de_laveste_priser_paa_sexlegetoej          sexarkiv_med_danske_pornofilm

Sex på Oslofærgen

 

Vi var 4 gutter, der havde været på en uges skiferie i Kvitfjeld i Norge. Det havde været koncentreret skiløb hver dag, og så hjem i "hytta" og slappe af med mad, kortspil og lidt øl før det var ned i køjen – alene.

Vi skulle med fra Oslo natfærgen hjemad, og vi havde en lidt stor 4 mands kahyt på 7. dæk, så straks vi var installeret, og været i bad, gik vi alle ned i restauranten og bestilte en lækker middag med god vin. Vi slappede af, og selv om vi bemærkede parret ved nabobordet, på grund af den meget flotte kvinde der sad der, sammen med en mand, var vi ikke på "jagt". Hun var flot og dyrt klædt på, iført en lille fræk sag af en sort kjole, der ikke skjulte, at hun bar selvsiddende sorte strømper, men der var koldt mellem, dem kunne jeg føle. Vi spiste længe, og gik så en tur op i baren, hvor vi fik nogle drinks. Jeg så ned på parret. Han var godt i gang, med at drikke sig en stor skid på. Hun så ud til at være sur som bare fanden over det. Musikken startede, og der fløj en djævel i mig. Jeg gik over og bød kvinden op til dans, og hun dansede skønt. Hendes tunge parfume var en pirrende moskusduft. Jeg nød at se hendes kraftige manke af sort hår løsne sig, så frisuren blev pjusket, og hun trak sig ikke væk, da jeg trak hende tæt imod mit underliv under dansen. Tværtimod svarede hun igen, og pressede sig mod min krop, både med underlivet og brysterne, mens vi så hinanden dybt i øjnene.

Straks jeg fulgte hende på plads, bød Jan hende op. De dansede et par danse, før Kim overtog hende. Hun var blussende rød i ansigtet og forpustet, da han slap hende. Hendes husbond var nu ved at være meget fuld, og han virkede noget snøvlende, da Kim afleverede hende ved bordet, men ud over at de skændtes over bordet, skete der ikke noget særligt, ud over det var synd, at se en lækker kvinde blive behandlet sådan, men nu fik hun også et par kraftige drinks. Vi dansede med hende flere gange, hvilket hun lagde op til selv, dvs. at det var: Jan, Kim og jeg der dansede med hende, da Klaus ikke danser. Manden blev mere og mere vrøvlet, jo mere der røg indenfor vesten, så hun trak op til os i baren, hvor vi flirtede med hende alle sammen. Manden blev åbenbart for fuld, og det gjorde ham træls, så pludselig kom han farende, og ville have hende med ned i deres kahyt. Vi holdt os passive, men der gik kun et kvarters tid, før hun stod alene tilbage hos os. Vi havde snakket om, at det var en skam, at vi ikke vidste hvor hun boede, Kim var mest direkte, da han sagde at han gerne ville vugge hende i søvn, vi lo alle lidt drenget af hans udsagn.

Men nu stod hun hos os igen, og en Tøs der selv byder sig til, over for en flok ungkarle, må være ude på et eller andet, hvis hun da ikke kun er narrefisse, der vil gøre sin mand jaloux. Vi lagde alle op til hende, og hun svarede frækt igen på vore ord. Uret var ved at være omkring midnat, da jeg dansede med Mona som hun havde fotalt hun hed, da jeg dansede med hende første gang. Jeg kyssede hendes hals, og krammede hendes faste balder, mens jeg pressede min hårde stive pik mod hendes mave. Jeg foreslog at vi gik op i vores kahyt, og hun spurgte: "Har du da egen kahyt?". Jeg lo: "Nej da – men du kan vel klare os alle 4, hvis de andre dukker op?". Hun lo nervøst, men hendes øjne blev blanke, og læberne blev fugtige da hun hørte ordene. Og hun pressede sit underliv hårdt mod min pik, og svarede hviskende: "Jeg vil ikke gå sammen med jer alle fire ud herfra samtidigt". Jeg bed i hendes velformede øre og sagde: "Lad os to gå, jeg siger til de andre, at de kan komme når vi er gået". Hun så ikke op, da jeg snakkede med de andre, og da vi to gik sammen hen ad gangen, sagde hun hæst: "Du må ikke tro at jeg gør det her hele tiden, jeg ved ikke hvorfor jeg er sådan i aften, men jeg er blevet liderlig efter at have været i Norge i 14 dage uden at få pik".

