de_laveste_priser_paa_sexlegetoej          sexarkiv_med_danske_pornofilm

Mere erotik mellem ægtefælle del.2

 

Da tine kom hjem havde jeg gjort klar til en afstraffelse for hendes eskapader på videoen. Straks hun kom ind i huset fik jeg samlet hendes arme på ryggen og smækket håndjernene i. "Sikke noget svineri du har optaget" snerrede jeg mens jeg trak hende ned af trappen til vores kælder, "nu må du betale prisen for dit overmod". tine så en smule nervøs ud og jeg smilede indvendigt, nu havde jeg kontrollen.
Jeg trak hende ind i et mørkt rum og satte hende ned på stolen midt i lokalet. "Kunne du lide behandlingen du fik af de tre fyre?" Spurgte jeg. "Måske" svarede hun undvigende. "Løgner" sagde jeg "hver gang du lyver bliver straffen udmålt, rejs dig op og træk op i kjolen."
Med besvær kom Tine op og stå og med hænderne på ryggen fik hun lirket nederdelen op over ballerne. "Buk dig ind over stolen" kommanderede jeg og Tine lagde brystet henover stoleryggen og stod nu foroverbøjet med røven strittende. Svirp, et hurtigt smæk med ridepisken ramte venstre balle og umiddelbart efter et mere til højre " avvv " klynkede Tine og jeg fornemmede at hun var usikker på om jeg var rigtig sur, "du må ikke gøre mig rigtigt ondt " snøftede hun. "Det bestemmer du vist ikke længere" sagde jeg, godt ophidset af synet af Tines røv som jeg nu følte mig som herre over. "Ned på knæ på gulvet" beordrede jeg og tine kom ned på knæ med ansigtet mod gulvet. "Nu låser jeg håndjernene op og så gør du som jeg siger, er du med"? "Ja det skal jeg nok " svarede hun og jeg låste op. "Træk trusserne ned om anklerne og spred dine baller for mig" sagde jeg. Da tine trak ballerne fra hinanden stak jeg en hånd ind mellem benene på hende,"du er jo våd" sagde jeg overrasket, "så må jeg jo finde på noget endnu værre". tine snoede sig under min berøring, hvor jeg skiftevis klemte og kælede for hendes smukke skamlæber. Jeg hældte en anelse babyolie ud over hendes røv og stak en finger op i røven. "Uuh" sukkede hun og spredte ballerne endnu mere, "det er dejligt"! Mens hun blev mere våd, trak jeg en stor sort dildo frem, en af dem med sugekop så den kunne sidde fast på stolen. "Op og sid på den der" pegede jeg. tines øjne blev store som møllehjul, "den er for voldsom" gispede hun. "Det skulle du nok have tænkt på før " var svaret , "kom så, hvis du ikke vil mærke hvad jeg ellers har at byde på". tine kom op og stå og skrævede hen over stolen med den enormt tykke dildo. Hun gled langsomt ned over den og jeg kunne se hendes kusse blev strukket til det yderste. "Åhh, ahh" stønnede hun mens dildoen millimeter for millimeter gled ind. tines ben rystede under anstrengelsen med at stå sådan og for ikke at det ikke skulle gå for hurtigt. Da den endelig var i bund, var tines ansigt et sandt virvar af følelser. Smerte og liderlighed flød sammen med hendes nu udtværede eyeliner og det uglede hår fuldendte billedet. Mens hun sad og forsøgte at slappe lidt af, benyttede jeg lejligheden til at smække håndjernene på igen. Jeg hægtede en kæde i og trak den gennem et øje i loftet. Nu kunne jeg trække tine op og ned over dildoen i MIT tempo! Efter et par minutter gled hun lettere og lettere i takt med at safterne løb ned over dildoen og inderlårene. Jeg knappede hendes skjorte op og spændte de til lejligheden indkøbte klemmer fast om tines sarte, følsomme brystvorter. tine var i en trancelignende tilstand og skreg og klynkede af vellyst, "bliv ved, hårdere, bliv ved, bliv veed..." .
"Så slik min pik" sagde jeg hårdt og tine tog pikhovedet i munden med det samme. Hun fik i samme øjeblik sit livs første vaginalorgasme og hele kroppen rystede.
"Nu må det være min tur til at tage dig i røven" fik jeg fremstønnet, mens jeg trak mig ud af tines fantastiske mund. "Jaah, knep min røv, du må gerne," sagde tine. Jeg stillede mig bag stolen og lod mit pikhoved hvile mod hendes anus. Det så fantastisk ud med den sorte dildo i kussen og min pik mod ringmusklen. "Kom nu" stønnede tine" jeg vil mærke dig nu". Jeg pressede forsigtigt på det glatte stramme hul og gled laaangsoomt indenfor. Jeg kunne mærke dildoen i skeden og røven var varm og stram og tines liderlige stønnen gjorde mig helt vild og jeg sprøjtede sæden ud i en utrolig ekstatisk udløsning. Vi klaskede begge helt sammen på gulvet da jeg fik kæde og håndjernene fjernet.
"Næste gang skal den altså ikke være så stor" smilede tine, "men det var fantastisk dejligt det hele".

DANSKE NABO PIGER MED I FRÆKKE SEXFILM

image.pngimage.png