. Det gjorde ondt men var så liderlig at de kunne have bombet byen uden jeg ville bemærke noget… Mine safter rendte ned af mit ben og jeg kom igen og igen.

Den gamle tog fat om mit ansigt og sendte en ladning af sperm ud i mit ansigt… Varm sperm fra en gammel mand og i det samme kom oversergenten ud over mine baller og lænd. Det sved på min røde baller og beklagede mig lidt. Fik min bluse og troede jeg skulle tage den på “nej tør dig af!” Sagde den gamle. De gav mig en meget for stor jakke på og førte mig nu over i en anden bygning. Der var høj musik og høje stemmer… Døren blev åbnet og en lugt af røg, sprut og mænd mødte mig. Blev ført ind og der blev piftet og hujet og foran mig stod mindst 20 mand og ligeså mange kasser øl… Oversergenten fik klap på skulderen og nød tydeligvis opmærksomheden.

Han var normalt ikke vellidt fordi han gav jo ordrene. Han smed mig på gulvet og greb en øl… ” hun er det værd” grinede han og blinkede til mig… 2 fyre kom hen til mig og hjalp mig op. Jeg stod og så på alle de her ansigter og de kiggede på mig… Jakken gik lidt siden og endte med den faldt af.. En ung fyr kom hen op knappede min bh op… “Hun har ikke store kasser med de går an” sagde han højt og de begyndte alle at grine højlydt. en tog mig i hånden og lagde mig ned på jakken.

de hældte øl over min krop og jeg følte mig fanget i begær og frastødende. de begyndte at slikke min krop 3-4 mand ad gangen. mine lår, min mave, mit bryst og der var en der stak en finger op i mig derefter en mere. 2 åbnede bukserne og jeg fik en halvstiv pik i hver hånd og en mere pressede sin ret store pik i min mund. jeg følte mig draget af dette scenarie men som om jeg var i trance og i en anden krop tog min liderlighed over. de var alle rundt over mig og var helt balstyriske over at jeg var til rådighed. unge fyre fyldt med hormoner.

spillede pik og rørte mig skiftes til at kneppe min mund og min efterhånden røde og ømme fisse. hver gang jeg prøvede at stritte imod kom oversergenten og tog fat i mit hår gav mig en lussing og sagde mens han kiggede mig i øjnene “det var din fantasi og du har bare at nyde det din beskidte tøs!” flere timer stod det på og blev brugt i alle huller og mit hår var helt klumpet sammen af sperm til sidst.

da alle de friske drenge var færdige gik de. tilbage lå jeg på gulvet og var øm, tilfreds og flov. var det mig?! gjorde jeg virkelig det??? var jeg virkelig så modig? et gangbang? et orgie? oversergenten havde hentet mit tøj og satte mig ud i bilen. jeg bad ham om at køre mig hjem. da jeg kom ind ad min hoveddør satte jeg mig forsigtigt ned på en stol og ømmede mig lidt. “nu kan du måske nære dig med pik de næste par dage” sagde han og gav mig et flygtigt kys på kinden. de er til dig sagde han og lagde noget ved vasken og sagde tak og gik.

jeg tænkte på et bad og klædte mig af i mit køkken. jeg havde blå mærker fra den hårhændede behandling af de unge såvel som ældre soldater. kiggede hvad han havde lagt ved vasken. en hel stak penge…. talte dem og så der var mindst 10,000 kroner! det var alle der havde givet et beløb.

min mobil ringede og jeg fumlede efter den i lommen og kendte ikke nummeret. jeg tog den “det er Charlotte” sagde jeg med så normal stemme jeg kunne. “Det er Ole… den gamle mand” mit hjerte hoppede lige et slag over. “jeg kan se du har glemt en bh… og vi vil meget gerne se dig igen om 14 dage når vi er hjemme fra øvelse” der stod jeg med over 10,000 kroner i hånden en øm fisse og beskidte tanker…

“fortæl mig tid og sted” sagde jeg med et smørret grin og afventede ordrer………

porno med danske piger