Jeg låste vores kahytsdør op, og hun smuttede hurtigt ind, og jeg fulgte efter. Hun vendte sig mod mig og sagde hæst: "Du skal ikke sige noget, bare tag mig og brug mig lidt hårdt". Jeg smed hurtig jakken ,og skubbede hende ned på en køje. Jeg slog overkøjen op i dens beslag, mens jeg sagde med en beordrende stemme: "Sug min pik stiv tøs". Hun så ophidset på mig, åbnede min lynlås, og fandt min halvstive pik frem. Hun sugede den ivrigt, ind mellem sine fyldige våde læber, medens hun tog mine tunge nosser under behandling, med den ene hånd.. Hun sugede hurtigt frem og tilbage, mens min pik rejste sig. Jeg smed skjorten, åbnede bukserne og sparkede dem af, og trak mig fri af hende. Jeg greb om hendes strømpeklædte ankler, og løftede dem op. Hun hjalp ivrigt med at trække sin røvkorte kjole op om livet. Hun gav et lille smertensudbrud, da jeg rev hendes lille sorte G-streng itu. Hun gispede liderligt, medens hun smilede: "Åh dit svin – du kan ikke bare være så led". Min pik var jernhård, og synet af Monas frække barberede fisse, fik mig hurtig ned over hende. Hun åbnede selv skamlæberne med den ene hånd, medens hun tog om min nu kampklare pik, med den anden, og førte pikken mod fisseåbningen, som lå slimet og fugtigt klar til at modtage min pik. Min kølle sank helt i bund i et stød.. Tøsen var sejlende våd af elskovssafter. Hun gispede ophidset, mens jeg hamrede pikken op i den saftige fisse igen og igen. Jeg sprøjtede min opsparede sperm, dybt ind i hendes fissekanal, mens hun stønnede: "Åh ja – fyld mig med dit varme sperm – åh kom nu – sprøjt mig helt fuld".

Vi kom op og stå, og jeg klædte hende helt af. Hun havde et par perfekte faste bryster, i str. B og en flad mave, lidt brede hofter og fyldige balder og lår. Det bankede pludseligt på døren med det aftalte signal, som jeg havde aftalt med mine kammerater. Døren blev låst op, og de tre andre kom ind. Mona blev genert, men Klaus gik direkte hen til hende. Hans store pik på 23 cm. blev hevet frem. Den stod stor og blodspændt. Jeg tog om Monas bryster bagfra, mens Klaus brummede: "Sæt det ene ben op i sengen Tøs, jeg skal ha' min pik i din fisse nu". Mona lo ophidset, mens hun løftede sit ben. Hun svajede bagud mod mig, så jeg holdt hende stående. Klaus havde nu nået at åbne sine bukser, så de faldt ned om fødderne. Han fandt Monas spermvåde kusse, og pressede sin store svaber ind. Hun stønnede anstrengt: "Oooh sikker dog en stor pik du har – uuh den er skøn, den fylder mig jo helt ud". Klaus holdt godt fast om hendes frække røv, mens han kneppede hende hårdt. Han brummede: "Jeg skal fandeme kneppe dig som den liderlige tæve du er". Mona jamrede ophidset: "Ååh ja, jeg er en tæve – knep mig, brug mig som den tæve jeg er – åh nej nu kommer jeg – neeej - jeg kommer". Klaus hvæsede: "Tag spermen Tøs- uuuhja jeg fylder din tævefisse med min sperm Tøs".

Hvis ikke jeg havde holdt tøsen, var hun faldet. Det var vildt at mærke Monas krops kramper under orgasmen. Hun blev skubbet ind på sengen, hvor Jan og Kim - nu helt afklædte - indtog hende, med Klaus og jeg som tilskuere fra den anden køje. Kim gav hende sin pik i munden, mens Jan tog hendes lange frække ben op på skuldrene, og lod sin omskårne kølle trænge langt op i den stramme kusse: "Denne fisse er lækker at bolle – I har rigtig sovset luderfissen til med jeres sperm" udbrød han. Jan stødte med lange hårde stød, der fik Mona til at udstøde en undertrykt jamren mod Kims pik, der blev stødt dybt ind mellem de svulmende røde læber omkring hendes mund.. De 2 fyre fandt samme takt, og deres liderlige stønnende åndedrag fyldte kahytten sammen med Monas: "Mmmuumh – mmmmååhhh - mmmmmhhhhgh". Klaus sagde: "Lad os gi en hånd med". Han tog om Monas ankler, og trak de velformede ben helt bagover. Kim var hurtig, og førte Monas ene hånd op på Klaus' stolt rejste pik. Jeg kunne nu komme til at spille på Monas stive klitoris, der stod spændt, mellem de svulmende skamlæber. Mona var helt i sine sansers vold nu. Det var uartikulerede udråb der blev udstødt, mod Kims pik, der kørte ind og ud af Tøsens fyldte mund. Jan udbrød pludselig: "Oooohguudda hvor kussen strammer – åårr for fanden da – tag spermen tøs – tag det". Mona kom i en hed orgasme, hvor hun nær var blevet kvalt, af Kims vældige spermsprøjt, som hun næsten ikke kunne sluge i sin nydelse. Jan lo hæst: "Hold da kæft hvor hun er tændt, hvem skal til her?." Klaus brummede: "Er du god til at ride Tøs, så sæt dig op på mit saddelhorn". "Jjaaah jegg ridder til dagliggg" svarede hun stønnende.

Kim og Jan hjalp den stønnende Mona op. Hun satte sig ned over Klaus' jernhårde stav, medens hun stønnede frækt: "I skal kneppe bare mig så hårdt, at jeg ikke kan gå de næste mange dage, jeg er bare så liderlig. Klaus krammede de faste balder med sine stærke hænder: "Kom så Tøs, knep så min hestepik" Mona lo ophidset, mens hun bevægede sig op og ned over pikken. Hendes ansigt blev koncentreret og spændt, mens hun red Klaus. Vi andre tre, var ivrige tilskuere til deres "duel". Klaus krammede nu de smukke hoppende bryster hårdt og krævende, mens Monas underliv bevægede sig heftigt imod hans underliv. Hun begyndte at gispe efter vejret i liderlige støn, før hun udbrød: "Åååh ja ååhjamendog, din pik knepper mig helt i bud, ja helt op i min livmoder – uuuhadog – uuuuhadog bliv ved nu åååh knep mig – åååhguud jeg kommer – ååååhguuud". Hendes krop gennemrystedes af orgasmen, mens Klaus krævende kommanderede: "Ja kom så med – kom så Tøs – jeg ved lige hvad du skal ha". Mona sank ned over ham, mens hun stønnede: "Åhgud åhgud åhgud åhgud åhgud åhgud" det er bare så godt at få pik, jeg elsker at få flere pikke samtidigt. Klaus vendte hende nu om, så hun lå på ryggen. Han trak sin våde svaber ud af hendes kusse, der nu stod våd, åben og godt sjasket til. Jeg tog plads mellem Tøsens spredte lår, og gav Klaus besked: "Hold tævens ben vidt spredte, så jeg kan skampule den liderlige luderfisse".

Klaus havde allerede fået sin stadig stive pik, ind i Monas grådige mund. Han greb om de flotte svungne underben, og trak dem meget bestemt op i lodret stilling, så den barberede kusse lå lige opad, mod min angribende kølle, der sank i bund i fissen med et svup. Jeg stødte med hårde direkte stød i bund i tævens fisse, mens Klaus mundkneppede hende, med hårde stød. Mona jamrede halvkvalt af det store dyr, der bare blev stødt hårdere og hårdere ind i munden på hende, mens jeg hamrede min svulmende stav, langt op i den kogende liderlige fisse. Klaus trak sin blodfyldte pik med det enormt svulmende hoved ud, og onanerede sin udløsning ud over Monas fortrukne ansigt. De store spermklatter ramte læberne, næsen, øjnene, og op i hendes sorte hår. Klaus kravlede ud af køjen, mens han sagde: "Du er sgu godt nok noget af det hotteste, frækkeste sag, jeg endnu har kneppet". Jeg trak min hårde stav ud af fissen, og kommanderede: "Op på alle fire Tøs, jeg vil bedække dig, som den huntæve du er". Mona vendte sig hurtigt om, og stillede sig på knæ, som en liderlig hundtæve. Hendes smukke balder var faste, de lange faste lår var spredt, klar til at modtage min pik bagfra. Hun stønnede: "Ja brug mig som en løbegal hunhundtæve, pul mig igennem, uuuhja - jeg skal voldtages af jeres tykke skønne kæmpe mandepikke, bare brug mig".

Jeg stødte staven i helt bund, og hun gispede lystent: "Kom en af jer andre, og giv mig en pik i munden". Jan og Kim var ved at falde over hinanden for at komme først, men snart suttede hun deres pikke på skift. Vores kneppetempo steg og steg. Lyden af mine stød der klaskede mod Monas balder, blandede sig med de hæse udbrud, støn og liderlige gisp, vi alle fire udstødte. Mona jamrede: "Uuuuhguuud jeg kommer igen – uuuuhguuudd jeg kommer – knep mig – knep mig – bliv ved bliv ved - ååååååhhhhh – ååååååhhhrrrrja". Hendes krop rystede og rystede da orgasmen overmandede hende. Jeg sprøjtede mine hede spermsafter, langt op i hendes stramme orgasmekusse, før jeg trak mig fri af hendes fisse, og smed mig i den anden køje. Jeg så herfra Jan overtage min plads i tævefissen, og han stødte nu sin omskårne kølle, langt op i vore fælles safter. Monas fisse var drivvåd, og han kneppede straks vildt. Kim kørte sin lange pik næsten i til roden, ind i hendes mund. Mona var nu blevet en viljeløs liderlig dukke, der lod sig bruge, og Jan gispede: "Lad os skifte, jeg vil sprøjte nu". Kim og Jan skiftede hurtigt plads. Kim startede straks med at pumpe i dybe stød i fissen, mens Jan onanerede foran Monas åbne læber, og han udstødte et halvkvalt brøl, da spermen sprang ind i Monas mund, og ud i ansigtet og håret, da hun ikke kunne nå at synke spermen som kom i lange tykke sprøjt. Kim pumpede samtidigt sine spermsafter dybt ind i Monas fyldte livmoder. Mona faldt sammen på køjen, og stønnede: "Uuha det er skrækkeligt det her, men ih hvor var det skønt at mærke at I alle brugte mig, det er noget jeg elsker, men jeg er nødt til at komme op i vores kahyt før min mand vågner".

Mona fandt sin bh, og den sorte kjole samt de højhælede støvletter, og klædte sig på. Klaus sagde: "Jeg skal lige have dit mobilnummer". Mona så på ham og svarede: "Hvad skal du dog bruge det til?". Han gned frækt på sin pik og sagde med et smil på munden: "Vi kommer en hel del rundt i landet, så kunne vi mødes og give dig mere pik en anden gang". Mona gjorde sig færdig, før hun gav ham sit mobilnummer og sagde: "Det er nok bedst at I ringer i en formiddag i arbejdstiden, men I skal have tak for en virkelig fræk oplevelse, det var lige det jeg trængte til. Det bedste pik og bedste oplevelse, jeg nogensinde har oplevet". Hun forlod vores kahyt, og Klaus lagde hendes nr. ind på sin mobil og spurgte leende: "Er det ok at gemme hendes nummer under navnet Færgefissen?". Vi andre kun kunne nikke ja til det.Vi tumlede i seng, og fik vores 2½ times søvn, før vi skulle ned i bilen. På bildækket så vi Mona og manden, komme gående, begge lidt usikre på benene. Han nok af for meget øl, og Mona nok af for meget pik. De satte sig ind i deres bil, men de så ikke ud som om de var uvenner. Vores konklusion var, at hun var nået "sikkert" i havn.

DANSKE NABO PIGER MED I FRÆKKE SEXFILM

image.pngimage.png